Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szabolcs80

Szabolcs80 Utánpótlás-írogató

Miért nem tudok ilyenkor bejutni az Unity-be?

2. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Eljutottam a 100%-ig és csak pörög és pörög, de tovább nem halad.
    Miért nem jutok tovább?

3. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Belépni betudok, de utána csak tölt és tölt.Bárhol próbálkozom, elmegy 100%-ig és utána semmi.
    Meddig fog ez tartani így?Mindjárt itt az év vége.
    Ja, és kaphatok valakitől választ ?
    Köszönöm.

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Próbáld a flash-t!

Én kérek elnézést, hogy a moderátor csapat hajnali fél öt előtt aludni merészel. -.--.--.--.-

orfisxo, brildiko, vihence és 17 más kedveli ezt.
  5. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Oksa.Értettem.Most kivételesen meg tudtam nézni, hogy valaki válaszolt e nekem.Én csak hajnalban, vagy délután tudok itt lenni.Időm nem engedi.De köszönöm szépen a segítséget.
    Mi lesz a flash után?Menjek el innen majdnem 10 év után? Szeretem ezt a játékot.

Sauvage és -tyúkanyó41- kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A flash után lesznek fejlesztők a központban. Most nincsenek. Hiába írom, hogy lassú, vagy akadozik, vagy bármi, nincs aki javítsa. Ügyelet van csak a nagy hibák elhárítására. Ők dolgoznak is sokat, mert van egy csomó dolog, amiről ti nem is tudtok (szerencsére).

orfisxo, vihence, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  7. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziaszok, eddig nem írtam váram teljenek el egy picit az ünnepek mindenkinél.
    Most viszont úgygondolom lekell írnom a bajomat. Klenset használom azóta amióta kijött. Ez a probléma azóta is fent áll.
    Beenged azzal nincs gond. A földterületeket is úgy-ahogy de betölti. Ami viszont nagyon bosszant engem az ez (https://kepkuldes.com/image/1fPeWF) Minden egyes alkalommal amikor az aratás gombot megnyomom a játék összeomlik és lefagy. Semmit nemtudok vele csinálni (feladatkezelő--> folyamat leállítása). Minden egyes földterület aratás után újrak kell bejelentkezzek. Gépem megfelel a követelményeknek (NAGYON IS). A böngészőkben való játékot elengedtem. Használhatatlan számomra. Sosem tölt be 100%-nál megáll. Szinte az összes böngészőt kipróbáltam.

Örülnék ha javítanák (majd ha tudják) ezt a lefagyásos problémát mert szerintem ez így nem jó.
    Előre is köszönöm.

inanna11, Sauvage, Baribárány és 2 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    A hiba okát nem részletezném, de úgy tudod kikerülni a hibát, hogy aratás előtt, egy földterületet (tehát nem ólat, fát, stb. hanem földterületet) learatsz. Amint megvan az egy földterület learatása, és látod a TP ikont, onnantól lehet aratni munkással. Ezt egyszer kell megtenned, de minden belépés során meg kell tenned, hogy elkerüld a lefagyást.

vihence, -kaktuszable-, Matold és 8 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csatlakozom azok táborához kiknek lefagy aratás közben a játék. Próbáltam edge-vel, chrome-val, Untyvel, klienssel.
    Ami feltűnt, hogy megjelenik a "Farmerama nem válaszol" felirat.
    Kedves BP. és Farmerama!
    Tisztelettel kéretik nem duzzogni, tessék kérem válaszolni.
    Itt akiknek joga van duzzogni azok a játékosok!
    Ők többségben megértő, türelmes játékosok!>:(:mad::eek:

gazdagnő, bonita333, vihence és 7 más kedveli ezt.
  10. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Köszönöm gyors válaszod és alternatív megoldásodat. Ki fogom próbálni következő aratáskor. Annyi még, hogy nyugtass meg....nem az én készülékemben van a hiba ugye?

vihence, inanna11, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen a válaszod! ;)Kipróbáltam, működik!

12. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Nálam is alapvetően megy a játék a klienssel. Gyorsaság elfogadható és az ólak is mozdulatlanok. Azonban a legváratlanabb és legkülönbözőbb helyzetekben fagy le. Aratásnál még nem, de pl. a ládák nyitásánál, tenyésztésnél, másik területre való átlépésnél, stb. lefagy. Újra kezdem és megy tovább. De azért ez így tényleg akadozik.
    Nem tudom, csak nálam van-e vagy másnál is, de a fűvészkertnél és a manufakturáknál nem látszik, hogy aratható-e, semmi jel nem mutatja.

bonita333 és Sauvage kedveli ezt.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Borzasztó lassan indult a játékom! 20 perccel előbb kell kelnem
    Nem vette le Rackót
    Nem lépett be a bahákra

MI LESZ A JÁTÉKOMMAL ENNYI VESZTESÉGGEL?
    Ráadásul minden befizetve!!!!

inanna11, Sauvage és Zuhi kedveli ezt.
  14. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szia Wolf!
    Nem tudom pontosan értem-e? Belépek, kézzel learatom a földeket és utána használhatom a munkásaimat?!

Sauvage kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Belépsz a kliensen belül, és ha aratni szeretnél munkásokkal, előtte, egy darab 1x1-es, vagy 2x1-es vagy 2x2-es föld területet learatsz, kézzel. Ezután várni kell 10 másodpercet kb., és amint megjelent a TP ikon, már lehet is munkásokkal aratni, lefagyás mentesen.

Utoljára szerkesztett: 28.12.20
    orfisxo, maszilva, vihence és 10 más kedveli ezt.
  16. fdomicica16

fdomicica16 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudok a cserénél ajándékot küldeni, nem jeleniti meg a barátlistát! ID: 4865376

17. -Hanni00-

-Hanni00- Utánpótlás-írogató

Nem lehet ajándékot küldeni, akármit csinálok, nem jelenik meg a barátok névsora! Kérek segitséget!!! Az ID: 3286698

18. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Vadászatot! Szabadna kérnem, hogy művészi szakkifejezésekkel részletezd a hiba okát, hogy ***************** szép szavak a kintiekre.

20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom, amíg lehet, Flash-ben játsszál, ott rendesen előjön változatlanul a barátlista.

vihence, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.