Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Ha a géped paraméterei megfelelnek, akkor csak megfelelő takarítási kérdés az, ami útját állhatja a rendes játéknak.
  Ha nem kérsz ilyen tanácsot, akkor felesleges írnod, mert aki megfogadja azokat a tanácsokat, amelyeket te elutasítasz, annak érdekes módon megy a játék.
   
  kukori80 kedveli ezt.
 2. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóóó reggelt.
  Halleluja, működik az Enter a piros kosárnál is, a felhőn is, a piacon is. Köszönjüüüüüük. :)
   
 3. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  Érdeklődném, hogy másnál is ennyire akad a játék? Mac-es gépen játszom, sokáig nem irtam mert hetek óta ez megy, de állandóan akadozik, lefagy a játék. Eddig reménykedtem benne, hogy lesz változás, de most már egyre sűrűbben fagy le percekig. Alig lehet vele játszani, mert pl. learatok egy területet átmegyek a másikra és már lefagy. Egyre többször és elég hosszú ideig. Ma már a szerencsekeréknél is kétszer lefagyott pörgetés közben, és a piacnál is. Kimerevedik a játék leáll minden, majd három-négy perc mulva elindul. Egyszerűen kinszenvedés vele játszani.
   
  vihence, inanna11, enci2009 és még 1 ember kedveli ezt.
 4. enci2009

  enci2009 Járnitanuló

  Nálam ugyanez a helyzet, főleg az eventek kezdő napján. Mire mindent learattam négyszer frissítettem. Késő estére kicsit jobb lesz.
   
  Farm_Tadity_ és inanna11 kedveli ezt.
 5. fankostepsi

  fankostepsi Haladó

  Kedves Havasi Gyopár!

  Amennyiben kizárólag azt tudod mondani, hogy takarítás kérdés, akkor inkább ne mondjál semmit.
  Nem gondolom, hogy csak nálam akad a játék, mivel elég sok ilyen jelzést olvasok.
  Kicsit fura, hogy ugyanazzal a géppel, ugyanazzal a nettel este nem tudok belépni, reggel pedig majdnem hibátlanul fut. Valószínűleg éjszaka az angyalok jöttek és takarítottak, meg újraindítottak, mert én aludtam.
  Szóval szépen és udvariasan kérlek, a sablon szöveget legyél szíves és mellőzzed.
   
 6. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Bármennyire is nem tetszik, ez sajnos nem sablonszöveg, hanem az informatikusok által megalapozott egyik jótanács, amit magam is rendszeresen betartok, és nincs vele gondom, szinte olyan gyorsan megy a farm megművelése, mint Flash-ben volt.
  Az esti akadások oka az is lehet, hogy akkor többen vannak a neten, ezért lassulhat a játék.
  Természetesen több oka is van, és lehet annak, hogy egyeseknél gond nélkül megy a játék, másoknál meg akadozva.
  Ezeket az okokat már többször leírtuk a kollégákkal, ennél többet mi nem tudunk tenni.
  Mi nem tudjuk személyre szabottan meghatározni az orvoslás módját, mert nem ismerjük az illető gépének a paramétereit, a gépén levő egyéb, esetleg altatható programokat, az általa használt internet szolgáltatás jellemzőit, stb.
  Szakemberrel való ellenőriztetést is javaslunk azok számára, akik nem értenek annyira a számítógépekhez, hisz nem érthet mindenki mindenhez.
  Mi a tanácsainkkal csak segíteni szeretnénk, bárkinek a megbántása nélkül, és azt valaki vagy megfogadja, vagy nem.
   
  GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
 7. fankostepsi

  fankostepsi Haladó

  Szia!


  Értem. Szóval az a gép és net, ami ma kb. 14 órától eddig majdnem hibátlanul futott, most elkezd akadni, akkor géphiba.
  Tegnap ugyanez a gép és net hibátlanul, folyamatosan ment. Tegnapelőtt is, meg azelőtt is.
  De biztosan géphiba, hiszen a paraméterek az eltelt 4 óra alatt megváltoztak.
  Persze, biztosan így van.
  Köszönöm az informatikusok jó tanácsát, a tiédet is.
  Úgy gondolom, hogy nem fogunk egyetértésre jutni, ezért szerintem nincs tovább értelme ezen rugózni.
  Tudomásul vettem, hogy a hiba kizárólag az én készülékemben lehet.
   
