Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Vicike,
    tanácsolnám, hogy egy segítségkérő topikba írj, mert itt lehet később kapsz választ.
    (Én megnéztem, nálam a Váza ikon alatt van , a keresőbe beírtam "öncsomagoló", s megmutatta az alapot és a fejlesztéseket is.

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem! Nem minden gépen. Azt nem tudom, hogy kinek milyen van,van-e rajra funkciógomb 1-12-ig, az enyémen van, - asztali PC - de a F1-F12 felett van még 2 x 4, összesen nyolc laposabb és szélesebb billentyű, mint az átlagosak. Azokkal be tudom hívni a számológépet. lehet PC-t kikapcsolni, hangot lejjebb vagy feljebb venni, stb. (én kényelmi billentyűknek nevezem). Logitech K200 magyar nyelvezetű tasztatúra. Nálam a Funkciók billentyűi már a második sorban kuksolnak.
    :p
    Bocs Toma, nem kötekedni akarok, csak ez van.
    Igaz, igaz! Én is megerősítem, hogy hiába nem változtattam a dupla kattintáson a GÉP beállításánál, amióta a Unity van, nekem is gond, ha túl gyorsan csinálom, ha túl gyorsan viszem odébb a futót (kurzor/cursor). Sőt még azt is megfigyeltem és kényszerítem magamat arra, hogy ha végeztem valamelyik területen bármivel, várjak cirka TÍZ másodpercet és csak utána menjek át más területre, különben kiakadhat és jöhetnek a barikák, de inkább csak beint és nem csinál semmit, következik a böngésző bezárása és újra be lehet lépni.
    Kikérem magamnak és a rokonság nevében ezt az összehasonlítást! Sértés ránk nézve. Kérem szépen MI sokkal, de sokkal szelídebbek, engedékenyebbek vagyunk és főleg a legkevésbé sem makacskodunk annyira, mint a Unity.

onagger52 mint igazi félszamár a félszamarak, a szamarak összes (házi és vadszamár) nemzetsége, továbbá a kulánok, a kiangok és a dzsiggetájok nevében. ;)xD

juliannakoczkas, Laxiaa, vihence és 9 más kedveli ezt.
  3. vicike70

vicike70 Junior szaki

Köszi, nekem is megmutatta.

Sauvage és Marika312 kedveli ezt.
  4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

:D;)
    Hát cseréljük le a barikat csigákra, úgy is már vérhólyag van az egyik bari kezén, a másikról ne is beszéljünk. a kínok kínját állja ki.
    a csiga egy leopárd ehhez a tempóhoz képest.

mamszi5107, TaraWels50, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    MZ/X-től egy fordító gép . :D A rúter , na azt értem egyedül mi fán terem . xD:cry:xD
    Visszakerül minden , és kezdjük elölről ? :D

6. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok ! Első megszólalásom , eddig vártam hátha jobb lesz ! A piac számomra érthetetlen és nagyon nehézkes a vásárlás és az eladás is . A ládák bontása nagyon idegesítő legalább is számomra , minden bontás után visszatért az elejére ! Miért nem lehet sorba nyitogatni ? Így borzasztó sok idő elmegy fölöslegesen !A kitehetők sorrendje átláthatatlan észszerűtlen és bosszantó ! Miért nem maradt a régi megszokott sorrend ? Állandóan keresgélek közben össze vissza megy magától minden ! A barik állandó talicskázása szintén bosszantó és idő húzó ! Szerintem az egész játék bonyolultabb és nem is annyira szórakoztató mint volt ! Az idő pocsékolás miatt !2011 óta játszom , nagyon a szívem csücske a farmom .Viszont jelenleg munkások nélkül lehetetlen játszani mire kézzel learatok ebben a tempóban lemegy a nap . Várható valami amitől nem lesz ennyire nehézkes a játék ? Köszönöm !

TaraWels50, kitkat, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  7. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Estét! Várni kell kicsit mert egy kézzel pizzát fal a másikkal rendszert kezel a kliens felelős, pár minium és beléphetsz az 5. próbára.

8. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Nem tudom mi történhetett az esti órákban, de kínszenvedés volt az aratás. Nagyon lassú lett és többszöri frissítés után tudtam csak befejezni. Lehet, hogy túl sokan vagyunk a játékban és szerteágazó a tevékenység? A Chrome-ról átmentem a Firefox-ra, ott viszonylag gyorsabb volt, mivel a felugró ablak nem volt aktív. Remélem hamarosan lesz érdemi változás a betöltés és az egyéb műveletek gyorsasága tekintetében.

