Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Többször letöltöttem a klienst, futtattam, de kb. úgy reagált, mintha a 87 éves ágyban fekvő anyámat akarnám futtatni. Nem csinál semmit. Üres a képernyő. Az elején még volt egy FARMERAMA felirat, de aztán semmi. Mit kell csinálni ahhoz, hogy működjön? mert így a unity használhatatlan. Idő kérdése, de nagyjából betölt minden, csak zavaros. Pl. a vetés esetén a felugró ablak összes piktogramja szétesett paca. csak kb-re találom meg, amit keresek. Ez ugyanígy volt az eddigi próbaverzióknál is. A gépem paraméterei a leírt feltételeknek megfelelnek, bár tervezem egy kicsit gyorsabb, de használt gép beszerzését, 1-2 hónap, addig is jó lenne legalább ezt a játékot normálisan játszani.

mamszi5107 kedveli ezt.
  2. jutka65

jutka65 Fórumprofi

Sziasztok unity katasztrófa - csak a tenyészállat piac végiglapozása majdnem 30 perc (lemértem) - a klienst nem tölti le - én nem akarok bántani senkit meg vagyok már edződve a kezdetek óta játszom - de, hogy ezt a 48 órát (és ez nem az amerikai vígjáték címe) pont hétvégére kellett idetolni úgy, hogy event van baby boom van- még berakták az egy tápos tenyésztést is, hogy még keserűbb legyen annak aki nem tud játszani na ez a no comment

Samborg, mamszi5107 és Ribiszke kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, ez nem a kliens. Hanem böngészős belépés.

inanna11 kedveli ezt.
  4. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Szia! Majd olyan lesz, vagy még jobb is, ne add fel, ugyanmár mindennek ára van, ahhoz hogy remek játékunk legyen át kell esni néhány buktatón. :)

vihence és Kuzdern kedveli ezt.
  5. pisti64

pisti64 Utánpótlás-írogató

48 órára felfüggesztem a tapasztalatpont gyüjtögetést, mert nagyon nehezen lehet leszedni a paszulyt. Kinek van ehhez türelme?

Leho69 kedveli ezt.
  6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Nálam is működik minden, és nálam sem olyan mint régen...
    ....de...most is kijött egy hibajavítás, majd javítanak több mindent is.

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Rosszabb, mint volt. És ezzel el is mondtam mindent.

inanna11, Hajnalifény és Zuhi kedveli ezt.
  8. Ilimama41

Ilimama41 Fórum-zöldfülű

9. Szama

Szama Fórum veteránja

Ahhoz mondjuk tudni kellene belépni a játékba! De én se tudtam minap se. Szóval tök jó, hogy tesztelni akarják így terhelésesen, csak ahhoz kellenének a játékosok is, meg az, hogy be tudjanak lépni a játékba. Meg ugye az sem ártana, ha a belépés után tudnának csinálni valamit a játékban! De ha a játékosok nagy része belépni se tud, akkor talán el kellene gondolkozni....
    Felfogtam, hogy miért így akarják tesztelni a unityt, de ők meg azt nem fogják fel, hogy a játékosok egy része belépni sem tud a játékba, és nem azért mert a gépe kevés a játékhoz, hanem azért mert egy rakás ftalicska az unity.
    Elsőnek egy normális keddet tudni kellene megszervezniük, aztán jöhet az eventekkel terhelés. De amíg olyan alapvető hibákkal fut a dolog, hogy a játékosok belépni sem tudnak, addig talán nem kellene erőltetni a dolgot. Pláne nem a játékosokra kellene kenni a hibát, meg azt mondani, hogy hát nem lépnek be a játékba, ha nincs motiváció, vagyis ha nincsenek eventek. Vagy hogy gyenge a gépük hozzá. Én is eventeznék, de olyan szinten lassú és akadozó a játék, hogy a minijátékot skippelhetem is, mert már annak is örülök, ha aratni meg vetni tudok. A gépem pedig többet tud annál, mint amit kérnek gépigénynek a játékhoz.

tutitanya, Lenczy, Zuhi és 2 más kedveli ezt.
  10. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Attól kéne értékesebbnek éreznünk, hogy több viszontagság árán jutunk hozzá??o_O

Érdekes, nálam jobb. De tényleg. A böngészős.

Mondjuk, az szerintem is jobb lenne, ha meghirdetnék, hogy ekkor meg ekkor terheléses tesztet tartunk, mindenki nyomuljon, ahogy tud, aztán mindenki kap ilyen meg ilyen jutalomcsomagot. Például hétvégén valamikor, amikor legtöbben otthon vannak és hajlandók rászánni az időt. Akár 1-2 órát is. Szívességből, hogy érezzük, hogy teszünk valamit a játékunkért.
    De ez, hogy a közepén szétvágnak egy eventet, mert úgyis függők a gazdák és erőltetik, ha megy, ha nem, az így elég durva.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    fankostepsi kedveli ezt.
  11. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Ezt akkor már végkép nem értem. Amikor belépek megjelenik, a letöltés., én az X bezárom és el kezd a virág forog, forogni. Lassan de meg nyílik a játék. Akkor tulajdonképpen mit csinálja, hogyan lépjek be.

12. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Ezt akkor már végkép nem értem. Amikor belépek megjelenik, a letöltés., én az X bezárom és el kezd a virág forog, forogni. Lassan de meg nyílik a játék. Akkor tulajdonképpen mit csinálja, hogyan lépjek be.

13. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Nem ezt írtam, de a boldogulásnak mindig is ára volt.

14. MyLittlieFarm

MyLittlieFarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Eddig nagyon jól ment a játék a mobilon is, ami nagy segitség volt eventeknél pl hogy időben tudjak aratni.De az uj verzió egyáltalán nem megy telefonon, és az intelligens kliens sem telepithető mobilra :( Mondjuk gépen is elég idegesítő mert lassu, vagy ugrál össze-vissza. Én eddig kikapcsolódtam a játékkal, de most csak felidegesitem vele magam :(A másik ami nem tetszik a kliensben hogy ahányszor ujra be akarok lépni mindig ujra be kell irni a felhasználónevet és jelszót :( Nagyon idegesitő, főleg ugy hogy folyton lefagy és ki kell lépni és ujra be.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Most Firefoxal vagyok, nem élvezhető a játék, de letudok aratni. Jelenleg más nem is érdekel. De tényleg jobb volt múltkor.

inanna11 kedveli ezt.
  16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Koszonom, lehet kesobb igenybe is veszem.

Egyelore magam reszerol varok turelmesen, de kozben azert aggodom, mert nem nagyon javulnak a dolgok.

A szemrehanyasokat, meg sertegeteseket meg figyelmen kivul kell hagyni, nem mindenki tudja megfeleloen leirni a frusztraltsagat. Viszont a frusztraltsag sajnos ertheto azert. Ahogy az eventcsevegoben itt is at kell ugrani bizonyos kommenteket, nyilvanvalo, hogy itt sokkal tobb atugrani valo lesz mint egy sima eventnel, valahol ez varhato.

Segiteni akartok, a fejlesztok dolgoznak, a jatekosok varnak/jatszanak/probalnak kitartani. A helyzet nem jo senkinek, jo lenne legalabb valami halvany javulast latni. Meglatjuk, a remeny hal meg utoljara.

inanna11, Kuzdern, vihence és 2 más kedveli ezt.
  17. Tökfejgyerek

Tökfejgyerek Utánpótlás-írogató

El se hiszem!A többi farmon munkásokkal vetettem,mire erre a farmra értem lejárt a munkás ideje.Olyan gyorsan bevetettem,locsoltam manuálisan hogy nem győzök csodálkozni!!Délután még a farmra való belépésért is bő 20 percet próbálkoztam.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  18. Árnyék9

Árnyék9 Utánpótlás-írogató

Rettenetes, klienst többször megpróbáltam icon megvan az asztalon, de fehér ablak nyílik meg onnan sehova tovább. Firefoxban a legelviselhetőbb játszani de az is lefagy és nagyon sok a hiba benne szinte minden elemnél van valami gond. Szerintem a hétvégi játékot nem kellene tönkre tenni ezzel a próbával ennyi idő alatt is kiderült hogy sokat kell még javítani rajta.

juegodetronos kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Tökéletesen egyet értek veled.
    Engem az is zavar, hogy nem tudok hamargyorsan pörgetni, inkább nem pörgetek, s hogy lazán játszak fizessek is, hogy az aratás ne legyen szenvedés. Mert én már nem tudom elképzelni munkások nélkül a játékot. Szerintem nagyon sokan ugyanígy vannak vele. S akkor még bosszantson is a sok üresmenet? Frászt. Tehát ez a játék nekem ezen a ponton mindenképpen fizetős. Most éppen a kuponokat fogyasztom.
    Nekem egész jól betölt a játék, igaz a gép szép halkan morogni kezd :), gondolom fárassza rendesen(nem értek hozzá), kliens nincs, nem is lesz, de azért gyors is, vannak azonban problémák, van ami nagyon nem tetszik, de nem foglalkozom vele. Mert bezárok és megyek az új kedvencemhez. Napi 2-3 belépéssel még nosztalgiázom kicsit. Kifutóban van nálam is a játék. A pajtát pont azért pakoltam ki majdnem a top-on, de nem 0ra még, mert készülök. De nagyon nehéz, mert 10 éve játszom, s én balga költöttem is rá, szerettem is, élveztem a játékot. Most pedig sajnálom itt hagyni. De szép lassan majd az is kialakul.
    Januárban kezdtem el pont a kiszámíthatatlanság, egyre inkább nem tetszés miatt a játékot máshol. Nagyon jól eljátszom az újjal, mindig előnyt élvez a farmerozással szemben. S azért hogy haladjak, ott munkásokat sem kell vennem. Mégis pikkpakkra leszedek mindent. Gyönyörű, élvezetes, úgy alakítom azt is, ahogy akarom. Írhatok bármit a fórumokon, beszélgethetek bármiről ugyanott, senki nem szól rám, nem küld a sarokba, hogy az nem idevaló. Megvan a baráti, céhes közösség, akikkel napi szinten kibeszéljük a játékot.
    Ha gondolod, privátban szívesen megírom hol kapcsolódom ki újabban a napi robotból. Ne veszítsd a kedved, mert van más is, nem csak ez.

20. FarmerMoncsi

FarmerMoncsi Járnitanuló

Nekem szuper a böngészős, féltem hogy nem lesz jó, de kellemesen csalódtam szerencsére. Az egyetlen ami zavar, hogy nem látom ha beérett a növény, a grafika marad az elültetett növényé. Remélem mindenkinek hamar helyreáll a játék és újra örömteli lesz az összes játékosnak. :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.