Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csak1

Csak1 Haladó

Üdvözletem!
    Mai tapasztalatok 14 órát követően!

Kliens verzió: szépen betölt, normálisan lehet haladni egészen az event feladatig. A kártyák legyártva irány a hóember,.... Szóval a hóember még bejön de a társai a betöltő ablakban feketék maradnak nem váltanak át színesre, majd teljes fekete ablak ezt követően fehér ablak.. (a vicc az egészben hogy 14 óra előtt játszottam ezzel a verzióval s szépen működött!!

Unity verzió: minősíthetetlenül lassú betöltés és azt követően is minősíthetetlenül lassú, viszont legalább betölti az event ablakot, igaz giga lassan! Az "egér-kéz" 16-36 mp között változó időben jelenik meg, s hasonló válaszsebességgel tölti is be a kért dolgot! Ebben a formában gyakorlatilag élvezhetetlen a játék. Olyan érzés mint a betárcsázós net idejében.

Flash verzió: Valóban lassabb mint volt, viszont működik rajta minden!

Kellemes estét! (kellemes szenvedést)

ui: A facebokkon javasoltak pár gépbeállítási lehetőséget ami javít a dolgon! Végig csináltam semmi változás a kliensen továbbra sem engedi az event feladatot megcsinálni, viszont a többi rész szépen fut! Így hát oda jutottam, hogy aratás vetés etetés stb a kliensen, majd a flash verzión gyorsabban Unityn szépen lassan mint csillag megy az égen megcsinálom az Event feladatot (bár a Unityn volt gond a "boltba" jutással....

További türelmet mindenkinek Hajrá!​

Sauvage, masterandservant, Mevilla és 2 más kedveli ezt.
  2. milfoil

milfoil Fórum-zöldfülű

Megfelelő géppel játszanék és nekem nagyon lassú, a kurzor eltűnik, lefagy... tetszene, de gépet sem érdemes használnom, mert a bónuszok ideje is lejár, mire learatok. Kezd elmenni a kedvem, pedig a kezdetektől játszom.

heureca3 és mamszi5107 kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Jó reggelt, nekem is mindig Unity azt írja ki,vagy 3-szor is, hogy egy Weboldal lassítja.

mamszi5107 kedveli ezt.
  4. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Elkezdtem a játékot a rénszarvasos táblán, de az első kérdésen állva csak karikázik. Merjek frissíteni? Nem veszik el a kártya?
    Kipróbáltam, átmentem a Flash-re, nem veszett el :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
    Tigrislady, heureca3 és mamszi5107 kedveli ezt.
  5. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Ne lovagoljunk már ezen a gép takarításon. Egyértelműen a Unity rovására írható a túlzott melegedés.
    Ha visszaváltok Flash-re néhány perc alatt lehül a gép. Ha gép igényelne karbantartást, akkor mindentől, akár alapjáraton is melegedne.

6. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, jó reggelt! már pedig van a takarításba igazság, mikor felvetették ezt az unytit kinlódott a gépem, kidobált, lefagyott, recsegett, melegedett, aztán egy jó ismerősömet, informatikus megkértem, hogy takarítsa le ívül, belül a gépet és telepítse újra, megtörtén, azóta, halk, hideg a gép és pörög rajta az unyti és a kliens is. Ja és a gép érdeke is az időnkénti nagytakarítás.

Sauvage, Csak1 és Ditti58 kedveli ezt.
  7. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Tegnap óta alig lehet használni a játékot. Az főoldalt sikerült leszednem, de azóta nem lehet egyik területről a másikra átlépni. Ugy hogy abba is hagyom nem kínlódok. Ma már többször ki-beléptem. Tegnap óta a teliholdat sem lehet leszedni. Egy párat enged és utána vége. iD.sz. 12025635 Takaritás frissités megtörtén.

8. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Gazdaköri feladatokba szerettem volna beadni.Választani sem lehet a feladatok közt,nyil helyett egy pörgő virág jelent meg.

9. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Nen vitatom, hogy szükséges a takarítás. Mivel a gépem munkaeszközöm is, különösen odafigyelek erre, nem kis gondot okozna, ha tönkre menne. Ha csak a géppel lenne probléma, akkor minden mástól is melegedne, akadna.
    Szerintem ez a Unity visszalépés és "méltó" a BP-hez. Azt gondolom, hogy egy ilyen játék gyártónak az lenne az érdeke, hogy minél szélesebb körben élvezhető legyen a terméke. Megint a játékosoknak kell futni a BP után, ha akar játszani.

