Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálam viszonylag jól működik.

jófarmerlány kedveli ezt.
  2. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Ha vissza olvasgatsz közel sem ez volt a téma a félreértések elkerülése érdekében hanem magáról a játékról szól a történet magyarul sokaknak nem tetszik az újítás és azt fontolgatják hogy game over.o_Oo_OxD
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET,TELJEN GAZDAGSÁGBAN ÉS BÉKESSÉGBEN!!!

ulmo12, vihence és Kékmadár1 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Fontolgatják:music:
    Hm.. az eventes is folyton a negatív hszektől hangos... mégis eventeznek...
    Folyamatosan javul a helyzet... persze nem minden tetszik...
    Szóval a játél él és élni fog...:inlove:

Legyen szívet melengető szép ünnep mindenkinél!

Fuhur, Meliiodas, ulmo12 és 6 más kedveli ezt.
  4. -forrest-gump-

Bocsi igazad van én is már tíz éve készülök abbahagyni köszke hogy kijavítottál.o_O
    Viszont kívánom a szív melengető békés és áldott karácsonyt!:inlove:
    "Ami elkezdődik az egyszer be is fejeződik"

5. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Szia neked is!

Vissza (mennyire vissza?)olvashatnék..., de minek?
    Én Jancsika játékstílusára reagáltam, és bocs ha nekem tetszik:))
    Szép és boldog ünnepet neked!
    99

ulmo12 kedveli ezt.
  6. -forrest-gump-

Azt hiszem ezt kihagyomxDnyugodj meg hisz ünnep vano_O

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. szikat73

szikat73 Junior szaki

Pozitív változás történt a farmomon a unity használatnál mert mostmár be tudok lépni a játékba és minden működik , igaz kicsit darabosan de működik:inlove: a havas tájat hiányolom , igaz ez a flash verzióban sincs most:( úgy néz ki , hogy januártól nem csak tözsdézésre tudom majd használni a gépemet :DKöszönet a fejlesztőknek és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden szorgos gazdatársamnak:inlove::inlove:

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Unity-ben magunknak kell beállítanunk a havas tájat.
    A játék beállításoknál válaszd a Téli témát.
    Ne feledd a Mentés gombot megnyomni és a játékból ki- belépni.

upload_2020-12-24_18-44-51.png

Boldog Karácsonyt!

9. szikat73

szikat73 Junior szaki

Kedves Othep, köszönöm a választ , bevallom azt nem is figyeltem , mert megörültem a nagyítási funkciónak, h működik:D Boldog Karácsonyt kívánok
    neked :inlove:

UI: végre havas karácsonyunk van 8):inlove:

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én ezekért sem írok az ötletelősbe. Olvasni viszont szeretem.
    Az első, hogy az írásoknak 80%nak köze nincs ahhoz a topichoz, amelybe írják.
    A második, hogy annyira sok elvadult spanyolviasz felfedező van, akik kitalálják, hogy éppen mi jönne jól a kis farmocskájuknak, amivel legalább 5x úgy tudnának száguldani. Csak azért, mert nem tudják használni azt, amivel 20x úgy lehetne már száguldani.
    A harmadik, meg találok néha igazán jó kis ötletet is. És ezekből olyan borzadályok valósulnak meg, mint a junyityi.
    Azt, hogy minek van létjogosultsága, vagy minek nincs, azt nem azok a kaliberek döntik el, akik "számítanak" ebben a játékban. Ez a dekor semmi másra nem jó, minthogy a pockot vagy az élőholtat ledegradálja, és ezzel a ládás válogatást, és a piccolot is.
    De én már megszoktam, hogy bármi változás vagy változtatás jön, attól soha semmi nem lesz jobb.
    Azt nem mondanám, hogy a TP nem számít. Sokaknak nem, de még mindig rengeteg sikeres miniakció veszi körül.
    Ennyivel tartok én előrébb nálad. Én el sem tervezem, így azt sem tudom mikor unom meg.

11. Micukó-gazda

Micukó-gazda Utánpótlás-írogató

Nekem az egész játék egy kalap ....!Ez az új verzió borzasztó

Méry5454 kedveli ezt.
  12. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Másfél óra alatt tettem rendbe ma reggel 1 farmom. A csiga gyorsfutó világbajnok a farmerama-hoz képest. Minden lehetséges verziót kipróbáltam, más más böngésző, Flash, az új Farmerama kliens. CCleaner futtatása után sem hozott semmi pozitív változást. A gépemmel semmi gond nincs. Csak, és kimondottan csak is a Farmerama játék elviselhetetlenül lassú. Több mint 10 éve játszom. Számomra a játék = kikapcsolódás. Ez, úgy ahogy van szörnyen idegölő. 3 farmom van, ma reggel a másik 2 farmom hanyagolom. Ennyi bőven elég volt. Úgy tűnik egyre lehangolóbb ez a játék. 228-as szinten vagyok, még is azon agyalok, hogy abba kellene hagynom. :( Van bosszankodni valóm az élet más területein. Semmi kikapcsolódást, pozitívumot nem hoz ebben az állapotban a Farmerama. :(

