Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kakaska!
    Egy kakas nem nyekereg, max kukorékol. Szedd össze magad, ott a tankod, menni fog hidd el.
    Zsu :inlove:ezt írta tegnap:
    ...."Tarts ki! Próbálj meg kilépni, majd vissza, vagy frissíts sokszor! :)
    Ez (is) egy nehéz nap. De mi erősek vagyunk. :inlove:....."

Volt egy imádott matek tanárom, arra tanított bennünket, ha kidobnak az ajtón mássz vissza a kulcslyukon. Ha bent maradt a kulcs mássz be az ablakon.
    Ha játszani szeretnénk akkor nincs mese, nyüstölni kell azt ami van, majd lesz jobb is.:)

vihence, Samborg, Kukackukac és 9 más kedveli ezt.
  2. Bodza-lány

Bodza-lány Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ez valami rettenet! Szeretem ezt a játékot, idén nyár óta újra játszom sok év kihagyás után, de ez az unity dolog elveszi a kedvem. Letöltöttem a klienst, ne legyen gond. 23 percig vártam, hogy belépjen, de a 26%-nál nem ment tovább. Ezután bezártam és jöttem a szokásos netes oldalra. Itt 9 perc volt. Mikor lesz ez jó?! Másnál is ilyen? Még mielőtt írnátok, nem a gépem hibája, egy új laptopom van. Ha aratok, visszakerül a termés, a fákon nem látni, ha beértek. Ha az állatokat szedem le, akkor sem lehet normálisan, mint a flash-es alapon, mert etetni, itatni egyből nem lehet, várni kell... Sokszor visszaugrik az előző oldalra, vagy nem is aratja le, nem is szedi le, nem is veti el... Egy katasztrófa eddig. De ez a belépési mizéria, hogy még a jónak nevezett kliensről se legyen jó... Ugye lesz ez jó? Nem kellene ennyi fényhatás, elvoltunk anélkül eddig is, hogy csillogtak volna a fák, vagy sütött volna a nap a bal felső sarokban. A játék lehessen zökkenőmentes, mert így az embernek kedve sincs belépni, event ide vagy oda... Köszönöm, hogy elolvastátok.

Bodza-lány ID:2042271

3. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!
    Azért ehhez már jó vastag bőr kell. A játék játszhatatlan, de feldobja az akciós farmarany vásárlást!
    Nem kellene tovább heccelni a játékosokat!

kovácspissti kedveli ezt.
  4. 11kevin

11kevin Járnitanuló

Az ólak ellátása manuálisan, sokkal tovább tart, mint a Flashben. Mintha megakadna. Sok időt elvesz, akinek sok ól van kitéve. A Baha manufaktúra nem jelzi, hogy kész van.

Bodza-lány és szöszi50 kedveli ezt.
  5. szinti4

szinti4 Junior szaki

sziasztok ha ilyen lesz a játék sajnos abba kell hagynom mert ezt már nem lehet csinálni 35 percet vártam hogy be töltcsön itt nagy baj van lesz mit még javitani

Bodza-lány és Belzi1969 kedveli ezt.
  6. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Pont erre jutottam én is. Még várok 1 hetet, de ha így marad feladom, mert így már élvezhetetlen a játék.

meszimarsi és szöszi50 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nagyon bírom,hogy betölt 100%-ra, s még fél órát kell várni utána is....
    Na majdcsak lesz jobb is.....

Samborg, Kukackukac, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bocsááánat hogy nevetek, de mikor elolvastam az első 2 mondatodat, azt hittem, hogy a kalapácsot veszed elő. :D
    Letöltöttem a Klienset és sokkal gyorsabb, de egy nagy bajom van vele. Ha kilépek vagy lefagy, akkor újra le kell tölteni és be kell írni a jelszót. Ha ezt kijavítanák, sokkal jobb lenne, mert nekem ehhez se időm, se idegem nincs.

milanzs, Samborg, benedekbobe63 és 7 más kedveli ezt.
  9. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Hát...korábban gondoltam a kalapácsra is........de Te ezt honnan tudod??????