10. benike909

benike909 Járnitanuló

Melegedés, takarítás ....
    A gép időnkénti takarítása tényleg jó, sokszor csodákat művel vagy nagyobb gondokat előz meg.
    A gép újratelepítése ? Csinálja az, aki ért hozzá és rendszeresen össze-vissza pakolgatja a gépét marhaságokkal. Általában azok a a játékosok ilyenek, akik minden másnap új játékot töltenek le kipróbálásra és egy idő után tele van a gépük mindenféle maradvánnyal. Hozzá nem értőknek maradna a szakember.
    De, ahogy valaki mondta, egy alapvetően statikus játék miatt ilyen köröket csinálni? Ez egy röhej.
    A játékot és az unity-t kéne egymással összhangba hozni, optimalizálni, de azt hiszem, ez csak egy álom. Amikor alapvető dolgok épphogy működnek (vagy nem), akkor gondolható, hogy a játék ilyen szintű összecsapása sokszoros terhelést ró a gépre. Persze én értem az okát, a programozók annyiban vétlenek, hogy a tulajdonosok felől hatalmas a nyomás a bevétel maximalizálására. Őket nem érdeklik a játékosok, csak a bevétel. Ha a játék nem hoz elég bevételt, akkor simán becsukják.
    És a rengeteg felesleges játékelem, ami szintén a mi gépünket terheli (hány dekor van a játékban?, stb).

Hogy a témához is legyen közöm: meg kell oldani a grafikus látványelemek szétválasztását, hogy lekapcsolt animációnál -
    a dekorok nem ugrálnak, a fák, a talaj nem csillog, stb. ellenben a fák, növények érési fázisai látszanak, az állatok, dekorok készültségi táblája megjelenik (és magától frissül, nem F5-re). A táblák méretét meg kell növelni, mert a nagyobb játékelemek kitakarják őket.
    A játékelemek (dekorok, fák ólak) tervezésénél ezt is figyelembe kéne venni, nem csak a látványt.

Sok sikert a program fejlesztéséhez és köszönet a moderátoroknak a munkájukért. Róluk nem lehet rosszat mondani.
    Várom a januárt (addig flashban játszva), hogy addig hogyan alakul a dolog.

farmeres53, Anulu73, Mevilla és 9 más kedveli ezt.
  11. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sorolom:
    A gyorsasággal nálam nincs gond, de a játékkal igen.
    A gazdaköri feladatok nem működnek, azonnal kifagy.
    Az elhasználódó dekorációnál minden kiválasztott után visszaugrik az elejére, újra végig kell menni.
    A tápok keverésénél nem lehet kijelölni a kedvenceket. Illetve lehet, de nem mindegyik jelenik meg, csak néhány.
    A föld animációját nem lehet elkülöníteni az ólak animációjától és a fejlesztett fák csillogása nagyon zavaró és ezek nálam kiverik a biztosítékot. Aki próbált már "kézzel aratni" és nem géppel, az pontosan tudja, miről beszélek. Ha ezek az utóbbiak nem változnak, én abbahagyom. Van remény, vagy fejezzem be most?

mamszi5107 és heureca3 kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Tegnap este sikerült elindítanom a letöltött klienst (már sokszor próbálkoztam, mióta megjelent). Úgy sikerült, hogy a programok közül is töröltem átfuttattam egy Avast tisztítást. Újra telepítettem és - ha kis ablakban is, de - működött. Ma reggel ismét ezzel próbálkoztam. Elsőre nem is sikerült belépni, másodszorra igen. A szokásos rutin-aratásokat megcsináltam, de a Bahán vizet akartam vételezni, azóta F5-tel se megy tovább, frissít, de azon túl nem megy. Kénytelen vagyok visszatérni a Flash-hez, most még megtehetem... Engem az is gondolkodóba ejt, hogy eddig 3-4 ablak volt nyitva a gépen, tudtam közben facebookozni, olvasgatni, de ha emellett az új kliens mellett erre nincs lehetőség, szomorú leszek. Ahhoz túl vontatott a játék, hogy csak várjak és bámuljam a képernyőt, egy-egy akció lebonyolítása alatt (gondolok itt tápkeverés, érés, stb.), a betöltési nehézségekről és a fagyásokról ne is beszéljek.

13. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Egy játéknál a legeslegfontosabb hogy hibamentesen és gyorsan fusson szerintem ez az alap, aztán a grafika és hogy érdekes legyen stb.
    Amíg lehet játszok a flashel mert pillanatnyilag ezen a legjobb, jövőre majd meglátom hogyan tovább de már túl vagyok azon hogy tovább idegeskedjek:) ezt meghagyom a fejlesztőknek.

