Unity alapú játék csevegője | Archívum

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Nov 9, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Úgy vélem, nem lesz rossz az Unity, ha a hibák ki lesznek javitva, de bizony addig még kis idő el fog telni, mivel szemmel látható, hogy a hibajavitások bizony nem vehetők észre, vagy csak átabotában (úgyahogy) történnek, kapkodásnál nem figyel oda a programozó, hogy egy hivatkozást rossz helyre rakott, amivel eltol másik hivatkozásokat is, és azok is nem odaillő helyre kerülnek, ezek a hibák megsokszorozzák azt az egy tévesztett sort a programban. Mivel nem vagyok programozó, így teljes belelátásom nincs, bár évekkel ezelőtt kismértékben foglalkoztam vele, de koromnál fogva nehezebben tanultam, mint egy gyorsabb felfogású fiatal.
    Véleményem szerint lassan-lassan játszható lesz a játék, a régi játékosok emlékezzenek csak vissza, hogy a játék indulásakor és az első időkben hányszor csak a farmerama reklámfilmjét nézhettük (vagy még azt sem) játék helyett, csak a játék javulása feledésbe meríti a kezdeti csetlés-botladozást.
    Nekem sincs új gépem (kb. 7 éves laptop) mindössze memóriabővitést tudtam csinálni a piszkos anyagiak miatt, azzal azért ha nem is rakéta sebességggel, de megy az Unity.
    Nem kell egyből temetni, várjuk ki a rendes működést, és nagy-nagy gratulációm a moderátoroknak ezekben a "vérgőzös" vírusos időben :)

2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ez a bizonyos kijelölés amiről szó van (a fentebb levő (80) hozzászólásban) valójában egy fejlesztés. Ami azt jelenti hogy most nem kell kijelölni a számot vagy szöveget mert ha rákattint az ember már magától kijelöli vagyis ha rákattint az ember akkor utána rögtön lehet irni a számot vagy a szöveget. Először én is meglepődtem, de aztán rájöttem. Ezt főleg szövegnél lehet észrevenni pl. a keresési rovatban. Ha van bent szöveg és rákatt kijelöli és nem kell már törölni sem hanem lehet irni a szöveget, mert automatikusan törli az előzőt. Minden olyan helyen ahol számot vagy szöveget lehet irni az unityban igy van. Persze mielőtt szidnátok ez az én meglátásom és tapasztalatom. A malomnál is igy van ha egyet kattintok a számra akkor be kell irni azt a számot amit örölni akarok, vagyis ha százat akkor 100. De ha még egyet kattint az ember akkor az egyes mellé odateszi a kurzort, és ebben az esetben csak a két nullát kell az egyes mellé irni.

3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ez a bizonyos kijelölés amiről szó van (a fentebb levő (80) hozzászólásban) valójában egy fejlesztés. Ami azt jelenti hogy most nem kell kijelölni a számot vagy szöveget mert ha rákattint az ember már magától kijelöli vagyis ha rákattint az ember akkor utána rögtön lehet irni a számot vagy a szöveget. Először én is meglepődtem, de aztán rájöttem. Ezt főleg szövegnél lehet észrevenni pl. a keresési rovatban. Ha van bent szöveg és rákatt kijelöli és nem kell már törölni sem hanem lehet irni a szöveget, mert automatikusan törli az előzőt. Minden olyan helyen ahol számot vagy szöveget lehet irni az unityban igy van. Persze mielőtt szidnátok ez az én meglátásom és tapasztalatom. A malomnál is igy van ha egyet kattintok a számra akkor be kell irni azt a számot amit örölni akarok, vagyis ha százat akkor 100. De ha még egyet kattint az ember akkor az egyes mellé odateszi a kurzort, és ebben az esetben csak a két nullát kell az egyes mellé irni.

4. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szia! 2x-3x-szor kattínts az 1-es mellé belülről és akkor már tudsz 100-at is kijelölni mert a kurzor mozogni fog.

Ribiszke likes this.
  5. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szia! 2x-3x-szor kattínts az 1-es mellé belülről és akkor már tudsz 100-at is kijelölni mert a kurzor mozogni fog.

6. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ezek nagyon furcsa dolgok. Nálam ugyanez a helyzet, a Firefox ma csak unity-ben hajlandó működni. Sajnos azt több okból sem szeretem használni. Korábban már írtam a kezelhetetlen piacról, most megtapasztaltam az ajándékküldés és a tápkeverés visszásságait is. Jelenleg 2 kis farmot az Operán Flash beállításával jól tudom használni. Majd naponta kitaláljuk, hogy mikor melyik böngésző méltóztatik rendesen viselkedni. Az Edge és a Chrome eddig rendben van. Csak el ne kiabáljam! -.-

