Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Van egy rémálmom: Tárgykeresős event Unityben.
    Mert ha a Flash egy autó akkor az Unity egy úthenger :cry:

2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Nekem is van egy:10 éves gépemet le kell cseréljem egy újra és ha már cserélem akkor egy olyan legyen ami legalább még tíz évig szolgálni fog az meg ahogy számoltam 300 000 forint alatt nem lesz kevesebb:cry:

Ribiszke, ljanika6 és Sauvage kedveli ezt.
  3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Nekem is van egy:10 éves gépemet le kell cseréljem egy újra és ha már cserélem akkor egy olyan legyen ami legalább még tíz évig szolgálni fog az meg ahogy számoltam 300 000 forint alatt nem lesz kevesebb:cry:

4. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Nekem ez nem megy éd nem is tudok új gépet venni. Az lenne a kérdésem, hogy a farm mennyi idő után szűnik meg ha e 1-2 hónapot kihagyok akkor is tudom majd folytatni?

vm68 és Sauvage kedveli ezt.
  5. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    Nekem ez nem megy éd nem is tudok új gépet venni. Az lenne a kérdésem, hogy a farm mennyi idő után szűnik meg ha e 1-2 hónapot kihagyok akkor is tudom majd folytatni?

6. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Ne legyél már kis hitű:p. Hát a Mikulás Apóka nem hozott nekedo_O? Egyébként most ha belefogsz vásárolni bár lehet késő már, mert az ünnepi vásárban felmennek az árak:(, de 100000 Ft-ból kihozol egy 10. generációs gépet:sleepy:, csak ha nincs alaplapi avagy processzori videókártya benne az lesz fájós:wuerg:, mert a proci+alaplap nincs annyiban mint az-.-.:music:

nevada007 kedveli ezt.
  7. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Ne legyél már kis hitű:p. Hát a Mikulás Apóka nem hozott nekedo_O? Egyébként most ha belefogsz vásárolni bár lehet késő már, mert az ünnepi vásárban felmennek az árak:(, de 100000 Ft-ból kihozol egy 10. generációs gépet:sleepy:, csak ha nincs alaplapi avagy processzori videókártya benne az lesz fájós:wuerg:, mert a proci+alaplap nincs annyiban mint az-.-.:music:

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Én egyszer 1 évig voltam távol, máskor újabb 7 hónapig. Mindkétszer vissza néztem és azért folytattam mert a farmom úgy volt ahogy itt hagytam azaz érintetlen.
    De írtak itt olyanok is akik 3-5 év múlva jöttek vissza és a farmjuk azon mód folytatható volt.
    Javaslom ha ez nálad bekövetkezik legalább a nagyaratást próbáld megcsinálni legalább naponta egyszer ha semmi mást nem is.

vihence, Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
  9. lukimi

Szia.

Én egyszer 1 évig voltam távol, máskor újabb 7 hónapig. Mindkétszer vissza néztem és azért folytattam mert a farmom úgy volt ahogy itt hagytam azaz érintetlen.
    De írtak itt olyanok is akik 3-5 év múlva jöttek vissza és a farmjuk azon mód folytatható volt.
    Javaslom ha ez nálad bekövetkezik legalább a nagyaratást próbáld megcsinálni legalább naponta egyszer ha semmi mást nem is.

10. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a választ
    Mégy egy kérdés a jelszót változtatni kell? A szabadságos mód hogyan működik?

11. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm a választ
    Mégy egy kérdés a jelszót változtatni kell? A szabadságos mód hogyan működik?

12. lukimi

A szabadságos módot megmondja más mert én még sose foglalkoztam vele (de valahol le van írva), én mikor elmentem majd visszajöttem nem cseréltem jelszavat.
    ----------------------------------------------------------
    nevada007

Ha laptop. Mert asztali PC a közelébe sem jár, még 200 alatt is lehet jócskán akkor is ha moncsi is kell. És erős gép lenne.

Utoljára szerkesztett: 6.12.20
    nevada007, vihence, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
  13. lukimi

A szabadságos módot megmondja más mert én még sose foglalkoztam vele (de valahol le van írva), én mikor elmentem majd visszajöttem nem cseréltem jelszavat.
    ----------------------------------------------------------
    nevada007

Ha laptop. Mert asztali PC a közelébe sem jár, még 200 alatt is lehet jócskán akkor is ha moncsi is kell. És erős gép lenne.

14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Azért jó teszi ha legalább 2 hetente megpróbál csak benézni szabadság után, mert most már ha nem reagál a küldött emailekre sem akkor inaktívvá teszik és bizonyos idő után pá-pá farm. Inaktívitást lehet ha jó tudom a supporton is kérni és akkor visszajöhet akár félév múlva is.Kópéék is így csinálták azért tudtak visszajönn 2 év után.

lukimi kedveli ezt.
  15. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Azért jó teszi ha legalább 2 hetente megpróbál csak benézni szabadság után, mert most már ha nem reagál a küldött emailekre sem akkor inaktívvá teszik és bizonyos idő után pá-pá farm. Inaktívitást lehet ha jó tudom a supporton is kérni és akkor visszajöhet akár félév múlva is.Kópéék is így csinálták azért tudtak visszajönn 2 év után.

16. szili48

szili48 Törekvő

minél tovább, sajnos ezen a unity -n annál élvezhetetlenebb és idegesítőbb a játék, az ólaknál és a kitevőknél nem látszik, h beértek, aratni kézzel kész őrület, a paszuly nem mutatja mennyi és melyik sor érett be. mikor fogunk ismét gondtalanul és örömmel farmozni? v a 10 éves játékot sutba lehet dobni? sajnálnám, jó ez a játék sok embernek kellemes szórakozást nyújtott ezidáig

ljanika6, durnieva és kicsikacsa1 kedveli ezt.
  17. szili48

szili48 Törekvő

minél tovább, sajnos ezen a unity -n annál élvezhetetlenebb és idegesítőbb a játék, az ólaknál és a kitevőknél nem látszik, h beértek, aratni kézzel kész őrület, a paszuly nem mutatja mennyi és melyik sor érett be. mikor fogunk ismét gondtalanul és örömmel farmozni? v a 10 éves játékot sutba lehet dobni? sajnálnám, jó ez a játék sok embernek kellemes szórakozást nyújtott ezidáig

18. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm
    Az e-mailt hogyan lehet megváltoztatni mert amit megadtam már évek óta nem használom. (bocsánat, hogy ennyit kérdezek de gépem lehet, hogy csak februárban lesz és nem szeretném elveszíteni a farmom sok munka van benne)

Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
  19. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Köszönöm
    Az e-mailt hogyan lehet megváltoztatni mert amit megadtam már évek óta nem használom. (bocsánat, hogy ennyit kérdezek de gépem lehet, hogy csak februárban lesz és nem szeretném elveszíteni a farmom sok munka van benne)

20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Írsz a suportra, hogy a regisztrált email címednek elvesztetted a jelszavát és nem tudsz belépni oda, de adsz egy másik email címet le a számukra, ahol ők elérhetnek avagy a kintiek is ha promóciós anyagot küldenének. Ennyi volna a lényege, de bármelyik modi segít ebben, esetleg a Beko topikjában is sok régi gazdát találsz akik már jártak hasonló cipőben.

vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.