Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Nagyon örülök, hogy segített valamit a tipp. :)

2. Adruka98

Adruka98 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos ez a unity még mindig közel sincs a Flachoz....Lehet én vagyok béna, de a fák animációját nem tudom kikapcsolni...
    Aratáskor pld. ólaknál akkorát ugrik a kép.... hogy jaj...
    Sajnálattal klátom, hogy az ajándékozásnál maradtak a barna alapon fekete beűk, miért nem maradhatott a a fehér betű?..... azt látnánk rendesen...
    Ha ez így marad, akkor ajándékozásnak annyi... meg a játékból is visszavesznek sokan, az bizto...

mamszi5107 kedveli ezt.
  3. Adruka98

Adruka98 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos ez a unity még mindig közel sincs a Flachoz....Lehet én vagyok béna, de a fák animációját nem tudom kikapcsolni...
    Aratáskor pld. ólaknál akkorát ugrik a kép.... hogy jaj...
    Sajnálattal klátom, hogy az ajándékozásnál maradtak a barna alapon fekete beűk, miért nem maradhatott a a fehér betű?..... azt látnánk rendesen...
    Ha ez így marad, akkor ajándékozásnak annyi... meg a játékból is visszavesznek sokan, az bizto...

4. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia Gabi,
    Nem tudom mire gondolsz a javítás alatt? Nálam még mindig az a változat van, amivel biztos, hogy leszokok az ajándék küldésről, lesz, ami lesz.
    A barna alapon, vékony apró fekete betűk, felesleges információ (szint), csak lefelé húzható névsor (egér nélkül esélyed sincs rá), a folyamatosan a sor elejére visszaugró ablak egyszerűen elfogadhatatlan.
    A vetőtábla, piros kosár, pajta, stb. használatánál is állandóan elölről kell kezdeni a kiválasztást, idegőrlő!

Szépnyárinap, Ribiszke, zsuzsma és 3 más kedveli ezt.
  5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia Gabi,
    Nem tudom mire gondolsz a javítás alatt? Nálam még mindig az a változat van, amivel biztos, hogy leszokok az ajándék küldésről, lesz, ami lesz.
    A barna alapon, vékony apró fekete betűk, felesleges információ (szint), csak lefelé húzható névsor (egér nélkül esélyed sincs rá), a folyamatosan a sor elejére visszaugró ablak egyszerűen elfogadhatatlan.
    A vetőtábla, piros kosár, pajta, stb. használatánál is állandóan elölről kell kezdeni a kiválasztást, idegőrlő!

6. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

A sok idegesítő kis "probléma" az ABC nem ismerete pl. a táp készítésénél, a piac totál átalakítása, az előttem íróknak a ládák ürítésénél az elejére "ugrás", az állatok etetése után nem lehet itatni közvetlenül csak jó idő kivárása után.

7. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

A sok idegesítő kis "probléma" az ABC nem ismerete pl. a táp készítésénél, a piac totál átalakítása, az előttem íróknak a ládák ürítésénél az elejére "ugrás", az állatok etetése után nem lehet itatni közvetlenül csak jó idő kivárása után.

8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hűha, meg minden. :wuerg:
    Nálam tegnap este óta van így , láthatod a képen Unity-be vagyok belépve.
    De akkor ez nagyon érdekes, kinél mi látszik, mi működik jól és mi nem:sleepy:

-gyöngy-581, cumoci és Sauvage kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Hűha, meg minden. :wuerg:
    Nálam tegnap este óta van így , láthatod a képen Unity-be vagyok belépve.
    De akkor ez nagyon érdekes, kinél mi látszik, mi működik jól és mi nem:sleepy:

10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Unity Ragyogást a Farmokon! Tamás moderátor, itt senki sem piszkálja magukat csak próbálják a játékot játszani úgy, hogy a kintiek az elmúlt 3 évben Pató Pált játszottak, azt hitték magukról, hogy fél év alatt megváltják a játékosok minden álmát. A retró gépekről annyit, hogy senkinek nem kell abbahagyni a játékot csak amit írt a beállításokon avagy böngésző váltással megoldható a működés. Viszont az érdekes, hogy az Opera védelme 13 nyomkövetőt jelez, ebből 11db a Bigpoint nevét fémjelzi míg 2db a Google Manager-é. Ha működik a gátló akkor szaggat a unity. Ha kikapcsolom, akkor már átjáróházat csinálok a gépemen.

