Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

A kliensnél még mindig nem lehet a fórumba belépni, mert "idegenként" kezeli, de a régi felületen, ha beírod a nicked és belépő jelszavad, a Játék ugyan nem tölt be, de kereten kívül lent középen ott a Fórum kifejezés, arra rákattintasz és már bent is vagy a Fórumban.
    Jelenleg is így vagyok itt. Működik a dolog... :)
    (E gépen XP van még és lehetetlen még a klienst is letölteni.)

Mogyi kedveli ezt.
  2. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Elértem, hogy ne legyen fehér képernyő!
    De ettől még valami hiba van a dologgal.
    Bár a vírusirtómba kivételezettek közé raktam a programot, ez úgy látszik, hogy kevés volt.
    Letöröltem a gépről a vírusirtót, így telepítettem fel a kliens-t. Csodák csodája szépen betöltött és ment a játék, hasított.
    De jött a fekete leves is. Kiléptem és amikor visszaléptem már fehér képernyő volt.
    Újraindítottam a gépet. Semmi! Fehér képernyő!
    Letöröltem a kliens-t, takarítottam. Újra telepítettem a kliens-t, ismét futott a kliens és a játék hibátlanul. Kiléptem, beléptem, ismét fehérség.
    Kezdtem elölről mindent.
    Amikor feltöltöm a kliens-t a gépre, akkor látni, hogy első belépés esetén a tálcán szalmapali zöldül, tölti a program a játékot!
    Kilépés után viszont, újra belépésnél megáll az élet.
    Fehér képernyő és pali nem zöldül.

Samborg és kovacstne kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nos, az event felületen megint szétesett a háttér és lefagyott az egész. Most újratölt...ezek szerint az eventet most hanyagolom. Csak termelem a növényt, aztán meglátjuk. Úgyis messze még a vége.

marcsi152 és mamszi5107 kedveli ezt.
  4. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

Gazda: csengusz2010 Id 17296877 Gép 64bit intel pentium CPU G-2030 Pind 71 ms
    le 27 mbit/s fel 1,7Mbit/s
    Kliensnél a teljes képernyö kocka nem aktiv igy is müködik de a teljes képernyöt nem tudja kitölteni igy picik a kockák és nehéz kezelni
    Segitséget kérek a teljes méárethez.Köszönettel csengusz 2010

5. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Én nem töltöttem le semmit nem értek hozzá majd du-tán a 20 éves unokám megpróbálja. A játék kissé akadozva de müködik így is

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Az a baj, ha feltelepítek gyári jogtiszta Windows 7-et bármelyik gépemre (és virtuális gépre is), nem jó. Tehát, a frissen telepített, updatelt és nem updatelten sem jó. Win 7 32, 64bit. Nem jó semelyiken se. Kikapcsoltam servicesben a defendert és a firewallt de nem jó úgy se. Update nélkül és update után is kipróbálva, úgy se jó, nem valamelyik frissítés játszik közre. Több ötletem már nincs.

orfisxo, inanna11, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  7. Hellnyuszi

Hellnyuszi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam is a letöltés fehér kép :(

Galadriel kedveli ezt.
  8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szia
    Az enyém win7 home 64 bit 6 GB RAM.

kovacstne kedveli ezt.
  9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én nem töltöttem le a klienst, nagyon jól müködik a gépem, semmi gond vele, mindenhol megfelelően müködik. Remélem ez továbbra is igy lesz.

mamszi5107 kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Kotelező letölteni? Mi a határidő? Csak tudni szeretném, hogy meddig fogok játszani, ha nem sikerülne.

11. -Cica-80

-Cica-80 Fórum-zöldfülű

Két területet nagynehezen learatok,utánna lefagy az ültető mellé meg szellemként oda jön az össz növény, két terület között míg betölt egy örökkévalóság,Esc nem működik a keréknél,a többit már megse mertem próbálni.

12. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Megjegyzem, azok közé a szerencsések közé tartozom, akiknek simán a böngészőből jól és gyorsan pörög a unity. Ettől függetlenül bosszant, hogy a kliens nem működik megfelelően a gépemen.

orfisxo, Galadriel, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  13. hskriszta

hskriszta Utánpótlás-írogató

Másfél órája próbálok belépni...egaz rég beérett...csak azt bánom, hogy egyáltalán belekezdtem az eventbe. A lehető legjobbkor van ez a teszt...

14. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Sziasztok!
    Kipróbáltam a kliens letöltést. Meglepően gyorsan ment. Működik. A megjelenítéssel nem volt gond. WIN8.1. A NOD32 nem reklamált a telepítés miatt. Majd hétvégén próbálgatom a működést is. Mind a kettőnél.
    Szerk.1. Nem kellett újraindítani a gépet.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
  15. Hellnyuszi

Hellnyuszi Fórum-zöldfülű

A netes felületen nagy nehezen beszedem a kalendáriumot és a napi jutalmat. A térképről mennék a főfarmra, elég lassan tolja a bari a másikat a talicskán de eljut 100ig mire visszadob a térképre:(>:( már harmadjára, kicsit idegesít

16. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Másnál sem jó a piac? Nem tudok a baha semelyik növényéhez, terményéhez hozzáférni, nem működik az átváltó gomb. Próbáltam trágyát venni, de hosszú percekig nem reagált a megvétel gombra, meguntam, kiléptem.

17. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

erre én is kiváncsi vagyok ! Kliens nélkül nem fog működni a játék? az előzőeket olvasva, kínlódás az egész.

Lenczy kedveli ezt.
  18. pacsírta21

pacsírta21 Járnitanuló

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy minden belépésnél, és minden farmon le kell-e tölteni a klienst? Esetleg, lehet, hogy gépenként csak egyszer? Minden belépésnél felajánlja. Igazából fogalmam sincs, hogy mit csinálok.
    Köszi, ha válaszol valaki.

19. damien

damien Haladó

Évek óta tudta mindenki, hogy eljön ez a hónap, amikor vég lesz a flashnek! Erre még mindig ez az összetákolt borzalom az, amit le tudnak rakni az asztalra. Az ember szeme kigúvad ettől a homályos grafikai megjelenítéstől. A legbosszantóbb hibák/állapotok nem lettek megoldva, kijavítva. Szerencse, hogy a mindenféle értéktelen csomagok jönnek, és a fizetési oldal jól működik.

Lenczy, Anna051955 és erika260665 kedveli ezt.
  20. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

egyszer. ha ujra felajánja x el tüntesd el szia

pacsírta21 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.