Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Szia! a keresőbe írd be, hogy lád és akkor csak a ládákat rakja ki és egymás után tudod nyitni

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Holnap nagyobb akció lesz , mint a teszkóban ?

Szabi451 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Ha böngészőből lépsz be Unity-be, ha Kliensből, mindkettő a végleges Unity. A Klienst a Big hozta létre mégpedig teljesen lecsupaszítva, tehát semmi felesleges alkalmazás nem fut benne de az is egy böngésző mint a Mozilla, stb.

5. tibidabo

tibidabo Utánpótlás-írogató

Kedves Tavirózsa! Köszönöm, most már megtaláltam. Megkérdezném, hogy nekem így látszik a füvészkertben a fa, ami egyébként benne van, ha rákattintok, mutatja az időt. Ezen lehet állítani esetleg?

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.21
    Kuzdern és lukimi kedveli ezt.
  6. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Sziasztok!

Eszembe jutott egy áthidaló megoldás a számítógép leterheltségét kiküszöbölendő.
    Létre kell hozni egy felhasználói fiókot, melyben három internetes elérhetőség van – Edge, Chrome, Firefox – és csak ezeket kell telepíteni. Ez a felület induláskor csak ezeket kezeli, így kiküszöbölhetőek a beépülő modulok és egyéb nyalánkságok, amik lassíthatják a rendszert. Ha a hétköznapi használatra szeretnénk igénybe venni a gépet, akkor felhasználót váltunk.
    Egyszerű megoldásnak tűnik, amit véleményezésre bocsátok.
    Azért a CCleanert is oda kell tenni, mert azzal takarítani lehet ezt a felületet.

inanna11, Havasi_Gyopár és Kukackukac kedveli ezt.
  7. katonatina

katonatina Járnitanuló

Sziasztok!

A ládák nyitásánál flashnél lehetett enterrel gyorsan nyitni, az Unitybe ez miért nem működik?

8. ~Sanyi978~

~Sanyi978~ Járnitanuló

Unity Kellemes meglepetés ért az Unity alpú játékban a teszt óta nem használtam az unityt az miatt mert játszhatatlan volt, most teljesen rendben van minden működik !

9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia katonatina!
    Már teszteléskor jeleztük a központ felé az alapvető billentyűzet kapcsolók használhatóságának a hiányát, de eddig még nem történt ez ügyben megoldás.
    Vannak fontosabb és sürgősebb feladatok.

KataMara és Marika312 kedveli ezt.
  10. Kenomeno

Kenomeno Járnitanuló

Kedves Admin!

Mac-re nem tudom letölteni az ajánlott programot. Nem támogatott, ezt írja.

Mit havasolsz?

Köszönöm.

11. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Még utoljára kihasználtam a Fabatka módszerét, és lepörgettem néhány száz szabadpörit. Most bezzeg lett 6 db +1 bónusz, ebből 2 növényes, persze, nem fogom tudni kihasználni, mert aludni fogok, amikor lejár. :oops:
    Viszont lett egy hóember-dobozom. Eddig nem sikerült szereznem, nem is gondoltam, hogy szabadpőriben is ott lesz már!!! :D

12. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Szerintem vagy kisteljesítményű a géped, vagy véletlenül többször is letöltötted a klienst. És csak egyszer szabad!
    Írj a farmpostán levelet Wolfnak (Farmnév: (WF)Glopers) biztosan szívesen segít neked.

vihence kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Kenomeno!
    Jövő hétre ígérték, bár még nincs hivatalos kiírás róla, de bízunk benne, hogy meglesz.

Kuzdern és kecskefarm01 kedveli ezt.
  14. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Mindig nyavalyogtunk, sok volt a hiba; az utolsó utáni pecekig használtuk a Flash-t - kimúlt, R.I.P., az unity viszont "hasít", ahogy EZEN a gépen illik is neki... Annak is örülünk, hogy a szintén többször, mások által is jelzett sárga villogás eltűnt a vetőtábláról a növények körül. A piac új változatát meg kell szoknunk; de ez is jobbnak tűnik, mint a régi volt. Itt a "téli témát" kellett beállítani, ha azt akartuk, hogy szakadjon a hó. SZAKAD!!!:D:D:D De nem mi söpörjük!xD

15. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!

Eljött az éjfél s 00. 11. kor valóban nem volt már flash verzió! Ezért benéztem mi újság a Unity verziónál! Az hogy lassan tölt be meg sem lepett. Betöltés után ha van türelmed előbb utóbb minden kattintásod eredményt hoz. Tehát működget!
    Viszont mai meglepett az az hogy az üvegház teljesen kiszámíthatatlanul mutatja az éppen folyó nemesítést, vagy csak üres ablakot a polcok helyett, illetőleg ha mutatja is éppen mi folyik nem látom, hogy az adott növénynél milyen nemesítések vannak már meg mert egyik ikonon sincs ott semmilyen jelzés! Gondolom nem én vagyok az első hogy szólok, de remélem nem zavartalak vele benneteket!
    Nyugodt éjszakát kívánok!

Na ezt jól elkiabáltam! Nyomtan neki egy frissítést, de innentől csak a birkák talicskázásáig sikerült bejutnom. Viszont itt a fórumon hagy írni! Ez nem tudom hogyan lehetséges.
    Minden jót mindnekinek!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.21
    vihence kedveli ezt.
  16. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Amíg lehetett a Flash-t használtam, néha bepróbáltam a webes Unity-t. Nem volt vele gondom. Sajnos eddig. Most én is megkaptam a 100 %-on tekerő barikat.

17. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

már majdnem beírtam, hogy milyen f...n működik a unity, aztán a böngészőből, és aztán én balga megpróbáltam tárgyakat kirakni. Az csak egy ****** idegesítő dolog, hogy minden kísérlet után visszaugrik az elejére, de a kirakás nem hogy nem ment, hanem össze is akadt, frissítettem, utána azt amit elvileg sikerült kirakni, nem akarta betölteni, hanem többet be se töltötte, ha rátattintottam, hogy azt akarom kirakni, meg se mutatta, és nem is engedi kirakni

Ditti58 kedveli ezt.
  18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nálam csak barik talicskáznak. Hurrá

19. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

pár napja letöltöttem az alkalmazást, az tényleg meglepően jól működik, és már nagyító se kell hozzá :)
    amit furcsállok benne, hogyha kilépek, akkor nem a belépő oldalt adja be, hanem bezárja az ablakot. Ez kicsit lelassítja az átjelentkezést másik farmra

KataMara kedveli ezt.
  20. Laura2001

Laura2001 Utánpótlás-írogató

Egyik farmomon meglepően jól működött, de most laura farmra nem enged belépni fél órája csak a barik talicskáznak, se kliens se Unity, nem tudom befejezni az eventet már csak pár száz növényem hiányzik, amit így nem tudok learatni!!!!!!!!
    laura20018 farm nevem
    ID5767499

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.