Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    De van. Nem nagy L-el írod? Mert kicsivel kell, ahogy itt látod. Ez a farmneve.

TaraWels50 kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Válasz így külön nem lesz, azt ne várj! :)
    Mi csak az észrevételeket továbbítjuk a Központba, ők pedig megfontolják és változtatnak, ha úgy ítélik meg...
    Megtennéd, hogy kiegészíted a hozzászólásodat a 4 dekor nevével, amik eltünedeznek? Köszönöm. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, ahogy Ninett is írta csupa kis betűvel: lukimi
    :)

TaraWels50 és Ninett79 kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez van. De képet ne hozz. Hacsak ide be nem szerkeszted, mert én képmegosztókat nem használok.

TaraWels50 kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért még biztos megtudod nézni. Max képnézővel. :D

Elég láthatatlanra sikeredett.. :D

Utoljára szerkesztett: 24.1.21
    TaraWels50 és vihence kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Egy újabb gyöngyszem a hibákhoz. Trágyát akartam venni a piacon. Rendben is volt, odaléptem rákatt hogy megveszem, megjelenik az ablak, kiirja hogy ezt már megvette valaki. Eddig rendben is lenne de.... eltűnt a kurzor. Vagyis úgy tűnt el, hogy a megjelent tábla mögött bújkál. Vagyis nem tudok rákattintani hogy kilépjek belőle és újabb trágyavételre kattintsak. Ha a táblától balra húzom megjelenik ha jobbra húzom megjelenik, de ahogy a táblához érek eltűnik a tábla eltakarja. Csak újrainditás után tudom megpróbálni újra a trágyavételt. És ezt már többször megcsinálta, de csak akkor van ha valaki már megvette azt a trágyát.

Csak1, Szabi451 és TaraWels50 kedveli ezt.
  7. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sikerült,bagoly repült:)
    Szia:)
    Nálam ez nem új a flash megszünése óta:(
    A növényekről más vásárolnivalóra egy örökkévalóság mire megjelenik a kerti zsázsa,ha legörgetsz arra amit vennél akkor lefagy és soha többé az életben be nem tölti csak kilépéssel!!:(
    De ne etesd a géped és ha füstöl akkor dolgozik-de vajon ki??Mert akkor már a birkák sem!
    Légy türelmes,állj fel,tornázz,jógázz, vállogass mákot!
    Én a BP-nek gyöngyöt ajánlok,azt fűzze!

Utoljára szerkesztett: 24.1.21
  8. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok . Sajnos a ládakat a mai napig nem tudom kinyitni , csak gyülik , nehezen de tudok játszani . de aratás már megy.
    a malomnál is mindig vissza ugrik az elejére. ezek fontosak lennének . igaz lassan tölt be, de még tudok játszani vele.
    ennyit szerettem volna.

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Meg tudni, meg tudnám, de nem használok képmegosztó oldalakat. Ezek nálam tiltott dolgok, mint a facebuce, gugli, júhtyub...

10. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

JÚH(tyub)van,ők a végeérhetetlen talicskázók;);)xDxD

11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok, nálam a Kísértetes Kúriánál a Boszorkányüst 2x2-es kitehető nem látsziko_O pontosabban csak 1 denevér röpköd, le lehet venni és visszatenni de ennyi akkor se látszik több belőle.Biztos szellemmé vált :wuerg::D

Kuzdern és TaraWels50 kedveli ezt.
  12. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    A játék működik nálam böngészőből is, de akad egy hiba a sok közül ami miatt kezd szakadni a cérna....
    Kb 10-15 percenként kapom az oldal nem válaszol üzit, lefagy, majd megy tovább.
    Kérdezném hogy az alábbi lehetőségek közül mit lehet erre ráhúzni?
    -nem jó a gépem...
    -töltsem le a klienst....
    -takarítsak...
    -nem jó a netem....
    -nem tud senki semmit...

-esetleg ott a messzi idegenben van a hiba és előbb utóbb elég fontosnak tartják és kijavítják....
    Azért most már jó lenne ha jó lenne.... :)

Dana64, ulmo12, Goldros és 6 más kedveli ezt.
  13. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

És még sokunknál mennyi minden nem látszik!:(
    Nincs hiba a messzi idegenben8)8)
    A hiba itt van,a mi készülékünkben!Mert nem van,bikaerős géped,ha van akkor nem takarítod,ccleanerezed,nem frissíted és nem miegymásozod!Amúgy meg vegyél kabátot a gombhoz-na!
    Jah,hogy a bagolyt sem mutatja a főfarmon?Na és,lépj át nézd meg hátha jött leveled!!
    Hé,Mama!Levele jött!:)c.dalt dúdolod menet közben:)
    Rendőrnek éjszakára az éjjeliszekrényre
    -1 üres pohár
    -1 pohár viz
    Éjszaka felébred,vagy szomjas vagy nem!
    Vagy jött leveled vagy sem!
    És engem majdcsak kilőnek a Tajgetoszra,mert negatív vagyok és a gépem nincs le/kitakarítva és nincs türelmem a talicskázó ürükhöz!8)8)

Goldros, Farm_Tadity_, apa1971 és 4 más kedveli ezt.
  14. kicsy0123

kicsy0123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma csak pozitivumot tudok leirni a Unity-rol, reggel ota nagyon jol mukodik, nem fagy le, nincs margareta , gyors minden , szoval ma nagyon jo volt jatszani a farneramaval, koszonet mindenkinek erte, mert gondolom dolgoznak kemenyen , hogy elvezheto legyen a jatek , remelem ez igy is marad :inlove: missuzy_53

Csocsoovb, Szabi451 és TaraWels50 kedveli ezt.
  15. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Tuti,ma vasárnap túlórában gályáztakxDxDxD

16. erica170

erica170 Utánpótlás-írogató

Én klienssel játszok és egyáltalán nem tudok játszani ha egy kicsit sikerül bejutni egyik területre sem enged átlépni pár perc múlva pedig kidob fekete lesz a képernyő aztán ki is kapcsol a gép. A gépnek tuti nincs baja minden más jól működik rajta.Van esetleg másnak is ilyen problémája?Ha tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a baj az nagyon jó lenne.Várok még egy kicsit és ha nem javul a helyzet 10 év után befejezem sajnos,pedig néha pénzt is költöttem rá.

Laxiaa és vízöntő kedveli ezt.
  17. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Én is osztottam volna a véleményedet este 9 óráig. A mostani farmműveleteknél kétszer kellett frissíteni, pedig már tudom, hogy egy kis időt kell tartani az aratás-vetés-locsolás-trágyázás között, mert különben előjön a betöltő virág és sajnos itt is marad. Vannak bizonyos időszakok, amikor gondolom sokan vannak a játékban és valószínű ez az oka a lassulásnak is. Pozitív gondolkodás: lesz ez jobb is!!

kicsy0123 kedveli ezt.
  18. delfin196702

delfin196702 Járnitanuló

ezzel au uj belépéssel klienssel nem lehet játszani ,semmit nem tölt be lassu ,élvezhetelen a játék évek során még ilyen pocsék sohasem volt

ien én is igy jártam nekem is borzaszto semmit nem tölt be ,én is éveken keresztül játszottam ,most meg borzalmas,kereshetnének valmi megoldást

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.1.21
  19. Kristóf120701

Kristóf120701 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, hozok még én is visszajelzést:

20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Ezt én is megerősitem , nálam is töbször előfordult. Én ilyenkor vakon kattingatok hátha eltalálom a x gombot.... van amikor sikerül is , utána rendben megy minden. xD

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.