Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milanzs

milanzs Fórumelemző

Most tapasztaltam, hogy a ládák nyitásakor a ládák nem eltűnnek, hanem 0 mennyiséggel ott maradnak... másnál is van ilyen?

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak nem vezetik be , hogy az összes láda látszódjon . :wuerg:xD:cry::inlove:

3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Lépj a következő oldalra majd pedig vissza. Elfog tűnni az átlépésre, majd a visszatérésre.
    Vagy frissíts egyet az F5 gombbal.

4. milanzs

milanzs Fórumelemző

Igen, ezeket megtettem. De eddig ilyen nem volt...

5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Ez a javítás ma kora délután került a játékba.
    Így oldották meg egyelőre azt a problémát, hogy a ládák bontásakor ne lapozzon mindig az elejére a program, a ládák megjelenítésével.
    Egy jobbra vagy balra, majd visszalapozással eltűnnek a 0 készletű ládákat jelképező ikonok.

inanna11, GA-BI-O-Farm és milanzs kedveli ezt.
  6. forraifk

forraifk Járnitanuló

Szia! Miért nem írsz Neki levelet, hogy nem játszol, és ne küldjön Neked semmit!!!!
    Az én szomszédaim nem "ilyenek"!!! Ha valaki pl. elmegy nyaralni, előre ír, hogy 10 napig nem lesz, ne küldjem az ajcsikat.
    Szerintem, illene írni.......:oops::oops::oops:

7. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ja értem, bocs, nem tudtam, hogy ez javítás volt... :p

Sauvage, inanna11 és vihence kedveli ezt.
  8. verda

verda Haladó

Pontosan ilyen lett az enyém ma délutánra (csütörtök), délelőtt még nem ilyen volt.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

Örülök, hogy a ládáknál már nem ugrik vissza az elejére, de mi a helyzet a többivel?
    A dekoroknál nem működik a TP mennyiség vagy hozam szerinti sorba rakás :sleepy:A fák, állatok, dekorok kipakolásánál mindig visszaugrik az elejére, így rengeteg időbe kerül bármilyen területrendezés.:mad:
    Kérlek, ne írjátok, hogy üssem be a keresőbe, mert nem biztos, hogy mindig célirányosan akarok fákat, dekorokat, stb. kirakni -.-

Mikorra várható vagy várható-e egyáltalán, hogy a fejlesztők végre ezekkel is foglalkoznak????? :cry::cry::cry:

Utoljára szerkesztett: 9.4.21
    missuzy_53, Kuzdern, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  10. kucune

kucune Utánpótlás-írogató

valaki árulja már el nekem,hogy reggel le fagy vagy 20-szor,délután már semmi baj sincs.tegnap 40 perc,ma 30 perc után feladtam.

he1951 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek tedd be a rendszeres feladataid közé a gépkarbantartást is.
    CCleaner rendszeres lefuttatásával sok bosszúságtól kímélheted meg magadat.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Rendszeresen olvasgatom ezt a topikot is, sok olyan hibát olvastam eddig ami nállam nem fordult elő, eddig. De ez a mai nap a csúcs nállam. Ha nem sikerül megoldást találni erre az ici-pici problémára a mai nap folyamán akkor nem tudom elküldeni a tenyésztős eventben játékostársaimnak felajánlott dolgokat csak legközelebb.>:( És mielőtt a takarítási fetisiszták puffognának megvolt minden, domestos, hypo, stb.xD Lehet ez volt a baj, mindegy én ecetes ollóval kivágtam gyorsan (képmetsző program), hogy mindenki megcsodálhassa!
    Voila:)cry::mad:):

https://kepkuldes.com/images/319bdb98630b9f2a0506390081b082a6.png

Jól látható minden!

A nagy méretű képet linkre cseréltem a fórum szabályzatát figyelembe véve./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.21
    inanna11 kedveli ezt.
  13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, tegnap óta, a letapicskolt ládák nem tünnek el, maradnak de 0 db számmal, nagyon zavaró.

milanzs kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Bár még ez se az igazi, de jobb, mint az előreugrándozásuk.
    Jobbra vagy balra oldalt kell váltani, hogy eltűnjenek a nulla készletű ládák.

he1951, -Holdfeny-., Sauvage és 4 más kedveli ezt.
  15. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Köszönöm szépen, amúgy nekem nem ugrált, a lád szót kellett beírni és csak a ládák jelentek meg,

Othep kedveli ezt.
  16. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Szia. Most volt géptakaritás és még mindig lefagy a gép a piacnál ha vásárolni akarsz . Kiirja hogy ez az áru elkelt és a kisvirág csak forog forog .Egy ki és belépés kell csinálni hogy ú.jra tudjak játszani.

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Piaci lefagyás ellen jó módszer lehet, ha a sok ugyanolyan tétel közül nem a legelsőt választod, hanem a másodikat, harmadikat.
    Illetve, nem kapkodsz, sietsz, mert sokszor Te magad veszed meg magad elöl az árut.
    És mivel a unity kicsit lassabb, mint a flash, megzavarodik a rendszer, és jönnek a napraforgók.
    Próbálj meg a lefagyott ablakból úgy kilépni, hogy a napraforgót "magaddal hurcolva", tehát a virággal kattintod le a piros X-et.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumgróf

Valaki magyarázza már el nekem, hogy lehet az, hogy a Mac gépen két három napig semmi gond nincs a játékkal, majd utána meg folyamatosan félóránként lefagy a játék. Csak a játék, mert minden más rendesen működik. Már kitakaritottam, a gépem rendben van. Semmiféle változás nem történt a gépen. És ma meg ahogy irtam fél óránként fagy le a játék. Egyszerűen megáll minden semmit nem lehet csinálni, majd 2-3 perc mulva újra működni kezd. És tök mindegy hogy melyik részén vagyok a játéknak. Már a felhőnél is leáll. Tegnap semmi gond nem volt. Ma már a belépés is nehezen ment. De sajnos azt látom, hogy semmi változás nem történik hiába irja le az ember a problémákat.

vihence, Domos52 és he1951 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem folyamatosan dolgoznak a háttérben, így időnként felbukkannak új javításra váró dolgok... esetleg a megjavított dolgok hozadéka az új probléma...
    Reméljük ha lassan is de a megoldás felé haladunk!

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem MAC talan gépem van. ;) Elmagyarázni nem tudom, de nálam is vannak gondok WIN alatt és szerintem még lesznek is. Próbálj meg csak a játékra koncentrálni. Nem szabad már csak erre összpontosítani. Nekem működik. Pedig aztán több évtizede farmozok... ;)
    Az a gond, hogy régi hibák is vissza jönnek.. ;)

vihence és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.