Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Én pedig sokat telefonon tudtam játszani, ha arra nem találnak megoldást, hogy telefonon is lehessen játszani, akkor nem tudom, mit csinálok. ...

bazsge, ljanika6, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  2. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia! Nálam is az a jelenség, őt ha sikerül learatni nem engedi a rendszer beültetni a növényt amit szeretnék egyszerűen ki dob..

meszimarsi kedveli ezt.
  3. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Firefox, chrome, edge, mindegy. 1 órája nem tudok semmit csinálni. Holnap reggel kap még egy lehetőséget a játék, ha akkor sem, akkor hosszú idő után 2 farmmentes nap következik, legközelebb majd flash alatt. Aztán ha ez így marad, akkor pá... Szórakozni szeretnék ide járni, nem bosszankodni, gondolom ez érthető...

z2856, he1951, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  4. szili48

szili48 Törekvő

én is sajnálom a munkásaimat, mert az egy főfarmon akár kézzel is arathatnék 4 óránként, de nem jelez se a fa, se az ól, néha a kitevő sem, ezért kénytelen vagyok gépeket használni

meszimarsi kedveli ezt.
  5. dani2003

dani2003 Utánpótlás-írogató

Szép estét ! Nálam nagyon akadozik az új lehetőség. Letöltöttem , de nem jobb, nehezen tölt be, ugrál, nem tetszik.

meszimarsi kedveli ezt.
  6. milanzs

milanzs Fórumelemző

Hát, amíg tart a Unity teszt, addig napközben nem tudok belépni...munkahelyemen suttyomban lépek be telefonon aratás-ültetés erejéig. Jó lenne, ha lenne egy hasonló alkalmazás, mint Flash-nél a Puffin...

stuccos12, ljanika6 és meszimarsi kedveli ezt.
  7. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

Nagyon lassu,élvezhetetlen,ugrál össze-vissza .Ez nem lesz jobb?

meszimarsi kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Teljesen ki van porszívózva, kívül-belül. :) De nekem most a fórum is lefagy.
    Szia Niki, csókos vagy. :D:D Nekem is betölt 1 percen belül, de valahol mindig lefagy. Vagy a malomnál, vagy a paszulynál....

Samborg, Leho69, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
  9. boszibanya

boszibanya Haladó

szia mindenkinek szép napot

szóval az a helyzet, hogy nálam meglehetősen jól működik ez a változat is, bár ténylegesen lassúbb mint volt.
    viszont nagyon zavar néhány változtatás és kérek mindenkit ne megsértődjön, nekem ezek a dolgok nem nagyon tetszenek:
    a barátoknál az ajándékküldő sávok sötét alapon sötét betűkkel, hát ehhez eléggé vak vagyok
    a ládák bontásánál mindig visszaugrik az első oldalra, nem látom túl szerencsésnek inkább nehézkes és unalmas a bontogatás
    nem mindig tudok egyik farm után a másikra átlépni, mert csinál a név köré egy fekete keretet és teljesen ki kell lépnem a játékból és újra tölteni / nekem 14 farmom van /
    belépéskor megijedek mert nem a beérett változatot mutatja
    az állatok leszedése sem tökéletes
    pörgetésnél a malom néha megáll és sok másodpercig nem dolgozik
    vetésnél nem engedi beültetni a kedvenc sávba tett növényt, hanem kis várakoztatással feldobja a teljes vetőtáblát

szóval én ezeket látom.
    az ismétlésekért sűrű elnézést kérek / van kazánunk, szórok hamut a fejemre /

remélem hogy valamiben azért mégiscsak a segítségetekre voltam a változtatási pontok tekintetében

további szép estét

Ribiszke, kovacsniki84 és Sauvage kedveli ezt.
  10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Nekem is, de lekattintok egy szabad részre vagy egy ólra és mint Csipkerózsi felébred ez is a pár másodperces álmából.:):p

kukori80 és kovacsniki84 kedveli ezt.
  11. MNikóca

MNikóca Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Azt kell mondjam egész jól működik ez az új rendszer. Viszont amivel gondom van a fák. Elvileg ha az animáció be van kapcsolva mutatnia kellene, hogy megérett a gyümölcs. Ez elég idegesítő, hogy nem mutatja mert egyenként minden fát végig kell néznem. Illetve amit még megemlítenék az állatok leszedése, etetése.

