Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

2. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Köszönjük az információkat. És végre nem 3 party pörgetéssel szúrják ki a szemünket a készítők.
    Remélem mielőbb rendbejön a játék. Én kitartok, nem fogom föladni. 2010.10.05 óta játszok ilyen könnyen nem hagyom veszni azt a sok időt/energiát/pénzt amit beleöltem. A többieknek is ezt javaslom. Valahogy átjutunk ezen is. Idő kérdése.... Sajnos most tényleg nem jó a játék, élvezhetetlen.

vihence és ljanika6 kedveli ezt.
  3. peti.pepe.2000

Köszönjük az információkat. És végre nem 3 party pörgetéssel szúrják ki a szemünket a készítők.
    Remélem mielőbb rendbejön a játék. Én kitartok, nem fogom föladni. 2010.10.05 óta játszok ilyen könnyen nem hagyom veszni azt a sok időt/energiát/pénzt amit beleöltem. A többieknek is ezt javaslom. Valahogy átjutunk ezen is. Idő kérdése.... Sajnos most tényleg nem jó a játék, élvezhetetlen.

4. peti.pepe.2000

5. peti.pepe.2000

6. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok az Unity-nél a bahánal csak a zuhatagot tölti be 2-3 rom probálkozás után ,a fák mintha le lenne aratva pedig nem arattam ,a farmon vetésnél egyforma ikonok vannak a táblának a két oldalán kivül atőbbi vethetö termék de mit takarnak az egyforma ikonok ki tudja,minden müvelet töbszöri probálkozás után vagy sikerül vagy nem köszi hátha tudtok valamit leszürni a tapasztalatokbol a fles is nagyon lelassult

7. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok az Unity-nél a bahánal csak a zuhatagot tölti be 2-3 rom probálkozás után ,a fák mintha le lenne aratva pedig nem arattam ,a farmon vetésnél egyforma ikonok vannak a táblának a két oldalán kivül atőbbi vethetö termék de mit takarnak az egyforma ikonok ki tudja,minden müvelet töbszöri probálkozás után vagy sikerül vagy nem köszi hátha tudtok valamit leszürni a tapasztalatokbol a fles is nagyon lelassult

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bent vagyok. Flash-el.. Nem tapasztalok lassulást, mert már annyira lassú, hogy nem tud tovább lassulni.

vihence, Anna051955, joc91 és 2 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bent vagyok. Flash-el.. Nem tapasztalok lassulást, mert már annyira lassú, hogy nem tud tovább lassulni.

10. joc91

joc91 Junior szaki

ez jóóóó:D:D

11. varga1234

varga1234 Fórum hercege

lLehet hülye kérdés de a játékban kérdőjelre léptem és nem megy tovább.Akkor most van event?És a válaszok a kérdőjelre?

12. vm68

vm68 Rutinos

Nem volt egy nagy élmény a mai aratás sem.
    Becsületből próbáltam az unityt.....
    A hajam kihullott, visszaváltottam és a maradék hajam is odalett.
    Mire a végére értem már a rövid időtartamú bónuszok lejártak.
    A felhő aratás már kezdésnek kivette mindem erőmet.
    Iszonyat lassú volt. A bahamáról többször kidobott.
    Még kb 15 percem va az első aratásig, de már megint kint rekedtem .
    Talán már ezt a levelet sem engedi elküldeni.

kovacstne kedveli ezt.
  13. vm68

vm68 Rutinos

Segítséget szeretnék kérni.
    Ha hiba miatt kirekesztett vagyok a farmon, hiába lépek be a fórumra, nem tudok írni.
    Akik karbantartás alatt is tudnak fórumon írni, azoknak mi a titkuk? :D

ljanika6 és milanzs kedveli ezt.
  14. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Szép estét sziasztok - mindent elolvastam amit az elmúlt 24 órában közzétettek - káosz a köbön - a megígért utólagos adventi kalendárium rackó elérhetést nem látom - eventbe nem is merek kezdeni - megint lekapcsolják a flasht nehogy tudjak tenyészteni - hát gyerekek gratulálok - a magyar modikat eszembe sincs bántani sőt szerintem ezt a fejetlenséget megmagyarázni tolerálva közvetíteni a legnagyobb feladat - de én is küldenék egy kódot farmerama bye :(

Samborg és milanzs kedveli ezt.
  15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok,
    már többször kérdeztem, de sajnos választ nem kaptam rá. Androidra készül alkalmazás? Unity nem jön be mobilon. Enélkül az eventek egyértelműen buktásak... - biztos nem csak engem érdekelne a válasz. Előre is köszi, ha van valami bíztató....
    A másik, ha karbantartás van (természetesen megértem a szükségességét), nem lehet belépni a fórumra, így írni sem lehet.
    Ma reggel unityben még tudtam aratni (egy darabig), de most aratásgomb után csak forog a napraforgó. Konkrétan nem működik.

qqce kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

A netem felcsapott csaposnak .

nyuszi63, Ribiszke, vihence és 3 más kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

azt hittem már megjavult a játék. Tudtam ültetni is. És egyszer csak hirtelen kiléptetett. Próbáltam visszalépni, vissza is engedett megmutatta a kezdő képernyőt a kárpótlási csomaggal de mire a kéremre kattintottam volna újra kiléptetett. Ezt eljátszotta unityben is és flash-ben is. És most már csak ezt csinálja. Belépek beenged majd kidob, belépek beenged majd kidob. Egyszóval nesze semmi fogd meg jól.

Ui.: Azóta folyamatosan kidob, legutóbb addig jutottam, hogy át tudtam lépni egyik területről a másikra, leszedtem az állatokat, megetettem, majd visszaléptem a főfarm területre és ujra kidobott.

Utoljára szerkesztett: 9.12.20
    daszi és milanzs kedveli ezt.
  18. vm68

vm68 Rutinos

Már csak 1 vágyam van.
    Bejutni egy aratás-vetés időre.
    Eléggé utálnám a játékot ha reggelig ott árválkodna az a 10 kocka szupertrágyával locsolva

Domos52 és kovacstne kedveli ezt.
  19. milanzs

milanzs Fórumelemző

Én elültetni se tudtam....

20. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

És a letöltés sem műxik :(

milanzs kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.