Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szilvakati

szilvakati Haladó

Az eventet el kell engedni most a belépést gyakoroljuk mindkét verzioban,milyen ügyetlen vagyok mindig ledob.

vihence, Domos52, milanzs és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kisegércsaj

kisegércsaj Junior szaki

Óóóó én butuska egerecske, felbéreltem a munkásokat 3 órányi időre, gondolván, hogy két kör gyorsan lemegy, felszaporítás megolva. Hogy kidobál az még csak hagyján, de hogy a fákat kézzel kellett leszednem, ez már elég viccesre sikeredett. Remélem a későbbiekben a virág egyre kevesebbszer mutatkozik, pláne nem idegesítően sokáig akarja kelletni magát!

Ribiszke, vihence és Domos52 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Egyetértünk. Én már el is engedtem. Flash-el 40 perc alatt sikerült belépnem.

4. milanzs

milanzs Fórumelemző

Az Android tabutéma? :oops:

Ribiszke és ljanika6 kedveli ezt.
  5. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Most 8,04 van, még mindíg nem működik???

mitnemertesz és milanzs kedveli ezt.
  6. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

CoralineJones74 kedveli ezt.
  7. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

8. -kati57-

-kati57- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudok belépni egyik verzióba se. Flashnál 55%-ig tölt be, az Unitynél 100 %-ig, és ott is marad. Mind a kettőnél a barik tolják a talicskát. Nem megy tovább. Nem tudom, hogy lesz így teljesítve az event. Így még munkásokat se lehet elindítani. Ki se lehet használni őket. Ha sikerül valamikor rövid időre belépni, akkor az egyik területről a másikra lépéskor csak a virág forog, vagy kidob a játékból.

9. -kati57-

-kati57- Utánpótlás-írogató

Ezt már nekem is kiírta.

10. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Ez most sajnos több sebből vérzik....nagyon lassú , hosszú 10 percekig forog a virág....aztán kidob.
    A területek között sem lehet gond nélkül átmenni, mert vagy kidob, vagy pörgeti a virágot.

11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Elegem van. Semmi nem normális. Nem működik semmi rendesen. Elpazaroltam egy rakat szupereket, tiszta idegbaj vagyok. Már azt sem tudom mikor mit kellene csinálni, mit csináltam már meg..... Szétrobbanok.
    A nagyfene karbantartással sikerült elérni, hogy egyik verzó sem működik.Iszonyat. A kliens sincs, legalábbis én nem találom, a játékcíme nálam nem változott---- semmit nem értek, és fogy a türelmem.

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tabu.
    De jelenleg nincs róla információnk.

milanzs kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

vihence, CoralineJones74, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  14. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Én megyek filmet nézni! A flash-el nem tudtam egyáltalán belépni, az Unity úgy működik, ahogy leírtátok! Lassú, kidob, egyik területről a másikra sokáig tart átlépni! Írta valaki, hogy annyi a 3 órás munkásának! Én is arra gondoltam, gyorsan megcsinálom a felszaporítás, és ebből az egészből ennyi elég is lesz! Nem fogok tudni területet váltani ! No majd lesz valami! Jó pihenést és ne mérgelődjetek! :wuerg:

vihence, Kuzdern, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

16. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Igen, erre gondolok. A Kerek Keréknél meg az ESC-es gyors pörgetés sem működik egyenlőre. Az is nagy segítség.

17. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Hát én 10 perce rápróbáltam utoljára. Letöltés, install, restart megvolt gond nélkül.
    Mondjuk nem enged be. :) "Egy adminisztrátor kizárt".
    Gondolom, azért mert még nem érkezett el a hivatalos időpont a használatra, ugye?

18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szép estét.

A tegnapi nap kálváriája után azt hiszem részemről biztosan megerősítést nyert,
    hogy jó lesz ez mire lekapcsolják a régit.
    Sebességre megközelíti már most a flasht is pedig biztosan van még mit rajta javítani.
    Minimális akadás, területváltás 2-3 másodperc,
    A gépigénye leszámítva a kezdeti magas CPU használatot,
    egyáltalán nem vészes, talán kevesebb mint flashnél, ami érdekes inkább memóriát szereti jobban.
    S még mielőtt valaki azt hiszi milyen szupergépem van, stb ime:

Egy teljes átlagos, talán átlagon aluli is, semmi extra.

Nem mai darab de még mindig azt mondom, hogy jó lesz ez még egy pár évig,
    feltéve ha a BP is úgy akarja a FARMERAMÁ-t.

Nem nagyon gondoltam volna, hogy ezt fogom írni de jó lesz ez december 31-re.

Amennyiben pedig visszakerül az "ESC" illetve az "ENTER", már most is ezt használnám
    elsődlegesen is. Sok ember véleményét alkotott már ki így ki úgy, de nagyon remélem
    hamarosan mindenki meglátja a pozitív oldalát is s nem csak a negatívot.

Hahacska, kidmama, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  19. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Nekem ugyan ez van... restart után rákatt és hófehér az egész képernyő már csak, még a főoldalt, belépési oldalt se mutatja... :cry::oops:

20. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szerintem is jobb lett, gyorsabb mint a flash volt tegnap. Maradok is a unitynél úgyis muszáj lesz. Az apróbb hibákat majd javítják.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.