  Fatther, röpcsi1 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
 8. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum veteránja

  A hiba nem a készülékedben van. Nagyon is valós probléma mégpedig a játékkal. Sőt nagyon a játékkal. Nem vettem észre hogy történtek volna javitások, sőt olyan érzésem van, hogy már nem is lesznek. Nagyon rámentek az eventekre, olyan érzésem van, hogy a sok sok hiba ami van úgy gondolják az elfér, majd idővel ahogy módositgatva lesz a játék szépen lassan eltünik. (Márha eltűnik) Ezt abból gondolom, hogy belépéskor amikor megjelennek azok a jó tanácsok, hogy ne etesd a gépet meg ehhez hasonló okosságok, megjelent egy új szöveg legalábbis a számomra új. Teljesen nem tudtam elolvasni csak félig láttam hisz az unalomig ismert szöveget minek olvasgassam igy nem figyeltem nagyon. Valami olyasmit irt, hogyha a géped megfelel a feltételeknek ....vagy paramétereknek..... valami ehhez hasonló szöveg volt tovább nem tudtam olvasni. Tehát már mossák kezeiket a hibákért, mert ez arra utal, ha valami nem jó akkor lehet a gép nem felel meg a játéknak. Persze ez csak az én véleményem, de a tény az tény marad: mégpedig hogy selejtes hibás lett a játék. És azt hiszem ez is uj lehet: a játék betöltése a géped sebességétől és az interneted gyorsaságától függ. Nekem ez is újnak tűnt. De lehet tévedek.
   
  Utoljára szerkesztett: 9.6.21
  Anna051955, Domos52, Mica67 és még 1 ember kedveli ezt.
 9. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Sziasztok, ezer éve nem írtam ide mivel nemláttam értelmét. Sokszor ugyanazokat a hibákat bejelentettem amikor a unity elindult és ha történt is valami az nagyon lassan történt.
  Most azért írok ide, mert észrevettem egy általam bejelentett és nagyon-nagyon idegesítő probláma megoldódott xDami nem más mint az hogy végre a napraforgó az egerem helyén mozog és nem össze-vissza a képernyőn. Most vettem észre és ujjongok hogy a hónapokkal ezelőtt bejelentett hibát orvosolták.
  Köszönet érte.
  Nagyon sokszor összevesztem az adminokkal/modikkal az átállás alatt, ezért is nem jöttem be ide mostanság. Jobbnak láttam ha meghúzódok a háttérbe csinálom a farmom és "a játék meg majd jó lesz".
  Ui.: van még csiszolnivaló bőven, de az irány jó. :D
   
  Fatther és Mica67 kedveli ezt.
 10. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  Szép Estét!
  Szuperek ezek a javítások,köszönjük. :)
  De most megint az üzenetírási probléma jelent meg, pedig már jó volt. Az,hogy leugrik az aljára, s nem látni mit írok, csak ha felgörgetem.
   
  HéricsBáró, Fatther, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
 11. röpcsi1

  röpcsi1 Törekvő

  Jó reggelt! Szeretném megkérdezni, hogy mit kell azért tennem, hogy az ültető tábla rendesen megjelenjen mert már ez borzalom , azt ültet amit akar több ezer salátát, burgonyát római köményt elültetett úgy hogy az ültetésre kattintottam és már ültetett is amit gondolt!
   
