Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

A képem aljáról hiányzik a név és az ID, Hogyan lehet visszavarázsolni?

A fiam farmjánál Nem lehetett átlépni a kergére, s a kézi aratásnál a felső fákat nem lehet learatni

2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

szia, elvileg a mac-en működik kliens nélkül is. Nem tudom ugyan milyen mac-es géped van, de én is mac.el játszom és nekem sem kell hozzá kliens. Ezt nem is lehetne letölteni hiszen a mac nem használ exe fájlokat csak a windows. Persze ha van a mac gépeden windows operációs rendszer is akkor oda le lehet tölteni. De ha nincs akkor semmi értelme letölteni, mert a mac nem fogadja el.

Sauvage kedveli ezt.
  3. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok! Hogy lehet a piacon tápot venni vagy egyéb mást a növényeken kívül?

4. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, remélem megoldható... visszaolvastam, de nem láttam, hogy más is írta volna erről.
    Letöltöttem a klienst. Működik, talán kicsit gyorsabban is, mint böngészőből. Viszont teljes képernyőre állítva sem takarja be a teljes képernyőt, látom az asztal szélét körben. Fel lehet ezt nagyítani?

Marika312 kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, igen,
    a beállításoknál (fogaskerék) első oldalán találod. Ahol az animációt ki-be kapcsolhatod.

Sauvage kedveli ezt.
  6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

7. HuniForever

HuniForever Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A problémám továbbra is az, hogy nem lehet látni ha megtermett a terület, fa... (Ólaknál látni) Továbbá, egyes ólak, dekortárgyak nagy valamilyen egyszínű kockaként jelennek meg. Egyes dekorokat sem tudok "learatni, ha túl fent vannak) Teljesen élvezhetetlen így a játék, ráadásul szezon is van.... (letöltött verziónál is ugyanezek a gondok)

mani2004 és Petra-1999 kedveli ezt.
  8. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Szia!

A legfelső legördülő sávot állitsd Állatokra. Utána a harmadik legördülő sávnál megtalálod a tápot. Nekem be is jön a kínálat.

Ribiszke kedveli ezt.
  9. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Köszi,megpróbálom

mnkm kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Cukker vagy, de pontosan tudom, hogy a 4 GB memória egy harmatos boci f@ng. Nem is azért írtam, hogy panaszkodjak ( nem ez volt a cél) :p gondoltam informatív a tesztelés szempontjából amit leírtam rendszer :p És igen, ez egy jó öreg (2018-as) HP laptop Intel prémium processzorral

Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
  11. liliom11

liliom11 Járnitanuló

Lehet, hogy már más leírta ezt az észrevételt, akkor elnézést, hogy előhozom, de nagyon zavaró: ha a ládákat akarom a (különlegességek- elhasználódó) kinyitni, örökké visszaugrik az elejére. Aztán mehetek a nyíllal, kinyitom amit szeretnék és újra az elejére ugrik. Időpocsékolás. Ez így nem jó!

Ribiszke és Petra-1999 kedveli ezt.
  12. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ott ahol az van, hogy ablakanimációk bekapcsolása, az "be" állapotban van...

Marika312 kedveli ezt.
  13. 11kevin

11kevin Járnitanuló

Sziasztok! Rengeteg a hiba :( Betöltettem minden pályarészt előre, hogy ne kelljen még erre is várni betakarításkor. Rákattintottam a bónuszt adó dekorokra. Viszont minél többször léptem vissza egy adott mezőre (Szédült szántó, Kerge kert, stb) annál lassabban töltött be. Először pár mp, majd 0-100%-ig töltött, most meg 5 perce betöltő virág van. Kifagyott. A térképre viszont vissza lehet lépni. Sajnos közben letelnek azok a bónuszt adó dekorok, amik 10-20 percig érvényesek. Közben minden pályarészen már csak a betöltővirág van. Úgy nézem ki kell lépnem. Kezdhetem elölről :( Hát ez így nem jó.

Ribiszke és Petra-1999 kedveli ezt.
  14. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Igen ki van téve a tálcára.

15. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

16. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Még a kerek kerék is hibásan működiko_O

17. tewo

tewo Járnitanuló

Csatlakozom! Sok fejtörést okozott az Unity. Bosszúságot is. Belépés nehezen, kilépés magától, fagyás, újra indítás... azt hiszem tudom, hogy miről írnak a bosszankodók. Már azt hittem, abba kell hagynom a játékot... A kliens nálam bejött. Nem probléma nélküli, de működik. A nagyítást is megcsináltam, így egészen élvezhető. Szóval türelem, a hibákat meg fogják oldani a fejlesztők! Én legalábbis most már kezdek optimista lenni.

18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Reggel még ment most nem. 5x kellett végigvárnom a betöltést hogy a főfarmra beengedjen.... kerekkerék meg üres semmi nincs. Na most 5 perc után az is bejött... Én teljesen megértem hogy nagy falat az átállás, de volt rá 3 év hogy egy használható programot találjanak. Céges gépre meg biztos nem töltök le semmilyen programot. A böngészőből még lehetett játszani de így...... pörgetésnél még mindig nem jó az esc gomb. Biztos nem várok végig 99 pörgetést marad ott ahol van. Nemérdekel ha túlcsordul...
    Rájöttem, ez egy új játék. Talicskázó bírkák versenye :)

19. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia! A béta verzió működött is, most viszont nem tölt be, ill el sem jutok addig, hogy betöltse a játékot. Nem akarnám én letölteni a klienst, nincs windows-os op. a gépen. Játszani szeretnék :)) de nem tudok, ami azért bosszantó mert ma kezdtem az eventet, már igy is le vagyok maradva. S jelenleg fogalmam sincs mit tegyek :(
    Azért köszi a választ.

Ja, MacAir. 13.3/1.8GHz/8GB/128GB

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    Domos52 kedveli ezt.
  20. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Igen lett. Ki tettem a tálcára. Akkor ha jól értem nem a googléban és firefoxon keresztül kell belépnem? Ha a madárijesztővel lépek be akkor nagyon kicsi a képernyőn megjelenő játék..Az viszont élvezhetetlen, mivel alig látni, akinek nem a legjobb a szeme.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.