Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia libuskafarm!
    Tudnál adni a farmnév mellé egy ID számot, hogy megnézhessük, hogy miről van szó?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Szia Lizikertje!
    Ha ellenőrzést kérsz a farmodra, akkor egy ID számot kérünk farmnévvel.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. apuka12

apuka12 Járnitanuló

Sziasztok.

Nálam jó minden Unity téren,de a régi piac jobban tetszett.

mamszi70, Leho69 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A 20 db Party pöris ládádat kinyitottad már ? Mennyi party lett belőle, mert ugy csak az lehet, csak nem mindegy mennyi.

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia ! Köszönöm megoldottam a flash-al. Hála a jó égnek hogy még működik.

GA-BI-O-Farm és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Még nem nyitottam ki , az lesz a karácsonyi ajándékom saját magamnak . :inlove:

senga77, ljanika6 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!

Amíg volt a két napos teszt, gond gond hátán volt nálam. Amióta nincs, az Unity megy rendesen. Kivéve néha a Paszulyra menetelnél. Ott gyakori, hogy kiakad területváltáskor. Betölt 100%-ig és megáll elszürkült háttérrel. Se máshová lépni, se kilépni nem lehet, csak a böngésző bezárásával. Általában van még egy másik játék is megnyitva a háttérben, de attól független ez a jelenség, mert ha egyedül a Farmerama fut, akkor is képes a csőd előidézésére. Teljesen kiszámíthatatlan, rendszertelen. Olyankor a böngészőt újra megnyitom, - CCleaner Browser - feljövök az Unityvel és megy minden tovább, mintha semmi nem történt volna. Szeszélyes, mint egy ..... (A kipontozott helyre mindenki a számára kedvelt vagy nem kedvelt szót, személyt, kifejezést írja be! Szabad a választás.) :p

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Véletlenül Jack-et nem arattál ma?
    Ő csinál ilyen huncut dolgokat, hogy +2 növényt ad.

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm, tényleg :)
    Nem is figyeltem, csak mindent lekapkodtam. Pedig nem akartam. Na már mindegy. :)

GA-BI-O-Farm és BackOffice kedveli ezt.
  10. Gyöngyvirág

Gyöngyvirág Járnitanuló

Sziasztok!
    Sikerült letölteni a klienst, ezzel jól működik nálam a játék, az a probléma csak, hogy a földeken és a fákon továbbra sem látszik az beérés. A föld olyan, mintha akkor vetettem volna, a fák is teljesen zöldek, csak a csíkból lehet érzékelni, hogy beértek. Ezenkívül nem tapasztaltam hibát (egyenlőre)

marta5656 kedveli ezt.
  11. Szilvento

Szilvento Utánpótlás-írogató

Szia. Köszönöm .Megpróbálom. :)

12. ancsaw

ancsaw Fórum-zöldfülű

letoltottem a klienst, de sajnos a bejelentkezes utan borzaszto kicsi az ablak es
    at sem lehet meretezni. a unity bongeszos verzio sajnos lassabb, mint amit eddig
    megszoktunk. van par dolog, ami bonyolultabba vagy nehezkesebbe valt, de ezeket
    gondolom orvosoljatok hamarosan. pl az ajandekkuldes okosabban volt megoldva, de
    az is zavaro, hogy vetesnel nem jegyzi meg, hogy melyik novenyt vetettem, es
    amikor atlepek masik teruletre, akkor ujra ki kell silabizalnom, hol tartottam.
    aprosagoknak tunnek, de nagyon bosszanto valtozasok ezek.

13. Havasi_Gyopár

Szia ancsaw!
    Csak látszatra kicsi a kép, mert nincs még farmkerete.
    Nézd csak, itt látszik, hogy még picivel magasabb is, mint a megszokott, deszkás farmkeretes ablak:

Kliens-kép.png
    Egyébként van mód a nagyításra, akár a böngésződ beállításai között, de van rá mód a játék beállításainál is:
    [​IMG] a beállításoknál tudsz nagyítani:

14. -Sandya-

-Sandya- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Unityben még eddig egyszer sem sikerült a Bahamarama területre bejutni, 1%-nál tovább nem tölt, valamint a mesterségek völgyében az 5 mesterség közül 3 nem működik. Remélem alakul még...

15. Havasi_Gyopár

Szia -Sandya-!
    Unity/Web vagy Unity letölthető klienssel próbálkoztál?
    A számítógéped paraméterei megfelelnek a leírt kritériumoknak?

16. -Sandya-

-Sandya- Fórum-zöldfülű

Köszi Havasi Gyopár! Igen a letölthető klienssel. A számítógép paramétereinek utánanézek. Szép estét!

17. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Most müködik a telon beenged,gépen rosszabb azt sem látom beért e nár a növény. Januárt én is várom lehet bucsuzom én is,amugy is kicsit unom már.

Bbarby74 és mamszi5107 kedveli ezt.
  18. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Tegnap ebben a csevegőben írtam a kárpótlásról a belépési hiba miatt. A titkos fákból a Bahán hiányzott még az utazók pálmája. Most értek be a csemeték, és már nem hiányzik, mert egy db utazók pálmája fa is lett, hurrá. Viszont a másik farmon csak mandula xxl, és a bahán is csak tüzifa az eredmény. Na de majd legközelebb.

19. BKira7401

BKira7401 Fórum-zöldfülű

Unity verziójuk egy nagy 0. Amit az Upjers.com ki talált az tökéletesen működik és ők már csak unity verziót használnak. Ott semmi féle problémát nem okoz nálam. Az Önöké. meg le fagyasztja a gépemet. Az otthoni verziójukról meg ne is beszéljünk. Sokkal fejlettebb gépem van mint amit Önök megadtak. 3 évvel ezelőtt lett építve majdnem 1 millió Ft-ért. Nem csak játékra lett építve, hanem komoly tervező és nyomdai programokra.
    Mielőtt élesben kisérletezgetnek a játékosokon, hogy kinek megy és kienek okoz galibát. Jó lenne szimulációkon is futtatni a unity verziót. Ha telejesen átállnak rá én Önöket itthagyom

mamszi5107, KataMara és bonita333 kedveli ezt.
  20. bonita333

bonita333 Rutinos

Jó Reggelt! Tudom, hogy a moderátoroknak a hócipője tele van már a sok panasszal, de nekem pedig a játékkal. Ma fél hatkor keltem, hogy mindent meg tudjak csinálni a farmon, mielőtt megyek dolgozni. Kb. 1 óra alatt a bahás területeket sikerült learatnom, úgy, hogy közben többször kiléptem, beléptem a játékból. Szóval csatlakozom azokhoz, akik azt írták, hogy mielőtt közölték, hogy ez van, ez marad a fejlesztéseket be kellett volna fejezni.
    Ami eddig számomra öröm és kikapcsolódás volt, az most ürömmé változott!
    Nem adom fel egykönnyen, még szenvedek, de fogytán a türelmem!

Mevilla, GA-BI-O-Farm, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.