Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ha megcsináltad a letöltést, akkor keletkezett a képernyődre egy farmerama ikon. Egy kalapos madárijesztő, alatta, hogy Farmerama. Lett ilyened?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. Nozicicu

Nozicicu Fórum-zöldfülű

3. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát tele van a hócipőm. Nagy nehezen be tudtam lépni, de nem tudok a farmterületre belépni mert állandóan elindul nulláról százig, de nem nyitja meg. A kliens se tölt be, eddig legalább tudtam használni. Ennyit az eventről.:mad:

Retekné és juegodetronos kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Összeraktam az ígért hivatalost a fehér ablakosoknak.

Nagyon-nagyon kérjük, tegyetek meg mindent az adatszolgáltatásért!

>>KATT IDE<<

5. mnkm

mnkm Fórum mestere

Nos, megjöttem én is. :)

Ami először számomra nagyon zavaró az a hatalmas nagy kurzor, esztétikai hiba, de esetleg a méretén nem lehetne kicsit kisebbíteni rajta?:eek:
    A másik dolog ami nem javult még a múltkori teszt óta, a ládák kibontása: úgy döntöttem, hogy kinyitogatom a meglévő ládáimat, de nyitás után folyamat visszaugrik az elejére. :/
    A pörgetéseknél viszont nagyon lassan akar elindulni a malom... :( Ezen kéne majd még korrigálni a véglegesítés előtt.
    A vetőmagok ragyogása. Szépen kérem, könyörgök, ne legyen ennyire ragyogó a külvonala a vetőmagoknak, mert egy fárasztó nap után nagyon bántó tud lenni a szemnek :(
    A belépéssel viszont nem igazán voltak gondjaim, számomra egész gyorsan belépett és tudok is lépkedni a farmjaim közt. (macbook air 2017. macos catalina 10.17.15)

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    juliannakoczkas és briguka kedveli ezt.
  6. andrjusa

andrjusa Járnitanuló

Jó estét!

Én is letöltöttem az új klienst,nem voltak nagy elvárásaim,de kellemesen csalódtam.
    Teljesen játszható.
    Persze nekem is hiányzik,hogy nem látom mikor van megérve amit ültettem,de az előző teszthez képest ég és föld.

juliannakoczkas, achmed1122 és mnkm kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Ahogy írtam, a hangulatról is adunk visszajelzést a központnak. Megírjuk azt, hogy ez az egész helyzet milyen nehézséget okoz a játékosoknak. A dühöngést, a számonkérést, a szomorkodást és a búcsúzkodást egyaránt.
    Külön kiemeltem a "miért most álltak neki" kérdéseket is. Holott mi tudjuk, hogy nem most álltak neki. Ők is tudják.
    De talán nem árt, ha visszajelezzük azt is, hogy tán érdemes lett volna erről korábban is kommunikálni, nem hétpecsétes titokként kezelni, hogy a modik tesztelnek (lásd, hogy megtépték Máriusz tollait, mert fél nappal korábban egy reményt adó képecskét ki mert tenni) és lesz-e kliens, ha igen, az milyen lesz és mikor lesz stb stb stb.
    Hidd el, nagyon sok kritikát megfogalmaztunk már akár magunkban, akár a mod-team-en belül, akár Kazimirnek, akár közvetlenül a központnak. Ahogy ti nem "kíméltek" minket, mi sem őket.

Nekem nem megy a böngészős unity, a kliensbe majdnem belehal a gépem. Ha meg van nyitva, nem tudok a fórumra írni, nem töltődnek be a leveleim, hogy a moderátori skype szobákat szóba se hozzam.
    A saját bőrömön érzem azt, amit te is leírsz.
    Nekem sincs pénzem új gépre, de fejlesztésre sem. Mégis bízom abban, hogy ebből az egész gödörből ki fogunk mászni.
    Miért? Mittomén. Csak. Mert ennek jónak kell lenni. És kész.

Tarts ki, ha más miatt nem, az én kedvemért! xD Remélem, ez elég nyomós érv! xDxD

Fuhur, BriGitta75, Vadóc és 17 más kedveli ezt.
  8. vm68

vm68 Rutinos

Türelmes ember vagyok.
    Sorba járnak le a bónuszok, nem tudom vetni az event növényt.....
    Nem érdekel semmiféle csillogás, tündöklés. Nem kellenek repkedő hollók, sárkányok, nyüzsgő állatok.
    Egy jól működő farmot szeretnék, már régen túl vagyok azon, hogy a grafikában szeretnék gyönyörködni.
    Az elején volt mit csodálni akkor minden animáció szép volt.
    Az első évek grafikájának a lába nyomába nem érnek ezzel a paraszt vakítással.
    Hagyjanak termelni, gondolkozni az eventek megoldásában. ( nem idegeskedni akarok)
    Ha nem váltottam volna ki a gépeket, be sem kapcsolnám a játékot ameddig ennek vége nem lesz.
    Ez így nem jó, hiába rendelkezek egy viszonylag újabb laptoppal, egyszerűen jobban dolgozik, mintha hat ablakban futna a chrome-on.
    Mindenkinek szép estét, én feladom egyenlőre mára.

Ribiszke, inanna11 és Barbara2006 kedveli ezt.
  9. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Nagyon szuperül fogalmaztad meg a fentieket. És én is egyetértek veled. Nagyon kevés információt osztottak meg/osztanak meg velünk. Minden az utolsó utáni legvégsőbb percben. És sajnos ez a sok váratlan, hirtelen döntés és változás mindenkit megvisel. Ahogy minket úgy titeket is.
    Ha nem most kezdték el a unity-t akkor miért nem tudak egy 2 soros közleményt kiadni hogy na figyuzzatok ma indul a unity rendszer programozása, izgatottan várjuk hogy milyen lesz. Vagy mittudom én. Szerintem nem kellett volna eltitkolni mindent előlünk.
    Köszönöm hogy ezeket a dolgokat továbbította valaki a központnak.

