Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Ha a géped ujra indul a terheléstől, akkor nincs miről beszélni, vid.kártya, memoria, processzor- összességében kevés neki, magyarul hozzáértő kezébe adni, és vagy ujraépiteni, ha min. DDR3-as, felfejleszteni kell. Játékban ilyen jellegű hiba már nincsen.

2. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Köszönöm a válaszodat. Amióta van kliens - azóta azon játszom, az újra indításon kívül más problémám nem volt vele, a felsorolt hibák 2-3 napja vannak. Laptopon játszom, az informatikus már mondta, hogy a videokártyát nem lehet cserélni. De még mindig jobb, mint a unity, ami még mindig rettenetesen lassú és sokszor lefagy.

3. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

ha leírod laptopod pontos típusát, tudnék segíteni, pl. ssd, vagy memoria bővités,de csak, ha van értelme.

4. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Végreee valami javulás. Reggel óta nem kellett frissítenem. Végreeee

Sauvage, inanna11 and -Holdfeny-. like this.
  5. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Tisztelettel megköszönöm Unity, hogy mostmár egy ki-be lépés szükséges az ellenőrzéshez, hogy valóban kiszórtam a turbótrágyát vagy csak hiába nyomogattam az egeret percekig!xD Ez kb. 10 évvel ezelőtt volt "divatban" flash alatt!:D Tényleg csudi jó ez az új dolog (Unity) nekünk, és semmit nem veszünk észre az egész áttálásból, legalábbis az ígértekehez híven! Mert amit egyszer a Bp kimond az úgy is van! Nincs apelláta!8) Mire leírtam ezt a pár sort hatszor fagyott ki, eddig csak este 8 után érzékeltem és főleg éjszaka, ma már délelőtt 9-től! Csak így tovább! Persze tudom most jöhetnek a tisztaságmániákusok és egyéb jó tanácsok, de ezt csak óvoda középső csoportba lehet beadni!-.-
    Itt nagyrészt, életkorukból adódóan, felnőtt emberek játszanak, játszanának!
    Nincs egyenes válasz semmire csak a hitegetés és köntörfalazás? Ez a XXI. század.:cry::cry:

6. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Halihó, azért azt megjegyzem, tényleg körül kellene nézned saját házad táján is - biztosan véletlen, hogy nálam, és nagyon sokunknak fagyás nélkül megy, sőt, telefonon buszon learattam 8 farmot símán. Részemről ennyi hozzáfűzni valóm van, nem csak panaszkodni kellene, tennit v.mit ellene. Köszönöm

7. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Halihó, azért azt megjegyzem, tényleg körül kellene nézned saját házad táján is - biztosan véletlen, hogy nálam, és nagyon sokunknak fagyás nélkül megy, sőt, telefonon buszon learattam 8 farmot símán. Részemről ennyi hozzáfűzni valóm van, nem csak panaszkodni kellene, tennit v.mit ellene. Köszönöm

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A számítógépem rendben van, a tudásom se lett kevesebb egy hét alatt. Való igaz, nem gamer gép, de mióta nem vagyok moderátor lényegesen kevesebb program fut a gépemen. Közel sincs annyira leterhelve, mint korábban. Az, hogy az F5 gombom az utóbbi két három napban kezd elkopni, nem az én és nem az én gépem hibája. Arról nem beszélek, hogy mennyire kiakasztó az, hogy elvégzek valamit és területváltás után látom, hogy mégsem jutott el a "rendszer agyáig". Így nem hogy eventezni, de simán játszani sem jó.
    Értelemszerűen nem írok a hiba topikba, hiszen egy modi sem tud ezen segíteni.
    Ugye elhiszed, hogy tisztában vagyok a játékhoz szükséges gép alapkövetelményeivel és a gépem is karban van tartva?

