Visszajelzés Unity alapú játék csevegője | Archívum 11

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: vízöntő, témanyitás ideje: 25.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

A ma és a tegnap reggeli Házi kedvenc futtatói tapasztalatomat egy idézettel szeretném illusztrálni:

"A kormányos megrántotta a tevét.
    – Egy pillanatra meg kell állni… – hörögte. – Azt hiszi, mindenkinek ilyen kérges bőre van, mint magának?! Hiába keményített meg az élet! Úri fiú voltam, na… Már lihegek egy pár napos sivatagi úttól. Most még semmi… De mi lesz, ha egyszer megöregszem.
    – Hány éves?
    – Ötvenhét. De az ember nem marad örökké ötvenhét éves. Egyszer csak jön a kor, mikor elkezd nehezülni, mikor az ember dadog.
    – Az öreg ember nem dadog.
    – De mennyire dadog. Kétszer kell neki odaütni valakire, hogy egyszer elájuljon. Ez az igazi dadogás… Na gyerünk tovább."

Rejtő Jenő A sárga garnizon p.4.​

Hiába, no. Tudott valamit ez a Rejtő a dadogás mibenlétéről, és hogy a tárgynál maradjak, a Unity alatt futkározó farmerama is csodákra képes.
    Egyszer leszedegettem kézzel az aktuálisan leszedni valókat, majd újra indítottam, mert nem engedett be a rémséges kedvenceimhez, és visszalépéskor meglepődve láttam, hogy félmunkát végeztem, mivel ellenőriztem a kedvenceimet egy tegnapi hasonló történés miatt.

Hogy is van ez?
    Most én dadogok, vagy a program?

Hahacska, Szabi451, vízöntő és 4 más kedveli ezt.
  2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Van kettő, adok kölcsön! :D

Ninett79 kedveli ezt.
  3. Csak1

Csak1 Haladó

Szia!

Valamit értsél már meg légyszíves!

A Magyar moderátorok nem a szoftver fejlesztői! Ők az általunk észlelteket továbbítják A FEJLESZTŐKNEK!!!! Állhatna tótágast egy ujjon támaszkodva, lehetnek szépek és csinosak, akkor sem Ők fejlesztik a szoftvert és javítják a hibákat!
    Mindent megtettek hogy a hardverjeinket a lehető leg jobb állapotba tudjuk hozni, hogy alkalmas legyen a játékra! Ezt tették éjjel nappal!

Azért mert velük veszekszel semmivel nem fogsz és ők sem jutnak előbbre!
    Mellesleg javasolom neked olvasd már el a fórum szabályzatát, mert akkor rá jössz miért is tilthatnak ki a fórumból! S ne várd el hogy mindent a szádba rágnak és megmagyaráznak x+n. alkalommal is!

Ja és miért volt szükség erre a változtatásra: MERT AZ ADOBE FLASH PLAYER mint olyan megszűnt! E nélkül viszont a régi verzió nem működik! S mielőtt ezen is problémáznál nem a BP szüntette meg hanem a tulajdonos az ADOBE így annak megszűnéséhez semmi közük! A BP akár mondhatta volna akkor ennyi volt az olyan játékokat megszünteti tőlük független okok miatt, de nem nekiálltak valamit kiötleni, igaz nem teljes sikerrel, ami miatt még is működik a játék; úgy ahogy; s lehet vele játszani, igaz időnként esszük a kefét olyan lassú akadozik és vannak egyéb hibák, DE LEHET VELE JÁTSZANI!!! (ami viszont nem kötelező)

Jogodban van mérgesnek lenni de semmi értelme. Először is azért mert magadon állsz bosszút mások dolgai miatt, s ráadásul ebben az esetben a mások sem tehetnek arról még másabbak a biztonsági hibák miatt melyeken keresztül károkat okozhattak megszüntettek egy programot, másodszor meg azért mert hiába dühöngsz azzal nem jutsz előbbre és a fejlesztők sem kapnak hasznos segítséget (mi a valós hiba amit észlelsz) így azzal nem is tudnak foglalkozni!!