Kitartás! Jó játékot kívánok mindenkinek.
    ui.: Senki ne adja fel.

10. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Hát nem igaz! Nem engedi betölteni a növényt aratás után. A növények nem jelennek meg mind.

11. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok Farmertársak.Nem igazán vagyok az az irogatós fajta,inkább olvasok,de most látom mindenki mennyit szenved ezzel az uj rendszerrel.Én lehet mondani olyan szerencsés helyzetbe vagyok hogy nem kellett semmit letöltenem,és megy a játék,ugy ahogy.
    Eddig mutatta hogy vannak beérve a fák ,növények,most nálam délutántól a fák csak zöldek,pedig az animáció be van kapcsolva,és még zavaró számomra ha kapok egy levelet,nem lehet rá válaszolni.

Ribiszke és inanna11 kedveli ezt.
  12. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

14 Óra után tökéletesen tudtam a gépemet használni. Most ahogy belépek, többször lefagy, nem indul semmere sem, majd egyszer csak sikerül továbblépni.

13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem olvastam vissza ezt a topikot, nem tudom ki az aki konkretan nektek ir barmilyen negativat, azt tenyleg vegkepp figyelmen kivul kell hagyni. Teljesen nyilvanvalo, hogy ti semmiben nem vagytok felelosek a mostani helyzetert, leginkabb a rengeted munkatok van benne, amit sokan nem vesznek figyelembe, sem itt, sem odafent. Ugyhogy remelem errol is visszajeleztek nekik, hogy a modiknak mennyi munkaoraja van benne ebben az egeszben.

Ha valaki itt beszol nektek, azt meg el kell felejteni. Sokan duhosek, vagy szomoruak, nem mindenki tudja ezt megfelelo formaba onteni.

En kitartok, csak aggodom, hogy tenylegesen mi lesz itt az uj evben, amikor tenylegesen elkoszonunk a flashtol. Az a baj, hogy mar a unitys kapcsolas elott is voltak belepesi problemaim, amiota volt a mostani nagy karbantartas, tehat nem is csak a unity a gond.

A mostani event nem faj, a szezon kicsit mar jobban aggaszt, mindent csinaltam szorgalmasan, tobb honapnyi cucc van benne, es tudom hogy ha veget er akkor nem lesz semmi elonye sem, mert a szezontrofea sem ad majd semmit, de idegesit, hogy lehet nem tudom befejezni amit honapok soran elkezdtem.

Ennyi, de majd lesz valami, ahogy mondtad jonak kell lennie, mert csak...xD

Vadóc, juliannakoczkas, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  14. Miakoukla

Miakoukla Utánpótlás-írogató

Szép Estét!

a kliens verziónál az aratás felgyorsult az elmúlt egy órában. Az állatok etetése és aratása még döcögős. A dekoroknál az elhasználódó felhasználása után mindig visszaugrik az elejére, nem lehet sorban haladni, ott folytatni ahol előtte volt. Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám jelenleg:)

A piacon nincsenek tápok:(

..... meglett. csak jól eldugták:( nem lehetne esetleg visszatenni a főmenübe? Így macerásabb..... Áru eladásnál az ár szerkesztés után visszaugrik az alapárra, nem lehet a kiválasztott árral eladni.

15. phoebe_25

phoebe_25 Fórum-zöldfülű

sziasztok
    van egy kis gondom a gépem jó de az klliens kezelő nem müködik a gépemen . mem tudom installálni .
    nem értem miért kel mindenkit kényszeriteni hogy új programot használjon. nekem eddig is jól müködött a játék a régivel, tőbb éve játszok már és nem sikerül a programot telepíteni igy a játék sajnos meg fog álni

16. mnkm

mnkm Fórum mestere

Csináltál cookie-k, előzmények törlését? Nekem múltkor pl ez a megoldás segített. :)

17. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Délelőtt több farmon is voltam egyszerre, most meg már órák óta be se tudok lépni.

jófarmerlány kedveli ezt.
  18. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Délelőtt több farmon is voltam egyszerre, most meg már órák óta be se tudok lépni.

19. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Melan. Akkor ezért nem válaszoltál a baglyomra. Na majd csak odaért :D
    ---

Jöttem beszámolni. Nálam Windows10 alatt elég jól működik a kliens, sőt jobban mint a böngészőkből. Próbáltam böngészben is használni, hát nem nagyon megy. Chrome, Edge, Firefox. Mindegy melyik, pont ugyan olyan lassú (ha nem lassabb) mint egy éve volt. Úgy, hogy én a Windows alapú klienst használom most, és jól megy.
    A rendszer ami nálam fut:
    Operációs rendszer: Windows10 64 bites
    CPU 1,60 GHz
    Memória 4,00 GB
    Vagyis nem egy nagy durranás, de a klienst szépen elviszi.
    Ami nem nagyon működik az a játékon belüli levél írás. Írom a levelem, és a harmadik sortörésnél egész egyszerűen meghülyül, és a szerkesztő felület a képernyőkép alján landol. És onnantól kezdve vakrepülésben írom a levelet, mert nem látni.
    Kiszedtem a fákat és aratok pár kőr búzát, meg salátát. kipróbálom hogy megy a növények aratása.

PalMa, Sauvage és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.