Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Sziasztok!

Az elöbb rájöttem valamire, ha bemegyek a főfarmra és vissza a térképre aztán újra a főfarmra akkor mutatja az érési fázist, ezt minden területen megcsináltam és mutatta minden hol.

2. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! A játékba be tudok menni, igaz nagyon lassu a müködése. A kliens nem működik a gépemen, csak egy fehér képet lehet látni,Windows 10 van a gépemen, és a chrome a böngészöm.Máma még megpróbálom a fiammal fel tudom rakatni a klienst, ha rá tudom beszélni. A játékban találtam egy olyan hibát amit eddig nem ismertem. A farmvisszarendező nem mutatja hogy mi van elmentve, csak egy felkiáltójel van a kozepén. Igy igazán nagy kihívás az elmentettek közül kiválasztani hogy melyiket akarjuk most használni.Erre már csak azt tudom mondani, ami nem megy ne eröltessük.10 éve játszom ezzel a játékkal de mindenneg vége van egyszer.

Sauvage kedveli ezt.
  3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nekem elfogadhatóan működik, leszámítva az apróbb, idegesítő hibákat (pl. hogy időnként pár másodpercre egyszerűen lemerevedik az egész játék a fórummal együtt). Nehézkes keresgélni, nem a megszokott sorrendbe teszi pl. az ólakat. A talányosok most a sor végén vannak, de azért mindent megtaláltam. Az elmentett tisztást is sikerült a farmrendezővel visszatenni. Én NAGGGYON REMÉLEM, hogy ennél rosszabb nem lesz. A levelezés nem jól működik, de erről tudunk. Viszont Kacsa Kata repülős postája működik, váltottunk így üzenetet Fätummal.
    Én nem vagyok egy nagy tudású infomókus, de én úgy értelmezem, hogy a klienst csak azon játékosok töltsék le, akiknek nem elég a számítógépük kapacitása a hivatalosan megadottnál.
    Mondjuk szerintem is kihagyhattak volna eventeket erre a tesztelős időszakra, akár pár hétre is. Én a tenyésztős eventtel készen vagyok. Ma megcsináltam egy óra alatt. Az Észbontó tél pedig még tart elég sokáig. Úgy gondolom, azok is tudnak majd vele játszani, akiknek most nem megy, ha vasárnap visszakapjuk a Flash-t, még lesz elég idő.
    Kitartás, kitartás, ne csüggedjetek, ne hagyjatok itt bennünket. :inlove: Adjunk még esélyt a BP-nek januárig. ;)

juliannakoczkas, vihence, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  4. szendrei62

szendrei62 Utánpótlás-írogató

Rettenetes rossz a kliens, idegesítő a játék, kárt erőltetni

5. piros53

piros53 Fórumlakó

eszközazonosító bekapcsolva és mégsem látom hogy mi ére
    tt be
    földek animációja kikapcsolva és mégis repkednek a madarak
    a piac rajza -fö és baha -fordítva jelenik meg
    saját eladások csak külön lapokon ezért átláthatatlan
    láda nyitogatás egy borzalom hogy mindig az elejére ugrik
    és míg irtam ezt a pár sort 2x lefagyott pár pillanatra

6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Koszi szepen, de ezt most passzolom, tobb okbol is, de a legegyszerubbet : Unityben meg a baglyok sem mukodnek nalam :D

Viszont az egesz magyar kozosseg neveben mondhatom, hogy nagyon jo hogy vagy nekunk, es koszonjuk a herkulesi erofesziteseidet.

Ertem en a terhelest meg az eventeket, csak nekik is erteniuk kellene, hogy ennek a frusztracionak milyen hatasa van a jatekos kozossegre.

OK, kihagyom a tarsasjatek eventet, hat puff, tobb is veszett Mohacsnal. Nyilvan az egy rohej, hogy azt gondoljak, hogy mondjuk 4 kartyapaklival mindenki milyen boldog lesz mint kompenzacio, de hat na....

Viszont eddig csinaltam a szezonokat szorgalmasan, jelen allas szerint az is kimarad, az utolso, ez mar kicsit nagyobb frusztracio... csak egy piciket...
    Pluszban mi lesz ha egesz decemberben nem nagyon tudok jatszani, esetleg januarban sem... Nem vagyok biztos benne, hogy utana sok motivacio marad meg bennem probalkozni majd.

Ugyhogy ertem en a terhelest, meg a tobbit, de nalam jelenleg peldaul nem mukodik az elv, hogy legyen event es belepek, mert napi 2-3, 4-5x probalkozas utan feladom, es ha be is tudok lepni, akkor le tudom aratni a fofarmot es utana ki is lepek, tehat ezzel nem tudom hogy pontosan milyen terhelest mernek. Max annyit hanyan probalnak belepni, de hogy a jatekban pontosan mi zajlik, mar nem latom, hogy hogy tudjak merni, ha az emberek 5 perc utan ki is lepnek. De mindegy, varok, majd lesz valami.

vihence, Sauvage, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  7. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Kedves Beko!

