Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Bocsi, korai volt az örömöm, a bahára újra nem tudok lépni...És én még a piacot nem is próbáltam, csak az alapokat,aratás,vetés, állatok gondozása.

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

1. Nem tudom, ki nézi, de hogy lehet hirtelen 400 FP-re szert tenni? Ennyi kéne a Katica-petéhez. Bár gondolom, nem 1-2 napos akció ez a Farmárudában, de szeretem magamnál tudni, amit hasznosnak tartok. Valami félrenyomtam és mindenáron számozni akarja a bekezdéseket :(

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Teljesen újra lett rakva a gépem,rendszeresen van tisztítás /néha még a macskaszőrt is kiszedem belőle/xD és nem akar ez az Unity működni.Jönnek az ünnepek,karantén stb. jó lenne már a BP-nek megoldani a problémákat.Gondolom az ünnepek alatt semmit nem csinálnak.Volt idő rendesen nekik!

heureca3, mamszi5107, mucus252 és 2 más kedveli ezt.
  4. Écy30

Écy30 Járnitanuló

Sziasztok! Én nem tudok piacon vásárolni sőt eltűnt a party pörgetésem stb. Ezeken dolgoznak nem tudjátok??

mamszi5107 kedveli ezt.
  5. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Nézd át esetleg a gazdaköriket, van egy pár, amiben van FP, illetve pörgetéssel is hozzájuthatsz néhányhoz. Amúgy annyira nem sürgös, szerintem itt lesz még egy darabig.

6. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Sziasztok csak a Kliens-sel lehet játszani a Flash-sel már nem? Köszi ha segítetek

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
    mamszi5107 kedveli ezt.
  7. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Lehet játszani a Flashel is. A keret alján jobbra tudod kiválasztani.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Tapasztalatok: a pörgetés és a ládanyitogatás miatt mentem flas-verzióra, hát ma ugyanolyan lassú mint az unity, mindegyiket kellett újrainditani. Ha van időm kivárom, ha nincs akkor nem, de sok jóra nem számitok az ünnepek alatt, hiszen mindenki otthon, egyszerre a neten /nem csak farmerama van/, igy biztositva a totál lassulás. Előre is kivánok a modiknak sok-sok türelmet a rengeteg várható panasz miatt, a fejlesztőknek pedig mielőbbi megoldás megtalálását a problémákra.

vihence, -Jockó- és kovacstne kedveli ezt.
  9. csucsu1954

csucsu1954 Fórum-zöldfülű

Sziasztok úgy látom hosszú évek után feladom ezt a játékot új variáció lehetetlenné idegesítővé teszi a játékom. tíz perc mire be tölt majd két perc után ki lép a rendszer jó ha egy nap egyszer sikerrel járok ez nem jó!!! csucsu 1954 vagyok

mamszi5107 kedveli ezt.
  10. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

helló azt szeretném tudni,hogy flas és az új közt lehet választani akkor Én a régit valasztanám ha lehet

11. Körteker

Körteker Utánpótlás-írogató

Sziasztok, észrevettem, hogy amikor a ládákat próbálom kinyitogatni mindig visszaugrik a legelejére, így sokkal tovább tart. Esetleg lehetne ezzel valamit kezdeni? Köszönettel

Kuzdern kedveli ezt.
  12. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Tudod mit, igazad van, akkor kinlodj.

13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, Írd be felül a keresőbe, hogy lád és csak a ládákat fogja neked mutatni.

Pintyöke45 kedveli ezt.
  14. Körteker

Köszönöm, nahát így tényleg egyszerűbb :)

15. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

A letölthető kliens nálam az 1.1.7 verzió óta random össze omlik van hogy teljesen csak sötét képernyő, van hogy csak a felbontást veszi vissza minimumra. Gondolom miatta van mert semmi más nem ment, és eddig ilyen gond nem volt csak az új verzió óta.
    Bár lehet e gép hibája fene tudja.

mamszi5107 és JourneyRickman kedveli ezt.
  16. Körteker

Még egy kérdés: letöltöttem ezt a kliens-t és hát amikor megnyitom, a képernyő közepén egy képeslapnyi felületen jelenik meg a játék. Az a kis kocka fent, hogy teljes méretű legyen a képernyő, inaktív. Mi lehet a megoldás? Köszönettel

mamszi5107 kedveli ezt.
  17. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Nekem is ez a problémám. Már irtam, de nem kaptam választ.

mamszi5107 kedveli ezt.
  18. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok meddig nem lehet tölteni majd telefonnal a farmot vagy nem is lesz ilyen lehetőség, továbbá mikor fog gyorsulni a kliens mert egyenlőre lassabb így a játék mint eddig volt ? Vagy hagyjam véglegesen a farmot , mert ez is egy opció a részemről.

mamszi5107 kedveli ezt.
  19. Körteker

Megnyugtató, hogy nem én bénáztam el már megint valamit :)

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,kétnapi kinlódás után ,youtube tutoriálokkal ,megszereltem a gépemet ,pedig egy analfabéta vagyok.Nem akarom elkiabálni ,mert még elromolhat...Szoval ,most müködik a kliens ,csak vannak benne gondjaim ,pl a piacozni nem tudok ,forró csokikat akartam volna eladni ,nem megy ,nem tudok rámenni ,csak pörög a virág.Szintén pörög a virág ,mikor már kb 10 perce csinálom a dolgokat ,és váltani akarok a területek között ,nem lehet,Csak pörög a virág.Amikor frissen belépek ,és rögtön aratni akarok ,akkor is csak porog a virág ,nem megy ,megfagy ,elhalványodik a képernyő ,ki kell lépni.Ezek csak nálam vannak ,vagy másnál is?És az első képernyőn mindig nyelvet kell választani ,nem jegyzi meg a magyart...Ja ,és ha farmot akarok váltani akkor teljesen becsukódik ,kilépés után ,de én csak a másik farmomra akarok menni ,nem bezárni mindent.Sajnos időre ezzel a kliensel nem lehet játszani ,mert olyan lassú ,mindent összevéve.Ja és a virág nem a kurzoron van ,igy nagyon félek a félre kattintéstól...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.