Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Közben utánajártam: Gekkóól, szupertáp hiba.
    Remélhetőleg mielőbb javítják.
    A felröpiket mindig a Pajtában ellenőrizd, a sárga csík nem megbízható.
    Ez is ismert hiba.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. zagimichna

zagimichna Fórum ismerője

3. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Rendben, köszönöm az ügyintézést. Ezek szerint már tudnak a hibáról. Reméljük javítva is lesz hamarosan.

Othep kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nekem még mindig megvan a bal felső sarokban a fényes, fehér kör...ez már nem mai jelenség...ezzel lesz valami változás?
    [​IMG] mondjuk már megszoktam:)

5. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Szia! Nálam is volt ilyen és egy F5 frissítéssel letűnt.

Szia!
    Jó, hogy ilyen optimistán nézed a dolgok alakulását!
    Nálam nagyon sokáig a Unity működött, elég jól, egy ideje nem tudok belépni 20x be-kilépéssel sem és frissítéssel sem. Most csak a kliens működik nálam, ami meg azelőtt nem működött. A gépemmel semmit sem csináltam. A unitynél csak a birkák talicskáznak 100%-on. Legalább ott van 100 %.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.21
    zsani_apja kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Bocsi, de semmi olyat nem írtam, amit nem magam tapasztaltam meg. Eddig nálam tök lomha, lassú volt a Unity, kikapcsolt animációnál a paszulysoron és a tojástartóba volt olyan dekormozgás, hogy a szemem is kiesett. Állandóan leugrált a sárga csík, pedig a gépem megfelel az előírt paramétereknek.
    Nem azt írtam, hogy minden tökéletes, de legalább látom a javulást, amit eddig nem nagyon lehetett tapasztalni.
    Ma reggel én sem tudtam rendesen a Unity-be belépni, de igyekszek mindent elkövetni, amit mint felhasználó meg tudok tenni, megteszem. Használtam a CCleaner-t, igaz eddig nem használtam naponta, most valószínű muszáj, ahogy elnézem, mert 2 nap alatt több mint 900 MB szemét került a gépre, pedig még a kisfarmokra sem megyek és másra szinte nem is használom a gépet.
    Ez alatt a fél év alatt, amióta vacakolunk a Unity-vel és a Kliens-sel sok minden ragadt azért az emberre.
    Megpróbálok én is türelmesebb lenni, figyelem ki milyen tapasztalatot ír le és igyekszek mindent kihozni a játékból, amit tudok.

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen egyetértek veled. Viszont ez akkor sem normális, szerintem. Nekem ez magas, hogy ennyi idő alatt nem tudják normalizálni ezt az egészet. Nálam mindegy volt ma, hogy csak a farmot csináltam vagy mást is. A sárga csík percenként lejön. De ez változó. Nehéz, hogy az ember nem lát bele, ezért felfoghatatlan nekem valószínű. Vannak dolgok, amik hiányoznak, elég sok. :D Most nem csak az Esc és enter gombokra gondolok. Ajándéknál pl., ha duplán kattintottam az ajándékra, csak küldenem kellett folyamatosan a gazdáknak. Az hogy az oldalak és a felső ablak nem marad bent, ennek a megoldása sem hiszem, hogy akkora nagy munka lenne. Nem is sorolom...
    Most talán letudom cserélni a gépemet hamarosan egy komolyabbra. De nem hinném, hogy az lenne a legnagyobb probléma.
    Mindegy, optimista vagyok és addig is jövök és csinálom, ahogy tudom. :)

Sauvage, -gyöngy-581, Mica67 és 3 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én még ezzel a sárga csík hibával hála égnek nem találkoztam...

Sauvage, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

Nem mondom,hogy normális, épp azért írtam a CCleaner-t is, mert ma is pl. 2* léptem be, de csak úgy tudtam, ha előtte használom, most pl. 335MB takarított le és ma a farmon kívűl, aratáson kívűl semmit nem csináltam a gépen.
    Viszont ha belépek, akkor már gond nélkül tudok ténykedni az Unity-be, mert a Kliens még mindíg nem kezeli jól a futtatóban lévő dekorokat. De ha ez kell ahhoz, hogy viszonylag normálisan tudjak játszani, hát megteszem. A sárga csík nálam nem ugrál le szerencsére. Mondom inkább az a nehéz amíg bevergődöm magam.
    Viszont az kb. 1 hónappal ezelőtti állapotot nézem, akkor látszik a változás.

Sauvage, zsani_apja és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. zagimichna

zagimichna Fórum ismerője

Az F5-öt sűrűn kell nyomkodnom mióta a Unityre kényszerültem, de nem oldja meg ezt a problémát.

11. GA-BI-O-Farm

A felkiáltójeles háromszög ki-be lépéssel elmúlik.
    Ma minden belépésnel takarítgatnom kellett, ez még OK, ha van eredménye.
    Viszont estére ugyan úgy ahogyan a Kliens-ben,
    Unityben sem lehet leszedni a varjúfát. A többi dekorral nem volt gond, remélem azért reggelre nem krepál be itt is az egész tojástartó.

