Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Látom te is csak a kritizálás nagymestere vagy, mert nem értelmezed a leírtakat! Fuss neki még néhányszor, hátha sikerül!
    Leírás alapján végig mentem, és akkor sem jegyzi meg!
    De te is csak olyan viselkedést kapsz tőlem, amilyet te tanúsítasz felém!!! Remélem ez tiszta?!

kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Lehet venni. A piacon bal oldalon bejelölöd az "állatokat " a legfelső sorban és alatta van két " mind" sor. A 2. "Mind" sorban van a táp.

PalMa és TaraWels50 kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Először a te viselkedésedet nézzük meg! Itt pattogsz, mikor mindenki segíteni akar. Érdekes mindenkinek megjegyezte a jelszót, de neked nem. Nem így kell segítséget kérni... Valamit mégsem csinálsz jól ezek szerint.

4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Mi pedig belőled nem kérünk többet!

Még egy ilyen pökhendi bunkó írás és nem lesz gondod a fórummal sem jó darabig.
    Mindennek van határa. A türelmünknek is.

Te nem kérsz segítséget, nem kérsz okoskodást, mi pedig tőled nem kérünk több hsz-t!

Elég érthető voltam?

5. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Szia!
    Bár Wolfot nem kell megvédeni-majd ő megteszi ha úgy érzi!
    Wolf nem kritizál-csak simán segíteni akar!
    Tegnap mérgemben én is azt hittem-hajnalban,csipásan,félálmosan visszaolvastam és méreg nélkül normális,lojális voltam és úgy olvastam és értelmeztem!
    Elküldhetsz bárhová-uccse megyek:)

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szerintem a saját házad tájékán keresd a problémát, és a komplexusaidat próbáld meg legyőzni.
    Ha nem megy, inkább ne is hergeld itt a játékosokat - nem kíváncsi senki se rá.

A kritizálás és a tényközlés között elég nagy különbség van.
    Egy órája csinálod itt a fesztivált. Amire semmi szükség nincs. ;)

Aki meg egyetért ezzel a hozzászólásával, hát szíve joga.. :music:

7. BackOffice

Szia Toma!
    Kérlek, hogy nekem írd le!
    Ha van ötleted, szeretnénk mi is megtanulni. Hátha jön valaki, akinek tudunk segíteni akár itt, akár egy segítségkérő topikban.
    Az egy dolog, hogy az idézett játékos stílusa bicskanyitogató.....

8. kukori80

Remélem nem rám gondoltál, hogy tetszikeltem, mert azt is tetszikeltem amit nekem írt. Csak azért, hogy lássa, hogy olvastam, de nem reagálok rá, mert először akartam neki írni, de aztán rájöttem hogy felesleges, viszont vegye valahogy észre, hogy olvastam. Szerintem az sokkal rosszabb az ilyeneknek, ha látja hogy olvastad és nem írsz neki vissza. Nehogy ezen megsértődjél, mert nem miattad tetszikeltem, hanem őt akartam bosszantani.

Farm_Tadity_, vihence, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Kukori, elhiszed hogy Én azt a tetszikes fült talán nézem hetente háromszor maximum? Én a tetszikeket akkor szoktam megnézni általában, ha valamelyik hozzászólást nem értem, és a lájkok számából tudok következtetni, hogy az Én gondolkodásommal van valami baj, jobb lenne megközelíteni más oldalról. :)

Az a mondat nem neked szólt, hanem azoknak, akiket már elküldtem hasonló viselkedés miatt. ;)
    (Őszintén megmondva, nem láttam azt hogy Te tetszikelted azt a hozzászólást.)

-W-595-, Farm_Tadity_, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  10. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ahogy mondtad..., a saját házad táján..., ott keresd a problémádat! Nem kértem a vélemény nyilvánításod! Rád sincs itt semmi szükség! És örülnék, ha nem kritizálnál ismét! Még egy vélemény nyilvánítás és jelezni fogom a stilusod, mert ez már sértő rám nézve!!!
    Gondolt át hogy mit fogsz kiírni ismét a falra!!!

kukori80 kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szerintem ideje lenne menni aludni, mert túlságosan ideges számodra ez az este.
    :music:xDxD

Hát, nem tudom kinek sértő a stílusa... olvasd át a hozzászólásaidat kérlek. :D

12. kukori80

Csak mert félreérthető volt ahogy fogalmaztad, de akkor örülök, mert nem akartalak megbántani.
    No közben visszajött a barátunk, nyomok neki egy tetsziket. :D:D

-W-595-, Farm_Tadity_, nyuszika215 és 5 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Csak nézd meg az avatarját, sokat elárul. :)

LCZAnikó, -W-595-, BriGitta75 és 7 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Keresem a popcornt a műsorhoz... xDxD
    Jobb mint a Jóban Rosszban... xD:D

Azt nem tudtam hogy show vezetőnek is lehet jelentkezni erre a fórumra... eddig jól csinálja. xD

15. kukori80

Gondolkodtam hogy írok neki, de mindjárt repülni fog. :D

16. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Semmi olyat nem írt,ami sértő lett volna Rád nézve!!
    Visszaolvastam és semmi olyat nem találtam ami Rád vagy általánoságban sértő lenne bárkire!
    Szerintem más könyvet olvasol!

-W-595-, Farm_Tadity_, nyuszika215 és 9 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

Azt is olvastad, amit én írtam neked?

Sajnálom, hogy a stílusod miatt sikerült mindenkivel összeakasztanod a bajszod.

Úgy tűnik, hogy segítséget is kaptál/kaphattál volna, ha nem ajtóstul rontasz a házba.

A moderátori figyelmeztetés ellenére sem fejezted be a kötözködést. A pihenésedről gondoskodom.

Panasszal a játék hivatalos supportján élhetsz, de még az is lehet, hogy ott is én fogok válaszolni neked.
    A kör bezárult.

Jó éjszakát kívánok!

---------------
    Kérem a többieket, hogy zárjuk le a témát!

Kuzdern, -W-595-, Farm_Tadity_ és 19 más kedveli ezt.
  18. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Zsu befagyasztotta a témát,lehet menni lefeküdni:)

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Amikor Móricka elkésett az iskolából, a tanító néni azt mondta: "Késtél, ebből intő lesz."
    -De, én csak segítettem - válaszolta Móricka -egy vak néninek átmenni az úton.
    -Az becsülendő! De mi tartott olyan sokáig, hogy több, mint 15 percet késtél?
    -Tetszik tudni, tanító néni, milyen nehéz az, ha a néni nem akar átmenni az úton?

kutyaszálló, LCZAnikó, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Nem, nem , még nem megyünk. ;) Még korán van. :D Most egy olyan problémával találtam magam szembe, hogy jobb oldalon a barátlistát nem tudom bezárni a kis farmon, mert állandóan visszajön. Nagyon ragaszkodó. :D Sokadik próbálkozásra sikerült kitapasztalni, hogy kétszer kell rákattintani, akkor bebújik az odujába. :)

-W-595-, Farm_Tadity_, nyuszika215 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.