Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot!
    Kellemes meglepetés ért! Az első olyan reggel, mikor mindkét farmomat frissítés nélkül le tudtam aratni és mindent elvégezni, amit reggelente szoktam. Nálam ez a reggeli aratás, a nagy aratás, tehát minden terület aratódik.:) Csak így legyen továbbra is!:)

2. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok régi motoros vagyok a játékban,írogatni nem szoktam,de lehet,hogy mostantól inkább itt fogok több időt eltölteni,ha már a játékkal,szinte lehetetlen játszani.Lefagy.További szép napot.

mamszi5107, §Böbe13§ és Samborg kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia apja. Engem is ma sorba kidobált , itt 3-szor rókán 2-szer zanziválon 2-szer. Melege van, és most nyaralni akar menni a Kanári szigetekre, úgy gondolta elege van belőlünk, pihenésre van szüksége síelés után.Talicskával, meg a virágokkal csináljunk azt amit akarunk.

Gulus49, inanna11, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Többször kidobott. Utána az oldalt se találta. Most sikerült végre http://keptarhely.eu/view.php?file=20210122v00v11fi.png
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20210122v00vuup2n.jpeg
    Ez a hiba régen a flash-nél is volt hogy a területet képét nem váltotta csak a rajta lévő kihelyezett dolgokat.
    Ma reggel a Kifutóval kezdtem a klienssel. Learattam az egészet. Átléptem a Kergére. Furcsa volt a kijelzett pontok nagysága. Visszamentem a Kifutóra. A bónuszt adó dekorok fele még nem volt learatva. Lehet ellenőrizni kell minden esetben?

Utoljára szerkesztett: 22.1.21
    §Böbe13§ kedveli ezt.
  5. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Jó reggelt! Szeretném megkérdezni, hogy történik-e valami a játék javítása érdekében? Mert ez most katasztrófa!!!!!!!!!!!!! Akartam csinálni életelixirt, nem lehet, akartam trágyát venni lefagyott. :mad::mad::mad:

vízöntő és §Böbe13§ kedveli ezt.
  6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!Nálam sem volt jobb a helyzet ma reggel,1 óra alatt sikerült is learatni,állandóan kidobált.Ezeket a szerencsétlen birkákat elküldhetnék már szabadságra,nagyon fáradtak lehetnek már!

mamszi5107, vízöntő, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  7. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok. Nekem eddig tökéletesen működött a kliens. Most viszont 10-15 percenként random kidom. És kiírja hogy kijelentkeztem. pedig nem. Átdom ugye automatán arra a fülre mint amit kijelentkezéskor megszokott nyitni egy bongészőben. Nemtudom mi lelte. Eddig jó volt.

8. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Én kitaláltam egy jó ötletet. Amikor a talicska jön, keresni kell egy kecskét, mivel a birka nem eszi meg a virágot, válógatos fajta a drága talicskával felvinni a kecskét a lakásba, gép elé tenni, és mekegni neki, hogy ott a virág egyed már a birkákat meg kergesd el, akkor talán a sok virág eltűnik meg a birkák meg megijednek és elmennek. Most is kidobott a szépségem, gondolja elege van belőlem.

vízöntő és Samborg kedveli ezt.
  9. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

Eddig ha lassabban is de elboldogultam most sorozatosan kidbobál, a gazdaköri feladatba nem tudok beadni valam8i térképet kér . ID17515948

10. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Ma többször kidobott leszedés alatt>:(szép napot mindenkinek:inlove:

11. peti.pepe.2000

Bocsánat, de most mi lett a játékkal. Kidobott, learattam a kifutót, átléptem a kergére aratás gombra kattolva megint kidobott.
    Valaki nem jelezne a központnak? Ha pedig jelezve van a probléma nemlehetne megtudni tőlük, hogy mi is a baj pontosan?

vízöntő és Szabi451 kedveli ezt.
  12. Csak1

Csak1 Haladó

Üdvözletem!

Összefoglaló a mai reggelről!
    Belépés a Unity-be a szokásos lassúsággal!
    1 órás bón aktiválása (van még pár perc az aratásig addig felhő pörgetés stb) Pörgetés közben mást ír ki a listába mint ami a szélmalomban szerepel grafikusan. Nem egyszer nem kétszer hanem szinte mindig!
    Vissza a az elhasználódókhoz, s lám csodát mindegy mi van kiírva, miden ablakban csakis és kizárólag segítő bónok látszanak.
    Persze semmi sem aktiválható!
    Ezt követően aratás közben "fagyi", s innentől kezdve nem frissíthető, nem változik semmi bár mit csinál az ember! Újra indítás után már csak azt írja ki hogy túl sokáig nincs válasz, majd már azt sem csak kirak egy kis keresztet a bal sarkába a fehér képernyőnek....
    S láss csodát több mint egy óra küzdelem után egyszer csak beenged, s mint ha nem is történt volna semmi minden működik a sajátos lassúságával együtt! Persze a bón lejárt, de hát ez nem igazán érdekel senkit rajtam kívül!

Szóval tegnap kezdtem el gondolkodni, hogy veszek újra farmaranyat, de ezek után költsön pénzt erre a lomra aki akar de én nem!

Nem lehet azt mondani, hogy türelmetlenek vagyunk mert még kitartunk, de javulás alig tapasztalható, bezzeg "pávatánc" egyre gyakrabban. Egy hiba javítása után másik kettő jön elő.

Tudom, hogy a Magyar moderátorok mindent megtesznek azért hogy örömmel tudjunk játszani, s még is Ők kapják a nyakukba a ...rt, pedig Ők nem érdemlik meg! De ha ismerőseim közül így dolgoznának akik programozók és szoftverfejlesztők, mint ahogy ez a progi (nem) működést mutatja, már réges-régen munkanélküliek lennének! S ezt Ők mondták nem én találtam ki!

Bocs ha kicsit durvábban fogalmaztam de kezd a türelmem nagyon elfogyni!

ursa11, fankostepsi, TaraWels50 és 5 más kedveli ezt.
  13. Csak1

Csak1 Haladó

De jó neked! Nálam csak az idegzabálás maradt a munka meg .............. :(

Csacskamacska és vízöntő kedveli ezt.
  14. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Reggeli aratáskor háromszor F5, most meg folyamatosan kidobál a kliens. A szülinapos evettel végeztem. Ha nem akarom erős felindulásból töröltetni a farmomat, eljött az ideje annak, hogy szabadságra menjek, amit még 11 év alatt egyszer sem követtem el.
    Ez így már nem játék.>:(
    Mérgelődésre, dühöngésre ott a való világ.

15. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Engem is kidobott töbször is kb. abban az időszakban mikor téged. Most már jó!

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem idézek be mindenkit. Jeleztem a központ irányába, más nemzet egyből mellém állt. Vizsgálják a játékot, remélhetőleg javulni fog a helyzet. Ennél többet Mi sajnos nem tudunk tenni.

ursa11, Zuhi, mamszi5107 és 13 más kedveli ezt.
  17. peti.pepe.2000

Jajj de jó. Köszönjük szépen. Végre valami információ! Remélem kifogják javítani a hibát, mert tényleg kidobál.

.dina1. kedveli ezt.
  18. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, aki Digi előfizető annál lehet az internettel van baj és azért nem működik a játék, állítólag folyamatosan javítják a hibákat.

Samborg kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Igen reggel 6 óráig volt karbantartás. A játék most se megy rendesen.

vihence és vízöntő kedveli ezt.
  20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Bocs eddig nem írtam, de nem volt rá időm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.