  Domos52 és Ecóka2 kedveli ezt.
 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Végre újra gyors a kerék és a láda nyitás;) Köszönöm
   
  Mica67, Kuzdern és Ecóka2 kedveli ezt.
 13. bogisaci60

  bogisaci60 Fórum hercege

  Örülök, hogy az Enter és az Esc ismét működik :) Remélem, nemsokára sorra kerül majd annak a javítása is, hogy a vetőtábla használatánál és az állatok/fák/dekorok kihelyezésénél ne ugorjon vissza állandóan az elejére. ;)
   
  Fatther, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 14. Ecóka2

  Ecóka2 Fórumlakó

  Eleinte én is úgy jártam, hogy mást ültetett és ki kellett törölni az egész földet, hogy event növényt ültethessek helyette. Már megvárom, hogy a felső sávban megjelenjen az ültetendő növény. Igaz ez több időt vesz igénybe, de men mérgelődöm a téves ültetés matt.
   
  Domos52 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
 15. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Használd a kedvencek vetési sort.
  Ha a vetőtábla felső sorába egérrel behúzod azokat a növényeket amelyeket a leggyakrabban ültetsz, sok bosszúságtól kíméled meg magad.
  Az első rubrikát meg szoktam hagyni a mindenkori event-növénynek, vagy ha éppen nincs event, akkor annak, amit éppen akkor akarok szaporítani, a többi a kedvenceknek van fenntartva. Vagy ha pl. egy gazdaköri feladatot kezdtél el, amihez több fajta növény kell, akkor azokat célszerű oda felhúzni, és max 1% esély van arra, hogy ne azt ültessen az ember, amit akarna.
  Persze a kapkodás mindig többe kerül, mert sokszor vezethet ahhoz, hogy félrekattintunk, úgyhogy nyugodtan, kényelmesen, nem kapkodva, kell elvégezni ezeket a műveleteket.
   
  Domos52, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 16. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Sziasztok, engedjetek meg 2 még ki nem javított hiba jelentését. Vagyis már belett jelentve de szerettném tudni, hogy várható-e egyáltalán a kijavítása? Az 1: hogy még mindíg rossz helyen röppennek fel a dolgok és összevissza a képernyő külsejéről érkeznek, ezzel párhuzamos hiba hogy a felröppenés után a jobboldali felugró sáv nem helyes értékeket mutat hogy miből mennyi röppent fel.
  A 2: minden egyes f5 megnyomásdakor nem frissít, hanem kijelentkeztet a kliens. Chromba feldobja kijelentkező ablakot mintha kijelentkeztem volna pedig nem, csak frissítettem a klienset. Ennek kijavítása is várható lesz?

  Köszönöm a választ bárkitől is.
   
 17. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Arról, hogy egy javítás mikor valósul meg arról minket se tájékoztatnak külön-külön.
  Valóban zavaró, de hagyd figyelmen kívül. A pajtában a valós számokat mutatja. Türelem.:)
  Nálam az f5 gomb megnyomásával frissült a kliens, nem záródott be a játék... webes verzióban ugyanez.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 18. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Az az igazság, hogy ez a bezáródás akkor ugrik be ha mondjuk 10-15 percig nem kattintok a játékban seshova hanem a számítógépemen mást csinálok. Aztán vissza a játék és frissítek mert mondjuk 2 óra vagy mert lassú és ráfér a frissítés és akkor léptet ki szinte mindíg. 10-ből 9-szer.
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 19. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Ha mást csinálsz akkor érdemes addig bezárni a farmot. Hogy az ablakok ne akadjanak össze, ne fagyjon le a játék.
  Minél több dolgot csinálunk a gépen annál lassabban megy a játék.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 20. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!

  Én mindent értek, majdnem. Ennek azért nem így kellene működnie. Mindig oda jutok ki, hogy ez csak ennél a játéknál van? Pl. a megjelenítés és az ezzel járó parancsok, vagy hogy írjam, szerintem soha nem lesz tökéletes. Fiam is játszik, nem ezzel, de már szétkapta volna a gépét, ha így működne nála. :D
  Csak a meglátásom írtam le. Már csak azt várom, hogy Sagi meglóduljon. Akkor már majdnem tökéletes lesz.
  Most egy ideig Cipzárt rakok a kezemre. ;)
   
  Ecóka2, Farm_Tadity_, Fatther és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.