Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, én is segítséget szeretnék Tőled kérni. Öreg gépem van és XP (melóhely). Féltem a Unitytől, ezért megvártam az utolsó utáni pillanatot =ma. Az exe letöltve, katt rá, futtatnám, azt írja, h. nem WIN32 alkalmazás. Ezzel mit kezdjek? Mivel nem enged be, nem tudok priviben írni. Köszi!

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia Leho!

Tudod, ez a játék egy akkora bárka, minden állat elfér rajta. Emlősök, és emlő nélküliek, gerincesek és gerinc nélküliek... :music:
    De látom, van ami a világ végiéig sem változik: ugyan úgy írsz, mint ezer éve és semmi nem töri meg a lendületedet.

inanna11, vízinyuszi, BriGitta75 és 4 más kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Sajnálom, de ezen a számítógépen nem fog működni az Unity kliens (és a böngészős verzió sem). XP-s gépeken a FARMERAMA bármely fajta futtatása nem lehetséges megfelelő módon.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Lehet, hogy már tudott hiba, de nincs időm végigolvasni a 146 oldalt :)
    A sütőtöktörténetek kitehető 1x1-es területen jelenik meg Unityben, de áthelyezni a réti megjelenésén 2x2-ben lehet (ekkora területet foglal most is el).

5. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Ha Kacsa Katázok egy oldalon, a jobb alsó sarokban minden oldalon ott marad a repülő gép.

6. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép napot! Sziasztok.
    Ha bontogatok ládákat, vagy kiteszek 1-1 fát, vagy ólat a farmra, mindig vissza ugrik az elejére a raktáram. Tudom lehet a keresőbe beírni, hogy mit szeretnék, de a flash-ben oda vissza ugrott, ahol voltam. A szomszéd ajándékozásánál, már rájöttem, ha a barátlistában csak a szomszédok vannak, és beállítom, hogy farm szint szerint rakja, akkor működhet, egy a hiba, hogy visszaugrik az elejére, és újból kereshetem, hogy ki kapott ajit, és ki nem...
    Zavaró még, hogy géppel aratva kattintok az etetésre, itatásra, és amíg elvégzi 4-5 mp. félre ugrik a narancssárga betöltő virág.
    Túl nagy a "mutató új" ami az egeret helyettesíti.

helena64c kedveli ezt.
  7. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Ez egy katasztrófa!>:( Lassú, lassú, lassú. Hiányzik még event növény, elakartam vetni, lett belőle brokkoli.:oops::cry: Így nem lehet játszani. :mad: Perceket kell várni mindenre :eek: Kattintani sokszor mire beenged egy terület o_O Nekem erre nincs időm :( Ezzel a tempóval eventezni sem lehet :( Elképzeltem hogyan tudnánk megcsinálni egy tárgykeresős, vagy elkapós eventet....... jaj :eek::wuerg:
    Remélem javulni fog, mert így nem sokat fogok játszani :wuerg::sleepy::(

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Köszönöm, akkor még egy kérdés, ha lehet: Xiaomi Redmi 8T telóm van. Androidos. A Puffin alól ment szépen a Flashes verzió. 1x megpróbáltam rátölteni az Installert. Nem tegnap. 12,28-án. Lehet, h. 2x sikerült, nem tudom. Download unsuccessfull-t jelez és kéri, h. hová töltse (Google drive, sd kártya, stb), Azt hiszem, anno SD kártyára kértem a mentést. Ha Cancel a képernyő beáll a kezdő, "töltsd le" képre. Edge alatt sem fut, a lányom feltelepítette. Itt azt kérdezi, h. "Újra telepítem-e az exe-t". Mégse válaszra megintcsak a letöltéses kezdő képernyő jön fel. Na, addig eljutottam, hogy a 3 barna fülre kattogni kell, a 2-nál mondja, h. a letöltésekben keressem meg az exe-t. Megtörtént. Pali feje helyett egy ? van, szürke alapon szürke körben. Alatta, h. telepítsek VPN-t. Nem akarnám, mert nem tudom, kell-e az nekem és ne legyen tele mindennel a gépem. Köszi!

9. ValCsil

ValCsil Utánpótlás-írogató

10. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok!
    40 perc volt a farm learatása munkásokkal (1 órást aktiváltam) az unityvel. Ilyen lassúság mellett, sajna nem lehet eventezni, főleg nem "horror" mennyiségű event növényt ültetni, aratni....... Azt hiszem, az eventek "mennek a levesbe".... Bár a ma végetérő eventet sem csináltam, mert családom van, akiket jobban szeretek a játéknál....... Nem szeretem ezeket a 24 órás eventeket, mert a délutánok a kicsi unokámé...... Inkább a család, mint a játék......
    Remélem, javulni fog, mert ez így csak azt eredményezi, hogy napi egyszeri belépés, és ennyi........

peter1022 kedveli ezt.
  11. peter1022

peter1022 Rutinos

Teljesen egyet értek veled. Könnyű, egyszerű eventek kellenek, amik a lassú játékot, mobil aratás hiányát pótolják. Azért szerettem a játékot, mert a strapás eventeket is meg lehetett csinálni. Pár óránként pár perc aratásra mindig volt idő. Így viszont már eléggé lehetetlen küldetés család, munka, barátok, és egyéb teendők mellett.

