Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok.Tegnap sikerült letölteni a klienst,de reggel aligbírtam belépni,kell valamit menteni töltés után? Valami nem stimmel,túl jól működik minden

kovacstne kedveli ezt.
  2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

most sikerült nem tudom nagyon sok vagy 20 próbálkozással a belépés, félek, ha kilépek belőle megint nem tudok visszalépni.

Samborg kedveli ezt.
  3. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Nagy nehezen megoldódott, de nem merem letölteni az új verziót,tök hülye vagyok hozzá, szőke vagyok és nem mai pipi.:(

Ribiszke és Kissgazdafarmja kedveli ezt.
  4. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Gondoltam,vagyis tudtam hogy nem fog menni,még soha nem töltöttemlle semmit,és már nem is erőlködök tovább:oops:

Kissgazdafarmja kedveli ezt.
  5. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Tegnap letöltöttem a javasolt klienst.Volt nagy öröm,kis hibákkal,de működött.Ezután álomra hajtottam fejem,és ma reggel ismét beakartam lépni,de csak 1 nagy fehér mezőt mutatott ahol tegnap még a játék futott.Ahogy itt olvasom a többi játékos hozzá szólását,már csak azt szeretném tudni,hogy most megint mit akarnak tesztelni,amikor a játékosok kb. fele be sem tud lépni?Azt kérik játszunk minél többen,de ehhez előbb be kéne lépni.Talán előbb ezen kéne valamit javítani .

6. Nálam!
    A tegnap félben hagyott Téli éjszakákat indítottam, a halak teljesen üresen jelentek meg.
    Kilépés visszalépés és Ua.
    Ismétlés végre jó, de láss csodát fordítottan volt feltüntetve az értékrendi sorrend.
    Át kell állnunk egy új lassabb és így egy " élvezetesebb " játékra, teli meglepetéssel.
    Bízunk abban, hogy ez a formula egyszer utol éri a RÉGIT.

inanna11 és Ribiszke kedveli ezt.
  7. Kissgazdafarmja

Kissgazdafarmja Utánpótlás-írogató

Kiváló ötlet volt pont event közben kisérletezni.Én nem tudom letölteni ,mert folyamatosan fail a letöltés ,és nem is értek hozzá ,hiába olvasom...Úgyhogy játszani nem zudok ,1 órát vártam a betöltésre ,mindenhol hiba ,lassú ,lehetetlen bármit csinálni.Persze az eventbe befektettem csatnit ,gépet mindent ,aztán használni sem tudom ,mert ver az ideg mire betölt.Köszi

Ribiszke, Mevilla és Haar-Anna kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Estig a unityt erőltetem, aztán a gyerek majd megcsinálja ezt a letöltés dolgot. Nekem természetesen nem sikerült a telepítés, kiír valami hibát, így gyorsan el is engedtem. A unity lassacska, de működik, egyedül az eventfelület esik szét. Türelmes vagyok, olvasom a tapasztalatokat, aztán majd lesz valami.

kovacstne kedveli ezt.
  9. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Sziasztok Gazdák.Mai belépésnél én is letöltöttem a klienst....Amit tapasztaltam,lassú betöltés,akadozva arat,a felröppenők rá fagynak a monitorra,másik területre menve is ott vannak,csak a beültetett földet mutatja,s ha nem viszem rá a nyilat nem is tudnám,hogy beérett a termés.A fórumra lépve kiírja,hogy hozzászóláshoz lépjek be....
    Ennek örömére töröltem a klienst

Ribiszke kedveli ezt.
  10. Bolygóhollandy

Bolygóhollandy Utánpótlás-írogató

Borzalom!!! Sikerült 1 farmomat learatni,az Edgén nincs egér ,a firefox már fekete.Bónusz oda,6 farm kuka. Befejeztem.Köszönöm . Siker! 11.02-kor 100% bónusz lejárt , félóra küzdés után rögtön betöltött.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    JourneyRickman kedveli ezt.
  11. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok ez érdekes struccot akarok tenyészteni és halat mutat de emut ir ki érdekes

Fuhur kedveli ezt.
  12. bimbula53

bimbula53 Fórum-zöldfülű

A kliens telepítése és indításának a végeredménye: win7 (64bit) és win10 (64bit) fehér képernyő semmi más. A procit nagyon leterheli, közel 100% - ban. Második napja próbálom életre kelteni, de nem megy. Mikor lesz működő képes kliens?

13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, a tegnapihoz képest nagyon lelassult a játék az unytin, próbálkoztam a kliensen ott sem különb, ráadásul a kliensen belépve, ha frissitek átugrik az unytire tehát aki azon nem tud játszani bukta per pillanat a játékot.

14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nem vagy egyedül, ma kb. 20 próbálkozásomra beengedett, és amikor learattam kiléptem, mentem volna a másik farmomra, na azóta sem tudok vele belépni, fekete kép, majd olyan gyönyörűen kifehéredik, hogy még a hypotól sem lenne ilyen csodás fehér. Belefáradtam.

15. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Sziasztok!

Csak kérdéseim vannak: (próbáltam visszaolvasni is, de vaksi vagyok bizti, az elmémre már nem ... )
    - ugye nem kötelező ez a kliens letöltés, ha megyeget a nélkül is ?
    - hol van kiírva, hogy mikortól meddig lesz az unity? Mintha az előbb még flash lett volna, aztán ki-beléptem és már unity-vel tudok csak belépni. (mennek bónuszaim, kicsit döcögős, de nem panaszkodom)
    - Nem lehetne ezt az infót a Hírek/Fejlesztéseknél megjeleníteni, hogy egyértelműbb legyen, mikor váltunk át és vissza?

Köszi

16. anci0915

anci0915 Aktív író

Sajnos nekem is csak a fehér képernyő jön be.

17. piros53

piros53 Fórumlakó

sziasztok letöltöttem asztalon az ikon megnyitom és benn vagyok viszont 150% nagyitásnál nincs meg az alja a játéknak tehát nem tudok sok mindenhez hozzáférni
    125% nekem kicsi
    a fórumra nem enged írni mer azt mondja hogy be kell jelenkeznem ugyanazzal a névvel jelentkeztem be amit nem ment el még és ezért újból mindig be kell írni

18. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

nálam is ua

JourneyRickman kedveli ezt.
  19. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Laptopomról képtelen voltam belépni, viszont a gyerek gamergépe hasit.

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Kapkodok, olvasok.
    Nálam is Win7 pro van, 64 bit, 8 GB, tegnap este telepítte a fiam, tökéletesen működik, nagyítani sem kell, mert ugyan csak keret van, de az akkora cirka mint a játék normál módba, csak nincs mögötte a háttér.
    Arattam kézzel, géppel, kevertem malomterméket, törültem és raktam ki más dekorokat a világítótoronynál,minden OK.
    Amikor sietek, akkor inkább abba lépek be , mert gyorsabban tölt be mint a Unity.
    Most épp Unitybe vagyok belépve a fórum miatt, de még itt a fórumon is leugrál a sárga csík:sleepy:

kovacstne, marcsi152, mamszi5107 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.