Maradok Tisztelettel feléd Csak 1 játékos!

nrg18, Othep, nyuszika215 és 13 más kedveli ezt.
  4. Csak1

Csak1 Haladó

Szia!
    Vírustalanítani ott sem tudják! A vakcina nem a vírus írtja hanem a vírus bejutását és aktivizálódását akadályozó Szoftvert telepíti egyéni érzékenységi szinten, persze ha telepíti! :D Emberi vírus irtása a jelenlegi orvostudományi és biológiai szenten még semelyik vírus tekintetében nem lehetséges. Csak a VAKCINÁZÁS amire vagy reagál az egyed vagy nem?, vagy kialakul az ellenanyagtermelés a szervezetben vagy nem?, így vagy kialakul a védettség (immunitás) vagy nem !! :D

Fätum kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Szia Szomikám! Már tegnap olvastam a hozzászólásod, de válaszolni nem tudtam rá, mert játszani nem tudtam este. Maradt minden úgy, ahogy napközben hagytam! De ez már nem számít! Csak szólok, hogy kihagytam a kerekezést, kinő az ember nem létező szakálla, mire elpörgeti az elpörgetni valókat! Nekem még azzal is gondom van, hogy kézzel nagyon bajos -különösen - az ólak aratása! Nem tudom ki-hogyan csinálja? ....

vízöntő és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  6. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

Üdv mindenkinek!

Kikapcsoltam a betakarítás animációját és akkor nem kell várakoznom a két kattintás közt. Egy próbát megér nálad is, ha még nem tetted meg.
    Azt nem tudom, hogy dupla kattos egérnél jó-e, nekem olyan nincs...
    (Én is Linux-os vagyok, mint te.)

Utoljára szerkesztett: 27.1.21
    Domos52 és -gézsu- kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szia!

Jogos az észrevétel. De az én szempontom szerint, mint felhasználónak az az érdekem, hogy a vírus ne jusson be vagy ha mégis beette a rosseb, ott ne tudjon jól működni. Ezért jó az oltópont, mert ott kap a gép egy szurit és a vírus már nem betegíti meg az én érzékeny lelkű gépemet. Azon viszont el kell gondolkodnom, hogy melyik vírusmentesítőt kérjem a gépembe, mert a víz alapú nem tenne jót neki. Megrázná belülről. Ha viszont alkoholost adnak neki, akkor meg félrebeszél majd? Meg szédelegni fog? Aztán lehetne még szilikonolajjal bejuttatott is, de hátha nagyon felpörög a gép, mert nem lesz vagy nagyon alacsony lesz a súrlódási ellenállása, a belső viszkozitása lecsökkenne annak a vakcinának. Szóval nagyon meg kell válogatni azt az anyagot! ;):D

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  8. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szia! Ne haragudj, hogy beleszólok, de van néhány észrevételem: először is mindenki tisztában van azzal, hogy nem kötelező játszani, de ha már valamilyen szinten költesz (pl:munkások) akkor lehetnek elvárásai. Sok mindent megértek de mit csinálnának azok a szoftver fejlesztők ha egy gyárban kellene termelés fejlesztésre új programot csinálni, akkor is hónapokat kellene várni? Nagyon eggyüt érzek a magyar moderátorokkal nekik kell két tűz között állni, de sajnos csak nekik tudunk panaszkodni. Részemről azt gondolom, hogy ha már nem lesznek munkásaim akkor 11 év után fájó szivvel befejezem. Nagyon jól írtad, hogy magunkon állunk bosszút a mérgelődéssel. További jó játékot!

