Unity alapú játék csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Sziasztok!Remélem a Moderátorok elfogadják az írásomat és segítő szándékomat és nem törlik a hszemet!

Nos: olvasom,hogy egyeseknél ez a baj és az a baj.Nem vagyok windows ellenes,mert én is Dual bootban nyomom a linuxal.Tanácsolom azoknak,akik semmi mással nem játszanak csak farmeramaval,hogy csak linux legyen a gépükön és ne windows.Nem kell félni tőlle,hiszen ugyanolyan grafikus felülete van,mint a windowsnak,és letisztultabb is és sokkal kevesebett eszik a prociból és memóriából,mint a windows.Nekem linux alatt semmi bajom nincs a farmeramaval,gyors stabil stb stb.ha mégis kellemetlenkedik,az csak az unity abban pillanati hibája lehet,de amint javítják máris száguld a farm.Szerintem egy próbát megér azoknak akiknek a "töke" már tele van a hibasorozattal,olvasva a hszeket néha arra is gondolok,hogy lehet nem is a farmmal van a baj,hanem a karbantartás hiányával,hiszen a windowst gondozni kell takarítani ,karbantartani.nos a linuxban ilyen nincs és nem is szükséges!!!!!!Ja és a legfontosabb a gyorsasága melett: a linuxba nem kell vírusírtó hiszen a linuxnak erre ninncs szüksége,nem írnak vírust a linux alá,vagy nagyon nehezen tudnak írni rá,vagyis stabilabb mint a windows.Egy próbát megér és ha mégsem jönne be a linux,vissza lehet térni a windoshoz,amennyi időt eltöltünk a játék előtt néha idegeskedve,annyi idő alatt már egy linux feltelepül,gyorsabban,mint egy windows.A windows sokáig települ és még azután is van vele meló.A linux csak feltelepül ,felismer mindent és már müxik is!Remélem segíthettem és sokaknak örömsikere lessz,ha linux alól nyomja ezután ;) Várom a véleményeket és tapasztalatokat linux alól....is ;) Fel a fejjel és kitartást mindenkinek.....jah és Közeleg a karácsony: első a Család ;) Mindenkinek Boldog karácsonyt kívánok ;) Jah és a legeslegfontosabb:A Linux ingyenes,a Windows pedig fizetős!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 13.12.20
    mamszi5107, Gabimami, mnkm és 3 más kedveli ezt.
  2. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Szeretnék valami jót is írni. A unity az új gépemen remekül működik. Egyszerre több böngésző is nyitva lehet, de ez a technika érdeme. Még nem játszottam minijátékot, nem tudom, hogyan fog menni. Van néhány dolog, ami nem tetszik. A piac szerintem jó volt az eredeti verzióban, most nem szeretem, nagyon macerás. A tápkeverésnél mindig a végétől haladok előre, hogy amiből kevés van, azt pakoljam a malomba. Egyet kijelölök, utána megint az elejére ugrik. Ugyanez a helyzet az elhasználódó ajándékoknál. Egyetlen módszerrel lehet ezt kivédeni, a keresőbe beírom a ládát. Ha másra is kíváncsi vagyok, akkor nyomkodhatom az egeret, mert mindig visszaugrik az elejére.
    A barátokkal való levelezés is nagyon nehézkes. Mielőtt elküldöm, elolvasom, hogy nem ütöttem-e félre valamit. A kurzort odavinném a javítandó részre, mire a teljes leírt szöveg bekékül és sem javítani, sem folytatni, sem elküldeni nem tudom. Kezdhetem elölről. Itt ezt nem tapasztaltam. Az ajándékok küldésénél is áttekinthetőbb volt az előző rendszer. Jó lenne, ha ezeket is sikerülne rendbe szedni.
    Tudom hogy unalmas a folytonos panaszáradatot olvasni. Azt is, hogy mindez nem a moderátorok hibája. Viszont hibáztatom a játék fejlesztőit, akik kb. 3 éve tisztában voltak azzal, hogy megszűnik a Flashplayer. Egy kicsit előbb kellett volna elkezdeni az átállást, mert a mostani helyzet miatt sok játékos tervezi, hogy abbahagyja a farmozást.

