Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Van lehetőséged bejelentkezni a fórumra a kliensen belül is. Ehhez, kattints a fogaskerék melletti ikonra a felső menüsorban, és a lenyiló menüben a fórum ikonra:

Ekkor az alapértelmezetten beállított böngésződben megnyílik a fórum.
    Automatikusan be is léptet a rendszer a fórumon a felhasználófiókodba.

inanna11, Tavirózsa, vihence és 4 más kedveli ezt.
  2. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

nagyon lassú, területváltáskor elér a 100%-ra, de nem jön be a terület csak ki-belépéssel, állandóan forog a napraforgó...szóval nagyon élvezhetetlen

3. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Köszönöm szépen. Kattintok, lenyílik a menü, de nem tudok belépni, mert ha a kliensben játszom , nincs nyitva böngésző nálam, ellenben ha kilépek belőle, akkor előjön az edge, pedig nem is hívtam. Nem vagyok számítógépes zseni, csak játszani szeretek.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Azért nem tudsz belépni, mert már egy ideje bent vagy a fórumon és az egy idő után lejár. Nekem is ma ez volt a gondom. Ilyenkor ki kell lépni a fórumból és újra be kell lépni. Kliensből is be tudsz lépni, csak előtte zárd be az előtte megnyitott fórumot.

Kuzdern, vihence, PalMa és még 1 ember kedveli ezt.
  5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szia. Ezt azért nem hiszem el, mert én alapból, mindig bezárok mindent, és úgy szoktam kilépni. A böngészőt is bezárom mióta az unity, vagy a kliens van csak. Bocsi, hogy erről a farmról válaszolok, de Sárikától már kiléptem.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. 11kevin

11kevin Járnitanuló

Na most már tényleg elég! Vetőgéppel akartam ültetni valami sok órás terméket. A termény kiválasztásnál, a jobbra nyílra kattintva ültetett magától paradicsomot. Bosszankodtam. Víz, trágya, szupertrágya. Betakarítottam. Új vetés, jobbra nyíl, most meg krumplit ültetett magától. Hát ebből elegem van! Unityvel már így is áttértem a napi egyszeri belépésre. Ez a játék már nem ér annyit, hogy bármit is vegyek. Már ingyen is idegesít! Köszönöm a 9 évnyi játékot, de úgy látom itt a vége. A hibákat hiába jeleztük teszt után, ugyanúgy megvannak. Hát akkor SZIASZTOK!

7. kukori80

Tehát: nálam így működik a Kliens: megnyitom ezt a beszélgetős fórumot és ha sokáig nem lépek be ide, akkor egy idő után nem tudok ide írni, csak olvasni tudok. Viszont hiába frissítek, akkor se tudok ide írni. Ki kell innen lépnem (bezárni ezt az ablakot) és Kliensből újra be kell lépnem ide. Akkor már tudok írni is.
    A böngészős verzióban erre nincs szükség, mert csak frissítek és már tudok írni. Remélem érthető volt.

Kukackukac2, Tavirózsa, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  8. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

nálam ugyanez van,és anyumnál is.Annyira felhevül a gép ,hogy nekem tegnap magától kikapcsolt.Van aratógépem,maga a játék nagyon gyors nekem egyébként,de ha kb 3-4 percet bent vagyok a játékba felforr a gépem ,és ki kell kapcsolnom sajnos :(((((
    Hogy ez javul -e csak remélni merem ..még a piacon sem tudok körülnézni,nagy bánatomra ,nincs időm vásárolnixD

9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Igen, érthető voltál, de ha úgy kezdem a napot, hogy semmi nincs nyitva , bekapcsolom a gépet, belépek a kliensbe, aratok vetek, játszom, és be akarok menni a fórumra, hiába nyitom le az ablakot nem csinál semmit. Ezért írtam, hogy csak a unityvel tudok a fórumra bejönni. Jó, hogy nálad így működik, de nálam egyik farmon sem . De nem számít, csak kérdeztem, másnál van e ez a hiba? Jó éjszakát, köszönöm szépen.

Kuzdern, vihence, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. kukori80

Akkor nem tudom mi lehet a gond és sajnálom. Esetleg még az jutott eszembe, hogy amikor belépsz Kliensbe reggel a farmra , rögtön próbáld meg megnyitni a fórumot aratás előtt, hátha akkor még menni fog, de ez csak egy nagyon gyenge tipp,vagy kérjél segítséget egy Segítségkérő topicban. Másold be hogy mit látsz, amikor megnyitod a fórum ablakát. Cakát.

Kuzdern és vihence kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem véletlenül mondják mindig, hogy: türelem.
    Van nekem elég bajom. Nem kínlódok a piaccal. Sok értelme úgy sincs, mert hiába vannak az árak fenn, ez mindössze abból adódik, hogy sem a vevők sem az eladók, nem tudnak kellő türelemmel ott nézelődni.
    És mondjuk, miért tart egy like 60 másodpercig? Nincs flash?