fakunyhó, mamszi5107, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  11. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szép Unity Ragyogást a Farmokon! Tamás moderátor, itt senki sem piszkálja magukat csak próbálják a játékot játszani úgy, hogy a kintiek az elmúlt 3 évben Pató Pált játszottak, azt hitték magukról, hogy fél év alatt megváltják a játékosok minden álmát. A retró gépekről annyit, hogy senkinek nem kell abbahagyni a játékot csak amit írt a beállításokon avagy böngésző váltással megoldható a működés. Viszont az érdekes, hogy az Opera védelme 13 nyomkövetőt jelez, ebből 11db a Bigpoint nevét fémjelzi míg 2db a Google Manager-é. Ha működik a gátló akkor szaggat a unity. Ha kikapcsolom, akkor már átjáróházat csinálok a gépemen.

12. cumoci

cumoci Járnitanuló

Gabikám, ez oké, de mi az ajándék küldéséről beszélünk, nem arról, hogy kitől mi érkezett. Küldtél már napi ajándékot a Unity-n keresztül?

vihence, Sauvage és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. cumoci

cumoci Járnitanuló

Gabikám, ez oké, de mi az ajándék küldéséről beszélünk, nem arról, hogy kitől mi érkezett. Küldtél már napi ajándékot a Unity-n keresztül?

14. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Most próbálok aratni.Kisebb sikerrel.A fákat nem tudom, hogy melyik van kész és melyik nem.Egyszerűen egy fát meg nem lehet leszedni, mert az "ugráló" nem megy arrébb, hogy le lehessen szedni.Ez mind az összes szántóra érvényes.Az állatok meg nagyon mozognak, pedig ki van kapcsolva.
    Kezd a türelmem elfogyni.Szerintem másoknak is.
    Játszom máshol is, de ilyen rosszul az átállás nem ment.Azok már készen vannak.
    Gondolkodom a végleges itt hagyáson 10 év után.

15. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Most próbálok aratni.Kisebb sikerrel.A fákat nem tudom, hogy melyik van kész és melyik nem.Egyszerűen egy fát meg nem lehet leszedni, mert az "ugráló" nem megy arrébb, hogy le lehessen szedni.Ez mind az összes szántóra érvényes.Az állatok meg nagyon mozognak, pedig ki van kapcsolva.
    Kezd a türelmem elfogyni.Szerintem másoknak is.
    Játszom máshol is, de ilyen rosszul az átállás nem ment.Azok már készen vannak.
    Gondolkodom a végleges itt hagyáson 10 év után.

16. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Persze, már a legelső alkalommal megírtam, ha így marad az ajándékozás, akkor megírom a szomszádoknak én leszokok róla és nekem se küldjenek, 9 oldal a barátlistám, ráadásul még az A-Z-ig szűrés sem működött.
    Itt az ajándé küldés, egyébként sem a fogadás sem a küldés nem ilyen volt mint most tegnap este óta.

Ribiszke és Sauvage kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Persze, már a legelső alkalommal megírtam, ha így marad az ajándékozás, akkor megírom a szomszádoknak én leszokok róla és nekem se küldjenek, 9 oldal a barátlistám, ráadásul még az A-Z-ig szűrés sem működött.
    Itt az ajándé küldés, egyébként sem a fogadás sem a küldés nem ilyen volt mint most tegnap este óta.

18. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Én azzal a hibával találkoztam, hogy amikor munkással aratok, és állatokat akarok etetni rákattintok pl a trágyázás-ra és eltűnik az egér egy pillanatra, de aztán visszajön. Nagyon zavaró, mert utána a tápadás lehetőségre mennék és "elvesztem" az egeret. Zavar hogy másodpercre eltűnik. Flashben nem tűnt el az egér és követhető volt.

Illetve másik hiba amit észrevettem, hogy rányomok az aratás gombra vagy a tápadásra vagy bármire a kis napraforgó nem az egerem mellett töltődik hanem a képernyő más-más pontján. Elég zavaró. Köszönöm ha javítják.