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

No most hogy az előbb írtad a Net-et, lehet hogy nálam ott lesz a gond, mert napközben tudtam játszani, de este már vánszorog az egész. Nálam most a fórum is alig jön be. De akkor ez NEM a játék hibája, hanem a Net-é és akkor ne szidjuk a játékot addig, amíg nem tudjuk, hogy hol a hiba.
    Csipkerózsikát meg keltse fel, aki akarja :D

Samborg és Sauvage kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A CCleanert miért erőltetik itt? 8 éve játszom, azóta egyszer takarítottam vele, csak mert annyira sokszor olvastam róla. És működik a játék, az alapigényeknek megfelelő gépen.

14. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Semmi sem jó és főleg nagyon lassú.
    A letölthető kliens is akadozik.
    A mesterségek völgyébe bejutni elég nehéz, ha meg nehezen belehet jutni akkor azon belül már többszöri frissítés után lehet csak belépni.

semmirevaló kedveli ezt.
  15. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Akkor mégegyszer ,mert választ nem kapok.
    Sziasztok! Mac gépem van, hogy tudom ezt a funkciót kikapcsolni. Mert zúg a processzor melegszik a gép, lassú a játék.Köszönöm!

Tudom, hogy csak Windows-ra jó a program, de miért nem engedi a Mac-nél a régi verziót???
    Egyáltalán nem tudok aratni.

Az első játékosok közé tartozom,talán egy választ megérdemelnék.

semmirevaló kedveli ezt.
  16. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Úgy érzem, hogy el búcsúzhatok a event be fejezéséről ha így működik a rendszer! Olyan lassú a játék, hogy borzalom!

Leho69 kedveli ezt.
  17. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Azt hiszem kezdek besokallni én is ettől a játéktól. A uniti egy katasztrófa (én ebben a formában, ahogy most fut nem szeretnék ezzel játszani), a kliens se fut nálam, folyamatosan kiírja, hogy "az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben". Szóval klassz ez a december. A gépem egyébként éppen csak megfelel a követelményeknek. Azért egy kört futok még a fejlesztésével kapcsolatban, de nincs az a játék, amiért új gépet vennék. Nagyon unom már, hogy mindent le akarnak nyomni a torkunkon, csak vásároljunk mindenből újat, a régit meg dobjuk ki. És az új eddig mindig csak rosszabb volt. Szóval van még pár hetem, aztán ha januártól is ez lesz fogok találni magamnak más elfoglaltságot. Egyébként lehet jobban is járnék, mert már így is több időt áldoztam erre a farmra, mint amennyit ez érdemel.

semmirevaló és Kukackukac kedveli ezt.
  18. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Azt olvastam valahol, hogy akinek ment simán az Unity előzőleg, nem kell hogy letöltse az új klienst.
    Na , igy tettem én is !
    5 óra /17 ó/óta próbálok belépni a farmomra, azóta 100 %-on talicskáznak a barik , semmivel nem tudok továbblépni ! :(
    A Fórumra is kb 10 perce engedett fel .:(
    Hova tűnhetett nálam az a jó kis Unity, amivel napokig tudtam villámgyorsan játszani ???/lehet költői a kérdés /
    Szívesen elfogadnék bármilyen jó tanácsot !!
    Köszönöm !

Samborg, masterandservant és Ribiszke kedveli ezt.
  19. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Gondolom, amíg csak néhány ember használta jobban működött. Most, hogy mindenki rá van kényszerítve ennyit bír!

masterandservant, gazdagnő és ali_b78 kedveli ezt.
  20. ali_b78

ali_b78 Utánpótlás-írogató

Köszönetképpen készítettünk számotokra egy bónuszkódot:

Kód: 48HOURS

Beváltható: a közlemény megjelenésétől 2020.12.13. (vasárnap) 23:59-ig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Én is köszönöm szépen, de nem tudok élni a kóddal, mert nem hiszem, hogy be tudok addig lépni xDxDxDxDxD

orfisxo, z2856, Samborg és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.