Visszajelzés Unity alapú játék csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. nevetőmagvető

  nevetőmagvető Utánpótlás-írogató

  Köszönöm a gyors választ!
  A processzor mellett 2,53GHz van írva.
  Weben és kliensben is próbáltam.Az előző játéknál pár hete nem volt semmi gond.
  Az első 1-2 játéknál most sincs csak a harmadik negyediknél.Kilépés után
  ismét jó 1-2 játék.Kipróbálom a javasolt beállításokat,remélem megjavul.
   
  Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 2. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  A 2,53 GHz már elégséges, így remélhetően a rendszeres tisztítással és a beállítások módosításával már jó lesz a játékod.
  Az én gépem sem jobb paraméterű, és ki tudtam simán püfölni a Bubi otthona tojást.
  Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a csodálatos informatika magával hordozza azt jellegzetességet is, hogy egy bizonyos hiba javítása több dolgot is befolyásolhat, és sajnos akár egy másik probléma fellépését is okozhatja.
  De remélhetően nem ez történt, és kisebb módosításokkal és takarítással, vagy az F5 szükség szerinti gyakoribb használatával megoldható a probléma elhárítása.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 3. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok :)
  Az F5-ről jut az eszembe, hogy, hogy jártam ma reggel én :D. Kicsit terepet rendeztem a bahán (két manut vittem be az ültetvényre. A helyükre PP-s dekorokat tettem, illetve tettem volna . A zuhatagon nem akarta elfogadni a főnixet, pedig mát van belőle kint pár darab. Géppel próbáltam meg kirakni, nem sikerült, kézzel kiraktam, de a főnixeim azonnal átalakultak útépítő munkásnak és bőszen lég-kalapácsolni kezdtek. Jött az F5, eltűntek a munkások és sajnos a főnixek is velük együtt, raktam ki helyettük másik dekort, nem kísérleteztem tovább. Talán majd holnap jobban fog sikerülni, bízom benne.
   
  HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
 4. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nálam most olyan a játék, mint átálláskor volt, kb. :(
  Ebbe beletartozik az is, hogy semmivel sincs több FA- t adó dekorom. :D ;)
   
 5. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum bárója

  Annyira jól sikerült a javitás, hogy most már nem mutatja, hogy beérik a növény. Olyan képet ad mintha akkor ültettem volna el. Mac gépem van.
   
  inanna11 kedveli ezt.
 6. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Tudjuk, hogy Mac gépen játszol, és sajnos ezért is van több olyan dolog, ami nálad hibásan, vagy több hibával működik.
  Nem a mi döntésünk volt, de írták is, hogy nem fognak Mac-ra alkalmas verziós kidolgozni, csak Windows-ra tették/teszik/fejlesztik alkalmassá a játékot, bármennyire is sajnáljuk, és együtt érzünk veled. Erről még februárban jelent meg egy közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/mac-kliens-fejlesztése-szünetel.20611/
  A növény beérését, ill. érési fokozatát egyébként a farm beállításainál (jobb felső sarok -> fogaskerék pár -> villáskulcs), a Standard fülön -> földek animációja kapcsoló "be" állításával tudod láttatni.
   
 7. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum bárója

  Igen, azt tudom és olvastam. De az a kliensre vonatkozott, legalábbis én úgy olvastam. Hogy Mac-re nem fejlesztenek klienst. Azt nem irták, hogy firefox vagy safari böngészővel sem lehet majd rendesen játszani. Hiszen gondolom nem csak én vagyok mac-es.
   
 8. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Igen, ebben igazad van, valóban a Mac-ra szóló kliens kifejlesztését állították le.
  Viszont az én olvasatomban ez azt is jelenti, hogy azért az eredetileg preferált Windows operációs rendszer, valamint azon a Google Chrome, Firefox és Microsoft Edge javasolt elsődlegessége fennáll továbbra is, bármennyire is sajnálatos azok részére, akik nem ezen játszanak.
  Nincs arról információnk, hogy akár a mienkből, vagy akár a többi országból hányan játszanak nem Windows alapon, így nem tudunk arról nyilatkozni sem, de javaslom a Panaszkönyvet használni, ugyanis onnan is mennek a központba továbbítandó hibajelzések.
  Mind ezektől függetlenül aki az elejétől játszik velünk, az nagyon jól tudja, hogy bizony ott sem volt rendben minden már kezdetektől a Flash életében. Abban az időszakban is eltelt pár év, mire viszonylag hibátlan lett a játék. Bízzunk benne, hogy a Unityben kevesebb idő kell, hogy helyreálljon a rend. Addig viszont nem tudunk mást, mint türelemmel lenni.
   