Én ugyan nagyrészt olvasó módban vagyok,de azért erre szeretnék reagálni.
    Igen, tesztelik eventekkel. És szerinted mennyien fogják a fenébe hagyni az eventezést, amikor csak gond van? Mennyien lesznek, akik belépnek?
    Nekem aránylag jó gépem van, mégis szenvedek. És nehogy már egy játék írja elő, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnem!
    Amikor elkezdtem játszani, elfogadtam a BP feltételeit. A jelen helyzetben a BP megszegte a kétoldalú megállapodást. Neki biztosítani kell a játékot, amit vállalt. Magyarul a BP nem teljesít!
    236-os szinten vagyok, az elsők között regisztráltam. Nem keveset költöttem a játékra, de ez az én magánügyem.
    Viszont én is erősen gondolkodom az abbahagyáson.
    Lehet, hogy az én pénzem csepp a tengerben, de sok csepp nagyon tud hiányozni. Ezt tapasztalatból tudom.
    Megértem, hogy nektek sem könnyű, mindenki benneteket piszkál. Minden tiszteletem azért, amit csináltok, én nem tenném.
    Viszont a védhetetlent, elég nehéz védeni!
    Játszom másik játékkal, ami szintén flashes volt. Érdekes, már fél éve megoldották, hogy a gépemen hibátlanul megy. Ezt vajon nekik hogy sikerült? Ahogy Melan mondta, eddig rá sem bagóztak, most megy a kapkodás.
    Csakhogy egyelőre semmi pozitívat nem látok.
    Mindegy dec. 31-ig még játszom a régi verzióval, aztán majd meglátom.

ladislaw11, Ribiszke, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Melan, a Te döntésed, de: ne várd hogy jobb lesz, hiszen ha Te nem teszel érte, magától nem fog megjavulni. Amiket leírtál, annak oka van, csak nem ismered fel, Én ebben segítettem volna.
    Ha nem jó a baglyod, itt is tudok bőven adni elérhetőségeket felém.

9. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Kedves BEKO nem kéne a felhasználókra hárítani a fejlesztő-programozó csapat trehány, lusta , impotens "munkáját" Nagyon sajnálom, hogy így látod a dolgokat.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    fankostepsi, cb83, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  10. _sziszkó_

_sziszkó_ Utánpótlás-írogató

Ha valaki nem olvasta volna:
    Kedves Játékosok!

Korábbi híreinkkel ellenkezően az adventi kalendáriummal kapcsolatban nem fogunk szkriptet lefuttatni. Ehelyett a következő megoldás kerül alkalmazásra:
    • A december 8. és 9. napokhoz tartozó kalendáriumi mező utólagos kinyitását minden játékos számára ingyenessé tesszük, vagyis aki nem tudta kinyitni ezeket időben, az utólagos kinyitásért nem kell majd farmaranyat fizetnie! Viszont ezt a kézi nyitást nektek kell megtennetek, vagyis automatikusan nem kerül kinyitásra mindenkinél a mező. Ez a változás jelenleg még nem éles, ezért kérünk benneteket, hogy a jelzésünkig aranyért ne váltsátok ki ezen két nap jutalmát!
    • Aki esetleg ezen két nap ajándékát még farmaranyért nyitotta volna ki, kérjük forduljon a supporthoz, ahol a nyitás árát jóváírjuk. Fontos, hogy ez a lehetőség csak a megjelölt két napra vonatkozik! A kompenzációért mostantól kezdve lehet jelentkezni supporton.
    A rackót érintő szkript jelenleg is fut, ezzel kapcsolatban a türelmeteket kérjük, hamarosan mindenkinél helyre fog állni a helyzet.

Köszönjük a megértéseteket!

A Farmerama Csapata

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha egy lemerült Teslába benzint öntesz , nem fog attól beindulni .

juliannakoczkas és Sauvage kedveli ezt.
  12. -Sandya-

-Sandya- Fórum-zöldfülű

Hiába töltöttem le a klienst csak fehér képernyő szintén. A régi verzió lassan tölt be.

fregolinyi és Galadriel kedveli ezt.
  13. mateva2011

mateva2011 Fórum-zöldfülű

Nekem le sem töltödik a klines megszakad és el sem lehet indítani. A betöltödés legalább fél óra és ketten is játszunk a farmmal tehát nagyon idegesítő, nekem is csak karikázik nagyon idegesítő, hogy nem lehet normálisan játszani, Ez a teszt nagyon elveszi a kedvet mivel most lett telepítve a Win 10 és más játékot simán visz, nagyon elgondolkodtató

fregolinyi és Galadriel kedveli ezt.
  14. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Hurrrráááááááááá! Köszönöm. :) Küldök egy csatnit. Kár, hogy elfelejti, és mindig át kell menni, de így legajább látom.

