Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !

Nálam pont fordítva, az asztali gép az erősebb, a laptop a gyengébb.
    Nálam is kiválóan megy a Kliensen, picit lassabb mint a flash.ben volt, de ennyi.

tewo, lukimi, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  2. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Tiszteletre méltó a segítséged és az elhivatottságod a játék iránt, de...

1, a változtatások nem okoznának problémát, ha amúgy normálisan futna a játék.
    2, nem a gép kora határozza meg a teljesítményét. Sokan írják, hogy új gépük van és mégsem élvezhető a játék.
    Sőt az új gépek nem ilyen játékra vannak optimalizálva. Az viszont mindenképp a BP hibája, ha nem méri fel a játékosok
    összetételét, lehetőségeit. Sok játékos vagy nem engedheti meg magának az erősebb gépet és/vagy nem is nyitott a technikai fejlődés felé. A BP-nek kellett volna olyan megoldást keresnie, ami minél szélesebb körben probléma mentes. Sajnos a hibák többségéért mégcsak nem is a Unity a hibás. Én Chrome-on játszom és a mai naphoz képest volt már jobb is.

3, Az már csak a személyes véleményem, hogy ha már át kellett állni, belenyúlni a játékba, akkor ez egy jó lehetőség lett volna az elmúlt évtized alatt összegyűjtött hibákat, rossz koncepciókat rendbe rakni. Pl. a bevezették a mesterségeket, ami szerintem értelmetlenné vált, különösen a rekeszek bevezetésével. A termékek 95% haszontalanná vált. A maradék meg megszerezhető eventből, ládából. De rengeteg növény, fatermés stb. is értelmetlen. Ezekek cserélődni kellene (beleértve a gazdaköriket, felhő sorokat is). Ha ez a sok sallang nem lenne, talán a BP is könnyebben megugrotta volna az átállást.

3. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Nem tudok atmenni a Bahara se kliensen, se Chromon, se Edge-n.A piacon semmilyen bahas cuccot nem latok, hiaba kattintok a nadfedelesre, nem tortenik semmi. Lenovo, 3 eves laptop.:eek:

farmeres53 és erika260665 kedveli ezt.
  4. erika260665

erika260665 Törekvő

A piacon nekem sincs semmi. A baha faterméseknél ott van a farmos fatermés. A ládanyitogatás egyenesen dühítő. FA-at nem lehet venni mint régen, hogy esetleg csak 20 FA-ra van szükségem. És rengeteg apró hiba.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mi játékos szemmel nézzük;) Ők meg a játék oldaláról.. ;) A meglátásaiddal sokan egyetértünk, de tudjuk, hogy most a játék stabil alapjait kell erősíteni, aztán jöhet a változtatás...
    Reméljük sokan megérjük;)

vihence, Kuzdern és Mica67 kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    1) ha normálisan futna mindenkinek a játék, akkor se tetszene a legtöbb játékosnak. Az elmúlt 11 év alatt egyértelművé vált, ha valamit újítanak, az sose tetszik (tisztelet a kivételnek).

2) a gép kora határozza meg a gép teljesítményét. Remélem az se Te se gondolod komolyan, hogy egy 2008-ban vásárolt gépben lévő hardwerekkel akarja bárki is futtatni az Unity-t... igen, sok játékos nem engedheti meg magának az erősebb gépet, de még is találkoztam már olyan játékossal, aki havonta félre rakott 500 Ft-ot, és a tanácsom alapján bővítette a gépét, és lásd csodát jó neki az Unity... [10 éves gép, 80+ év fölötti játékosról van szó]). Aki akar, tud tenni érte. És akárhány géppel találkoztam, amit nem régiben vásároltak, mindegyiken olyan elmaradott karbantartási szint volt, hogy nem csodálom hogy nem működött az Unity. 150+ segítség után, ez is bőven egyértelművé vált számomra.

3) az átállás nem emiatt történik úgy, ahogy jelenleg zajlik.

vihence, lenoxa és Mica67 kedveli ezt.
  7. Gwendolin83

Gwendolin83 Járnitanuló

Sziasztok:)

Sziasztok:)
    A fenti példa nem azt tükrözi!
    Kötve hiszem,hogy 12 éves gépet vett volna és perc alapú internetet!
    Ne akarják hogy kabátot vegyünk a gombhoz.

rencsike982, mamszi5107, Laxiaa és 2 más kedveli ezt.
  8. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Tegnap mérgemben elvittem szervízbe a gépem,minden törölve újra telepitve, kapott még egy ssd-t, tökéletes lett, szépen megy a játék kliens nélkül. Remélem így is marad.

vihence, mamszi5107, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  9. asszony48

asszony48 Aktív író

Tudja valaki hogy hogy lehet tápot venni,már mindent kiprobáltam ,köszi

10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Számtalanszor le lett írva ebben a topicban, hogy folyamatosan történik a hibajavítás és a módosítások a háttérben. Ennek függvényében, vannak olyan napok amikor jobban fut az Unity, és vannak olyan napok, amikor nem. Innen látszik, hogy folyamatosan fejlesztenek.
    Azzal is tisztában van a központ, hogy mikor jó és mikor nem jó a játék. Folyamatosan kapják a csapatoktól a visszajelzéseket.

maszilva, vihence, tewo és 2 más kedveli ezt.
  11. Gwendolin83

Gwendolin83 Járnitanuló

Igen tudom,a jó munkához idő kell.
    A rosszhoz még több!8)

mamszi5107, Kuzdern, lenoxa és még 1 ember kedveli ezt.
  12. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Igen, tudjuk.

