Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. misivagyok

misivagyok Utánpótlás-írogató

Kedves játékostársak és moderátorok, a farm-visszarendező végre hibátlanul működik ?
    Képileg is lehet már látni az elmentett tárgyakat ? Amiatt kérdezem, mert nálam csak ez lenne fontos a prémium csomagból, ha viszont csak egy felkiáltójelet látni továbbra is, nincs értelme fizetni érte.

Sauvage kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jeleztek már ilyen problémát, tudnak az illetékesek róla.
    A jelenség csak kikapcsolt animációnál fordul elő, ha az animáció be van kapcsolva a beállításoknál, megszűnik a probléma. Jelenleg ennyit tudsz tenni az ügy érdekében.

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A rövid válasz: nem.
    A teljes képhez azért hozzá tartozik, hogy maga a funkció működik. Az elmentett név alapján tudom, hogy éppen a fás mentésemről van szó vagy az ólak vannak kint, stb. Így nem okoz különösebb gondot a használata.

Havasi_Gyopár, Sauvage, vihence és 2 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úhh. Nálam ugyen ez a szitu. Esti aratás 20:02-elkezdtem leszedni a 9 varjú, 9 bagoly, 6 sárkány, 3 táltos, képileg leszedte, de feltűnt, hogy a felugró csíkon csak 1db 5% volt, tehát az 1 varjú a 9-ből, átmentem a farmra,majd vissza csak 1 varjú volt leszedve, a többin mindenütt cumi. Frissít, majd kezdés előlről, helyzet ua. kiléptem mentem a unytibe, ott is szinte ua. csak lassabb a frissítés és leugrált a sárga csík, ami mostanában nem szokott. Hja közbe megvolt a szokásos Ccleanar puceválás is :oops:
    Hagytam a francba az egészet, cirka 20 percel tolódott így ki az aratásom.
    Reggel az volt az első, megnézzem hogy állunk, kliensbe megint ismétlődik az esti probléma, unyti-be nem és nem is repkednek a dekorok, viszont 3* kellett frissíteni, mire sikerült a tojástartót leszedni, mármint azon részét, amit kézzel szeretne leszedni az ember
    :wuerg:
    OK. Imi a dekor aratóval lekapod, de akkor közel se fogja azt a Tp.adni,, mint amikor sorba leszeded azokat, amik nem, vagy csak kevés Tp adnak:sleepy:
    Ráadásul este mindent kézzel szedek le, mert vannak olyan dekorok, amiket nem szeretnék este lekapni, mondjuk a farönk és egyebek
    Jó nem minden a Tp, de azért ott megvásárolt és eventeken megszerzett cuccok vannak, szóval nem azért a 2 forintért, de mégis:wuerg: ;)
    Reménykedek benne, estére kijavítják:music:

Utoljára szerkesztett: 18.3.21
    inanna11, Sauvage, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Csocso!
    A kliensben tudtam menteni és módosítani is a többször az elmentett beállításaimat. Amikor először sikerült menteni az elrendezésemet írtam is ide..

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nem tudom, hogy csak megjelenítési hiba vagy valami más, de a belépés előtt letakarított számítógépemen (Ccleaner, WiseCare365) az összes területem közepén szerepel egy beérést mutató tábla. Itt például a tenger közepén : https://ibb.co/7NDj5MV
    Mehetek a Főtérre vagy a Térképre a tábla ott van. Csak annyit fűznék hozzá, hogy nem a letöltött klienssel játszom. Cserélgetem a Ccleaner Browser-t és a MIcrosoft Edge-t.

Utoljára szerkesztett: 18.3.21
    vihence kedveli ezt.
  7. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm a választ. Türelemmel várok. Be kapcsoltam az animációt, majd este meglátom. Eddig ki volt kapcsolva, de a szárnyasokra nem hatott, mert repdestek és a legrosszabb időpontban lefagytak, hogy nem láttam mit kell leszedni.:D

lukimi, Sauvage, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  8. guminyő

guminyő Járnitanuló

Nálam egy ki és belépéssel hála istennek ez megoldódott.

zsuzsa-mama, Sauvage és lukimi kedveli ezt.
  9. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Hali !

Sajnos az animáció kapcsolása sem oldotta meg a problémát. 10-szer próbáltam frissíteni, ki-be lépni, de semmi változás nem tudtam aktiválni a baglyokat. Így feladtam.:(

GA-BI-O-Farm, Sauvage és lukimi kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ilyenek nálam már nem mindig segítenek. Viszont sikerült valahogyan learatnom és az eventes terület fejlődött ki belőle. :D ;)

11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Borzaszto lassan orolnek ma a unity baratom fogaskerekei.

Kinlodom, de emberesen.

De tudom, a jatekkal csak nalam van problema ;) ugyhogy ezt csak ugy hoztam ide, nem panaszkodaskent, csak szimplan jol esett leirni.

ulmo12, Kisvacak, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ne is mond. Ma valami borzalom. :( Egy órája léptem be kb., most arattam le teljesen. Olyan, hogy bónuszok, már nem is érdekel. Mire végzek, lejárnak. :D Gondolkoztam, hogy cserenapon elcserélem FA fára a bagoly tojásaimat, érdemleges munkát már nem tudnak végezni, csórikáim. :D ;)

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én normálisan tudok aratni a teliholdas területen 3,5 óránként . :inlove:

Melan, -gyöngy-581, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

De közben Te sem tudsz.

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hát , megközölni tényleg nem közöltem meg . xD

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én is bekapcsoltam az animációt és most gond nélkül learathattam a futtatót.:)

ulmo12, zsuzsa-mama, Melan és 2 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A reggeli kis vacakolás után, napközben csak a baglyokat szedegettem le, de simán ment minden, maradtam is Unity-be, nem ugrott le egyszer sem a sárga csík, s kicsit gyorsabb is lett. Napközbe volt egy kis felkiáltó jelecske, de az F5 megoldotta.
    Mondjuk én be nem kapcsoltam az animációt, tisztára örülök, hogy nem repkednek a dekorok.

zsuzsa-mama, Melan és lukimi kedveli ezt.
  18. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Az event teljesítése igy elég necces lesz. Tegnap internetem nem volt, ma ötödszörre próbálok belépni, de minden területváltáskor csak a margaréták forognak.Így nem lehet játszani. Ide szórakozni jövök, ez meg csak bosszúság!

moric67 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is bekapcsoltam, mert olyan kíváncsi volt mi minden fog röpködni, ha életre kellnek a tojásaim, sajnos nem láttam meg, nem akartak életre kelni csak elvétve 1-1 baglyot, sárkányt és papagájt láttam kavarogni a levegőben.
    Ellenben a pockaim és gombáim nagyon élénkek lettek, úgyhogy gyorsan ki is kapcsoltam az animációt :)

HéricsBáró, zsuzsa-mama, Melan és 2 más kedveli ezt.
  20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Nálam szárnyas invázió lett és sose csíptem de egyelőre hagyom, mindent az eredményességért!xD:p

zsuzsa-mama, -gyöngy-581 és Melan kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.