Nincs ilyen gazda. :( Küldj egy baglyot a *EMESE* farmra kérlek.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    juliannakoczkas, Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    a képnél jobbra fönn a sarokban van egy szám 0/1, vagy 1/1. Nézd meg, itt ellenőrizheted, hogy megvásároltad-e már
    Tippként=frissíts egyet, lehet helyreáll.
    -- --
    Unitiben aratok vetek, vannak problémák, de próbálom türelemmel végezni.
    Hibák amiket észleltem = egérhez "ragad" egy földdarab, vagy dekor, Fák, növények beérése nem látszik, Ajándékküldés nagyon nehézkes, görgetés csigalassú, Névsorban keresés hasonló, A betűk, képek lekicsinyítése nem szerencsés -nehezen látható, Vetésnél az egér "önálló életet él", itt is mintha húzná magával amit érintettünk, s azt ülteti el.Gépi aratásnál a felröppenők megállnak a kockán, majd kis idő múlva pottyannak csak le.
    Kézi aratásnál a felröppenőt adó kockák kifehérednek, ide ültetni is csak az egér rajta mozgatásával lehet eltüntetni a homályt, s ültetni.
    Tenyésztésnél az aratógép nem aratott le, nem mutatta milyen eredmény lett, csak az áttekintésnél tudtam megnézni. Állatok nagyon aprókák, túlságosan le vannak kicsinyítve.
    Úgy vettem észre minden művelet több időt vesz igénybe, mint előzőleg.
    A kliens nem telepeítettem le.
    Hirtelen ennyi tapasztalatot tudok leírni.
    Türelmet kívánok mindannyiunknak, Moderátoroknak kitartást.

16. leventepál

leventepál Utánpótlás-írogató

Aki nem lép be, azért nem teszi, mert nem teheti! én is így jártam, egyszerűen nem enged belépni, pedig próbálkozom tisztességgel.

Sauvage, Kuzdern, fregolinyi és még 1 ember kedveli ezt.
  17. giardino78

giardino78 Járnitanuló

Kedves Mindenki!
    Nagyon elkeserít ez a farmerama helyzet. Egyetlen kert aratása, vetése és vizezése kézzel nekem több mint 25 perc volt. Minden mozog, ugrál, az ember szemét tönkreteszi. Az animációt nem tudom kikapcsolni. Az állatok etetéséről nem is beszélek, katasztrófális. Nem is értem, hogy miért event közben kell ezt a verziót rákényszeríteni a játékosokra, lehet, hogy kellene törölni az eventeket, és úgy tesztelni. Ráadásul három farmon kézzel dolgozom, mindegyik farmom 220 körüli. Nem tudom elképzelni, hogy ez a játék játszható lenne januártól, az ünnepeket beleértve szűk három hét alatt. 2 éves lesz februárban a gépem és mégis játszhatatlan a játék.
    Nem panaszkodni szeretnék, az elmúlt teszteléskor pont ezért nem is írtam. Vártam a javulást, de hiába. Üdv

Ecóka1 és ulmo12 kedveli ezt.
  18. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Sziasztok! Mac gépem van, hogy tudom ezt a funkciót kikapcsolni. Mert zúg a processzor melegszik a gép, lassú a játék.Köszönöm!

Tudom, hogy csak Windows-ra jó a program, de miért nem engedi a Mac-nél a régi verziót???

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ahogy olvasom, nagyon sok az türelmetlen játékos, pedig ez tényleg csak egy játék. Maximálisan egyetértek Tomával, hisz azon dolgozik BP, hogy nekünk jó legyen. Persze, nem megy zökkenő mentesen, de majd szép lassan minden a helyére kerül.
    Aki a munkahelyén számítógépes programmal dolgozik, dolgozott, biztosan előfordult, hogy a régi helyett egy hatékonyabb programmal kellett dolgoznia. Nos, azt sem lehetett 1-2 nap alatt megtanulni, megszokni. Kellet pár hónap mire minden hibamentesen ment.....nem így van?
    Nálam most teljesen elfogadhatóan működik a játék, a kisebb problémák nem idegesítőek. Megpróbáltam a telefonomon is, kicsit lassan tölti be, de működik ott is.

juliannakoczkas, Marika312, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy meg merjek-e szólalni az elolvasott hozzászólások után még, de had írjak le valamit én is.
    Szóbakerült a Téli szezon, Melan szomszim írta, hogy nála baj van. Őszintén sajnálok mindenkit aki gondokkal küszködik.
    Nekem ezek szerint szerencsém van.
    Simán és zökkenőmentesen vittem el a kliensben idáig:[​IMG]

Sem a beadásokkal, sem a dupla kattintással nem volt túl nagy gondom, kiléptem a magtárba lent venni, mert nem figyeltem előre a mennyiségére, meg tudtam csinálni vettem és minden vevőt kiszolgáltam teljes mértékig..
    Ma tudtam használni a munkásokat is. Jelenleg a böngészős változatban vagyok, hogy írni tudjak a fórumra.

Sok hiba van nálam is, de alapjaiban működik a játék és én még mindig nem adtam fel a reményt, hogy maradok a játékban januárban is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.