mamszi5107 és Gabimami kedveli ezt.
  3. oncogito_

oncogito_ Haladó

Összegezve részemről az eddigieket:
    Eddig az jelentette számomra a kikapcsolódást, ha rámentem a farmra és játszottam.
    Most az jelenti a kikapcsolódást, megnyugvást ha kikapcsolom a farmot és elfelejtem.
    Ennyi.

soresne, Cincilke, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot.

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezt a topikot végig olvastad-e vagy valameddig vissza olvastál-e? Na nem 3 hsz-el visszább?! Mindenki keresi a megoldást napok óta akiben szemernyi akarat, akarás van! Már egyre kevesebben vagdalkoznak mert rájöttek, hogy a helyes irányba megyünk és nem hinném, hogy akik semmit nem próbálnak tenni amik a topikban le vannak írva, azoknak az ilyen kijelentései, hogy aszongya: most már aztán katasztrófa, abbahagyom! - valakit is meghatna. Kizárt!

mnkm, juliannakoczkas, vihence és 7 más kedveli ezt.
  5. Maxxtro10

Maxxtro10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Két farmon játszom ugyan arról a gépről. Az egyiken simán betölt Unity-vel, a másikon egyáltalán nem. Sok napom kiesett emiatt. Hogyan lehetséges ez?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  6. szenga6565

szenga6565 Junior szaki

Sajnos megint nem működik a játék. Napraforgózik, kiírja, hogy 100% és egy helyben áll. Újraindítás sem segít. A bónuszaim már elvesztek. Megvárom a Flasch verziót. Talán ma visszakapjuk.

7. lukimi

Szia.

Mindkettő unity. A kérdésed úgy lenne helyes, hogy: melyikkel érdemes játszani a régebbi böngészőkből, vagy az új, letölthető klienssel?:)
    A válasz: kinek melyikkel megy jobban a játék azzal kell játszani. Többen írták, hogy a klienssel megint jó minden és nagyon örültek. Akik elejétől azt írjuk, hogy böngészőből is megy jól (mozilla, chrom, edge, opera stb) azok vagy maradunk is azon, vagy váltogatjuk (próbaképpen) és a jobbat próbáljuk választani. Nekem tegnap nagyon repesztett a klienssel, ma reggeltől viszont ismét a mozillával kezdtem és maradtam is mert ezzel is jó. A nagy változás, hogy már több féle variáció is létezik és majd egyre jobb lesz.:):inlove::music:
    Figyelembe kell venni, hogy az általam felsorolt böngészőkből általában játékosonként egyikből megy legjobban, példa: nálam nagyon gyenge edgéből, chromból stb, de kiválóan megy mozillából. Ezért aki a legjobbat akarja próbálkozzon többel is és annál maradjon amellyel a legjobb.

8. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Most már nekem is megy úgy látom mindkettővel, mióta töröltem, majd újra letöltöttem a klienst. Én is váltogatni fogom.

9. oncogito4

oncogito4 Fórum-zöldfülű

Nem mindenkinek kellene keresni a megoldást, hanem csak annak, aki ért hozzá és aki játszott már a farmon. Mert ahogy látom, itt akik végzik az átállítást, sosem játszottak rajta. Ez hiba. Az is hiba, hogy ragaszkodnak olyan programhoz, ami láthatóan nem, vagy csak kínszenvedés árán működik valamelyest. Nem hat meg az emberi erőlködésük, ha nincs meg hozzá a tudás.
    Nem kötelező ezt kivárni, én sem fogom. Egy ideig csak annyit lépek be, hogy éppen ne törlődjek, aztán meglátom mi lesz.