Utoljára szerkesztett: 14.1.21
    Kukackukac2, Kuzdern és Marika312 kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    A probléma a sütik (cookie). Mikor beléptek a kliensen keresztül vagy böngészőn keresztül, egy süti alapján is vagytok bejelentkezve. Ha úgy hagyjátok, a többszöri bejelentkezési kísérlet meg is történik, de a sütit nem fogja felülbírálni. Ezért kettő megoldás van: mindig kiléptek a fórumon (tehát a játékból nem kell feltétlenül) miután végeztetek a fórumon, vagy a sütiket kell törölni mindig az adott böngészőben. De a sütik törlésével minden más oldalról is kijelentkeztek automatikusan (Facebook, más játékok, weboldalak, stb) az adott böngészőben amiben törlitek a sütiket.

A munkamenet egy idő után szintén lejár, ekkor automatikusan ki is jelentkeztek a fórumból. De legtöbb esetben, a folyamatos cookie frissítés miatt, ritkán történik meg ez. Ezért erre a problémára a megoldás, a fentebb javasoltak.

bocsinet, inanna11, vihence és 4 más kedveli ezt.
  13. szila60

szila60 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hol lehet a paszuly képeinek animációját kikapcsolni? Így nagyon lassú a betakarítás!
    ID: 20049954
    2021 01 14.

mamszi5107 kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia itt is.:) Bevallom, én nem szoktam állandóan sütit törölni, inkább megeszem. :D Viccet félretéve, inkább ki-belépek és az nálam működik. Azt viszont nem tudom, hogy neki miért nem jelenik meg Kliensben a fórum, csak böngészőből. Ha ezt is a sütik okozzák, akkor ráférne egy nagytakarítás.

Kuzdern, PalMa és heureca3 kedveli ezt.
  15. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, én a Cleanerrel törölöm a sütiket gyorsítótár stb mindenhonnan gondolom az elég. Olyan kérdésem lenne,hogy a Flashnél voltak rejtett sütik amiket külön kellett törölni, a unitynél van ilyen?

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ez a jelenség akkor szokott fennállni, amikor nincsen beállítva alapértelmezetten egy böngésző sem. Ekkor, előfordulhat hogy nem nyilik meg semmi. Bár, Windows 10 belül az Edge-nek kell megnyílnia ilyen esetben, az a beépített alapértelmezett böngésző.

Szia!
    Amennyiben a kliensből szeretnél a fórumra jönni, akkor a már fentebb jelzett ikonra kattintva be kell jönnie valamelyik böngészőben a fórumnak. Nem lehet a kliensen belül fórumozni, hanem minden esetben böngészőn keresztül fog megnyílni számodra a fórum. Ha nem jön be a böngésző, nézd meg lent a tálcán, nem nyilt-e meg valamelyik böngésződ. Mivel minden esetben böngészőben nyílik meg a fórum, így érdemes megkeresni, melyik böngészőben nyilt meg! Általában, ha nem jelenik meg a böngésző, hanem csak lent marad a tálcán, narancssárga hátteret kap (és legtöbb esetben villogni is szokott).

Egy kisebb segítség hozzá, hogyan is kellene működnie:

Fontos megjegyeznem, hogy ha böngészőből szeretnél bejelentkezni a fórumba, nem szükséges az Unity-t betöltened a böngészőben. Nem kell kinyomni az ablakot a zöld x gombbal, hanem egyszerűen a keret aljáról kell megnyitni a fórumot. Így nem fog elkezdeni betöltődni az Unity:

Szia!
    Nincs róla tudomásom.

Utoljára szerkesztett: 14.1.21
    bocsinet, inanna11, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Igen, az lehet. Amikor bejött először tesztre a Unity, akkor nekem Crome volt az alap, de aztán olvasgattam, meg érdeklődtem és utána Edgére váltottam, most az az alap és nem bántam meg, hogy váltottam. A Winnek is az az alapja és sokkal jobban tudnak együtt dolgozni, mint Croméval, legalábbis nekem most ez a tapasztalatom. De tudom: kinek a Trappista sajt, kinek a Gouda sajt ízlik jobban. ;)

18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Látom, hogy azokat akik csak a húst komálják és a sajtot nem, ki is rekesztetted.
    ( A win senkivel nem tud együtt dolgozni, legfeljebb akad olyan, amivel nem akaszkodik össze.)

19. kukori80

Nem érdekel hogy ki-kivel hogy tud együtt dolgozni. :D Velem tudjon együtt dolgozni, a többi nem érdekel. :D Egyébként a sajtokat imádom. ;)

Leho69, Sauvage, masterandservant és 6 más kedveli ezt.
  20. krisz0907

krisz0907 Utánpótlás-írogató

féltem ettől a váltástól, hosszasan kellett győzködni magam, hogy letöltsem az alkalmazást. Ami végül egész jól műküdik, elég gyors is.
    Viszont van pár marha bosszantó hibája. Nem jelzi a manufaktúrát, hogy meg van érve, mindig minden visszaugrik az elejére, a manufaktúrák, meg az ilyen állatos tárolók, csak hat állatot mutatnak a nyolcból, kijelentkezéskor bezárja az alkalmazást, és utána megnyit egy böngészőt, amivel be akar jelentkezni.

Sauvage kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.