Visszajelzés Unity alapú játék csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 2.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Én nem kapcsolom vissza az animációt, egyszerűen nem tudom elviselni a dekorok mozgásának látványát. :oops:
  Növényt a farmon alig ültetek, legfeljebb az eventek idején, úgy döntöttem inkább ott legyen a megjelenési hiba, ha jelentkezni akarna, hiszen ha ráviszem az egeret úgyis látom az érést , de ilyennel nem találkoztam már napok óta.
  PS: a klienssel játszom, ezt nem írtam ide, elnézést érte :)
   
  Utoljára szerkesztett: 27.6.21
  vihence és zsani_apja kedveli ezt.
 2. xXlilianoXx

  xXlilianoXx Járnitanuló

  engem jelenleg az zavar a legjobban, hogy a virág ikon alatt az elhasználódók teljesen logikátlan sorrendben vannak. Ládák A-z ig, aztán a pörgetések, meg a bónuszok, majd megint ládák A-z ig. De kajak összevissza. Ez eddig legalább jó volt, miért kellett összekutyulni?
   
  Matold, inanna11 és vihence kedveli ezt.
 3. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Kliensben nagyon gyorsan megy már a játék ismét, úgyhogy abban játszom én is, mint még sokan mások.
  Én is szoktam mérgelődni, amikor ismét trükközve lehet valamit úgy elérni a játékban, ahogy szeretném, mert pl. annak a rendbetétele nem került még sorra. Sajnos nem tudnak egyszerre mindent javítani, csak sorban tudnak haladni, addig is türelemmel kell lennünk.
  Leírom a legfrissebb ládabontási verziómat.
  A dekorációknál az A-Z; és a Mennyiségi szűrő is jól működik, de az elhasználódó fülön sajnos egyik szűrő sem.
  Az Elhasználódó fül helyett a Minden fület használom, ott jó az A-Z-ig és a Mennyiségi szűrő is.
  Ládabontáshoz a legutóbbi javítások óta megnyitom a vázát, a dekoroknál beállítom a Mennyiségi szűrőt, becsukom az ablakot, és mire visszanyitom már átrendezte a dekorokat. Utána átlépek a Minden fülre, beírom a lád szótöredéket, és akkor csak azokat hozza ki, amely termékekben benne van.
  A mennyiségi szűrőt azért preferálom, mert sok olyan láda van, amelyik szintén ládát ad (11 féle), és amikor sorra nyitogatom azokat, akkor az újonnan kapott ládák értelemszerűen a sorrendben a nyitogatottaktól jobbra levő ládák számát gyarapítják, de még mindig kevesebb van belőlük, hogy az éppen soron levő elé kerüljön, a már megnyitottak közé, (balra), azaz emiatt nem "ugrálnak" a ládák.
  Arra viszont nagyon oda kell figyelni, hogyha nem teljes bontást csinálunk, hanem csak részlegest, (pl. trágyadomb láda, pörgetéseket tartalmazó láda...) akkor a láda helyet változtat, az új, "maradék" mennyiség szerinti sorrendnek megfelelően, tehát figyelni kell, nehogy egy kapkodó mozdulattal kárt okozzunk magunknak nem szándékolt nyitással.
  Remélem nálad is sikerül megoldani.
   
 4. xXlilianoXx

  xXlilianoXx Járnitanuló

  szia !
  Köszi, de nekem nem a ládanyitás a gond most, hanem hogy teljesen össze vissza vannak az elemek a váza ikon alatt. Javítani....hm, ezen csak rontottak, mert ez legalább jó volt. A bónuszok a répás almás csatni, ami eddig kint volt az elején, ezek vesztek el, és azt vettem észre, hogy mindegyik földterületen más sorrend van. Más a sorrend, ha a főfarmon kattintok a váza ikonra, és más ha pl. a házi kedvenc futtatóban nyitom meg
   
  vihence kedveli ezt.
 5. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem veszett el semmid.
  Az más, hogy nehezebben lehet megtalálni.
  Reméljük, egyszer majd csak odaérnek a javításokkal, hogy az is rendben legyen.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 6. Fuhur