Domos52 and Ribiszke like this.
  7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Ezek nagyon furcsa dolgok. Nálam ugyanez a helyzet, a Firefox ma csak unity-ben hajlandó működni. Sajnos azt több okból sem szeretem használni. Korábban már írtam a kezelhetetlen piacról, most megtapasztaltam az ajándékküldés és a tápkeverés visszásságait is. Jelenleg 2 kis farmot az Operán Flash beállításával jól tudom használni. Majd naponta kitaláljuk, hogy mikor melyik böngésző méltóztatik rendesen viselkedni. Az Edge és a Chrome eddig rendben van. Csak el ne kiabáljam! -.-

8. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Szia. Igen igazad van, akkoriban is sok volt a hiba, mire idegeskedés nélkül tudtunk játszani. Emlékezz vissza, hogy akkor kevés event volt, és nem ennyi mennyiséggel, mint amit most követelnek.Most ki sem mászol az egyikből, és másnapra ott van az új event sok gazt kérve.

9. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Szia. Igen igazad van, akkoriban is sok volt a hiba, mire idegeskedés nélkül tudtunk játszani. Emlékezz vissza, hogy akkor kevés event volt, és nem ennyi mennyiséggel, mint amit most követelnek.Most ki sem mászol az egyikből, és másnapra ott van az új event sok gazt kérve.

10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Bevallom a flash-en játszom, és át-át nézek a unityra, próbálgatom. A következőket vettem észre:
    1. Kikapcsoltam az animációt, de a tojástartóban aratáskor az összes röpülő lény elindul. Nagyon zavaró, mert jó sűrűen vannak, nehéz így aratni, és nem szeretem a nyüzsgést.
    2. Az animáció kikapcsolásával nem szünik meg a fák "ragyogása". Nem szeretem a villódzást, idegesít.
    3. Most sokkal lassabb a területváltás, vagy bármilyen képfrissítés, mint délelőtt volt.
    4. Kikapcsolt animáció mellett is nyüzsög minden kütyű a felhőn.
    5. A piacon nyögve-nyelve de annyit, annyiért és azt raktám ki, amit akartam.
    6. Az ajándékozás, levélírás katasztrófális.
    Reménykedem.

Last edited: Dec 3, 2020
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Bevallom a flash-en játszom, és át-át nézek a unityra, próbálgatom. A következőket vettem észre:
    1. Kikapcsoltam az animációt, de a tojástartóban aratáskor az összes röpülő lény elindul. Nagyon zavaró, mert jó sűrűen vannak, nehéz így aratni, és nem szeretem a nyüzsgést.
    2. Az animáció kikapcsolásával nem szünik meg a fák "ragyogása". Nem szeretem a villódzást, idegesít.
    3. Most sokkal lassabb a területváltás, vagy bármilyen képfrissítés, mint délelőtt volt.
    4. Kikapcsolt animáció mellett is nyüzsög minden kütyű a felhőn.
    5. A piacon nyögve-nyelve de annyit, annyiért és azt raktám ki, amit akartam.
    6. Az ajándékozás, levélírás katasztrófális.
    Reménykedem.

12. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Tojástartóra (?) : Kattints a További beállitások --> Beatakaritás animációjának bekapcsolásánál a KI -re

Galadriel likes this.
  13. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Tojástartóra (?) : Kattints a További beállitások --> Beatakaritás animációjának bekapcsolásánál a KI -re

14. torp_illa

torp_illa Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    tudja valaki, hogy az élő holt kincs kitevő mit ad?
    Köszönöm a választ.

15. torp_illa

torp_illa Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    tudja valaki, hogy az élő holt kincs kitevő mit ad?
    Köszönöm a választ.

16. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Aranyos vagy, hogy segíteni szeretnél, de az összes létező animációt kikapcsoltam. Nálam alapból mocorgás mentes a tanya. ;)

17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Aranyos vagy, hogy segíteni szeretnél, de az összes létező animációt kikapcsoltam. Nálam alapból mocorgás mentes a tanya. ;)

18. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem nem engedi egymásra pakolni. Egyből piros lesz a tárgy. A még ki nem váltott területre sem engedi. Csak a szabad helyekre. Bosszantóan helyesen működik. -.-xD

Nagyon picike számok vannak az eventórában is és a címeremnél is, ahol a bónuszok vannak. o_O

Sauvage likes this.
  19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nekem nem engedi egymásra pakolni. Egyből piros lesz a tárgy. A még ki nem váltott területre sem engedi. Csak a szabad helyekre. Bosszantóan helyesen működik. -.-xD

Nagyon picike számok vannak az eventórában is és a címeremnél is, ahol a bónuszok vannak. o_O

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kíváncsiságból megcsináltam egy szakaszos aratást 60 pannival (szükségem volt még pár felröpire)
    Teljes siker volt és gyorsan végeztem a területtel.

Szóval eventezni simán lehet a unity-ben is :)
    Holnap újra megpróbálok egy teljes nagy aratást, remélem most jobban fog sikerülni, mint ami a 24 órás alatt volt :)

Thread Status:
Not open for further replies.