Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shedvig

shedvig Fórum-zöldfülű

Nem tudom letölteni csak egy fehér ablak lesz nem csinál semmit . azt irja ki hogy sérült a fáj .

Gabimami likes this.
  2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Jó lenne már ezt az őrületet megszüntetni. A Unity szerint van kilenc oldalnyi felhőm. Hogyan is van ez? Miért kell mindent az utolsó pillanatra hagyni?
    Mintha nem lenne évek óta köztudott a Flash támogatás megszüntetése, úgy működtetik a dolgokat.
    A játékosok zöme 5-10 évre visszamenően játszik, de inkább 10 éve és sokan a kezdetektől nem kevés energiát és időt rászánva a játékra.
    Igazán meg lehetett volna tisztelni őket azzal, hogy nem félkész állapotú programmal állnak eléjük, hanem egy kiforrott verziót tesznek le az asztalra.
    Felháborító, hogy ily tiszteletlenül bánnak azokkal, akik életük részévé tették a játékot és el is tartották azok üzemeltetőit, fenntartóit ezáltal.
    Míg írtam a levelet, háromszor fagyott le a gépem.
    Nem győzöm ismételni, 16 GB RAM, SSD meghajtó.

Tiszteletem!

3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

köszönöm, ez megnyugtatott :)

4. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Sziasztok! Szeretnék egy kis pozítiv visszajelzést is adni. Online játszok, nem a klienssel és a Chrome böngészővel. 3 farmon játszom. Próbálom tesztelni a játékot, minél több funkciót használva. Jelenleg nálam rendben működik a játék, gyorsan betölt (10 másodperc) és területet vált (kb. 1 másodperc). Az észbontó tél mini játék is rendben működik. Az gépi aratás és vetésnél fordul elő, hogy egy pár másodpercre a kurzor félre megy. A kerékpörgetésnél a normálról nem megy át a partyra, ki kell lépnem és vissza, hogy működjön. A hírek felületen a belépéskor még mindig megjelenik, egy pár pillanatra, hogy x darabszámú új üzenet van. Az entert én is hiányolom. Az adventi kalendáriumnál az ajándék megjelenés nagyon szép ( olyan volt,mintha ,3D-ben jelent volna meg. A grafika nálam gyönyörű). Eddig ezt a pár apróságot vettem észre.

5. -sáRa912-

-sáRa912- Utánpótlás-írogató

Én csak azt szeretném kérdezni, mikor lehet újra használni a flash-t! Felrobban lassan a gépem!

JourneyRickman and Gabimami like this.
  6. sutty23

sutty23 Utánpótlás-írogató

Ez mindent elmond, az én és szerintem sokak véleményét, nem is kell kommentálni, egyetértek teljes mértékben! K... bosszantó

7. Jazmin062003

Jazmin062003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem nagyon nem jön be az Unity verzió mióta bekapcsoltátok nem tudok be menni farmra kidob ugrál. Ha picit beenged nem tudok semmit csinálni. Vissza akarok állni Flashre. Hogy tudok vissza?

hskriszta likes this.
  8. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

holnap 10-ig tart elvileg ez a teszt,utána lesz flash,de az már csak szűk 3 hétig lesz-tehát ez lesz a kliens vagy nincs játék

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

10. Jazmin062003

Jazmin062003 Fórum-zöldfülű

Én is csatlakozom hozzád egyet értek veled!!

11. FarmerMoncsi

FarmerMoncsi Járnitanuló

Hidd el, nem amiatt volt elérhetetlen... :) Nálunk digi van, semmi probléma nem volt vele, és én a saját gépemen mindent tudok csinálni a játékban. Belépésnél kell egy picit várni, max. 1 percet, aztán minden megy ahogy eddig. A férjemén, ami amúgy fényévekkel jobb és újabb az én gépemnél be se engedett a játék, kb 1 órát vártam, aztán otthagytam. Szóval az is lehet hogy talán szerverfüggő a dolog...

12. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Most szedtem fel a földeket, ólakat akartam letenni, csak úgy tudtam, hogy az egyik kezemmel, Ctrl billentyűt, le kellet minden ólnál felengedni, lenyomni, le fel de végül azért sikerült a dolog, nálatok is így működik csak??:music:

jófarmerlány and vivica65 like this.
  13. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Nálunk is a Digi az internet szolgáltató. Nem volt net problémánk, de én is olvastam a közleményüket, hogy elég sokaknál volt fent akadás. Szerintem a gazdáknál nagyon kicsi lehet a gép teljesítménye, ez okozza a fő problémát. Eddig nem kellett ehhez a játékhoz ilyen mértékű teljesítmény.

14. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Én azért nem "tajtékzok" (csak néha bosszankodok és olykor csúnyákat is mondok), mert tudom, hogy nem a legújabb a gépem, bár az alapkövetelménynek elméletileg megfelel. A csere tervben van, egy használt, de felújított gépben gondolkodom, amit azért kevesebbért meg lehet kapni, mint a boltban. De most az árak a karantén miatt az egekben vannak, szeretném, ha még néhány hónapot ráérne. Addig legfeljebb szinten tartom a játékot, belépek minden nap, de így valóban nem olyan célt szolgál, amiért én játszom, miszerint: agykarbantartás, szórakozás, kikapcsolódás, figyelem lekötése. Türelmes vagyok egy bizonyos szintig, remélem, hogy januárig megoldódnak nagyjából a problémák! Utána meglátom, hogy bírom és meddig... Látom, most 50%-os árengedmények vannak a játékfelületen, így bebiztosítva, hogy január után is játszanak az emberek.

15. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Szeretnék élvezetes játékot - akkor kell váltani amikor minden jó! Karácsonyi ajándék???? Táp, növény és állat stb betúi KICSIK

JourneyRickman and nünülady like this.
  16. FarmerMoncsi

FarmerMoncsi Járnitanuló

Én csak annyit tudok az enyémről, hogy 4 gb ramom van és windows 8 oprendszer, edge böngészővel játszom, és nincs problémám a unityvel :) szerencsére

17. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Tegnap extrém túlterhelés alatt volt a Digi....
    A hírekben olvashatsz róla /nem a farmos hírekben/...

BriGitta75, BackOffice and tutitanya like this.
  18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

A Táltos toronynál kézi aratásnál sem repül ki a ló. :(
    A Szívmelengető tánc és Kincskeresés dekoroknál az alap helyett pink téglalap van, a mozgó alkatrészek látszanak. :music:
    A fűvészkertekben a fák első állapota látszik, de amikor valamilyen érési állapotuk van, akkor csak a termésük látszik, a fák nem. A farmon és Bahán is. :)

19. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Kérdésem felétek :) Hogy telon a Puffin böngészövel játszottam eddig, továbbiakban fogok tudni legalább teloról játszani?

Sajnos gépem valami csoda hibaüzenetet ír ki .exe telepítésénél, uh egyelőre nem működik a kliens.. :( Elvben megfelelel a rendszer a követelményeknek, de nem értek hozzá igazból hogy megllapítsam a hibát

Alábbiakat irja:
    FetchError:request to
    Hhttp://www. farmerama.com//_ucvc.php?os=win32 failed, reason:net:: ERR_name_not_resolved

Valaki tudja mit takarhat a hibaüzenet?

20. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok.
    Nekem nem sikerül üzenete írni a szomszédomnak,mert ha rontok egy betűt és javítani szeretnék,az egészet kitörli!!!!
    A malomban ha keverést indítok,mindig visszaáll az első oldalra,miért?
    A Vadaskertben és a Manufaktúrában ha rákattintok a fogaskerékre,hogy megnézzem milyen állatok,terményes ólak dolgoznak és ráállok az ólra nem mutatja meg hogy milyen ól.Mit kellene még bekapcsolnom az animációkon kívül hogy ez működjön mint régen a Flash -nél?
    Kitartást és türelmet mindenkinek.
    vivica

nünülady likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.