Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Tegnap nekem is ez volt a gondom ,kaptam itt választ ,a kövit ,a bal felső sarokba a fogaskerékre menj ,ott az utolsó ikon ,a grafikai beállitás ,ott van a zoom gomb ,ott tudod változtatni ,és a témát is ott alatta lehet télire állitani ,mert az unityben nem automatikus a téli táj.

2. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Rettenetes rossza a játék, sokat gondolkodik, teker, rossz.

JourneyRickman kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

[​IMG][​IMG]

A fogaskerék ikon alatt találjátok a farmotok beállítási lehetőségeit. Közép tájon ott van a zoom felirat, jelenleg 100 %-on áll..
    A 2. képen már 125 %-on.Ha a nyílra kattintotok tudjátok nagyítani, próbáljátok meg és ne felejtsétek el menteni az új beállítást. Az, hogy hány százalékra sikerül a nagyítás a videókártyátoktól függ. Sok sikert hozzá :)

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
    kisvirág, vihence, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Flash-sel megyek amíg lehet, aztán majd lesz valami. Max napi 1x jövök amíg nem lesz tökéletes, vagy vége és befejezem.
    Sajnos abban biztos vagyok, hogy a játék soha többé nem lesz olyan, amilyen volt.

Ötletem a készítőknek: 1 hónapra függesszék fel a játékot, és helyezzék új alapokra. Mindenkinek jobb lenne, mert annyi a hiba, hogy felsőbb évfolyamba nem léphet a játék :(

heureca3, kovácspissti, mucus252 és 10 más kedveli ezt.
  5. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Tegnap is írtam,hogy nekem nem jó az Unity verzió,és nem töltöm le,mert most is kölcsön laptopom van.Megint kinyírtam egyet.A családom már a nagy gépről rég letiltott a farm miatt.Reggel megint próbálkoztam,le is arattam géppel,de a trágya miatt be kell menni a városba,vagy a pajtába a piacra,ami katasztrófa,és lassú,ha nem forog a virág és ki kell lépni.Én akkor váltottam vissza a flashra.Nagy érvágás,hogy nem lehet trágyát venni a munkásokon keresztül.A kézi aratásról már nem is beszélve. Az edgén pl. nincs az egérnek láthatósága.Minden farmomon megvannak a kártyáim de az ünnepi készülődés miatt nem biztos,hogy el is tudom játszani.Megérett a játék,hogy 11 év után 6 farmot elhagyjak.Mind 220 fölött van.Játszok míg engedi ,de utána függöny.Mindenkinek türelem és kitartás.

mucus252, mamszi5107 és Zuhi kedveli ezt.
  6. nárcissza

nárcissza Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Véleményt kértek az új játékról. Hát, azt hiszem semmi jót nem tudok írni. Tegnap is kínlódtam a belépéssel, de ma 15 perc várakozás, próbálkozás után sem sikerült feljutnom csak annyi időre, amíg a napi bónuszt begyűjtöttem, aztán semmi mást nem töltött be, csak forognak a virágok. Szinte a kezdetektől játszom, "megörököltem" gyerekeim farmját is, de most még az egyetlen saját farmomra sincs kedvem felmenni. Élvezhetetlen, lassú és idegesítő lett a játék.

mucus252 kedveli ezt.
  7. bsand59

bsand59 Aktív író

Ma nagyon felbosszantott a játék.
    Úgy gondolom egy játék élvezetet, örömet adjon ne bosszúságot. Munkásokkal dolgozom, de így is kínlódás. Trágyát szerettem volna venni kliensen, de beleállt. Lezártam és böngészőn végül nagy nehezen sikerült ládából kinyerni. Elugrál a kurzor kattintás után, halálra idegesít ez is. Nem lehet a felugró ablakokat csak egérrel lekattintani, paszulynál ez halál idegesítő.
    Kezdetektől játszom, a flash sem volt egy babazsúr tudjuk jól, de így teljesen értelmetlen. Még ezt az eventet megpróbálom kikínlódni, de aztán már csak akkor lépek be, ha van olyan hír, hogy minden oké.
    ...ha lesz ilyen.

8. kari5756

kari5756 Utánpótlás-írogató

8-év után itthagyom az egészet,ez egy ****!!!!!

mamszi5107 kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia
    Anno , 10 éve kb anyám eltalálta , hogy használt alkatrészekből a szerelővel épített egy házat a gépnek .
    A szaki aki csinálta , úgy gondolta , hogy beletesz egy plusz ventillátort , hogy jobban hűtse a rendszert.
    Na , pont fordítva lett , mert nagyobb hőt termeltek , mint amit hűtöttek volna , és le kellett szedni az oldalát , hogy kapjön levegőt .
    És a legjobb az egészben , hogy nyáron ez se működött , hanem egy hagyományos nagy forgófelyes ventillátort kellett a lában közé berakni , hogy jó legyen .
    Nekem jó volt , mert engem is hűtött , de amióta laptopot használok , nem kapcsoltam be .