mamszi5107, hegyivadasz71, Dóri és 4 más kedveli ezt.
  13. -forrest-gump-

Szia!
    A probléma nem csak a játékosokban keresendő,hanem magában a játékban.
    Ha elkezdjük alaposan kivesézni mi is a gond,akkor rögtön rájövünk arra a tényre,hogy
    sok játékos számára az event halva született feladat,teljesíthetetlen.
    Felröppenők kilőve,nincs páncél panni.Nulla percezés? Sokan azt sem tudják eszik-e vagy isszák,
    de ha tudják is nincs hozzá felhője,nincs hozzá szupertrágyája és ami fontos kerete sincs rá.
    Aztán jönnek a kérdések,hogy a tescoban vagy az interspárban kapható-e a nulla percezés.
    Mindezt összevetve jön egy új játékos.Aztán! Te jó ég!!Hova jöttem én,mikor fogok arra a szintre jutni,
    amikor mindezt megtehetem én is? Majd elgondolkodik. Hát köszönöm nem kérek belőle,mert nem tudok
    egy eventet sem végig játszani,már pedig haladni csak úgy lehet,lehetne.
    Ha eventezek "2% eséllyel" akkor nem tudok pajtát tölteni,és nem tudom a gazdaköri feladatokat teljesíteni.
    Úgy vélem egy játék attól lesz játék,ha ott mindenki számára "minden elérhető" és mindenki jól érzi ott magát.
    Tudom,hogy a farmerama egy üzleti vállalkozás,de ugyanakkor játék is az emberek szórakoztatására.
    A unity-vel nincs bajom,mert ez van,ezt kel elfogadni.Csakhogy,ezt nem most,és ami fontos,nem így kellett volna tálalni,
    hiszen idő volt rá bőven.
    Nos a fejlesztés,hát igen a piac,ha a tíz év alatt enyit sikerült fejleszteni,akkor nagy baj van.
    Nálam a fejlesztés szó az egyszerűség,gyors kezelhetőség és az átláthatóságot jelenti,tehát ott tartunk,hogy
    még a farmmunkások ellenére is,nemhogy csökkenne a napi kattogtatások száma,ellenkezőleg még több lett.
    Az aratógépet huzigálni kel,mert belóg a látómezőbe,holott lehetne egy kis vezérlőpult féleséget szerkeszteni
    ahol minden funkció egy gombnyomásra tenné a dolgát.
    Ha belépek a főfarmra onnan egy gombnyomással átléphetnénk bármelyik területre és oda vissza ez sem volna hátrány,és még sorolhatnám.
    Azt hiszem nem csak nekünk de a Bigpointnak sem ártana kompromisszumot kötni ha játékosokat és élvezhető játékot akar.
    De ugyanakkor azt sem állítom,hogy teljesen reménytelen a helyzet gondolok itt Pl. BombadilToma önzetlen segítségére evntekkor stb.stb...
    Én is elkezdtem figyelgetni,olvasgatni a nagyokat,és bíz le esett az állam mennyire is kezdő vagyok,és elkezdtem igazán játszani,persze
    egy kis beruházás kell,és a sok olvasgatás,hogy nem menjünk mások agyára a buta kérdésekkel.
    Végezetül még azt szeretném mondani,hogy a sok negatívítás ellenére is,mi magyarok lehetünk a legbüszkébbek,mert nem csak a külföldiek,hanem még az ufók is a magyar fórumot olvassák.
    Minden Játékosnak,Moderátornak NYUGODT,BÉKÉS ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!! :inlove:

Zozoka, vihence, Meliiodas és 8 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem gondoltam át eléggé , hogy karácsony kellős közepén akarok pörgetni . Mármint a a BP nem gondolta át eléggé .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

No kérnék szépen segítséget. A Klies-et letöltöttük és az asztalra lett kitéve.Ma reggel próbáltam volna vele játszani, és a következőket tapasztaltam. Leírom, mert másolni nem tudom.
    " Probléma a prancsikonnal.
    A(z) 'Farmerama.exe' elem, amelyre ez a parancsikon mutat, megváltozott,vagy máshova helyezték,ezért a parancsikon nem fog megfelelően működni.
    Törli a parancs ikont? Igen Nem "

No hát akkor most mi a teendőm? Most a böngészőben az Unity-on keresztül tudtam aratni.
    Nem értem.Most akkor két külön program van?
    Mit mondjak annak aki letölti nekem?
    Köszi a segítséget.

16. -Holdfeny-.

Szia!

