Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Vannak gépek, amiken eltéved a kliens, nem indul el rendesen. Este a gépemen, mint kísérleti alanyon(csak ő rakoncátlankodott a csapat gépei közül) végeztünk pár módosítást a kliensben (kapott térképet). Nem akarom elkiabálni, de ha valaki visszaolvassa a hsz-eimet, hogy milyen gondjaim voltak a klienssel, akkor ha azt mondom, hogy a kliens úgy működik nálam ahogy kell, akkor azt hiszem ez lehet példaértékű arra, hogy a játékosok nincsenek magukra hagyva a problémájukkal. Még pár belsős teszt és lesz a megoldásról hivatalos.(lehet még a mai nap folyamán)
    Minden programozó, fejlesztő, moderátor, azon munkálkodik, hogy megoldás legyen arra, hogy az átállás sikeres legyen.
    :)

Csak1, KataMara, brildiko és 10 más kedveli ezt.
  2. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Szia! Ma hajnalba amikor beléptem úgy működött ahogy kell, de amikor többen is beléptek lefagyott.

Leho69, Zuhi és vm68 kedveli ezt.
  3. vm68

vm68 Rutinos

Jó reggelt!
    Hát az túlzás hogy úgy működik ahogy kell.
    A hibák meg maradtak. Az eltűnő kurzor, az üres be nem érett földek, minden ami zavaró meg maradt.
    Mondhatnám örüljünk hogy legalább aratni-vetni tudunk, de ebben semmi élvezet.
    1 délután szokott annyi event növényem lenni mint ami most van :(
    Erősen gondolkozom hogy kell ez nekem?
    Kivárom a végét , próbálok pozitív lenni.
    Mindenkinek szép napot! :)

jófarmerlány, -W-595- és Leho69 kedveli ezt.
  4. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!
    Én attól tartok, ha fut is a játék a gépeket fogja kinyírni a túlzott melegedés.

BatkaMariska és Leho69 kedveli ezt.
  5. koala159

koala159 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ez a unpty borzasztó! Ha ez marad én nem játszom tovább. lassú, tele van hibákkal. Így a játék idegesítő és nem kapcsol ki.

Leho69 kedveli ezt.
  6. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok, nekem 4 GB RAM van és a Farm eszi a 80 %-át és lassú, játszok egy másik játékkal is az is visz ennyi memóriát de legalább megy szépen.

-W-595- kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tévedsz. A flash támogatás, ha megszűnik, ahhoz nagyon pici a BP, hogy ezt önmaga fenntarthassa, vagy magára vállalja. Megtehetné ezt is, de az olyan lenne, mintha valaki hátára kötnének egy buszt. Viszont 3 év alatt sok egyebet meg kellett volna csinálni. Jól. És tesztelni is kellett volna.
    Ha a világban sokan lennének, akik ott tartanak, mint most a BP, már régen bejelentették volna a flash megszűnésének halasztását. De hát, alig vannak. Csak itt tűnik ez olyan soknak.

masterandservant, -W-595- és zanzivál kedveli ezt.
  8. Voom

Voom Járnitanuló

Kicsit döcögősen, de hiba nélkül megcsináltam mindent ma reggel. Ezeréves ócska laptopom van, eddig is lassan töltött be. Én pozitív vagyok, szerintem minden rendben lesz.

BriGitta75 kedveli ezt.
  9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma reggel mire minden aratással végeztem 4-szer kellett ki-be lépnem. A raktárházba nem tudtam belépni talicskáztak 100 százalékon a barik. A bharámán az esőerdőt learatva a másik területtre átlépve a barik ismét talicskáztak szüntelen, kilépés, ujra be. A főterületet learattam átlépés a másik területre kilépés-belépés. A sárga virágok forognak forognak, kilépés ujra be. Tegnap az induláskor olyan tökéletes volt minden.Én nem telepitettem az unityt, a gépem teljesen uj.

Leho69 és holhosjánosné kedveli ezt.
  10. drszj1973

drszj1973 Utánpótlás-írogató

jó reggelt...é azt gondolom,hogy jelen állapotában az új motorral ez a játék élvezhetetlen...mindegy,hogy milyen gépigényt írnak és hogy mennyi kompenzációt adnak, ha ez így marad, akkor többen fogják abbahagyni a játékot...nagyon bízom abban,hogy a fejlesztők további javítják hibákat és így ismét gondtalan lesz a játék...sok sikert minden játékosnak!

jófarmerlány, inanna11 és Leho69 kedveli ezt.
  11. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Nálam ugyanez van. Most nem enged át egyik földről a másikra.Tegnap lassan de ment.Most nem akar dolgozni.

inanna11 kedveli ezt.
  12. Bá-bi

Bá-bi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, sajnos eddig nem sikerűlt megszeretnem ezt az Unity alapú játékot: nincs jelszó mentés, lassan tölt be, vissza kell ugrani a különböző játékmezőre mert nem arat le, a szezonjátéknál megakad, sokszor kell ujra inditani, hogy lehessen látni mit csináltam a farmomon.

inanna11 és Leho69 kedveli ezt.
  13. Manotap

Manotap Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Borzasztó, nincs frissítési mód, csak újra kilép, újra letölt, újra betölt és amint több a feladat, pl a boldog bébik aratása folytán, azonnal lefagy. Amikor működik gyors ugyan, de nagyon ritkán működik. Én is 10 éve játszom, ilyen rettenet még nem volt, pláne ennyi ideig :-(

inanna11 és Leho69 kedveli ezt.
  14. asszony48

asszony48 Aktív író

ID 8027799 Ha ez igy marad 10 év után befejezem én és 2 unokám.

BatkaMariska és Leho69 kedveli ezt.
  15. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Tegnap délutántól nem tudtam belépni sem a játékba, sem a fórumra. Ez az event megy a levesbe, így nem lehet megcsinálni. Nem is értem, miért kellett elindítani, amikor ilyen problémájuk van, egy hetet kibírtunk volna anélkül. Azt hiszem, keresni fogok egy olyan játékot, amit már nem a flashre írtak, mert ez így szörnyű!

Leho69 kedveli ezt.
  16. Gabo63

Gabo63 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !Ma reggel nagyon lassú,Folyton csak tölti be ,átlépik a másik területre ott megint csak a bárányok talicskával.Tegnap jó volt,Remélem megváltozik.A kliensnél ugyan ez van.

Utoljára szerkesztett: 12.12.20
    Leho69 kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

3 farm learatásával géppel, ajándék elküldésével, fél hattól most végeztem, a gépem 4 GB RAM

inanna11 és BabyMama1954 kedveli ezt.
  18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Már biztos írták, de még mindig nem működik. Kitehetők az új baha területen kézzel való törlése sem jó... Minden egyes tárgy előtt a törlés jelet meg kell keresni rákkatintani majd 1-et töröl. Persze enter nem működik.... majd akövetkezőnél ugyan ez a kattintgatás. Úgye nem az a tervűk, hogy a mostani 10 területet majd csak így lehet átrendezni törölni????

karesz és BabyMama1954 kedveli ezt.
  19. BabyMama1954

BabyMama1954 Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem nagyon lassan müködik, már két napja próbálkozom vele! Nekem a flass- sokkal gyorsabban bejött a a játék! szeretném vissakapni a régi verziót! Már 2 napja, hogy aratni sem tudok:)

20. BabyMama1954

BabyMama1954 Fórum-zöldfülű

Nekem is az volt a legjobb!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.