  Fuhur Fórumgróf

  Sziasztok!
  Szomorúan tapasztalom, hogy este 21:51-kor (tehát későn) sem lehet rendesen belépni a farmra. A leárazásos történet részleteit már meg sem néztem, mert beállok azok sorába, akik nem költenek többet a farmra.
   
  fankostepsi, Kisfenyő, Anna051955 és 2 más kedveli ezt.
 7. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum bárója

  Ez a játék lassan már eléri a vicc kategóriát. Pár napig lehet vele rendesen játszani, majd hirtelen gondol egyet, és nem lehet ültetni, néha még belépni sem. Ha arat az ember, újrainditás, ha vet, pörög a virág, újrainditás, ha leszedi a felhőt vagy a kedvencek mezőt újrainditás, egyszóval lassan már mindig minden műveletnél újra kell inditani a játékot, és még örüljünk ha be lehet lépni. Problémák sorozata, egyet javitanak elromlik másik 10 valami. A fránya beérés jelzőt a játék közepéből több hónapja nem sikerül eltüntetni. De ugyanakkor nem látszik hogy beérnek a növények, mert beéréskor ugyanazt mutatják mintha akkor ültettem volna. És ezek a hibák csak töredéke az összes hibáknak. Sokszor gondolkodom egyáltalán érdemes leirni bármit is, hogy milyen hibák bukkannak elő csak úgy a semmiből, nap mint nap? Hiszen semmi látszata a javitásoknak. Minden nappal fogy és fogy a kedv és a türelem, mert egyre nehezebb játszani rendesen a játékkal a hibák miatt. Bennem már tényleg csak az tartja a lelket, hogy annyi évet, annyi munkát és (bár nem kötelező) de annyi pénzt rááldoztam, hogy játszhassak. Közben folyamatosan redukálják azokat a dolgokat amik még kedvet adtak a játékhoz. A piccolo ládák semmitmondó nyereményei, a bónuszládák tömegével adó Tp bónuszai, mig érdemi bónusz csak mutatóba van, a szerencsekerék ami folyamatosan adja főnyereményként a sárga ólat meg a juharfát, 100 %, 200 %-os de sima egyszerű +1 terményt adó bónuszok egyre kevesebbek ad vagy hónapokig egyáltalán nem ad. Amit meg kifejezetten nevetségesnek találok, event növények ültetésénél ha kap bónuszt az ember mire kapja? Terményes ólakra, sima ólakra. Ha állatokat kell nevelni beadni akkor milyen bónusz jön ha jön? Hát természetesen növényekre +1 bónusz. Valahogy olyan forditott világ ez. Hogy 100 paty pörgetésből sárga ólak és sima fák tömkelege jön. És az eredmény hogy javitanak a játékon az egyenlő a nullával. Legalábbis szerintem. Egy lépés előre két lépés hátra, én valahogy igy érzékelem a javitásokat.
   
  Utoljára szerkesztett: 11.7.21
  kpetra, Anna051955, vihence és 9 más kedveli ezt.
 8. Caccus

  Caccus Fórum hercege

  Sziasztok. Sajnos én is ezt tapasztalom. Nálam 150 pörgetésnél sem jön ki csak vacak és szépen mondtam, nehogy töröljenek. Az ócska fákkal, ólakkal Fekete erdőtől Fekete tengerig lehet Dunát rekeszteni, és árvíz lenne.A virág pörgetésről nem is beszélve, sokszor kell frissíteni, és ha ez sem segít ki-be lépés gép takarítás. Ezért hagytam abba a két magas szintű farmomnál az eventezést, és csak ezen csinálom, mert már nem bírtam idegekkel, ha át akartam menni egyikről a másikra, csak szenvedtem.
   
  fankostepsi, inanna11 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
 9. Olgica52

  Olgica52 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Tegnap frissítettem a Windows10-emet. Teljesen meglepő, de azóta nem fagyott le a játék, gyorsan belépek. Eddig én is idegbajt kaptam tőle.
   
