Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Én eddig át tudtam lépni (kis várakozás után) a unitybe, most először fordul elő, hogy nem enged be a játék. (barikák szórakoznak
    100 %-on és más semmi).
    Ez kissé érthetetlen számomra.:wuerg:

Újabb próbálkozás után beengedett. Kissé nehézkes így, de remélem javul a helyzet.
    Kitartást és türelmet mindenkinek. Üdv. J.

2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ha ez vigasztal ezzel sokan igy vannak még csak még mindig reménykednek abba a kicsi csodában:)

Mevilla, -kaktuszable-, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ha ez vigasztal ezzel sokan igy vannak még csak még mindig reménykednek abba a kicsi csodában:)

4. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! Nekem megy unity, de igen csak felmelegszik a laptop-om. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy mondjak le a játékról?

Sauvage kedveli ezt.
  5. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Sziasztok! Nekem megy unity, de igen csak felmelegszik a laptop-om. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy mondjak le a játékról?

6. TobyKing

TobyKing Fórum-zöldfülű

Ennél vacakabb megoldást még nem láttam! Mindent lehet, csak játszani NEM !
    A fles verzióhoz még a közelében sincs, nemhogy köszönjön neki! Semmi nem működik, azelőtt amit 1 kattintással elvégeztem most 3 kell! Ki kéne találni valamit ami JÓ IS!

takizsuzsi40, Bonzó1945 és Domos52 kedveli ezt.
  7. TobyKing

TobyKing Fórum-zöldfülű

Ennél vacakabb megoldást még nem láttam! Mindent lehet, csak játszani NEM !
    A fles verzióhoz még a közelében sincs, nemhogy köszönjön neki! Semmi nem működik, azelőtt amit 1 kattintással elvégeztem most 3 kell! Ki kéne találni valamit ami JÓ IS!

8. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Nekem engedi a többet is, az 1-es mellé kattintok egy párat bár volt már, hogy elsőre világoskék sáv jelent meg. Erre rakom az egeret mert az már az 1-es mellett van és ott is odakattintok 1 vagy 2-őt és jön is a vékony fekete villogó kurzor, ami után már rakhatod a 00-át. Én délután ma aratás után miután az első beírásom volt itt lementem és megpróbáltam átlépni az unity-be, pár pillanat alatt felállt a böngésző Operát használok, a tegnapihoz képest ég és föld volt a külömbség, bár ahogy látom akadnak gondok főleg aratásnál felhőn. Holnap erről indulok és meglássuk, hogy felmenőket emlegetek vagy féltéglával dobálozunk.

An-csika, rakj a laptop alá egy 3db-os ventilátoros laptop hűtőt, usb-ről üzemel.

an-csika, -kaktuszable- és Ribiszke kedveli ezt.
  9. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Nekem engedi a többet is, az 1-es mellé kattintok egy párat bár volt már, hogy elsőre világoskék sáv jelent meg. Erre rakom az egeret mert az már az 1-es mellett van és ott is odakattintok 1 vagy 2-őt és jön is a vékony fekete villogó kurzor, ami után már rakhatod a 00-át. Én délután ma aratás után miután az első beírásom volt itt lementem és megpróbáltam átlépni az unity-be, pár pillanat alatt felállt a böngésző Operát használok, a tegnapihoz képest ég és föld volt a külömbség, bár ahogy látom akadnak gondok főleg aratásnál felhőn. Holnap erről indulok és meglássuk, hogy felmenőket emlegetek vagy féltéglával dobálozunk.

An-csika, rakj a laptop alá egy 3db-os ventilátoros laptop hűtőt, usb-ről üzemel.

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ne haragudj, de felesleges ennyit kattingatni. Ha számot akarsz beirni, egyszer rákatt akkor megjelenik az a kék kijelölés amit irsz. Alapból az 1-es szám van ott és ha 100 akarsz eladni, akkor vagy beirod hogy 100 vagy még egyet kattintasz akkor az 1-es mellé ugrik a kurzor és akkor csak két 00 kell az egyes mellé irni. Ha bármilyen más mennyiséget akarsz beirni akkor ha egyszer rákattintasz akkor beirod a számot és kész. Nem kell feleslegesen kettőt-hármat vagy többet kattingatni. Szövegnél is ugyanez van Pl. kereső, ha van benne szöveg). Ha rákattintasz akkor kékkel kijelöli a szöveget. Csak elkezdesz irni nem kell törölgetni semmit magától kitörli ami ott van.

Utoljára szerkesztett: 4.12.20
    kannap és -kaktuszable- kedveli ezt.
  11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ne haragudj, de felesleges ennyit kattingatni. Ha számot akarsz beirni, egyszer rákatt akkor megjelenik az a kék kijelölés amit irsz. Alapból az 1-es szám van ott és ha 100 akarsz eladni, akkor vagy beirod hogy 100 vagy még egyet kattintasz akkor az 1-es mellé ugrik a kurzor és akkor csak két 00 kell az egyes mellé irni. Ha bármilyen más mennyiséget akarsz beirni akkor ha egyszer rákattintasz akkor beirod a számot és kész. Nem kell feleslegesen kettőt-hármat vagy többet kattingatni. Szövegnél is ugyanez van Pl. kereső, ha van benne szöveg). Ha rákattintasz akkor kékkel kijelöli a szöveget. Csak elkezdesz irni nem kell törölgetni semmit magától kitörli ami ott van.

12. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Nem haragszok, nem láttad, hogy másnak volt gondja és segíteni akartál. Köszönöm:) Engem nem zavar a két kattintás sem és alapból nem nekem hanem a farmeres53 gazdának van gondja a nagy tételes kiárusítással, rajta maradt a top után:).

13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Nem haragszok, nem láttad, hogy másnak volt gondja és segíteni akartál. Köszönöm:) Engem nem zavar a két kattintás sem és alapból nem nekem hanem a farmeres53 gazdának van gondja a nagy tételes kiárusítással, rajta maradt a top után:).

14. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Hogyan lehet tápot keverni a malomban, mert tőlem nem fogadja el a rendelést?

15. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Hogyan lehet tápot keverni a malomban, mert tőlem nem fogadja el a rendelést?

16. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mit értesz azalatt, hogy nem fogadja el a rendelést?
    Nem enged db-számot beállítani? Azt vagy léptetéssel, vagy a bentlévő mennyiség felülírásával lehet.
    Megvan minden hozzávaló a malomtermékhez? Van annyi hozzávaló amennyi tápot akarsz keverni?

Kuzdern és Sauvage kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mit értesz azalatt, hogy nem fogadja el a rendelést?
    Nem enged db-számot beállítani? Azt vagy léptetéssel, vagy a bentlévő mennyiség felülírásával lehet.
    Megvan minden hozzávaló a malomtermékhez? Van annyi hozzávaló amennyi tápot akarsz keverni?

18. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Lehet hogy nálad így működik de nálam az 1 után újra kell kattintanom hogy más számot is betudjak írni utána-Sauvege gazda tanácsa szerint. Úgy látszik minden gépenként más-más megoldással működik!? Jó ha mindenki megírja kinek mi válik be.

Sauvage kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Lehet hogy nálad így működik de nálam az 1 után újra kell kattintanom hogy más számot is betudjak írni utána-Sauvege gazda tanácsa szerint. Úgy látszik minden gépenként más-más megoldással működik!? Jó ha mindenki megírja kinek mi válik be.

20. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Ha unityvel akarok játszani akkor firefoxszal tudok belépni ,de itt nem megy a fless alapú azt kromiumon tudom játszani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.