Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Bocsi, de én azt sem tudtam, hogy létezik hűtőtábla. Adnál esetleg tanácsot, milyet érdemes venni?

Sauvage és Leho69 kedveli ezt.
  2. zsizsik2010

zsizsik2010 Fórum-zöldfülű

A hétvégén be tudtam lépni a klienssel, de a minijátékot nem engedte. Azt gondoltam jövőre elszórakozgatok a farmmal mindenféle event nélkül. Ma azt tapasztaltam nem enged játszani a klienssel mindig azt az üzenetet kapom, hogy nem engedélyezi! A flash-el elindítom, simán játszom, de ezek szerint jövőre már nem! Nagyon sajnálom, hogy 10 év után abba kell hagyni a játékot.
    Most már a flash-ből is kidob!

Utoljára szerkesztett: 17.12.20
    asztalosani és hefti1963 kedveli ezt.
  3. kucune

kucune Utánpótlás-írogató

mivel az unity-n nem megy a játék,gondoltam majd a kliens.kétszer kidobott,majd 8 perc után be is töltött............................................boldog karácsonyt

4. erika260665

erika260665 Törekvő

2 hónapos laptoppal és egy win 10.el nem hiszem hogy nem megy. Nem vagyok tájékozatlan kössz a megnevezést. Szerintem vagyunk még egy páran így. Én Te rád soha nem írtam ilyet.

Sauvage és hefti1963 kedveli ezt.
  5. papjud

papjud Utánpótlás-írogató

Engem kidobál ,ha játszani akarok az eventtel :(

hefti1963 kedveli ezt.
  6. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Sziasztok!
    Jól el van dugva flash verzió!xDxDDe legalább még ebben az évben tudunk játszani! Fel a fejjel, majd csak kialakul!

brildiko, Sauvage és Leho69 kedveli ezt.
  7. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sziasztok! Bent ragadtam a kliens piaci oldalán! Csak köröz és nem enged sehova, kilépni se. Nem tudom bezárni se a piacot, se a programot. Tud valaki segíteni?

8. kucune

kucune Utánpótlás-írogató

ne irjatok már hogy mind a három megy,1 éves gépen 30 perce szenvedek.

9. asztalosani

asztalosani Fórum-zöldfülű

Januárban lesz 10 éve, hogy én is játszom. Sajnos a kliens a gépemen nem indul, az unity sem működik. Tudomásul vesszük, hogy itt vége. Sajnálom.

Laura2001 kedveli ezt.
  10. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nagyon hiányzik az ESC-es kerek kerék pörgetés és az ENTERES felhő leszedés! Köszönöm, ha egyszer itt is visszaállítjátok.

Kata_rzis kedveli ezt.
  11. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Minden nap megpróbálok játszani az unityval, aztán ha éppen nem megy,akkor a klienssel. Ma este még a kliens sem fut, lefagy 5 percenként...

12. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Engem már harmadszor dobott ki. Eddig müködött hogy most mi lett vele nem tudom. Gép kitakaritva.

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Számteches boltban kérd a legjobb teljesítményűt, ami a te cuccodhoz kompatibilis. Azokból is több kialakítás létezik, annak függvényében, mihez és mennyit akarod használni. Vagy valaki számodra megbízható szakemberrel értekezz erről a kérdésről.

Még egy érdekesség. A junityiban a kergekeréken eddig az egy óránál lévő nyeremény második sorban volt, a 11 óránál lévő nyeremény a harmadik sorban. Most ez fordult. Vagyis ha a nyereménytáblát összeveted a kerékkel tükörképet kapsz. Az első, és 12. sorban lévők helye nem változott.

Sauvage kedveli ezt.
  14. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

15. varga1234

varga1234 Fórum hercege

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Engem is kidobott pár perce.
    Most ilyet játszik.

böbe4948 kedveli ezt.
  17. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Sziasztok, jó estét!

Esetleg van arról valami információ, hogy a Unity kliens miért nem működik? 20 perces küzdés volt a belépés, se a piac, se a malom nem működik rendesen, aratni épphogy tudtam, vetni nem lehet. Egészen eddig semi gond volt vele, sőt nekem kifejezetten sokat könnyített a játékon. Nem örülnék neki, ha ez sem működne. :sleepy::(

MNikóca kedveli ezt.
  18. erika260665

erika260665 Törekvő

De állítolag tökéletes.

brildiko kedveli ezt.
  19. swarek

swarek Törzsjátékos

Na jó'van, szórakozzon az unitys verzióval az, akinek ehhez van kedve. Nem az a legnagyobb baj, hogy lassú, mint a csiga, hanem az, hogy számos funkció használhatatlan! A piac katasztrófa, van amit képes megjeleníteni, valamit nem. A grafika még mindig borzalmas, a számok, betűk egybefolynak, vagy inkább homályosan láthatóak. Megyek vissza flash alapra, addig amíg az működik, és max nem fogok játszani, ha az unity ilyen marad. Értem, hogy sokat melóznak vele, de még mindig rengeteg a hiba, még mindig megvannak olyan hibák is, amit még a legelső tesztelés alkalmával is jeleztünk...
    Én így ebből így nem kérek, köszönöm a lehetőséget.

Judy_Csiki kedveli ezt.
  20. Gaszton

Gaszton Járnitanuló

Ha a játék meg van nyitva és kinyitjuk a Fórumot párhuzamosan, akkor a fórumból visszalépve kilép a játékból újra be kell lépni. Fontos lenne, hogy párhuzamosan lehessen lépkedni a kettő között, mert az eventnél a Trívia pontszámokhoz meglehessen nézni a kvíz kérdéseket.
    Gaszton
    ID 11797097

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.