10. valimama11

valimama11 Fórum-zöldfülű

Ugy rosz ahogy van ! soká lehet belépni átmenni a másik oldalra sokszor ledob, a piacon csak növány lehet venne tápot akartam ! kérem arégit visza!

mamszi5107 kedveli ezt.
  11. salala61

salala61 Utánpótlás-írogató

salala61 ID: 2198634
    Kedves team, ma beleptem a letoltott kliens jatekomba es sajnos nagyon lassu a
    jatek, a vetesnel,a betakaritasnal es sorolhatnam mi minden nem mukodik rajta. A bahaman egyik farmrol a masikra nem megy
    at rogton hanem tolti es 100%-nal sem jon be semmi, mikor ujra klikk, akkor ujbol tolti de
    semmi. A piacon vettem volna tevet,de a vasarlasnal hogy meg nyissa mennyiert van
    elado hany db stb, nem jon be csak forog a virag korbe korbe . Egy szoval nem igazan mukodik ajatek
    sajnos.Sok hianyossag van. Szerintem regebb ota tudjak hogy a Flash megszunik mint ahogy mi tudtuk meg, elobb kellett volna elkezdeni a modositast hogy mire vege, addigra egszerubben lehessen valtani es a jatekosok ne vegyek eszre a jatekban a valtozast az uj verzional. Hianyzik a kerete a ramanak igy nincs meg semmi amit latni kell a
    csengopengo, farmarany, a szint, a tp stb. hol lehet nagyitani a jatekot, tudom dolgoztok rajta de
    nem sokara vege a flashnek es nem lehet jatszani vele rendesen.Le kellene allni vele mig rendesen el nem keszul a ket verzio mert csak bosszanto es nem lehet elvezni a jatekot. 10 eve jatszom vele de lehet hogy vege.

asztal2, dancsi81 és JourneyRickman kedveli ezt.
  12. vivica65

vivica65 Junior szaki

Szomorú vagyok.A múlt héten letöltöttem a javított klienst,lassan,de lehetett játszani.Most minden problémás,géppel lassan és ugrálva arat,helyszínek közötti átlépés akadozik,új titokólat tudtam venni,de a gazdakörbe ha bemegyek a kattintás alatti feladatot nyitja meg ,de leadni semmit nem lehet,mert forog a virág,forog,forog,nincs vége,Töröltem és újra töltöttem a klienst,semmi változás!!!!A gazdakörből nem lehet szabadulni,csak a tálcáról bezárni a játékot. Ez így nem túl élvezetes,sőt bosszantó,nagyon sajnálom,pedig szeretem.

dancsi81 kedveli ezt.
  13. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Én is arról szeretnélek értesíteni benneteket, hogy már ez nem játék és szórakozás, hanem bosszúság és idegeskedés.Egyik földrészről a másikra átlépni is szenvedés. Sokszor van úgy, hogy játék közben lefagy, nem mozdul semmi és csak akkor tudom folytatni a játékot, ha teljesen kilépek a játékból. Ez miért lehet? Vagy a paszulyt csak a huszadik nekifutásra tudtam leszedni. Azt hittem, hogy gutaütést kapok. Ez így nem jó, hogy egy farm leszedése, ültetése és még ami evvel jár 4-5 órát vesz igénybe. 2 farmom van, tehát ez 2-szer annyi idő. Pedig a gépem nem egy gyenge laptop. Erre nincs időm, hogy ennyi időt üljek a gép előtt.
    Köszönöm a modiknak, ha ezt végig olvassák. Nem tudom, hogy hogyan tovább, már 10 éve játszom. Sajnálom.

14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

meddig tart még a mostani teszt? a gazdaköribe nem tudok belépni.a farmnak nincs kerete,nem tudom le-fel mozgatni, nem látom az ID számomat. a flash meg még nálam nem indul el.

15. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Csak annyit fűznék hozzá,egy hete vagy több letöltöttem a klienst azóta vagy háromszor tudtam aratni! Most már lakat alatt van b aha,nem tudok egyik területről a má sikra lépni,nem hogy javulna,egyre rosszab! Meg várom az év végét aztán nem kinlódok tovább.Adig játszom a flashsel

16. törpevízmű!

törpevízmű! Fórum-zöldfülű

Letöltöttem a klienset újból és fehér alapon kék színű szöveg jelent meg,külömböző nyelven de ott a Magyar is,játszani szeretnék már végre!!!!

17. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Hagyományos (flash) módban a játék sajnos élvezhetetlenül lassú.
    A kliens letöltésével a játék némileg gyorsabbá vált, de szerintem rengeteg a hiba.
    Pl.
    1, Ólak aratása nagyon nehézkes, hiába kattint rá többször az ember, nem történik semmi, az egeret ide-oda többször rá kell húzni, míg végül sikerül megetetni és megitatni az állatot.
    2, Aratásnál is néha többször kell kattintani, mire le lehet az adott növényt aratni.
    3. Felhősor "aratása" is többször lefagyott, ha áthúzom az egeret egy elemen, lila lesz az elem háttere, érthetetlen, hogy miért.
    4. Aratáskor egyes területek fehér árnyalatúak maradnak. Ez nem zavarja a játékot, de azért nyilván ez is hiba.
    5. Piacon is voltak problémák. Egyes kattintásokra lényegében nem történt semmi.

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Chrome és Edge böngészőn jó a játék. Nálam legalább is. :) Mondjuk edge csak a munkahelyemen van, ha nincs a főnök... :D
    Csak Flash verzióban játszok, amíg lehetséges.

mamszi5107 és heureca3 kedveli ezt.
  19. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

A világítótorony területre sem tudok belépni. Tölt ... aztán semmi. Marad a képernyő ugyanaz, mint előtte.
    Kiléptem, beléptem, most sikerült. Csak ma már többször léptem ki-be különféle működésbeli problémák miatt.

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
    mamszi5107 kedveli ezt.
  20. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Szia! Legörgetsz a keret jobb alsó sarkához és kékkel ki van írva flash, kat rá és már tölt is. Én is gy aratok.

zsjudit kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.