Sauvage, mamszi5107, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Hali!
    Itt max a türelem fogy el.. :D
    Szia!

Hozom neked...
    Ma 16:30- kor léptem be először és érdemi munkát még nem tudtam végezni. Még most sem.. ;)

Sauvage, vihence, brildiko és 2 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Tökéletesen egyetértek veled, egyetlen dolog miatt könyörgök csak a rendszer szellemének: ne írjon nekem senki levelt, mert hisztit kapok attól, hogy nem látom mit írok le, amikor válaszolok neki :(
    Elég kiterjedt levelezést folytatok sok gazdatásam keres meg ilyen-olyan kéréssel, kérdéssel. Válaszolni már elég nehéz, pedig szívesen írtam eddig levelet, szívesen segítettem. angol tudás nélkül levelezem angol nyelven külföldi játékosokkal (fordító segítségével), most ezt beszüntettük ők sem tudnak nekem írni és én sem tudok nekik írni, hiányoznak az infók amiket megosztunk egymással..
    Reménykedem benne, hogy előbb utóbb megjavul.

14. zsani_apja

Szia!

Igen, nálam is ilyen a levelezés, de nem sokat szoktam írogatni. Amikor írok, meg egy gondolattal előbbre van az agyam a kezemnél, így értelmesek szoktak lenni a mondataim. Keserves ez az egész. Ma pl takarítottam, ahogy Gabit olvastam, hát rosszabb, mint tegnap. :D
    Ma azon gondolkoztam, hogy amikor indult a játék fogalmam sem volt semmiről. Sokáig csak beléptem valamit ültettem, arattam és ennyi. Akkor döbbentem rá, hogy mire épül itt fel minden, amikor a chat indult. Na mindegy, most megint csak az alapokat csinálom sokszor. Húzzák a fogam, de lefogom cserélni a gépem. Kíváncsi leszek, mondjuk tudom, hogy nem lesz sok változás, mert akkor a számomra "nagyra" tartott gazdák itt lennének...
    Remény hal meg utoljára! ;) Nem hiszem, hogy ez ide illő, de optimista vagyok én is.

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Látom,köszi. :) Én klienssel játszom, ezért nem jelent meg...
    De nem is hiányzik.xD

Utoljára szerkesztett: 22.3.21
    Sauvage, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumgróf

Sziasztok !
    Akármelyik területre megyek a felkiáltós háromszög mindig megjelenik középen,ami egyre zavaróbban hat >:( .Mikor fog már eltűnni végleg ? Olvastam már előbbi hsz-ban,hogy másoknak is van ilyen problémája.

Sauvage és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A levelezés engem is bosszant, tulajdonképpen "vakon" válaszolok, mert nem látom, hogy mit írok. Elég sok levelet hoz a bagoly, így levelezem, mert választ illik írni és én írok is.
    A háromszög hol van, hol nincs, az különösen nem zavar. Majd eltűnik egyszer végleg, bízzunk benne. Ennél jobban zavar az, hogy többször kellett ma frissítenem, mert lefagyott a játék. Az odáig rendben, hogy kint fagy, de bent, a játék az ne fagyjon!

Jó éjt mindenkinek!

Sauvage, vihence, Neni60 és 2 más kedveli ezt.
  18. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Valaki elmagyarázná nekem az Unity kliens működését? Egyszerűen nem értem, hogy a Farmeramába való belépés előtt takarítom a számítógépem (Ccleaner és a WiseCare365). A belépés után az első földterületen minden tökéletesen működik, de amikor másik földterületre mennék, akkor jön a számomra érthetetlen akadály. A betöltés folyamatát mutató csík fölött eltalicskáznak a bárányok 100%-ig, majd csak az induláson azaz a térképen marad minden. Az ötödik talicskázás után elfogyott a türelmem és egy teljes ki-, belépés után minden helyreállt. De a harmadik földterületre váltásnál megint csak a teljes ki-, belépés segített. Amit nem értek, hogy ez szándékosan lett így programozva vagy mi okozza hogy a ki-, belépésre megjavul. Bandicam programmal rögzítettem ezt a tortúrát, de nem tudom hogy hol tudom közzétenni. bandicam 2021-03-23 07-59-31-014.mp4

Sauvage kedveli ezt.
  19. Peterkatalin

Peterkatalin Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma reggel egyszer gond nélkül beléptem, arattam, de mikor a másik farmra mentem volna, már nem jött össze. A kliens letöltését javasolja elsőként. MackBook-kal játszom, tehát a kliens nem kompatibilis. Ha tovább lépnék, egy ablakban a következő jelenik meg (angolul) " A böngészője nem támogatja a tartalomhoz szükséges grafikus API-k egyikét sem!" Sajnos, mivel be sem tudok lépni, a supporthoz nem jutok el, így itt remélem, hátha valaki tud segíteni? Köszönöm!

Sauvage kedveli ezt.
  20. FRANCIS122000

FRANCIS122000 Haladó

Sauvage kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.