libuskafarm és achmed1122 kedveli ezt.
  10. -hagi2-

-hagi2- Fórum-zöldfülű

Nekem eddig jól működött a rendszer, nem volt vele semmi bajom. Ez az új rendszer egyrészt sokkal lassabb, másrészt nem látni a fejlődést, készenlétet, nem tudok időnként másik területre lépni, mert csak pörög és nem csinál semmit, az ajándékok kibontásánál, vagy a fa, ól, vagy egyéb termék kirakásánál mindig visszaugrik az elejére....
    Szóval ez nekem nagyon nem jön be. Módosítsátok, fejlesszétek, mert így az évek óta tartó játékot, ami eddig öröm volt számomra és kikapcsolódás, csak abba fogom hagyni.

Gabimami kedveli ezt.
  11. lukimi

Szia.

Részben egyetértek. Csakhogy:
    nagyon sokan írják, hogy semennyire nem értenek a sz.géphez azoknak Linuxszon ugyanolyan nehéz lenne az élet mint windowson. Én 11 évig voltam Linuxszos, majd 3 éve visszatértem. Óriási a változás az Xp-hez képest. Nem kell takarítani állandóan mert a windows megteszi észrevétlenül a háttérben. SSD-nél nincs töredékmentesítés. Száguld a windows és ha jogtiszta is az mindent megér! (párezerért manapságmindenkinek jogos lehet). Nem kell vírusirtó főleg azoknak akik csak farmerámáznak mivel a beépített Defender mindent tud! Nekem 3 éve nem volt semmilyen hülye avast meg ilyenek. Már ez megint csak nem az a topik mert sorolhatnám, de hidd el a linuxszon is van probléma például nem fut minden amit letöltünk kinlódni kell, windowsba egyből megy minden esetleg 1-1 driver kell hozzá.
    stb, stb, stb
    Régebben nagyon sokszor leírtam én is amit te most. Összesen 2 emberről tudtam, akik áttértek Linuxra. Azóta sem tudom, maradtak-e? Tudod: windows operációs rendszer a világon 90 valahány %-részesedés, linux: 1valamennyi de mondjuk 2% és még a többi, macintos stb. :)

12. lukimi

Én azt írtam volna, hogy mindenki a saját gépén keresi/keresse a megoldást, az egész unity rendszert valóban hagyjuk a Bigre.:)

Gabimami, mnkm, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  13. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Koszi a valaszod

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    A reggeli nagy aratást elkezdtem a Unity-be, mert az esti kicsit jobb volt , mint eddig.
    Sikerült a rekeszekbe mindent bepakolni, amit szerettem volna, semmi gond nem volt vele.
    Leszedtem a felhősorokat, igaz elég nehézkes volt
    Eljutottam a házi kedvencekhez, az is jobban ment, mint eddig /most félreteszem a sok repkedő izét, mert az eddig is volt és borzasztóan zavaró
    Szántón terményes ólak, sikerült
    tisztáson faaratóval mamutok, ólak, sikerült
    a kergénél behalt, 4* vártam meg, hogy betöltsön 100%-ig, de mindig visszapattant a főoldalra
    itt hagytam el a Unity-t, bezártam a böngészőt, mert kilépni a játékból nem tudtam
    beléptem a kliensbe és onnan folytattam a reggeli nagy aratásomat, összeségébe, ez olyan 10-15 perc volt
    Szóval, javúl javúl, de még messze vagyunk a jó működéstől, a tökéletestől meg fényévekre

Egy valami viszont nagyon zavar! Hol a csudába volt októberbe, amikor teszteltük a Unity-t ez a rengeteg ismeretlen játékos, aki most idetalált, ír, panaszkodik, de utána a választ sem olvassa el, nemhogy végigkisérte volna, ezt az egész mizériát.
    Pénteken délelőtt még volt időm kicsit olvasgatni, utána szombat délután reménytelennek tűnt a helyzet, annyi hsz. keletkezett, hogy csak az utolsó oldalaktól volt energiám olvasgatni.

