Visszajelzés Unity alapú játék csevegője | Archívum 11

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: vízöntő, témanyitás ideje: 25.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nincs hiba a betöltéssel: ha hibás lenne, nem töltene be a játék, az Unity alapértelmezett error felülete jelenne meg. Hibás platform vagy hibás betöltési seasonnal a játék nem töltődne be.

Nem lenne se jobb, se rosszabb ha más lenne a háttér, vagy az alapértelmezett Unity platform betöltési felülete jelenne meg.
    A játék mükődése nem ettől függ.

Utoljára szerkesztett: 7.2.21
    Tavirózsa, Fatther, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem az ilyen dolgok túl bonyolúltak . :cry:Annak is örülök , hogy vezeték nélküli egérrel is tudok netezni . :inlove:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

no azt még nem próbáltam ki nincs vezeték nélküli egerem, erről nem tudok mit írni :D
    Szia Toma!
    Igen igazad van a kliens előnyére sokat változott (javult ) a korábbiakhoz képest. A kisfarmajimon ugyanúgy játszom, mintha semmi sem változott volna.

-BombadilToma- és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

A mai nap egy kész TRAGÉDIA.Reggel is és most is minden szántót 2-4X kell frissíteni, és akkor sem tölt be mindent.Ha be is tölt akkor is sziget egyik szántóját a főfarmra vagy máshova tölti be.
    A birka meg tolja a másikat 100 %-on és semmi sem változik, csak tolja és tolja.
    Kétségbeejtő már ez az egész játék, pedig 11 éve játszom már idestova.

böbe764, mamszi5107, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. verda

verda Haladó

Köszönöm a válaszod, érthető volt és érthetőbb így minden :) . Nekem sajnos ugyanazzal a géppel, mostanában rosszabb. Lassabb, akadozóbb és vannak egészen nehéz időszakok, amikor inkább kilépek - mert lefagy, kidob, amit mondjuk két héttel ezelőtt, de akár egy hete sem csinált. Az egész hóbelevancot kézzel már nem aratom - szerencsére hosszú ideje gyűjtöttem a munkásokat -, mert nincs időm és kedvem sem hozzá, illetve vannak napok, amikor csak gazdakörihez fontosakat aratom kézzel. Sajnos így sok óra megy feleslegesen a kukába, mert még az 1 órást sem használom ki, nemhogy a 3, 12 órásat. Szóval... nekem egy héttel (kb) ezelőttig egészen normálisan működött, eltekintve a "krónikus" hibáktól, ami az első perctől volt és már itt én is, és mások is leírták. Szeretek néhány nehezen megszerzett fát, állatot, még mindig izgalommal tölt el a ládák kinyitása, és kedvelem a szomszédaimat, várom a cserenapokat, amik egyre inkább elrugaszkodott ajánlatokat hoznak, de azért megnézem. Ezek tartanak még itt, hogy mikor lesz jó, vagy jobb, ezek szerint nem lehet tudni, a BP kommunikációját felénk én is nagyon üresnek tartom, emlékem legutolsó az volt, amikor ha jól emlékszem nő került az élére és leírta, hogy aki nem bontotta naponta a Karácsonyi akármiket, az így járt (valami ilyesmi volt, már nem tudom pontosan, bocsánat, ha nem pontos) az is megdöbbentett és hozzá is szóltam, azóta megvalósult, amit akkoriban én is javasoltam, de itt lenne az idő, hogy leszálljanak közénk, hiszen nekünk játék, nekik pénz. A modikat nagyon sajnálom, hogy ebben az időben ideges emberekkel kell szót érteniük, nem könnyű az sem. Még egyszer köszönöm a válaszod. :)

tavirózsa1, Fatther, Rozi472 és 6 más kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nekem nincsenek aggályaim a módszerrel kapcsolatban. A "rábólintás" megtörtént és hipergyors. Nekem ez számít. Majd ha megoldott lesz az esc funkció, áttérek arra. Én tervezek nullázást a következő nublonra; nyilván lesznek lefagyások, de amúgy sem lóversenyre készülök.
    Meg fogsz lepődni: be van kapcsolva. (Mindig is be volt. A gondok akkor kezdődtek, mikor rákapcsolták a unity-t. Onnantól kezdve már flash-ben sem működött.) Viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve most kikapcsoltam és voálá! megjavult. Ismét egy olyan szitu, amikor azonos beállítások mellett eltérően viselkedik a rendszer. Ki érti ezt...

