Visszajelzés Unity alapú játék csevegője | Archívum 11

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: vízöntő, témanyitás ideje: 25.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. nery55

nery55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Január óta a kliensen játszom, aránylag ment rendesen, kisebb nagyobb zökkenőkkel, de most mikor megkezdődött a Romantikus randevú event, és beléptem a játékba villogott az egész farmon lévő föld, állt ami ikont rányitottam, többi csak gyorsan villogott. Meglepődtem rajta, mert ilyent még nem tapasztaltam, amit javasoltak szupportban, mindent kipróbáltam, de jelenség nem szűnt meg. Kaptam egy tippet amit kipróbáltam és nálam bevált. A képernyő frissítő drájvert telepítettem gépemre azóta minden a régi!!!!! Lehet művelni földeket! Csak tájékoztatásul írtam le, hátha segít másnak is ha ilyen problémája adódna.

Matold, juliannakoczkas, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
  2. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Szerintem ez már soha nem lesz olyan mint volt. :(

Sauvage és Samborg kedveli ezt.
  3. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Ismét jelezném.... nemlehet alapcsatnit készíteni. Már hetek óta nem jön fel. Akármennyiszer lépek ki be, frissítek. Kliensen játszok. Minden szinten bejönnek a receptek és az elkészítést is engedi, de a lekvárfőző 3. szintnél semmi nem jön be.

emoka kedveli ezt.
  4. Guszti1941

Guszti1941 Utánpótlás-írogató

Szia !Próbáld meg a répás-almás csatnira kattintani, ( 4. szint )utána menj vissza az alapcsatnihoz ! Nekem így működik !

peti.pepe.2000 és Othep kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lennék ennyire pesszimista! :)
    10 éve, amikor áttértünk a Flash-re, mindennaposak voltak a leállások.
    És lám, mi lett belőle?
    Ma a Flash-t siratjuk...o_O:music:

Hahacska, Sauvage, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  6. -Ilona53-

-Ilona53- Haladó

Remélem igazad lesz! :D

juliannakoczkas és Othep kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Orulok hogy vannak, akiknel legalabb fejlodik a dolog. Nalam ugyanaz a kiszamithatatlan nagy tragyadomb, mint ami 2,5-3 honapja egyfolytaban.

Van amikor gyors mint az Intercity, belep, teruletet valt, fut minden, aztan 3-4 ora mulva mikor belepnek megint eventgazt aratni nezegetem a tologatos barikat, 3-4x, frissitek, kilepek, belepek, a gepek nem dolgoznak, stb.

Velemenyem szerint, ez mar igy is marad, amit nem sikerult 3 honapig megjavitani, azt mar nem is fogjak, en mar nem szamitok javulasra. Ahogy valamelyik topikban a modik mondtak, ez a unity, ezen mar csak csiszolgatnak, ertsd ezalatt, hogy ha van valami otromba nagy hiba, azt kijativjak, a tobbi meg ilyen amilyen.

Ne szamitson itt senki mar Enter, meg Esc gombra, meg ilyenekre, oruljon ha tud jatszani, ennyi.

Aki ezt el tudja fogadni, az jatszik, aki meg nem, az meg elmegy mint ahogy Sagittarius is tette, kiszallt a bulibol, lehet gratulalni a BP-nek es veregetni a vallakat.

Beko is kiszall, gondolom ennyi volt a szelmalomharc, neki hatalmas koszonet innen is!!!!!

Gyerekek ez ennyi volt, az utolso majd kapcsolja le a villanyt.