Piac --> bal oldali lenyíló menü, legfelső sor: állatok --> középső lenyíló menü: mind --> legalsó: tápok

farmer199705, vihence és PalMa kedveli ezt.
  13. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

De ők vannak mi értünk, nem mi ő értük, azért nagy tiszteletem egy két embernek az ő oldalukról. Ha ez baj hogy játszani szeretnénk zökkenő mentesen , akkor nem játszunk. ( de ezt ők sem akarják, azért ez a nagy hű hó )

14. borichris

borichris Járnitanuló

Osszessegeben egyetertek, hogy egy idosebb gep nem feltetlenul eleg nagy teljesitmenyu, de azert ez eleg sarkitas, hiszen ha osszehasonlitunk egy uj, de olcso, mondjuk i3 core-ral rendelkezo gepet akar meg a 2013-as MacBookPro laptopommal, az utobbi jon ki gyozteskent. Ettol fuggetlenul egyertelmu, hogy nem csak a gep kora vagy akar teljesitmenye van hatassal a Unityre. Jelenleg egy 2 hete vett Mac Minin jatszom, az Apple M1 chipnel gyorsabb dolgot nehezen talalni es a Unity nagyon nagyon szenved, percekig tolt be minden palya. Miutan Mac-re klienst nem lehet letolteni (ez fog valtozni?) igy kenytelen vagyok bongeszon keresztul jatszani. Az internetemmel sincs semmi gond, hiszen latom, hogy mas oldalak (pl. a nagy savszelesseget igenylo remote desktopom) hogy fut rajta, de ha ez nem lenne eleg, ket kulonbozo internet forrasom van a hazban (munka miatt) es a Unity mindketton kuzd.
    Turelmes vagyok, bizom benne, hogy idovel javul minden, a jatek tovabbra is remek, de jelenleg megertem mindenki frusztraltsagat a Unityvel kapcsolatban.

15. erika260665

erika260665 Törekvő

Ehhez csak annyit, hogy erre lett volna idő. Ezt nem 24 órával ezelőtt tudták meg mégis ilyen gyengére sikerült.

mamszi5107, joc91, csillus35 és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem melóznak is azon, hogy maradjunk;) Csak lassabban haladnak mint ahogy mi szeretnénk....

vihence, he1951, -katalinjani- és 2 más kedveli ezt.
  17. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Hát én nem értem ezt az egészet.Ma olyan történt velem, hogy teljesen meglepődtem.:)
    Nem is értem a dolgot.
    Kezdem ott hogy Unity-ban játszom az Edgeén. Reggel megszunnyadtam picinykét.(tudom senkit nem érdekel)Hát hozzá fogtam gyorsan a farmokhoz(több is van).Volt olyan, hogy 4-5 x frissítettem, és nem haladtam semmire sem.
    DE itt jön az érdekes dolog, hogy eljött a reggeli 6 óra, és mint akit elvágtak minden ment mint a karikacsapás.:)
    Most is minden rendben ment.
    Csak szóltam,hátha fontos dolog.

Péntek08, Szabi451, he1951 és 4 más kedveli ezt.
  18. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Nekem kezdettől fogva jól működött az unity viszont tegnap óta lefagy mindegyik böngészőn.

Farm_Tadity_ és mamszi5107 kedveli ezt.
  19. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

Nem igazán értettél.

1, Persze a változtatás nem tetszhet mindenkinek, de talán egyetérthetünk abban, hogy könnyebb lenne feldolgozni, ha nem a technikai problémákkal kellene előbb megküzdeni.

2, Nyilvánvaló, hogy a gépek karbantartása szükséges. Átgondolt fejlesztéssel meg egész sokat ki lehet hozni régebbi gépekből is.
    Egy új gép vásárlása pedig nem garancia, hogy jól fog futni rajta a játék. Ne kelts ilyen illúziót.
    A megfelelő hardveres, karbantartott gépek is küzdenek. Nem mondom, hogy nem fut a játék, de az élmény faktor most nulla, amit most játszunk inkább csak kármentés.
    Számomra felvetődik a kérdés, a BP is megtett mindent?

3. Mint írtam ez a saját véleményem. A játékelemek átgondolása egy lehetőség lett volna, hogy a játék Unityhez való igazítása kevesebb gonddal járjon. Amúgy az átállás kivitelezése elég dilettánsra sikeredett. Már évek óta tudott volt, hogy a Flash-nek vége lesz, mire vártak? Ez olyan nem akarásnak nyögés a vége. Na mindegy.

Még egyszer le a kalappal előtted, hogy ennyit segítesz.

fankostepsi, vihence, [erika05] és 4 más kedveli ezt.
  20. DZSUDZSEE

DZSUDZSEE Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Amióta a unity verzió fut, nem tudok hozzáférni a piacon a bahamás cuccokhoz. Hiába klikkelek rá a bahamás jelre, marad a sima farmos dolgoknál. Ha beírom a keresőbe a konkrét bahama árucikket és rákattintok a baha jelre, akkor úgy hozzáférek, de simán csak böngészni nem tudok.
    Ebben várnám a segítséget!
    Köszi!
    DZSUDZSEE

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.