Fatther és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

En sokaig optimista voltam, de olvasva Beko irasait, most mar azt mondanam a helyzet ijeszto. A kommunikacio sosem volt erosseguk, es ez nagyon finom megfogalmazas, de ez amit most csinalnak ez mindennek a legalja. Es az, hogy ezt a modi teammel is megcsinaljak, az nalam mar nagyon nagyon durva.

Nem akarok joslatokba bocsatkozni, meghagyom Mariusznak, es nem akarok karogo hollo sem lenni, de bizony az egyik szomszedommal mar szoba kerult, hogy hova vezet ez a helyzet, es hogy a BP-nek mas lehet a szandeka a jatekkal, mint amit hivatalosan kommunikalt a mezes mazos kozlemenyekben.

A jatek alapvetoen jatszhato... ha ezalatt azt ertjuk, hogy az ember annyira meg hajlando felmenni, hogy learasson, visszaultessen, akkor tenyleg. Viszont kb ez a helyzet mar jo ideje, semmi valtozas.

Az embereknek meddig lesz ehhez turelme, mikor jon el hogy frusztraltak lesznek peldaul mondjuk egy majomkiralyno event utan, ha nem tudnak jatszani, mert az mar nem lesz resze annak, hogy a jatek alapvetoen jatszhato?

Van akinel mar most elfogyott a turelem, Sagittarius homeroje piros. Es ok ilyenkor a modikkal sem kepesek kommunikalni? Nagyon nagy itt a baj szerintem.

Zuhi, simi1955, tavirózsa1 és 13 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Sajnos nekem is bepirosodtak 200 fölötti szomszédaim.Nagyon sajnálom őket!:cry:

Fatther, mamszi5107, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Egy picit sem csodálkozok rajta. A mai délután kész katasztrófa. Minden előjön, ami idáig volt, sőt már csoportosulnak is a hibák. :D Mindegy mire kattintok, a háttérben már tolják a talicskát. Nem is sorolom, gondolom sokan szembesülnek vele. Ma már azon is elgondolkoztam, hogy a takarítás mellett kimosom a gépet a mosógépbe, de nem tudtam bele tenni a dobba. :D
    Kíváncsi leszek meddig csinálom én is. Mondjuk elég kitartó vagyok, ez a szerencsém. ;)

böbe764, Fatther, Rozi472 és 3 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Szia
    Pont ezért álltam rá tavaly a pörgetésre , és szereztem pár ládás dekort .
    Gondoltam a kezdeti indulásnál napi egy aratás belefér .
    Hogy jól döntöttem e , soha nem derül ki .

Fatther és zsani_apja kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Idézés nélkül! ;)
    Engem legkevésbé sem izgat a kommunikáció. Azt látom, hogy nincs javulás. Most pl. kézzel akartam dolgozni és ahogy rákattintok a földre, már elő is ugrik talibari és tolja a kollégáját. :D Nem tudok vele mit kezdeni. Bónuszokkal már nem is foglalkozok. Ahogy aktiválom őket, már jön is valami hiba.
    Néha van, ha elkapja a fonalat, akkor szalad rendesem, mint Nadal, Novak ellen a pályán. ;)
    Egyszerűen nem értem, hogy miért nem működik normálisan. Ez nekem felfoghatatlan. Találgatni tudnák, de nem akarok abba belemenni.

Fatther, böbe764, Rozi472 és 4 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Valakinek működik a mozi ? Tapasztalat ?