12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Azt hittem, a mostanra gyors lesz az indulás. De nem! :(

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma kaptunk egy egyszerű... mondhatni könnyű eventet;)

peter1022 kedveli ezt.
  14. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Menj rá az elvégzettekre és utánna kattintsd az elvégzendőket, onnantól fogva látod már őket.
    Nálam működig úgy-ahogy. Mint minden új még szokatlan. A hibákat bizonyára javítani fogják mi meg majd megbarátkozunk ezzel az új változattal vagy keresünk valami más elfoglaltságot.
    Legyen mindenkinek szép a napja és vigyázzon magára és másokra.
    Zsuzsa

Marika312 és lukimi kedveli ezt.
  15. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Sziasztok ! Harmadik napja használom, egy kicsit lassabban működik, mint a korábban megszokott, de nekem van időm és türelmem. Köszönöm hogy javítotok folyamatosan . Nekem a ládákkal van gondom.. pedig imádom nyitogatni. Ma azért néhányat sikerült és egyik ládából kaptam is 11 mill csengőpengőt :D. Úgyhogy kedves játékostársaim nektek is további jó gazdálkodást, Modiknak sok türelmet hozzánk:inlove:!!!

vihence, Fenyvesi1010 és lukimi kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen a javaslatot!
    Legyen szép napod! Jó játékot!

Susie0509 kedveli ezt.
  17. akniron

akniron Utánpótlás-írogató

Ilyen háttérrel eventet csinálni lehetetlenség. A Unity-ben próbálkozok, villámgyorsan betölti. De aztán jön a szenvedés. Fél percenként lefagy, a kerge kertbe és a zuhatagok szigetére be sem jutok. Van olyan kitehető tárgy, ami napok óta meg sem jelenik. A gépem jó, minden le van takarítva róla. A piac nagyon nyögvenyelős, alig tudok kitenni valamit. Nagyon gondolkodom, hogy egy ideig be sem lépek, mert egy farm learatása kb. 40-50 perc. És akkor mást nem is csináltam. Nemrég értem el a 200. szintet, de nagyon elment a kedvem az egésztől. Pedig szinte az elejétől fogva játszok.

rjolka és Kata1979 kedveli ezt.
  18. Blökix

Blökix Fórum hercege

Előre is elnézést,ha már valaki kérdezte,de hogyan tudok keretet csinálni az egésznek?
    Kicsit zavaró,hogy mint egy kivágott kép úgy néz ki az egész.

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sehogy. Majd a Big eccer csak megcsinálja.:)

heli.1 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Olyan van, hogy a kliens használók csevegője?
    Ha nincs, akkor ide írom.
    Többen nehezményezték, hogy a ládákat nem tudják gyorsan nyitni. Én most rájöttem, hogy közel azonos sebességgel hogyan lehet enter nélkül, csak egérrel. A keresőbe beírod "lád" (mert van láda és ládája). a középső-alsó ikonnál a használom "á" betűjére helyezed az egérkurzort, akkor folyamatosan lehet nyitogatni, kb. ott áll meg mindegyik jóváhagyás. Néhány naponta, vagy ha valamire szükségem van, rendszeresen bontom a ládákat, azért akad bennük olyan, amit jó felhasználni. Újabban még trágyát is lehet 2 féle ládából kapni, ez nem elhanyagolható, ha a csillagokban van a trágya ára, vagy nem kapható éppen a piacon. Szóval, szerintem néhány naponta, v. hetente azért érdemes megnézni. Nem is beszélve arról, hogy a kerek-kerék is csak 99-ig gyűjthető, meg ha sok jön össze, akkor sok időbe is telik, mire az ember lepörgeti. Ezen is vannak azért használható dolgok, ha sok feleslegest is ad. (azért tényleg már vannak olyan ólak és fák, vagy éppen a növények vetése, amik olyan mennyiségben halmozódtak, hogy ha olyan érkezik, egyáltalán nem öröm, mondjuk még mindig jobb, mint ha azt írná ki, hogy "nem nyert" :D )
    Egyébként a klienssel olyan problémáim vannak, hogy néha, sőt, elég gyakran lefagy, területet is hol így, hol úgy lehet váltani, van, hogy aratógép ellenére nem arat, stb... tehát "durcáskodik", "lustálkodik", noszogatni kell, az F5 tán 1x segített, amúgy meg a ki-belépés. Sokkal több időt vesz igénybe, nem is beszélve arról, hogy nem az egész képernyőn látható. Ami még bosszantó, ha az aratógép ablakát mozgatom, mert útban van, sokszor felkapja a játékmezőn lévő ólat, v. földterületet is, mintha a mozgatást jelöltem volna a bal alsó menüpontban, pedig nem.
    A Unity továbbra is olyan rossz, mint a legutóbbi nagy próbán, lassú, telis-tele van hibával, nem tölti be rendesen a grafikát, szóval ezzel így nem lehet játszani, legalább is számomra. Elhiszem, hogy sok időbe telik egy programot megírni, lehet, hogy átalakítani még nehezebb, de nagyon várom már, hogy ismét rendes játékélményt nyújtson! Legalább egy nagyjábóli időpontot tudnánk, hogy mire képesek egy normális játszófelületet biztosítani, ami megfelelően működik, hogy az ember be tudja lőni, hogy érdemes-e várni, vagy évekig ez a nyünnyögés fog menni, ami után megszűntetik a játékot.

amina032002 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.