14. Csak1

Csak1 Haladó

Szia! Az hogy most pörög az nem kizárólag a portalanítás, hanem ahogy írod "telepítse újra" hozamánya is lehet! :D

mamszi5107 kedveli ezt.
  15. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

szia!
    Eddig én is kínlódtam,idegeskedtem.Tegnap este sem tudtam bemenni a bahára. Ma reggel töröltem az eddigi unytit,újra letöltöttem és csodák csodája, pörög. Azt nem mondom, hogy nem kicsi a kép és nem süt be a nap a sarkon ,sőt talán 2x le is állt, de újraindításnál szépen megy.Érdemes megpróbálni,mert már én is feladtam, az összes aratómat elnyelte.Remélem neked is bejön,Kellemes ünnepeket és élvezetes játékélményt kívánok!

heureca3, mamszi5107 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A 245. szint közepén vagyok, nem kevés játékelem (felhők, tojások, bónuszokat adó dekorok amiknek egy részét kézzel indítom egy-egy aratás előtt és alatt) található a farmomon aminek a kezelése nehezítheti a területek betöltését. Ma reggel egy nagy aratást vittem végig a böngészős verzióban, három frissitéssel ami újratöltéssel járt. Ennek ellenére a baglyok 10 perces hatóidejének nem lett vége az aratás befejezéséig, tehát lassúságra én nem tudok panaszkodni és nem is szeretnék.
    Vannak hibák a programban, de lesz ez még jobb is én nagyon bízom benne, szurkolok neki, hogy január 10.-re rendben lesz a játékunk :D.

Ditti58, heureca3, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  17. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!

Mai tapasztalatok 2. rész 09.00 körül belépés:

Kliens verzió: Betöltés normál sebességgel végbemegy! 1 órás kártya aktiválva el indul. Aratás tökéletesen megy, etetés ok! Vetésnél apróbb probléma némi fagyás majd az is rendbe jött újraindítás után Másodlagos ablakok betöltése NEM MŰKÖDIK!!!!! A PIAC gyakorlatilag használhatatlan, bármit szeretnék csinálni nem történik semmi! Az ablakot betölti szép lassan majd ennyi!
    Az EVENT feladat nyitó ablaka nem töltődik be csak részlegesen majd kedélyesen egy fekete majd fehér ablakot mutat s arra hivatkozik hogy a válaszidő lejárt! (mindezt 1-2 mp alatt) A fórum alig alig nyitható, ha betölt egyáltalán!
    Ajándékküldés nem működik! Nem mutatja a kapott és küldött ajándékokat sem (pedig ez tegnap működött)

Summázva valami miatt a KLIENS Verzió össze-vissza; hol igen - hol nem, működik! Egyik nap valami működik utána nem! S ami a furcsa a tegnap 14 órás átállás óta szórakozik előtte (legalább is nálam) rendesen bár kicsit lassan működött!

Irány a Unity verzió: Aranyos szöveg: Aranytülkös vaddisznó..."fél perc egy örökkévalóság nemde?!" Hát ha már ők is tudják?? :D
    Kezdő oldal betöltése (3 kísérlet átlaga) 51 mp.; Aratás ok etetés ok (mármint géppel) újravetésnél szokásos belassulás , majd időnként "fagyás"! Piac horrorisztikusan lassú! Event ablak nyílik de 45-52 mp kell egy egy mozzanat elvégzéséhez! E közben nem a betöltő virág látszik (bár lehet nem is kell neki) hanem a sima egér (normál nyilacska), majd valamikor megjelenik a kéz,új parancs adása s kezdődik minden előröl!. Az EVENT felületről a visszalépéskor FAGYÁS!!!

Irány a Flash verzió: Tegnap óta majdnem visszagyorsult a régi szintre! Ja ÉS MŰKÖDIK!!!!!!!!!

Kellemes további kínlódást mindenkinek, ez lassan tényleg türelem játék! Amit 7-12 perc alatt be szoktam fejezni az ma reggel elhasználta az 1 órás kártyát! :'( De ez van!

18. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok!nálam is úgy ahogy működik.egyedül a gazdaköribe nem tudok beleépni.jobban modva belépek és abban a pillanatban pörögnek a napraforgók és onnan már sehova! ki kell a játékból lépnem és újra vissza.de a gazdaköribe már be sem lépek.

mamszi5107 kedveli ezt.
  19. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ez a sok hiba szerintem karácsonyi ajándék.

Sauvage, Kuzdern és mamszi5107 kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mivel ma a fórumon mindenfelé találkoztam a hozzászólásaiddal, ezért ezek tartalmára és mondandójára való tekintettel megkérlek, hogy felesleges irogatásra ne pazarold a tintádat!
    Ha a célod segítségkérés, vagy konstrukív hozzászólás, akkor azt örömmel vesszük, de ezeket a semmitmondó, vagdalózó írásokat kérlek mellőzd!

BackOffice és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.