Vagyunk itt egy páran a játékban, akik nem engedhetnek meg maguknak sok100ezer forintos gépeket és/vagy telefonokat. Mi csak játszani szeretnénk, nem bosszankodni.
    Érezhető, hogy pár napja komoly lassulás van a játékban. Nem kell szemellenzőt feltenni és fennen hirdetni, hogy minden rendben van.
    Én is türelmesen várok a javulásra. Mert ami most van, az biztosan más, mint az a játékmenet, ami múlt héten volt.

Kétségtelen, hogy hozzá kell tennünk a magunkét ahhoz, hogy az életünk dolgai rendben menjenek, ez szerintem a játékra és az azon futó számítógépre is vonatkozik. Nem várom a sült galambot én sem.
    De amikor valaki magas lóról, vastag pénztárcával osztja az észt ilyen helyzetben, az nem biztos, hogy szerencsés.

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A számítógépem rendben van, a tudásom se lett kevesebb egy hét alatt. Való igaz, nem gamer gép, de mióta nem vagyok moderátor lényegesen kevesebb program fut a gépemen. Közel sincs annyira leterhelve, mint korábban. Az, hogy az F5 gombom az utóbbi két három napban kezd elkopni, nem az én és nem az én gépem hibája. Arról nem beszélek, hogy mennyire kiakasztó az, hogy elvégzek valamit és területváltás után látom, hogy mégsem jutott el a "rendszer agyáig". Így nem hogy eventezni, de simán játszani sem jó.
    Értelemszerűen nem írok a hiba topikba, hiszen egy modi sem tud ezen segíteni.
    Ugye elhiszed, hogy tisztában vagyok a játékhoz szükséges gép alapkövetelményeivel és a gépem is karban van tartva?

Vagyunk itt egy páran a játékban, akik nem engedhetnek meg maguknak sok100ezer forintos gépeket és/vagy telefonokat. Mi csak játszani szeretnénk, nem bosszankodni.
    Érezhető, hogy pár napja komoly lassulás van a játékban. Nem kell szemellenzőt feltenni és fennen hirdetni, hogy minden rendben van.
    Én is türelmesen várok a javulásra. Mert ami most van, az biztosan más, mint az a játékmenet, ami múlt héten volt.

Kétségtelen, hogy hozzá kell tennünk a magunkét ahhoz, hogy az életünk dolgai rendben menjenek, ez szerintem a játékra és az azon futó számítógépre is vonatkozik. Nem várom a sült galambot én sem.
    De amikor valaki magas lóról, vastag pénztárcával osztja az észt ilyen helyzetben, az nem biztos, hogy szerencsés.

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Üdvözöllek dicső lovag,
    szép a ruhád, szép a lovad!
    Mi szél hozott mondca' erre?
    És mi vajon a szíved terve?
    Szép vagy, mint a rózsaszál,
    Ó, te kedves királylány!

:D:D:D:D:D:inlove::inlove::inlove::inlove:

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Üdvözöllek dicső lovag,
    szép a ruhád, szép a lovad!
    Mi szél hozott mondca' erre?
    És mi vajon a szíved terve?
    Szép vagy, mint a rózsaszál,
    Ó, te kedves királylány!

:D:D:D:D:D:inlove::inlove::inlove::inlove:

12. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Ebben teljesen igazad van, nincs mit szépíteni, meghajlok előtted :)

GA-BI-O-Farm and -hubertus1960- like this.
  13. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Ebben teljesen igazad van, nincs mit szépíteni, meghajlok előtted :)

14. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Halihóó!
    Köszönöm eme jótanácsokat, de nem azért írtam ide mert tanácsra lenne szükségem! Vagy nagyon sokunknak! Nekünk megoldás kell, csak játszani szeretnénk, ennyi!
    Hidd el a gépemmel nincs gond, nem mintha bizonygatnom kéne bármit is, csak kicsit idegesítő, hogy többen is, rögtön hülyének akarják nézni a másikat ha ki meri nyitni a száját! Maradok tisztelettel és kívánok további jó gép takarítást stb!

15. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Halihóó!
    Köszönöm eme jótanácsokat, de nem azért írtam ide mert tanácsra lenne szükségem! Vagy nagyon sokunknak! Nekünk megoldás kell, csak játszani szeretnénk, ennyi!
    Hidd el a gépemmel nincs gond, nem mintha bizonygatnom kéne bármit is, csak kicsit idegesítő, hogy többen is, rögtön hülyének akarják nézni a másikat ha ki meri nyitni a száját! Maradok tisztelettel és kívánok további jó gép takarítást stb!

16. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Reggel 7 és 8 óra között a Kliens nagyon gyatrán szerepelt, szinte idegesítő volt kivárni amíg egyik területről átment a másikra. A 10 perces tapasztalatnövelőnek is annyi, nem lehetett vele végig menni a farmon. Na de most, mintha megtáltosodott volna, gyors volt, nem fagyott le, nem kellett frissíteni. Vajon minek tudható be? Kevesebben farmoztunk ezen időszakban, vagy javítás volt? Remélem nem kiabálom el. Mivel nem szeretném az egész napot a gép előtt tölteni, így az eventes területen kívüliekre csak reggel és este megyek be. Nem szeretném, ha a talicskázó birkák alatti % a vérnyomásomat növelné. 2010 decembere óta játszom, szeretem, de még kivárok, egyelőre nem adom. Jön a tavasz és jobb a szabadban, mint a talicskázó birkákat lesni értelmetlenül (egyébként aranyosak).

vihence and moric67 like this.
  17. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Reggel 7 és 8 óra között a Kliens nagyon gyatrán szerepelt, szinte idegesítő volt kivárni amíg egyik területről átment a másikra. A 10 perces tapasztalatnövelőnek is annyi, nem lehetett vele végig menni a farmon. Na de most, mintha megtáltosodott volna, gyors volt, nem fagyott le, nem kellett frissíteni. Vajon minek tudható be? Kevesebben farmoztunk ezen időszakban, vagy javítás volt? Remélem nem kiabálom el. Mivel nem szeretném az egész napot a gép előtt tölteni, így az eventes területen kívüliekre csak reggel és este megyek be. Nem szeretném, ha a talicskázó birkák alatti % a vérnyomásomat növelné. 2010 decembere óta játszom, szeretem, de még kivárok, egyelőre nem adom. Jön a tavasz és jobb a szabadban, mint a talicskázó birkákat lesni értelmetlenül (egyébként aranyosak).

18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Téged idézlek, mert olyan jó, hogy "látlak", Zsu! :) Ez az egész érdekes. Ma 14:30- kor hazaértem és 15:14- kor töltött be végre a játék. Az az igazság, hogy utána úgy szaladt, hogy már az enter hiányát sem éreztem. :) Persze ez sokáig nem tart. Gondoltam, hogy nálad is hasonló lehet a helyzet, mert látom, hogy vagy fent vagy, vagy piros a lázmérő mellett található pont gomb.

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Téged idézlek, mert olyan jó, hogy "látlak", Zsu! :) Ez az egész érdekes. Ma 14:30- kor hazaértem és 15:14- kor töltött be végre a játék. Az az igazság, hogy utána úgy szaladt, hogy már az enter hiányát sem éreztem. :) Persze ez sokáig nem tart. Gondoltam, hogy nálad is hasonló lehet a helyzet, mert látom, hogy vagy fent vagy, vagy piros a lázmérő mellett található pont gomb.

20. moric67

moric67 Törzsjátékos

Minden Nagyon Szép!
    Minden Nagyon Jó!
    Mindennel Megvagyok elégedve???????
    Ládanyítás:talán majd sikerül!
    megazősszes!
    NAGY -onjóóóó!!!!
    azé még nem adom fel!!!
    jön a jó idő!
    lehet inkább
    bicaj túta
    mint diliház
    mega..farm!
    csak sikerül kilépnem eme szenvedélyemből!
    közelítek felé!!!

vihence likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.