milanzs, vihence, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Nekem a klienssel nem is megy....
    Csak fehér képernyő egész nap, de ezt már tudják odafenn az okosok....8)

meszimarsi, kukori80 és Ribiszke kedveli ezt.
  11. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Sziasztok. Nekem teszt alatt alig sikerült belépnem inkább flasht használtam. Most letöltöttem a klienst. nem tökéletes vannak gyerek betegségei de működik. Megpróbáltam több helyen (böngészőn) is a belépést nekem a Crome volt a nyerő. Megpróbáltam egyszerre két különböző farmot egyiket Crome-mal másikat a kliensel. Egyszerre is működött a kettő. igaz akkor valamelyikből mindig kidobott. Ne adjátok fel szerintem lesz ez még játszható játék! Drukkolok mindenkiért hiszen nagyon jó kis csapat lett itt a magyaroknál látszott ez nem rég is...

Samborg, Sauvage, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
  12. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Ez terhelés lesz véleményem szerint, ugyanis ma egész nap ment a farm és kisebb lassulásokon kívül nem volt gond. Többször a nap folyamán újra kellett töltenem, de ezek meglévő hibák miatt. Most viszont nagyon belassult minden, még én is képtelen vagyok aratni és vetni 3 területet 5-8 percen belül 2-3 újbóli belépés után.
    Feladni nem fogom, mert annyi energiát és időt öltem bele, hogy luxus számomra abbahagyni, de ez most nem tetszett. :) Úgy gondolom több esetben nem a hardware a probléma, hanem optimalizálatlan még erőteljesen és nem képes folyamat, stabil működésre. Ez viszont komoly baj, mert ez a kiszámíthatatlanság, instabil működés az egyik leggyilkosabb probléma, mint az, hogy egy része a játéknak hibásan működik, amit megszoksz és igyekszel türelmes maradni.

mnkm, Samborg, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szió ! :)
    Én 4 órája várok a 100% után .:p:wuerg::cry:

Sauvage, Kukackukac, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  14. mari1945

mari1945 Járnitanuló

letöltöttem a klienst de még igy sem megy,nagyon sokáig tölt be,1-2 művelet után leáll lemerevedik szóval ez borzalmas! több mint 10 éve játszom,de abba kell hagyni,mert csak idegesít nem szórakoztat, kiváncsi lennék kinek jó ez és főleg ki találta ki.igaz a mai világban ami jó azt tönkre kell tenni mari1945 ID:7601838

Bodza-lány és meszimarsi kedveli ezt.
  15. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok! Esküszöm, ha nem olvasnám a viccesebbnél fájdalmasabb bejegyzéseiteket, belepusztulnék ebbe a sok bariszámolgatásba, ahányszor ma lefagytam, és belépni próbáltam. Nagyon köszönöm, hogy vagytok és bocsi, de az is kiderült, hogy nem én szenvedek egyedül. Még egyszer köszi, megmentettetek! Eddig bosszankodtam, most már szét esek a nevetéstől. Tegnap este minden oké volt az új kliensbe, mára be se tudok lépni. A kötelező sose volt tökéletes, de nálam gyors volt, most azon versenyez, egy percen belül hányszor tud lefagyni. Ahányszor lefagy, a vérnyomásom annyiszor szökken a magasba, úgyhogy ez már számomra életveszély, nem játék. Lehet védőbeszédet mondogatni, de a Pató Pálos mondás ideillő. Azt gondolták az átállásról, hogy Ej, ráérünk arra még! Mi meg már az összes türelmünket kinyitogattuk a mi kis ládánkból. :mad::p:oops:>:(:cry:

z2856, Samborg, ideals2011 és 9 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Lehet hogy gondolatolvasó vagyok. :D
    Szia Ninett. Fogalmam sincs. Nekem rendesen beadja a farmot, csak kicsiben. Lehet hogy valami grafikát kell nálad beállítani, de igazából nem tudom. :cry:

17. Ninett79

Az a gáz,hogy 2 event is fut. Mi meg utána, de ez így hogy lesz meg??? Sehogy....

18. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    Remélem igazad van, mert ez a mostani helyzet nagyon gáz.

Utoljára szerkesztett: 11.12.20
    Sali~*.* kedveli ezt.
  19. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Majd kapunk valami jó kis "kompenzációt" :);):p

Fatther, kukori80, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Ó Kisleány, te nem vagy Kisleány:music: próbáld ki nyomj föt(F5);):)

Fatther, kukori80, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.