Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. .hangyóca.

  .hangyóca. Fórumprofi

  Holnapra vállalta a szakember, hogy beszorítja a napjába. Hogy mire megy vele, sejtésem sincs, de ma már a név beírása után egyszerűen összement a kép, és úgy tűnt el, mintha meg se akartam volna nyitni. És természetesen takarítottam.
  Most az Edge böngészőn szenvedek, de itt is elég sűrűn jelenik meg, hogy a lap nem válaszol, mindamellett ennyi forgó napraforgót életemben nem láttam.
  Tény hogy a netem nagyon gyenge, de ez nem az én hibám, egyszerűen nincs kiépítve tisztességes hozzáférést biztosító hálózat. De hogy a Flash alatt a gépem hasított, az igaz. Az Unity beharangozásában arról volt szó, hogy egy gyorsabb, jobb játékot fog eredményezni.
  Hmmm....
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 2. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Sajnos az ellen nem tudunk tenni, hogyha gyenge az internet. Esetleg szolgáltatót lehetne váltani, mert lehet, hogy másik szolgáltatónak jobb a lefedettsége azon a vidéken, ahol laksz. Nem akarom egyiket sem minősíteni, de pl. a DIGI-re is egyre több panaszt lehet hallani.
  Kérj segítséget ez ügyben a fiatalabb családtagjaidtól, ők általában informáltabbak az ilyen ügyekben, vagy szakembertől, neki aztán végképp tudnia kell hiteles tanácsot adnia, hisz ez is a szakmájához tartozik.
  Érdemes megnézni nem csak vezetékes internet szolgáltatók ajánlatait, hanem van pl. a Telenornak olyan számítógéphez alkalmazható WIFI készüléke, (fél tenyérnyi méretű), amely közvetlenül a villamos hálózatra csatlakoztatva működtethető, ráadásul mobilizálható, ha pl. valaki laptophoz alkalmazza, viheti magával, csak áram kell hozzá egy bizonyos idő eltelte után (mert annak is van saját aksija).
  A lényeg az, hogy bármely melletti döntésnél mindenképp figyelembe veendő a lefedettség, mert ha az nem megfelelő, akkor hiába váltasz, nem javul a helyzet.
   
  -ágianyu33- kedveli ezt.
 3. Bubika1949

  Bubika1949 Haladó

  Nem találom a segítségkérő topic-ot,megkérdezem itt! 1 hete lelassult az önálló Unity,addig nagyon jól működött!Mi változott? Nálam minden a régi! Nagyon lassan tölt be!Állandóan ki-be lépek,tisztítok! Köszönöm!
   
 4. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Itt találhatók a segítségkérő topikok a Fórumon 3 fő fejezetre tagoltan:
  upload_2021-7-30_13-28-33.png

  Nem tudunk bárminemű változásról.
  Ha valóban rendszeresen tisztítod CCleanerrel, és nem javul a helyzet, akkor még azt is megcsinálhatod, hogy törlöd a gépedről a jelenleg használatos klienst mindhárom helyről, hogy ne zavarhasson be. Tehát törlőd a vezérlőpultból a programoknál, a letöltő mappából és a lomtárból is.
  Azután futtasd le még egyszer a CCleanert, majd telepítsd újra.
  Reméljük ez segít.
   
 5. Bubika1949

  Bubika1949 Haladó

  Köszönöm,megpróbálom!

  Jobb lett,de nehezebb volt letörölni.mint feltölteni! Köszönöm a segítséget! :)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.21
  Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 6. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Szia, ne várj javulást ez ügyben. Egy apró kiskapu: tudom nem végső megoldás, de jó lehet. Próbálj meg egy virtuális windows op rendszert feltelepíteni a Mac-es gépedre. (virtual box) Ez szerintem működhet.

  Érdeklődnék, a kliens visszakapja valaha a játékkeretet?
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.21
  zsani_apja kedveli ezt.
 7. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Bizonyára tudod - hiszen itt vagy az átállás kezdete óta - , hogy szerepel a tervek között.
  Hogy mikor? Majd ha sorra kerül...
  Nem ismerünk pontos dátumot.
   
 8. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Köszönöm válaszod, reméltem hogy van végre normális kommunikáció a fejlesztők és a modik között. Hát akkor várunk amíg egyszercsak hobb jön egy frissítés és már újra van játékkeret.
   
  Othep kedveli ezt.
 9. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Ez már napok óta jelenség. Nálam van, hogy három módon mutatja az érésidőt. Közben beérett az egész. Nekem tetszik. :D Van itt még probléma bőven a megjelenítésben, de szerintem ezeken át kell lépni. Gondolom nem egyszerű. Engem már nem zavar semmi. Max, hogy nem fejlődik ki semmiből sem a FA fa és a várva várt itemem. :D
  Kitartást, lesz ez még így sem! ;)

  ____________

  Imádom, amikor ilyen kitisztult a fórum. :D
  [​IMG]
   
  Utoljára szerkesztett: 30.8.21
  renyke44, inanna11, Hagymácska55 és 2 más kedveli ezt.
 10. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Sziasztok, megint írok... Csatlakozok az elöttem szólóhoz,
  Nemtudom mi van a játékkal pár napja a beérett növény fele táblán beérettnek jelzi, felén meg mintha most vetettem volna be.(mindeközbe persze az egész tábla beérett)
  A kitett dekorok, pl páncél pannik összevissza jelennek meg, frissítek 2, következő frissétés még 2... összevissza.