  tewo és vihence kedveli ezt.
 9. farkaska89

  farkaska89 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm a választ. Igen hiszen majdnem a kezdetektől játszom én is. Időközben letöltöttem a google chrome-t, hátha azzal több sikerem lesz mint a firefoxal és a safarival. Az első jelek biztatóak, mert látszik a növényérés, és mintha egy kicsit gyorsabb is lenne. De nem akarom elkiabálni, mert még csak most próbálgatom. Igaz nem szerettem a chrome-t de ha a játék ezen gyorsabb és jobb akkor majd megszeretem. Reménykedem hátha....... tényleg jobb lesz ezen. Majd meglátom. Mindenesetre mégegyszer köszönöm.
   
  vihence és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 10. ^^Ayumi^^

  ^^Ayumi^^ Fórum biztosa

  Ez egyre katasztrófálisabb. Kellett fél év, mire eltüntettek egy világító foltot. Cserébe összeomlik az eventezés, a ládák (bár itt egyik nap működik, másnap nem) nyitása és azért a piaccal is vannak gondok. Keresni a raktárban még mindig nem lehet. És nem a gépemmel van a hiba, mert egy közepkategóriás game azért elfut rajta zökkenés nélkül.
  Azért az félelemetes, hogy még mindig (!) könyörögni kell azért, hogy rázzák már gatyába a felröppenőket,event időket, szezonokat stb. Egészen elképesztő, hogy miközben minden játék fejlődik, addig itt az Unityre átállás óta egy helyben toporgunk.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.6.21
  fankostepsi, kpetra, Szama és 7 más kedveli ezt.
 11. imifiu

  imifiu Junior szaki

  Csak 8x frissítettem mire lerendeztem a farmot, pedig van kombájn:(
  De ha vásárolnék az elsőre sikerülne-.-
   
  fankostepsi, inanna11 és Sziszi1950 kedveli ezt.
 12. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Mérget azért ne vegyél rá. Ma pl. délután abszolút nem tudtam learatni. Újraindítottam mindent a végén, akkor sem, így irányba vettem a bejárati ajtót és távoztam. :D ;)

  4:55 - a helyzet változatlan a feljebb említett gazdaságnál!
   
  Utoljára szerkesztett: 24.6.21
  inanna11 és imifiu kedveli ezt.
 13. Ecóka2

  Ecóka2 Fórumlakó

  Az hiszem a "hőség" teszi, fél területet learatott, a többi beérve maradt, vagyis látszólag. Pörög a betöltő virág ezerrel, majd frissítés, újra a területre amit közben learatott. Agybaj!! A tegnapi naphoz képes borzasztó rossz lett. A türelmen lassan a határokat súrolja.
   
  inanna11 kedveli ezt.
 14. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Rendben. Ezek szerint a hőség a türelmünkkel játszik. ;)
   
  Ecóka2 és vihence kedveli ezt.
 15. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  sziasztok megint írnom kell ide hogy megtudjam hogy mi történt ma? Event idulás óta annyira lassú a játék hogy állandóan talicskáznak és 3-4 újrafrissítés után tölt be rendesen.
  Egész eddig működött gond nélkül. Kérdeném hogy másnál is lassú?
   
 16. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

 17. edit5511

  edit5511 Fórum bárója

  Nálam is rosszlkodik ha egyáltalán beenged folyton lefagy már nem nagyn próbálkozom megyek a kliensre ott kisebb hibákkal de müködik
   
 18. milanzs

  milanzs Kivételes tehetség

  Már nem kellett frissíteni aratás közben, viszont a kütyüs területen nem mutatta a begyűjtött tp-t. :-(
   
 19. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Éjfél után lefutott az aratási javítási szkript, és ha megvolt a CCleaneres tisztítás, hogy a tegnapi rossz adatos sütik eltűnjenek, akkor kérlek most kapcsold vissza a Betakarítási animációk mutatása kapcsolót BE állásúra, és jó kell működnie mindennek nálad is.
  Én is így csináltam, és bevált.
  Aztán bízzunk benne, hogy előbb-utóbb a többi hiba is javításra kerül, addig sajnos türelemmel kell lennünk.
   
  milanzs kedveli ezt.
 20. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Szerintem már hónapok óta a szabadságukat töltik! :D Ez most tetszett. ;)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.6.21
  vihence kedveli ezt.