Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Szia! Chrome-om van. Alapvetően flash-el lassú, pedig relatíve jó gépem van, gyors nettel. A kliens-el nem a lassúság a fő gond, hanem a sok hiba.

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
  2. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

Szégyen ilyet fejleszteni..tragédia,remélem visszaállítják a régi dolgokat

veronika1979, Picipötty65, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Sajnálom,hogy az ünnepek előtt kínlódunk ennyit a játékkal! Már be se lépek csak naponta egyszer mert 3 farmot learatni nincs türelmem! Eventek elfelejtve! Nálam a mai hibák; napraforgók pörögnek unalomig,kerék nem tölt be, piacról ,piroskosárból nem lehet vásárolni,minden terület váltásnál ki-be lépni! Ennyi elég volt mára! Gép nagytakarítva! Több sikert mindenkinek! Vége a kalendáriumnak leállok amíg kevesebb lesz a hiba! Tudom eddig is voltak problémák ezért nem reklamálok csak leírtam a napi problémáim!

KataMara, Mevilla, móricka1985 és 5 más kedveli ezt.
  4. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Úgy gondoltam ha az indulásnál az alapértelmezett az Unity , akkor azon játszom. Eddig nem volt gond , bár esténként tapasztaltam lassulásokat , de erőltettem , ment. Most le kellene aratni a felhőt , de 5x-ri frissités után sem enged be... >:( Hát mit mondjak erre ...:music:átváltottam flashre ,ez legalább megy. :wuerg:

KataMara, vivica65, Anulu73 és 6 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Egy negatívot tudok jelenleg mondani, hogy mostanában sokat kidobál a játék. De legalább rutinosan írom már a nevem és a jelszót. :D

KataMara, vihence, Hagymácska55 és 10 más kedveli ezt.
  6. mamszi70

mamszi70 Haladó

Nem dühös, szomorú vagyok, hogy ez a szeretett játék itt tart.

Minden tiszteletem a modiknak, de van egy határ : az U-ban nem tudok a fórumra belépni. A piac tragédia, jobb oldalon közöl információt, majd ugyanezt megismétli az árú sorában legfelül, feltételezve, hogy nem is tudom hol is vagyok, az árú megnevezésére pedig már szinte mellékes információ.

Az, hogy vásárlásnál, vagy a termékek kiválasztásánál mindig visszaugrik az elejére nem a legszimpatikusabb újítás.

Sajnálom, hogy a játék ilyen irányba halad. A fejlesztők a játék elé akarnak szögezni bennünket - értelmet ládák nyitogattatásával , a mostani fejlesztésékkel -, de ez a játékosok elvesztéséhez fog vezetni.

Picipötty65, drunyi, móricka1985 és 4 más kedveli ezt.
  7. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Ugy néz ki most hiába erőltetem a felhőre nem enged be , csak a barik talicskáznak.... földeket megnyitja igaz hogy néha 2x kell rá kattintani , de eddig aránylag ment a dolog. Nekem nincs letöltve a kliens ,nem is akarom letölteni , két éves a gépem bőven megvan ami kell bár a memo csak 4 Giga , de most rendeltem egy memolapkát szintén 4giga az már elég lesz akár másra is..

vihence, Döbi65, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nekem a flash tökéletesen megy chrome böngin. Mikor unity volt, akkor firefoxon volt jó. Klienssel én sem foglalkozok. Gépet leakartam cserélni, de egyenlőre halogatom. Mindenképp használtat tudnák venni, az meg mindig van.

Szabi451, Mevilla, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  9. picku

picku Fórum-zöldfülű

Kedveseim segítsetek kérlek ! Mit tehetek,ezt írja : "Az eljárás belépési pontja ( Set Default DllDirectories )nem található a Dll-ben ( KERNEL 32.dll).

10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szia! Ehhez a játékhoz meg máshoz is inkább 8 GB-os menne el.

Az alanti címet valamely nap rakták be, lehet hogy Wolf tud rajtad segíteni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.12.20
  11. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

Nálam is ugyan ez a hiba, abba is hagytam a gazdakörizést!

12. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Mai napon gondoltam a klienssel próbálkozom. Firssítés: pipa. A grafika olvashatóbb. A gazdaköri átváltott virágra, és használhatatlánságra. Ennek ellenére tudtam aratni, vetni. Kipróbáltam zsázsán. A pörgő virág is megszűnt közben.
    Kiegészítés 1: a belépés gyorsasága határozottan javult.
    Kérdés 1: Mi van ha a kliens fagy le. Frissíthető? Vagy várok türelemmel? (Más programnál egy ideig várok, ha ezt megunom irány a feladatkezelő. Abban a pillanatban mindig megszűnik a program nem válaszol felirat. Na jó nem mindig.)

Sauvage kedveli ezt.
  13. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

A beállításoknál a zoom-al (125)tudod nagyítani, csak azzal nekem az a bajom, hogy az alsó sorokat nem lehet látni. Például az ásó. Görgetni nem lehet oldalt nem tudom a képet lejjebb vagy feljebb vinni. Erre kérnék én is megoldást!

14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Telon nem tudtam ma belépni. Nem lehetett a flash-t választani. Egyszerűen, hülyének nézett, hogy azt nyomogatom.
    Van még itt bőven teendő. De legyen az ők bajuk. Hisz ők tudják, hogy milyen keményen dolgoztak. Csak azt nem tudom, hogy a kemény munka gyümölcsét milyen jégverés vitte ennyire pocsékba?

15. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Én a jó előbb tettem fel a klienst:sleepy:, kiszedtem belőle a LIDL Áruházat, Sport Media GMB, stb.:wuerg: majd láttam itt a gazdakörit, gondoltam megpróbálom8) addig ugyanis nem ugrált el az egér tudtam aratni:). Nekem is befagyott, feladatkezelő föl, ami érdekes:eek:. 64Bites rendszer kell de a kliens csak 32 bites. Most ki a hunyóo_O?

móricka1985 és Rebcsok kedveli ezt.
  16. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Vannak benne reklámok? o_O

Ami jó, hogy végre látszik a fáknál és a növényeknél, hogy beértek. Persze az is lehet, hogy csak elfelejtettem valamit minimalizálni. A böngészős módnál már szinte kikapcsoltam mindent, hogy ne terhelje a gépet.

Sauvage kedveli ezt.
  17. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

:D

18. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Amikor telepíted fel, utoljára fel ugrik egy ablak, hogy engeded-e neki, hogy az adatvédelmedet védje. Na azt nézd át, nekem a 20. tiltás után kiadott egy kis táblát, hogy mindet tiltom! Adobe és a Huawe kivételével az összest, mert bár a Zynga is benne volt ami az usa beli farm játék, de igazából nem segít engem csak reklámmal és sütikkel rak tele.

Rebcsok kedveli ezt.
  19. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Jobb alsó képkereten sem taáltad?

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De. Csak hiába nyomogattam.

Sauvage kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.