soresne, Fatther és Leho69 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kommunikáció:
    A modern világban a törvényileg előírt, jogi nyelven tudatnak bármit is, bármely multinál, vagy akárkinél. Mindegy milyen szolgáltatóról beszélünk. A tervekről csak a tőzsdére bevezetett cégeknél hallhatunk, mert ott törvényi előírások szabályozzák, milyen esetben kell közgyűlést tartani, melynek jegyzőkönyvének egy része nyilvános, illetve negyedévente gazdasági mérleget kell közzétenni (negyedéves jelentés). Azon kívül minden közgyűlést sajtótájékoztató követ. Ezen felül minden kommunikáció kerülendő, mert perek tucatjai jöhetnek válaszul. Semmi sem tekinthető hivatalosnak, amit moderátorok tesznek közzé, mert a moderátorok nem is alkalmazottak, nem fordítóirodák, és bármi hiba van, lehet vitatkozni azon, hogy kinél keletkezett a hiba, és miért.
    Ezeket fejeli meg a távol-keleti kultúrájú tulajdonosi kör, melyek nagyon híresek a hallgatásukról. Mindegy, hogy koreai, kínai, japán stb., mert egy kelet-európai néma többet beszél, mint ők.
    Panelek:
    Amikor azt mondom, hogy minden vasvillával van összehányva, a grafika is, akkor ilyenekre is gondolok. Csináljuk, hogy legyen kipipálva. Minden valamiből származtatik, de nem játéképítés van, hanem csak úgy, amilyen tégla jön azt rakom fel. A legjobb példa erre a tenyésztett állat és az állat. Ha bemégy a piacra bahás állatok hátul, bahás tenyésztett állatok elől. A játékban van közük egymáshoz, programilag viszont semmi. De ugyanez érvényes a felhősorokra, ládákra és minden vonalon az ár-érték arányokra.
    Hibajavítás:
    Nem hiszem, hogy egy ilyen ősi játéknál komoly anyagi áldozatot hoznának erre a célra. Nem hiszem, hogy a unity több nekik, mint ismerkedés vele. Ez egy tanulóidőszakuk. Ha elég hosszú ideig kibírják (persze rendszeres befizetéssel) a játékosok a javulás érkezését, a játék életben maradhat, ha nem, akkor nem... Az elég hosszú időt, én bőven 2 év fölé helyezem. Nem hiszem egy percig sem, és eddig sem hittem, hogy minden hibát ki akarnak javítani. Még azt sem tudják, szerintem, hogy melyik hibát érdemes üzletileg kijavítani, és melyikkel nem szabad foglalkozni egyelőre vagy soha. Erre a legjobb példa az altatás. Mindenki tudta, hogy az egy hiba, ők mondták. Nem tudták kijavítani, így úgy tettek, mintha kitalálták volna az egy hetes altatást. De tudjuk, az csak egy 168 órás számláló bevezetése. Hasonló volt a malom, az ezres tápkeveréssel. Nem tudták kijavítani, bevezették a 999es korlátot.
    Telo/event:
    És még csak tendenciát sem látok arra, hogy a játékból kiesett telo miatt eventes átalakítások jönnének. Ez úgy hangzik, az én egyszerű nyelvezeteben, hogy nem érdekli őket. Pedig 15. már elég közel van. Vagyis a fentiek miatt ezzel már nincs idejük foglalkozni, a fentieket meg kerülgetni kell, mint a forró kását. A pénteki közlemény eléggé mutatja a taktikájukat. Bár hirdetmény, de az sem hivatalos.
    Jövő:
    Semmi jóra nem számítok. Tudás, idő, profit. Ezek együtt nem férnek meg, mert a profit űzi a tudást és az időt, mert az költség. Van kapkodás, tűzoltás, és ezekből rengeteg vadonatúj hibaforrás. Szerintem így nehéz lesz.
    Kit érdekel, ha mire beengednek, már fölkapcsolták a villanyt?

Zuhi, mimi, missuzy_53 és 14 más kedveli ezt.
  14. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én is kb:11 éve játszom, de már azon gondolkodtam, hogy csak a frissítésre megy ez a játék?:D

Szabolcs80 kedveli ezt.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szeinted?
    Eddig se működött,majd pont most fog..:sleepy:

Fatther, inanna11, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nálam ma gyakorlatilag semmi, hacsak mozi nem lenne igen örülnék neki.

Farm_Tadity_ és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. Ninett79

Nincs mozi. Most is néztem. Vagyis hogy nem néztem,mert nem volt mit..
    Hogyhogy semmi? Klienssel játszol?

18. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Böngészővel játszom ,eddig nem is volt gondom, de ma egy katasztrófa, lefagy frissitek, egész nap így megy egy agyrém az egész.

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  19. Ninett79

Nekem a böngésző nem jött be, vacak az egész. Cleanert használod ugye?
    Nem próbálod ki a klienst?

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  20. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Megjött a szokásos hétvégi "blokkolás". Én már nem veszek semmit, nem fogok bele olyan feladatba,amit hétvége előtt nem tudok befejezni. Ha sokáig így marad, nem lesz nehéz az elválás.

rjolka, Farm_Tadity_ és mamszi5107 kedveli ezt.