Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 11kevin

11kevin Járnitanuló

A kerge kert felső sorára nem lehet kattintani. Az információs sáv kitakarja és nem megy el onnan.

2. csengerencia

csengerencia Utánpótlás-írogató

Annyira lassú, hogy a ládákat nincs kedvem kibontani.

rudcsi24 kedveli ezt.
  3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Nosztalgiázunk, nosztalgiázunk?

4. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

A játék ban a táblakép nagyon le van csuszva lehetetlen igy játszani

5. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A fogaskerekes beállításoknál van egy Zoom gomb, azzal lehet nagyítani.

Pihepehely kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

El is mentetted, akkor jól csináltad. Sajnos most nem biztos, hogy azt csinálja, amit szeretnénk látni, türelmes legyél, majd csak megoldódik mielőbb ez is.

7. .lldiko52.

.lldiko52. Fórum-zöldfülű

A házi futtató kézi aratása botrányos, lassu, nehézkes, nem működik az enteres segitség. Mire a végére érek, már le is telik a kedvezmény. Ha meg géppel az egészet aratom, akkor meg tp veszteség. Az ajándékozás változatlanul borzasztó. Azt azért nem értem, hogy az előző teszt során jelzett gondokat miért nem kezdték el javitani. Semmi értelme nem volt akkor az egésznek. Csak nyüglödés, idegeskedés, gyötrődés az egész.

anna640328 és Domos52 kedveli ezt.
  8. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !! Szeretném megköszönni, hogy mégis tudok játszani !!!! :inlove: Még tegnep este letöltöttem a klienst (azért este, mert akkor volt időm és kutyafuttában nem akartam) és majdnem 100%-osan működött :) ma meg már a Fórumra is be tudtam jönni, mindezt leírni :) Még nem látszik, hogy beérett a növény, vagy a szupifáknál melyikre kell zokni, de arra való az egér ;) és soha ne legyen nagyobb bajom !! A kerék meg szabályosan megtáltosodott !! Úgy pörög, hogy alig lehet követni !! Jaaa!!! és nem akadozik !! Én örülök, nagyon örülök !! mert ha arra gondolok, hogy a Unity féle próbálgatásaim sorra kudarcra voltak ítélve, ezt már-már teljes győzelemnek könyvelem el !!! Már csak időt kellene varázsoljak magamnak :p;) Mindenkinek kívánom, hogy találja meg a lehető legjobb megoldást , szánjon rá időt megérteni, elvégezni pontosan a letöltést (az útmutatások szerint) mert az én példám azt mutatja, hogy megéri :inlove:

Hahacska, BackOffice, brildiko és 5 más kedveli ezt.
  9. lukedi

lukedi Fórum-zöldfülű

Letöltöttem a klienst. Tök jó lenne, ha megjegyezné a belépési adatokat, és nem kellene minden alkalommal kitölteni.
    Lassú. Előfordul olyan is, hogy betölt a játék, viszont hiába kattintok bármelyik szántóra vagy szigetre hogy learassam, csak fut a zöld csík és nem történik semmi.
    Aratáskor leszedi a növényt, és eltünteti a mezőt is, majd kisebb várakozás után nagy nehezen újra megjeleníti. Ettől eltekintve tetszene. :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha a beállításokban a további beállítások menüpontban az "információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" lehetőséget a "be" opcióra állítod, el fog mozdulni az információs sáv. (A flash-ben ez kikapcsolt állapotban is megtörténik, de unity-ben nem.)

juliannakoczkas és petya2007 kedveli ezt.
  11. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!

Köszi,megcsináltam a lépéseket.Egyenlőre belépni továbbra sem tudok sajnos de azért próbálkozzam holnap vagy majd csak vasárnap ha letelik a teszt?

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Nagyjából elolvastam a fórumot és tudjátok mire jöttem rá? Hogy mennyire szeretitek a farmot, mert küzdötök érte. Sokan lehurrogják az eventeket, meg mindent, de azért most látszik hogy szerettek játszani és féltitek. Nálam is akadozik, főleg este 6 után, gondolom akkor vannak fenn a legtöbben. Napközben azért nem annyira. Érdekelt, hogy mennyi memóriát vesz le a Unity, ezért kitűztem a tálcára a figyelőt és figyelem. KB. 750-800 MB-t vesz le egy farm megnyitása, de nálam sok minden van nyitva mellette is, Skype, Libre..... Aki 2 farmot nyit meg egyszerre, annak már kb. 1500-1600 MB kell. A Flashnek csak kb. 400 kell. Akinek lassan tölt be, sok mindene van nyitva és csak 4 GB-ja van, annak érdemes bezárnia pár ablakot.
    Akit érdekel a figyelő: A Winben alul a tálcán a keresőbe be kell írni hogy: "számítógép-kezelés" - és bal oldalról : "Teljesítmény". Ez mutatja hogy mennyi memóriát fogyaszt a gép az adott pillanatban. Ezt kitűztem a tálcára és folyamatosan figyelem.
    Sok sikert és ne adjátok fel, mert mindenre van megoldás.

vihence, bazsge, Hahacska és 8 más kedveli ezt.
  13. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Nálam király az Unity,bár a kerekkerék elég érdekes-azt hiszem termésbónuszt sose pörgetek ki rajta xDxD

a kliens az nem jó nekem se

milanzs, Sauvage, RedAngel és még 1 ember kedveli ezt.
  14. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Nálam jól működik a unity, vannak kisebb hibák, de nem több, mint amikor a flash gyengélkedett :) ott is voltak/vannak problémák!
    Jelenleg az edge böngészőből játszom, de megy chróme böngészőben is.
    A piacon az eladásnál eddig 2* kellett kattintani a meglévő árra, úgy tudtuk átírni, most egyszer kattintok, átírom az árat és akkor fogadja el, ha a csengőpengő ikonjára kattintok, erre most jöttem rá :)

-kaktuszable-, kukori80, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  15. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Eventezni egyáltalán nem lehet! A kérdéseknél nem adja be az ablakot, viszont a játékot levonta! Most mi van ilyenkor?? Az eventnek annyi?? Igy tuti nem fogom tudni befejezni :(

16. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Jó Estét Vuk Koma Vacsorája! Megvan-e már a gyémánt félkrajcár Kukori Néne? Én inkább ajánlom a kiváncsi emberkéknek, hogy jobb egérke bizgentyűvel a bal alsó sarokban a start kockára kattintani és feljön szinte minden kezelés egy kis táblácskán a Számítógép-kezelés is:). További jó kapirgálástxD!

17. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Esetleg lehetséges, hogy visszatérjen az enter használata? Nagyon jó lenne...

bazsge kedveli ezt.
  18. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Kedves Unity fejlesztők :)

Még annyit ha lehetne megcsinálni,hogyha a raktárban az elhasználódó alatt nyitok ládát a zöld pipa után mindig visszaugrik a sor elejére-persze ha a keresőbe nem írjuk,hogy láda
    köszönöm

19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Nálam a Win 7-nél nem igazán. :D cTRL Alt, Del feladatkezelő, teljesítmény.

-kaktuszable- és Sauvage kedveli ezt.
  20. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Igen, nálam is lassú, lassabb mint az előző tesztnél. De én örülök ennek is hogy egyeltalán tudok játszani. Nem sikerül befejezni az eventet? Na bumm lesz következő :) nem dől össze a világ szerintem. Reméljük majd a véglegesítésre sikerül kiküszöbölni a hibákat. A moderátoroknak pedig kitartást kívánok, köszönjük szépen a munkátokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.