(-Tiger-), Gabimami, mnkm és 5 más kedveli ezt.
  15. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Ez egy rémálom! A reggeli teljes aratáshoz munkásokkal két teljes órára van szükség. Csak a talicskatologatás megy neki, képes még 100 %-on is percekig eltologatni. Vetésnél a teljes mezőre kidob felismerhetetlen növényeket, fogalmam sincs mit ültetek. Az áthelyezés ikont folyamatosan önmagától kirakja, időnként önállóan eltüntet dolgokat. Elképesztő, hogy a két órába ládanyitogatás és pörgetés már bele sem fér. Ha nem változik én biztos nem játszom, kikapcsolódni jártam ide, nem az idegeimet roncsolni. Munkások nélkül minden egyes felhősor aktiválása előtt is jön a talicskatologatás, ez közel 400 felhősornál több óra is lehet, szóval ez az egész értelmetlen és elviselhetetlen.!!!!

16. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Téged idézve: "Részben egyetértek!"

1.Nem mindenkinek van SSD-je!
    2.Egy-Egy driver ide vagy oda,ha megy a farmerama,a laikusoknak az a legkevesebb gondja.
    Remélem helyreáll a rend a játékban és mindenki boldogan játszhat!!!

lukimi kedveli ezt.
  17. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! No még szűk fél óra és vége a kinlódásnak xDxD De hogy mi lesz januártól? Ez itt a kérdés! :oops:

milanzs, vihence, Mica67 és 6 más kedveli ezt.
  18. lukimi

Szia.
    xD
    Olvasó módban voltak/vannak, mint megannyi régi játékos is akik megunták a beszólogatást és nem fórumoznak többé. Én is kiszálltam már a fóruméletből többször, hogy soha...soha....aztán mindíg vissza ett a penész.xD:p

Nekem is leáll a mozillával elejétől fogva a nagyaratás (az estit kipróbálom kliensből!) és mindíg a bahán mivel ott már forgó-morgók várnak. Csak nálam nem gond mivel frissítek a böngivel és minden eseben 1 percen belül ismét folytathatom ez a szerencsém. Azt meg, hogy ez ne kelljen majd a finomításoknál ki lesz javítva - szerintem.:)
    ---------------------------------------
    Feca, aki fejleszt most már nagyon elterjedt az ssd híre és bizos vagyok benne, hogy ez fő-szempont lesz. Nekem is rendelni kellett pár napja egy lapost a szomszédnak és azt magyaráztam neki, hogy ugyan szánjon már még rá egy kis keretet arra, hogy a legfőbb dolgok legalább meg legyenek?!: jó proci, ssd, 8gb ram. És ahogy elnéztem a rendeléseket a neten- 3-4 nappal ezelőtt rohamosan elvittek minden!!!!! 100-200 ezer közötti lapost a boltokból, tehát igen fejlesztenek mert muszály ha a gyereknek jót akar, nem pedig kinlódtatni!:)

mnkm, juliannakoczkas, Mica67 és 4 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

OK., hogy olvasnak, én is inkább csak olvasok, de amikor 1 hónapig teszteltük, a nagy részük akkor se volt sehol.
    Nálam sajna hiába frissítek az F5-el, csak betölt, de azt kezdi előlról, újra és újra, de sehová nem moccan a főoldalról

Kuzdern, tutitanya, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Persze, hogy nem voltak. Azt nem is lehet igazából tesztnek nevezni. Én vártam 1-2 napot. Olvasgattam, és eldöntöttem, hogy még véletlenül sem nyomok rá a unityire. És nem is nyomtam. De ezt le is írtam, hogy távol áll tőlem az egész, mert a leírtakból egyértelmű volt, hogy semmi értelme. Ahogy most sincs sok.
    Persze érthető, hogy erőpróba, meg miegymás. De azért ez olyan, mint a 3 hónap után a kórházi ágyból, a beteget egyből 20 km-es futópadra teszik. Max. 3 lépésre van esélye. És ezen az sem segít, ha utána átviszik egy másik futópadra.

GA-BI-O-Farm és tutitanya kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.