Érdekes amit írsz...
    Én öreg rókaként... 0 perc nélkül csinálok meg minden eventet... - szinte mindet...
    Panniból van a pajtában több mint sok... de nem használom őket...
    Igen sokan vannak akik kihegyeznek egy egy dolgot... de ugye az átlagot nem ők képviselik;)
    Nem őket kell utánozni... tőlük tanulni kell.. ellesni és beemelni valamit a saját játékunkba;)

Legyen szép nap ma is...

PZoli64, z2856, vihence és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Második napja olvaslak benneteket szépen csendben :D

Itt a kiemelt mondatban látok egy eldöntendő kérdést kirajzolódni, mégpedig azt, hogy mi is a célod a játékban hosszabb távon.
    Mert lehet több is:
    Ha "csak" élvezed a játékot, élvezed az eventezést akkor nincs szükséged sem nullára sem pannira, teljesen igazad van, meg lehet oldani nélkülük is az eventeket. Ehhez nem kell több száz vagy akár több ezer pörgetés eredményét hozzátenni.
    Viszont, ha lépcsőre szertnél lépni és a TP csíkon is haladni, netán listára kerülni, akkor nem fogsz hetekig eventezni, hanem akár 6-12 óra alatt befejezel egy eventet, ezt viszont nem tudod megcsinálni a felsoroltak nélkül... Döntened kell a saját céljaidnak és a nálad lévő céljaidhoz szükséges eszközök használatáról.
    Lehet mindegyikből egy kicsit csípegetni, de az viszont elég lassú haladást biztosít, ha ez a tempó elég akkor ötvözheted a két játékcélt.
    Számtalan variációt kínál a játék a haladásra legyen az pajta, tp-csík, a döntés a játékos kezében van hozzá.
    A BP ehhez a játék hátterét biztosíthatja, de a játék a tiéd, a te döntéseid sorozata alakítja.

Szóbakerültek a Forró életelixírek is mutatom az enyémet:
    Nem használtam ha igaz csak egyszer egy bahás területen amióta játékban van, talán nem is fogom már soha sem, jelenleg még nem döntöttem el. Viszont tudom, hogy ez a kisebb szintű játékosoknak kincset érhet akár egy darab is.
    Legyen csodás az ünnepetek :):D

PZoli64, z2856, Meliiodas és 8 más kedveli ezt.
  18. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Mikor ezt a hsz.-edet olvastam , kezdtem örülni mert belépve tényleg ment minden , sőt gyorsan , ide-oda kattingatva még lefagyasztani se tudtam... :music: a mai napig .... ma csak a százszázalékon talicskázó barikat látom... 12 percig birtam , aztán mentem vissza flash-re. :cry::cry:

Update: December 26napja- Ma gondoltam ,ismét megpróbálom az unityt. Most hamar beengedett. Beléptem a főfarmra , learattam meglepően gyorsan ,szédült szántó, ment mint a karikacsapás xD kerge kert, na itt már a százalékokat lassan számolta , már ilyenkor nekem gyanús szokott lenni :wuerg:xD kivártam hogy lassan kiszámolja... 88 %-89%-100% utánna 1 villanás ... és semmi nem történt , no,gondoltam újra , százalékszámitás lassan, villanás és újból semmi... no ebből se lesz énekeshalott gondoltam magamban , és visszakullogtam flash-re.:wuerg::mad::oops::cry::(>:(:cry::cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 26.12.20
    szikat73, Sauvage, mamszi5107 és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szia Gyöngy!

Igazad van... De azt hiszem az én példám azért mégis ellent mond...
    Na jó csak kicsit;) a 239. szintem kapálok... kb bő 1 hónap kell a következő szinthez... kosarazás nélkül;)
    Igen lehetne gyorsabban haladni...
    De én játszom... apró célokért... Nem versenyzek, senkivel;) Csak a saját tempómban haladok...
    S az átlag játékos, ha nem a maraton futókhoz hasonlítaná a teljesítményét akkor egy kényelmes kocogás után is tudna boldog és elégedett lenni;)
    A játék mindig megteremti a következő szint eléréséhez szükséges Tp növekményt;) tehát csak játszani kell , mindig jön ilyen olyan gyorsító... Ha top listára nem is küldi az embert... de haladni látványosan tud;)
    Nemrég még 10 szinttel alattad kapáltam... már csak 6 szint... s talán lesz ez még kevesebb is;)

vihence, mamszi5107, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Mi most itt igen csak offolunk, mert eltértünk a topik témájától elég alaposan:oops: Ez az egész beszélgetés a fejlődésiben kéne, hogy legyen.
    Nem olyan sokára 7 lesz az ami jelenleg 6 . Aztán? Ki tudja? Lehet a szivárványos kukorica nemesítése a hattyúdalom lesz. Jelenleg így érzek, lehet hogy elmúlik, lehet hogy nem, majd a január eldönti...

HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.