Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Segíteni szeretnénk, de ehhez kell a Te segítséged.

Malom kérdéséhez:
    Mit jelent a megjelölt állatok mutatása?
    Vélhetően a kedvenceket érted alatta, ahová az állatok tápját betetted valamikor?
    Ha ezt érted alatta, akkor egyre gondolunk.

Az a gondod, hogy minden állat tápja látszik a malomban ebben a csoportban, és ez zavar téged?

Javíthatsz az állapoton, ha újra kijelölöd a kedvencekbe kerülő tápkészítést. A kis zászló jelet kell kiválasztani beszínezni.

Ha nem sikerül, akkor azt ajánlom, hogy a szűrő sorába írj pár betűt a készítendő táphoz az állat nevével ... elő fogja adni, amit szeretnél elkészíttetni. (akkor nem kell végig lapozni minden táp nevét.)

Biztos lesz javítás, hisz még mindig történnek módosítások a kliens felületén.

Az átugrik más növényre kezdetű mondatot már ugye, nem a malmos keveréshez tartozik?

Gépi aratásnál tapasztalod a nem mindent szed le helyzetet?
    Ehhez elég megvárni a művelet végét, ellenőrizni néhány egér mutatásával a helyzetet. De jó segítség lehet az f5 gomb használata is.
    Pár másodperc után látható lesz, mi maradt ki az aratásból.

Mivel az átállás kezdetén vagyunk, sokszor a türelmetlenségünk okozza a legtöbb gondot. Figyelnünk kell arra, hogy időt hagyjunk a magunk által kiszabott "parancs" teljesülésének. Megvárni a művelet végét. Ellenőrizni, minden rendben van-e.
    Van persze olyan gond, amihez még a fejlesztők, a programozók nem értek még el. Itt is az áll fenn, hogy türelmesnek kell lennünk.
    Nem szabad idegeskedni, mert az magunknak árt.

Ha úgy gondolod, hogy másként vannak a dolgok, mint amire válaszoltam, akkor kérlek, hozz képet, képeket, amit meg tudunk nézni, elemezni lehet majd.

Köszönöm, ha segítesz a válasz megfogalmazásához a képekkel, a pontos leírással.

vihence, Koppi, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Lenore87

Lenore87 Fórum-zöldfülű

Szia!

Igen, egyre gondolunk mind a két esetben, csak más megnevezéssel. :)

Megtettem, amit írtál, kivettem a kedvencnek jelölést, majd újra megjelöltem az állatokat, amiket látni szeretnék táp keverésnél, de így sem vált át.
    Vagy végig kell őket lapozni, vagy ahogy azt te is írtad, keresővel egyesével beírogatni.

Az aratásnál nem a gépi, hanem a kézi aratásra gondolok. Végig kattintgatom őket egyesével, majd elvetem a növényt, azt mutatja, hogy mindent rendben leszedtem, de ha ki, majd be lépek, vagy átmegyek flash verzióra, látszik, hogy van, amelyik ott maradt, nem aratta le. De ez érvényes a fákra és az ólakra is.

Csináltam képeket:
    https://kepkuldes.com/image/1Dnd2y
    https://kepkuldes.com/image/1Dnawd
    https://kepkuldes.com/image/1Dn5W3
    https://kepkuldes.com/image/1Dnpx2

Utoljára szerkesztett: 9.1.21
  3. eeron

eeron Járnitanuló

A malom esetében nem csak a kliensnél van így. Én Unityben játszom és ott is így van. ez azért zavaró, mert így nem lehet követni, hogy melyik állat tápja van fogyóban.

drunyi kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az Unity most már betölt csak az a baj hogy nagyon lassú és a területek közt nehézkes az átmenet. De azért remljük 11-re kijavitják. Köszi

5. tibidabo

tibidabo Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy win 10-es programmal 3 éves a géppel hogyan tudok majd játszani. Mit kell letöltenem? Vagy pedig tudok ugyanígy indítani, persze flas nélkül. Ugyanígy belépek majd a cromból megjelenik a farm és simán be tudok-e lépni, vagy szükségem van-e valaminek (unity) letöltésére? Köszönöm

Szabi451 kedveli ezt.
  6. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Sziasztok! Nálam néhány lassulástól eltekintve minden jól működik. Remélhetőleg így is marad! :)

7. giardino78

giardino78 Járnitanuló

Üdv. Érdeklődnék, hogy 10 éves laptommal win 7 (32 bites), hogy tudok majd játszani? Jól értelmezem-e hogy unity-hez le kell töltenem szalma palit? Vagy van más lehetőségem is? Vagy elég az egyik használat? Vagy unity vagy szalma pali? Előre is köszönöm.

8. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Mert most mit tapasztalsz? A böngészős Unity fut-e rajta? Ha igen esetleg fennakadásokkal akkor okés lesz , mert folyamatosan egyre jobb lesz ,zökkenőmentesebb. :)

9. tibidabo

Most még flassal játszom, mert a unity nagyon lassú, nehezen tölt, kézzel dolgozom, a tárgyakon kicsi a felkiáltójel, sokszor lefagy, nehezen megy át egyik kertből a másikba. De hétfőtől választanom kell, nem tudom, mi lenne a jobb.

Szabi451 kedveli ezt.
  10. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Próbáld meg a klienst letölteni , és próbáld ki hogy neked mennyire felel meg. Aztán dönthetsz hogy böngészős vagy kliens. Ha a kliens nálad jobban fut akkor maradj annál,esetleg néha-néha megnézed a böngészőst nem-e jobb már, ha jobb akkor a klienst töröld le és mehet a böngészős. Csak türelem .Előbb-utóbb jó lesz ez de 11.-edikére biztos nem. Szerintem pár hónap. :)

P.S. :Szerintem a géped megfelel a követelményeknek ,ha a win10 64 biten fut és 4 g a RAM akkor minden oké!Bár a 8 g jobb lenne ,de elég a 4 is!

Utoljára szerkesztett: 9.1.21
  11. giardino78

giardino78 Járnitanuló

köszönöm

Szabi451 kedveli ezt.
  12. klariszmama

klariszmama Aktív író

Üdv.
    Szeretnék segítséget kérni- tudom nehéz lesz- mert a számítógépes hozzáértésem 3 emelet mélyen van a pincében.
    Nagy kínlódás közepette megoldottam talán a Kliens - unity letöltését?
    Már korábban olvastam, hogy azt nagy méretre lehet tenni - de a nagy tudásommal nem találom meg.
    Ha valaki apró lépésekkel leírná - vagy képekkel megmutatná hogy milyen lépésekkel egymás után hová kell kattintanom-köszönöm
    Mindenkinek előre is köszönöm ha tud valamit segíteni nekem akár itt akár "Bagolyba" hogy esetleg tudjak tovább játszani.
    Köszönöm: klariszmama ID 197 03 159

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Crome-on nekem is rémes volt. Firefoxon viszont meglepően jó a unity. Próbáld ki.

zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  14. tibidabo

Köszi

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mutatom, hogy mit tegyél a kliens felületén:

Kattints az egyik farmterületre!
    A további lépések a képen követhetők.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Videó: https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-alapú-játék-csevegője.20350/page-21#post-1148931

mingo826 kedveli ezt.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Sajnos nálam sem fenékig tejfel semmi sem.Van mikor tudok csinálni mindent,de most pl be sem enged az unity. Necces hogy így meglesz -e a felhőm!

vampire_hunter és -katalinjani- kedveli ezt.
  17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem olvastam mindent végig,de azt vettem észre,hogy hiába van autómata faleszedés, a tölgyesben nem egyszer láttam amikor aratok
    a géppel ólakat,akkor leszedi a fákat is,és teljes időt ír az éréshez-.-8)

-katalinjani- kedveli ezt.
  18. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

No, hát nem is tudom, talán lehet elkiabálom.
    Unity-ben játszom már több napja, és az Edge-ben fut.Eddig semmi gondom nem volt vele.No, hozzáteszem, hogy az Edge-t másra nem is használom.
    Igaz a belépés a Flash-hoz képest lassú, de meg lehet szokni.
    Talán még annyit, hogy a vadaskert ha készen van azt nem jelzi, csak ha rákkantintok.Meg még az, hogy ha egyszerre több valamit szeretnék kitenni, akkor sokat kell kattingatni a Ctrl gombbal.
    Köszi szépen. :)

-katalinjani- kedveli ezt.
  19. klariszmama

klariszmama Aktív író

vihence, Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  20. .Istvángazda.

.Istvángazda. Fórum-zöldfülű

Én is maradok a Flashnél,mert az új verzió sehogy sem működik nálam.Nekem jobban bejött a régi verzió.Ha megszünik a régi és nem működik az új akkor nekem vége,pedig 5 farmom van.

Csuni és Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.