Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia -pekudli-!
    Ha a "szaladgálós" alatt a betakarítást jelző sárga csíkra gondolsz, akkor az a rákattintásra is eltűnik.
    Ha nem akarod látni, és zavaró a megjelenítése, akkor a beállításoknál ki lehet kapcsolni.
    A beállításokat itt éred el:
    Farm-beállítások-játékbeállítás.jpg
    A lenyíló ablakban a További beállítások fület nyisd meg.
    upload_2020-12-4_14-8-41.png
    Ne felejts el utána a lap alján a Mentés gombra kattintani, ezzel elmentve a beállítások változását.

2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Örülök, hogy most már működik rendesen. Én a chrome-t nem szeretem, én firefoxban játszom. És műkszik jól. De kipróbáltam még a szafarit és a maxthon. Nekem ott is műkszik rendesen. Szokni kell az új vagy más funkciókat. És szerintem ha a unity lesz csak akkor elég sok hiba eltűnik majd. Legalábbis remélem.

ulmo12 kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Örülök, hogy most már működik rendesen. Én a chrome-t nem szeretem, én firefoxban játszom. És műkszik jól. De kipróbáltam még a szafarit és a maxthon. Nekem ott is műkszik rendesen. Szokni kell az új vagy más funkciókat. És szerintem ha a unity lesz csak akkor elég sok hiba eltűnik majd. Legalábbis remélem.

4. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Köszönöm szépen, hogy segítettél, magamtól lehet, hogy nem találtam volna meg!

5. gálné54

gálné54 Járnitanuló

Köszönöm szépen, hogy segítettél, magamtól lehet, hogy nem találtam volna meg!

6. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Lassú a játék! Ráadásul mikor ültetnék nagyon zavaró neonba hajlik a növények képe szemüvegesek vagyunk!

Bonzó1945 és szili48 kedveli ezt.
  7. csillekerek

csillekerek Járnitanuló

Lassú a játék! Ráadásul mikor ültetnék nagyon zavaró neonba hajlik a növények képe szemüvegesek vagyunk!

8. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Arra gondolta, hogy mutatja, hogy szelídgesztenye 4 db mennyi 115,5-Tp ad és van egy óra is. Erre mondták azt régen, hogy ezt nem lehet kikapcsolni.(én még itt tartok)A beállításokban ki van kapcsolva amit mutattál, és köszönöm is szépen, de akkor sem tudom leszedni itt a Unityban azt az 1 fránya fát.Amott a Flasban letudnám, de direkt ott hagytam, hogy lássa aki segít nekem.

Sauvage kedveli ezt.
  9. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Arra gondolta, hogy mutatja, hogy szelídgesztenye 4 db mennyi 115,5-Tp ad és van egy óra is. Erre mondták azt régen, hogy ezt nem lehet kikapcsolni.(én még itt tartok)A beállításokban ki van kapcsolva amit mutattál, és köszönöm is szépen, de akkor sem tudom leszedni itt a Unityban azt az 1 fránya fát.Amott a Flasban letudnám, de direkt ott hagytam, hogy lássa aki segít nekem.

10. Havasi_Gyopár

Szia -pekudli-!
    Mivel nem fogalmaztad meg szabatosan, mi az a "szaladgálós", az írásodból a betakarítás jelző csíkra lehetett következtetni, azért kaptad azt válaszul.
    Azt amit most írtál, mi nem tudjuk javítani, mert nem mi programozunk.
    A Unity program javításán változatlanul gőzerővel dolgoznak a központban a fejlesztők. Bízzunk benne, hogy ez a hiba is megszűnik majd.

Hóvirág9004, vihence és Sauvage kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia -pekudli-!
    Mivel nem fogalmaztad meg szabatosan, mi az a "szaladgálós", az írásodból a betakarítás jelző csíkra lehetett következtetni, azért kaptad azt válaszul.
    Azt amit most írtál, mi nem tudjuk javítani, mert nem mi programozunk.
    A Unity program javításán változatlanul gőzerővel dolgoznak a központban a fejlesztők. Bízzunk benne, hogy ez a hiba is megszűnik majd.

12. 9Csillag

9Csillag Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Próbáltam visszaolvasni, nem tudom, írta-e már valaki. Van a raktárban 1 vaniliás csövem. Unity verzióban nem látom a raktárban. Megnéztem Flash verzióban is, úgy látom, sokkal több mindent nem mutat Unity verzióban a kitehetők közül.
    Egyébként nekem szinte jól működik a játék, apróbb hibákkal. Bízom a fejlesztő csapatban, remélem a kitehető dekortárgyak is láthatóvá válnak.

13. 9Csillag

9Csillag Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Próbáltam visszaolvasni, nem tudom, írta-e már valaki. Van a raktárban 1 vaniliás csövem. Unity verzióban nem látom a raktárban. Megnéztem Flash verzióban is, úgy látom, sokkal több mindent nem mutat Unity verzióban a kitehetők közül.
    Egyébként nekem szinte jól működik a játék, apróbb hibákkal. Bízom a fejlesztő csapatban, remélem a kitehető dekortárgyak is láthatóvá válnak.

14. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

OK. Köszönöm.

15. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

OK. Köszönöm.

16. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nekem a tápkeverés és a piac is jobban bejön a régi változatban. Nem tudom, hogy min tudnak még változtatni, de ez nekem nem tetszik. Tudom, hogy nagy úr a megszokás, de ami jó, azon nem kellett volna változtatni.

Sauvage kedveli ezt.
  17. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nekem a tápkeverés és a piac is jobban bejön a régi változatban. Nem tudom, hogy min tudnak még változtatni, de ez nekem nem tetszik. Tudom, hogy nagy úr a megszokás, de ami jó, azon nem kellett volna változtatni.

18. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Sziasztok!
    Olvastam a hibákat, nem találtam olyant, hogy a Fórumra nem enged be az Unity, csak a Flash. Nekem az előzőeken túl még ez van, nem tudom, másnál is volt ilyen? Remélem, megoldódik ez is. Ha nem, akkor mindig csak " kívülről " tudok belépni? Köszönöm, ha valaki tud rá megoldást.

Sauvage kedveli ezt.
  19. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Sziasztok!
    Olvastam a hibákat, nem találtam olyant, hogy a Fórumra nem enged be az Unity, csak a Flash. Nekem az előzőeken túl még ez van, nem tudom, másnál is volt ilyen? Remélem, megoldódik ez is. Ha nem, akkor mindig csak " kívülről " tudok belépni? Köszönöm, ha valaki tud rá megoldást.

20. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok, én rájöttem egy új módszerre amivel a unity alapon könnyebb a napi ajándék szortírozás a szomszédok között.
    1.lépés jobb oldalon kinyijuk a nyilat amivel megnézhetjük a szomszédainkat.
    2.kiválasztjuk hogy melyik szomszédnak akarunk ajándékot küldeni
    3.NEM az ajándékcsomagra kattintunk, hanem a kiválasztott szomszéd címerére.
    4.előbukkan balra mellette az egy oszlopban egymás alatt egy (ajándékcsomag, levél, kuka, tp begyűjtő)
    5. rákatt az ajándékcsomagra majd kiválasztjuk hogy milyen ajándékot kívánunk küldeni és kész.

Szerintem egyszerűbb mint abból az új szintes listából kiválasztgatni.
    Persze ez lehet csak nekem könnyítés, de én ezt alkalmazom.
    Remélem tudtam segíteni valamennyiőtöknek. Ha kérdés merülne fel vagy nem egyértelmű írjatok bátran.

peti.pepe.2000 gazda farm: 187 baha: 430

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.