  Ui.: még mindíg nem ott röppennek fel a felröppenők ahol a föld/ól/fa van hanem a képernyő külsejéről úsznak be.
   
 11. Kókusztej

  Kókusztej Törekvő

  Kedves játékostársak,

  Szeretnék egy kis segítséget kérni. Másfél év kihagyás után visszatértem a farmoláshoz, de a játék egyszerűen nem működik mióta nem Flash alapú. Gamer gépen szeretnék játszani egy 8GB RAM és egy 8 magos proci segítségével, de egyszerűen folyamatosan kifagy a játék (elméletileg bőven futnia kellene). Több böngészőt is kipróbáltam, de egyszerűen területváltások között kifagy a játék és az esetek jelentős többségében többszöri frissítésre sem reagál. A klienst is próbáltam de az sem az igazi. Régen egy komplett aratás nagyjából 5 perc volt. Most van hogy 15-20. A mobilos aratást már meg sem próbálom.
  Nem gondolom hogy a gépemmel lenne a probléma, ugyanis több nagy teljesítményű játékkal is játszom online és azok tökéletesen futnak, amik jóval több RAM-ot igényelnek.
  Nincs esetleg valakinek a tarsolyában valami kis aprócska fortély a probléma megoldására? Őszinte leszek egy idő után rettenetesen nyűg ez a folyamatos frissítgetés.

  Köszönöm :)
   
 12. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Ezek sajnos megjelenítési hibák, amelyeket a központ felé lejelentettünk.
  Az, hogy mikor kerül javításra, csak azon múlik, hogy a fejlesztők mikor találják meg a hiba okát, és mikor tudják javítani azt.
  Reméljük, hogy mielőbb sor kerül a javításokra, addig türelemmel kell lennünk.
   
 13. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Sajnos a tapasztalatok alapján ennél a verziónál úgy tűnik gyakrabban kell tisztítani a gépet CCleanerrel, és a gyakoribb virágpörgések alkalmával F5 gombbal tudjuk frissíteni a játékot.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 14. EthanWinters

  EthanWinters Utánpótlás-írogató

  Sziasztok. Remélem, hogy maradhat. Nagyon érdekel egy dolog és nagyon foglalkoztat már egy ideje és sokszor eszembe is jut.
  Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek várható valamikor a jövőben egy nagyobb volumenű design váltás a játékban!? Mármint arra gondolok, hogy konkrétan kompletten az egész játék egy új designt kap? A város, a farm területek és úgy tényleg összességében az egész játék. Szerintetek a jövőben lehet ilyesmire számítani? Ki mit gondol erről?
   
  Utoljára szerkesztett: 3.9.21
  Namiamano kedveli ezt.
 15. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Köszönöm válaszod. Remélem mielőbb kijavítják.
   
  GA-BI-O-Farm és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 16. Namiamano

  Namiamano Fórum mestere

  Szia!

  Kicsi az esélye, hogy lesz valami jelentős változás.
  Gondolom most még az Unity-re való átállás utómunkálatai vannak és még el is tartanak egy ideig.
  Most belevágni egy új desing-be, annak a finomhangolásába, elég bátor lenne.

  Üdv: Nami.
   
 17. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia
  Ezt a kérdést itt már egyszer felteteted, és akkor is írtuk, hogy örülnénk neki, ha a hibákat amik a játékot befolyásolják kijavítanák.
  Ennél sokkal fontosabb és égetőbb szükség lenne a mostani játék gördülékenyebbé tétele ( lásd. lefagyások, megjelenési gondok stb)
  Egy teljesen új felület olyan sok pénzbe kerülne, hogy kizártnak tartom, hogy mostanában megvalósulhatna.
   
 18. EthanWinters

  EthanWinters Utánpótlás-írogató

  Igen és meg is értem, persze, ezek sokkal fontosabb dolgok és én is előnyben részesítem, bár ezt a kérdést most tettem fel először. A múltkor csak az őszi témáról kérdeztem és nem egy teljes design váltásról.
   
 19. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szerintem a kettő valószínűleg egybe cseng sajnos arra is írtam, hogy nem , lenne jó ötlet, erre pedig végképp nem sajnos.
   
 20. EthanWinters

  EthanWinters Utánpótlás-írogató

  Még egyszer nagyon szépen köszönöm a választ. És igazad van teljes mértékben, mindenképpen jó lenne ha végre a játék tényleg stabil lenne és nem lenne benne ennyi hiba és rendbe hoznák. Tényleg ez az első.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.