Amit még észrevettem hogy a szomszédaim-nál nem tudok fel-le menni. A nyilakra kattintva nem mozdul. Így még a szintlépéses tp-ket sem tudom begyűjteni.

Újabb felfedezésem: a malomnál ha mennyiséget akarok beállítani eddig úgy volt, hogy odakattintottam az 1-es mellé és begépeltem pl 2db 0-t (ha 100-t akartam letermelni egy tápból), akkor automatán odatudtam írni. Most nem. Ha az 1 mellé kattintok kijelöli az egyest és nemtudok melléírni. Így elég sokáig tart ha 200-ig egyesével kell felvigyem. Kérem ezt is javítsák ha mód és lehetőség van rá.

U.I.: nekem eddig betölt a játék, legtöbb funkció működik ahogy próbálgatom.
    A térképváltásoknál, és hirtelen kattintásoknál belassul/akad. Flashben villámgyorsan lehetett kattintani itt mindenre várni kell.

Utoljára szerkesztett: 3.12.20
    Ribiszke és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  19. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Én azzal a hibával találkoztam, hogy amikor munkással aratok, és állatokat akarok etetni rákattintok pl a trágyázás-ra és eltűnik az egér egy pillanatra, de aztán visszajön. Nagyon zavaró, mert utána a tápadás lehetőségre mennék és "elvesztem" az egeret. Zavar hogy másodpercre eltűnik. Flashben nem tűnt el az egér és követhető volt.

Illetve másik hiba amit észrevettem, hogy rányomok az aratás gombra vagy a tápadásra vagy bármire a kis napraforgó nem az egerem mellett töltődik hanem a képernyő más-más pontján. Elég zavaró. Köszönöm ha javítják.

Amit még észrevettem hogy a szomszédaim-nál nem tudok fel-le menni. A nyilakra kattintva nem mozdul. Így még a szintlépéses tp-ket sem tudom begyűjteni.

Újabb felfedezésem: a malomnál ha mennyiséget akarok beállítani eddig úgy volt, hogy odakattintottam az 1-es mellé és begépeltem pl 2db 0-t (ha 100-t akartam letermelni egy tápból), akkor automatán odatudtam írni. Most nem. Ha az 1 mellé kattintok kijelöli az egyest és nemtudok melléírni. Így elég sokáig tart ha 200-ig egyesével kell felvigyem. Kérem ezt is javítsák ha mód és lehetőség van rá.

U.I.: nekem eddig betölt a játék, legtöbb funkció működik ahogy próbálgatom.
    A térképváltásoknál, és hirtelen kattintásoknál belassul/akad. Flashben villámgyorsan lehetett kattintani itt mindenre várni kell.

20. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Úgy vélem, nem lesz rossz az Unity, ha a hibák ki lesznek javitva, de bizony addig még kis idő el fog telni, mivel szemmel látható, hogy a hibajavitások bizony nem vehetők észre, vagy csak átabotában (úgyahogy) történnek, kapkodásnál nem figyel oda a programozó, hogy egy hivatkozást rossz helyre rakott, amivel eltol másik hivatkozásokat is, és azok is nem odaillő helyre kerülnek, ezek a hibák megsokszorozzák azt az egy tévesztett sort a programban. Mivel nem vagyok programozó, így teljes belelátásom nincs, bár évekkel ezelőtt kismértékben foglalkoztam vele, de koromnál fogva nehezebben tanultam, mint egy gyorsabb felfogású fiatal.
    Véleményem szerint lassan-lassan játszható lesz a játék, a régi játékosok emlékezzenek csak vissza, hogy a játék indulásakor és az első időkben hányszor csak a farmerama reklámfilmjét nézhettük (vagy még azt sem) játék helyett, csak a játék javulása feledésbe meríti a kezdeti csetlés-botladozást.
    Nekem sincs új gépem (kb. 7 éves laptop) mindössze memóriabővitést tudtam csinálni a piszkos anyagiak miatt, azzal azért ha nem is rakéta sebességggel, de megy az Unity.
    Nem kell egyből temetni, várjuk ki a rendes működést, és nagy-nagy gratulációm a moderátoroknak ezekben a "vérgőzös" vírusos időben :)

Domos52, borderland57, Sauvage és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.