Sauvage és heureca3 kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Találtatok már olyan gombot, ami gyorsítja a pörgetéseket? Aki érti, légyszi keressen rá valami megoldást. Legalább a partit lehetne használni, a zöld nem érdekel.

Sauvage és heureca3 kedveli ezt.
  10. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sziasztok:)
    Én a klienssel játszom,ha óvatosan,komótosan,,lábujjhegyen"araszolok a területek közt,és megvárom hogy kiírja hol vagyok(nélküle nem tudnámo_O)akkor nem fagy le-így 10-12 perc a teljes farm aratása-géppel!!!!:sleepy:o_O(a flash-el 7 perc volt 5 farm!!!!!)
    Enyhén szólva....:oops::oops:
    No,de ne elégedetlenkedjek-örüljek hogy müxik8)

Slyvia, mamszi5107, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  11. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Sziasztok.
    Borzasztó a játék még mindig, és úgy tűnik mintha nem is érdekelné a bp-t.
    Kíváncsi lennék, hogy mennyi a játékos hagyta abba az utóbbi napokban.
    És nem azért mert a gépe nem engedi, hanem azokra, akik megunták ezt a bénázást..
    Sagittarius szomszédom is inaktív pár napja, gondolom nem véletlenül.
    Így én sem maradok sokáig..

Lizikertje, mamszi5107, TaraWels50 és 2 más kedveli ezt.
  12. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

xDxDxD

TaraWels50, Kuzdern és Sauvage kedveli ezt.
  13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Mennyire örülünk, hogy nem adod fel és visszajöttél mert a nagy világban ennél tragacsabb játékot nem lelsz.:p Lassan úgy leszek ahogy Apa írja aki szintén diszidált egy kis időre:cry:, de nem bírta a messzi távolt és a szíve hazahúzta a rezeda szagú kis farmjára:D:music:. Az a helyzet, hogy künn a ködbe veszett messzeségbe, most kezdenek gondolkozni, hogy átállásra van szükség a szabad kódolású flash alapra mint amit sok cég meglépett:sleepy:-.-.

Slyvia, Kukackukac2, TaraWels50 és 4 más kedveli ezt.
  14. Csak1

Csak1 Haladó

Köszi a gyors választ! Akkor lassítok kicsit!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Ha beírod a keresőbe, hogy láda, akkor csak a ládák lesznek, így sorban bontogathatod, nem kell keresgélni :)

16. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Köszönöm !

17. evazavarko

evazavarko Utánpótlás-írogató

Szia ....nekem is windovs 7 van az a kérdésem ha nem a böngészöböl inditod akkor honnan ??????

18. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

No,no!:)
    Kopnak a ,,lábujjhegyen" és főleg a türelem!!!10-12 percet vacakolni/farm-ez csak ,,kicsit"meredek>:(
    Ha a kupon elfogy,akkor kézzel tuti nem kapirgálok,aratót meg nem veszek ilyen tempóhoz-durván számolva is 1 hét veszteség!
    Akkor pedig marad a napi Rackó+ajándék küldés és itt az olvasás:)
    De bezzeg igen gyorsan a pofámba vágja,hogy vegyek ezt+azt,ott nem forog a napraforgó-bár a területet még be sem töltötte!>:(:oops:

19. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    Annak ellenére...hogy nem akartam gépet cserélni....mert úgy gondoltam a fejlesztőknek volt rá több évük megcsinálni....ne én oldjam meg pár hónap alatt!
    De párom meglepett egy új géppel és új internettel....amivel megvoltam elégedve...teljesen pozitív volt a véleményem a játékról Unityban!...Jött a karbantartás...az itt-ott javítgatások....most meg gyakorlatilag használhatatlan a játék!.....Nesze neked új gép új internet!
    Kliens igazából működik...de nulla játék élménnyel!

20. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, az ajándékozást végre vissza állították ez pozitívum, viszont a piac még mindig tragédia, nem tudom kinek a fejéből pattant ki ez a borzalom de jó lenne ha vissza állítanák ezzel is csökkenteni lehetne a negatívumokat amivel az átállás jár, mert a maradék kedve is elmegy a játékosoknak.

kitkat és mamszi5107 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.