Csak1, BackOffice, vihence és 6 más kedveli ezt.
  9. csjuditka

csjuditka Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos en is besokaltam! 11 eve jatszom mar. Mindig voltak hibak, ezzel nincs is gond! Folyton fejleszteni kell. Most, hogy uj rendszerre kellett atallni, sokkal nagyobb feladat a fejlesztoknek, mint ami eddig volt! Ezzel nincs is gondom. De ma elgurult a gyogyszerem! Minden reggel az elso aratast 40-50 percnel hamarabb nem tudom befejezni... Oke, ez az en problemam! De! nem lehetne egy olyan megoldast talalni, ami a jatekosok nagyreszenek hozna egy kis megnyugvast? Gondolok en olyasmire, hogy pl a 10 percig , vagy fel oraig hato bonuszokat nem lehetne legalabb a jatek normalizalodasaig atallitani mondjuk 1 orasra? Igy nem erne akkora veszteseg TP szinten. Igaz, en mar 231-es szinten vagyok, ahonnan mar szinte evek szintet lepni, de azert eselyt kaphatnank :D Illetve az is megoldas lehet, hogy mindenki kapjon ingyen farmmunkasokat, amig a helyzet nem javul. Igen, tudom, hogy sok penztol esne el a BP, de lehet, hogy hosszu tavon megerne. Nem fektetek penzt en sem bele addig, amig nincs ertelme. A kuponokat felhasznalom, aztan majd lesz valami! Ez minden szempontbol egy rendkivul nehez idoszak mindenkinek! Mi nem akarunk mast, csak kikapcsolodni...jatszani! Nem lehetne talalni valami megoldast? Tudom, nincs olyan, hogy mindenkinek jo legyen! De legalabb meg lehetne probalni?
    Koszonom, hogy elolvastatok! Szep napot, nyugalmas jatekot! :)

nyuszika215, szuszika55, .dina1. és 4 más kedveli ezt.
  10. gomboc58

gomboc58 Haladó

Ilyen rossz még sosem volt!!!! :wuerg:>:(:mad: Rettenet és akkor nagyonnagyon finom vagyok. :mad::mad::mad::mad:

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Nálam tökéletesen működik a játék és egy 15 éves gépem van/asztali,Vin7 prof 64-en/.Nagyon sokszor leírták már mi a teendő és egy fillérbe nem kerül.Olvastam jegyzeteltem, újra telepítettem a gépet,és folyamatosan követtem az eseményeket.Az én informatikusi tudásom elég volt hozzá.Persze a gépet naponta többször takarítani kell,néha még a macskaszőrt is!Vannak aranyos,nálam okosabb játékos társaim és figyeltem a tanácsokat! Megoldottam, bár már majdnem megkerestem Wolf játékostársamat is!Megy ez de egy fillér nélkül is!

mamszi5107, .hangyóca., inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  12. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

A reggelihez képest változás az nem sokkkkkkk!:mad:

vízöntő kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

S ha mérgelődsz jobb lesz?

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Csatlakozom, nálam reggel is pörgött a kliens és az unity most pedig alig lehet belépni, sőt kidobál.

vihence kedveli ezt.
  15. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sajnos az a baj, hogy nem lesz jobb, az ember nem tudja mire számítson ha be akar lépni.

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Tudom, de idegeskedni nem érdemes rajta. :)

17. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Köszi! A farmjaimon átállítottam! Kicsivel jobb! A duplakattos egérke sajna nem ér semmit már!:wuerg::cry:

Kuzdern és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  18. kpe59

kpe59 Fórum elő legendája

A mostani döcögős helyzetben a kicsi javulásnak is lehet örülni...

19. verda

verda Haladó

Szia,
    ez volt, amitől jó lett: ""Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" kapcsolót kell "be" állásúra áttenni." Köszönöm :)

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  20. verda

verda Haladó

Szia, köszönöm szépen, igen, ez volt nem jól bekapcsolva nálam. Köszönöm :)

farmerogirl és Havasi_Gyopár kedveli ezt.