  Othep kedveli ezt.
 10. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Akkor neked már lehet a win11 van. :D Mondjuk év végére ígérték a frissítést, de lehet, hogy nálad már tesztelik. ;)
   
  Samborg és inanna11 kedveli ezt.
 11. Olgica52

  Olgica52 Járnitanuló

  Lehet, nem vagyok nagy számítógépguru. Én is olvastam, hogy még nem mindenkinél, de elég sok felhasználónál már lehet frissíteni.
   
  zsani_apja kedveli ezt.
 12. Magdi1954

  Magdi1954 Járnitanuló

  nagyon unom a F5 frissítést nem 1-2 naponta hanem minden műveletnél
   
 13. Farm_Tadity_

  Farm_Tadity_ Fórum bárója

  A windows frissitése, nem oldja meg a játék problémáit. Nem a windows-al van a baj hanem a játékkal. Ha egy étel rossz akkor ha elmosom a tányért vagy új tányért veszek, attól az étel nem lesz jobb. Ugyanolyan rossz marad. Sajnos igy van ez a játékkal is.
   
  Olgi52, inanna11 és .dina1. kedveli ezt.
 14. Pokimoki72

  Pokimoki72 Fórum veteránja

  Sziasztok.
  Nem tudom hogy más jelezte e már......
  ..........de működik az enter.
  A piacon és a piros kosárnál is.
  Lassan azért alakul.
  Csak azt nem értem hogy miért lassan.... :)

  Update:
  Az ESC is működik.....
  Csoda...
   
  Utoljára szerkesztett: 18.7.21
  Matyi2004, inanna11 és ulmo12 kedveli ezt.
 15. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Igen, említették már paár hete. Az a baj, ott meg is rekedt a dolog. ;)
   
  Samborg, inanna11 és Matyi2004 kedveli ezt.
 16. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Nemtudom hányadszorra írom le a problémát....f5 megnyomásával a kliens 10-ből 9-szer kidob és újra be kell jelentkezni. Ennek javítása lesz, vagy folyamatban van? Ki-mit tud?
   
 17. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki

  Ennyire tökéletes a játék? Már válaszolni se válaszolnak?
   
  zolmány kedveli ezt.
 18. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  Aki a már többször leírt kritériumok szerint játszik, és a gépe is megfelel a szintén sokszor leírt feltételeknek, az internete is megfelelő, az tud játszani, szinte ugyanúgy, mint a Flash idején. Főként miután visszakaptuk az Esc és Enter billentyűk működését.
  Mi moderátorok is játszunk rendszeresen, van aki weben, van aki kliensben.
  Az informatikusi szaktanácsra, a magunk által a játékosok felé propagált és adott tanácsok betartásával játszunk, így közvetlenül tapasztaljuk a játék minden rezdülését, és tudunk játszani rendesen. Időnként kell az F5, de az elhanyagolható probléma a kezdetiekhez képest.
  A csevegő pedig csevegő, a játékosok játéktere, nem segítségkérő topik, azért ritka itt a moderátori jelenlét.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 19. peti.pepe.2000

  peti.pepe.2000 Fórumszaki


  aha....értem. -.-

  De azért csak leírom. Hátha kitörlik....
  Nem azt mondtam hogy nem lehet játszani. Azt írtam, hogy az f5 megnyomásával nem frissít a játék hanem kijelentkeztet. 10-ből kilencszer.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.21
 20. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia!
  A magam tapasztalatát tudom leírni ezzel kapcsolatban.
  Én weben akkor játszom, ha FarmSámán módszerrel "gyors-pörgetek", de mivel a farm művelése kliensben gyorsabb, ezért kliensben játszom, ami nálam ugyanolyan gyors, mint a Flash volt. Megnézettem szakemberrel, aki a háttérben feleslegesen futó programokat bealtatta, és csak akkor aktiválódnak, amikor szükség van rájuk.
  Naponta lefuttatom a CCleanert, ettől függetlenül a reggeli nagy aratások alkalmával általában maximum egyszer, de mégis frissítenem kell F5-tel. Ilyenkor egy pillanatra eltűnik a farm képe, még a tálcáról is lekerül a Szalma Pali, de azonnal visszajön a fekete felület, középen a talicskázó barikkal, és max 5 másodperc alatt teljesen betölt. Utána ugyanúgy megy tovább az aratás, ültetés stb.
  Ha neked nem jön vissza azonnal a farmablak, akkor próbáld meg a CCleaneres tisztítást, ha weben játszol, akkor másik böngészőben, ha pedig kliensben, akkor töröld ki teljesen a klienst a vezérlőpultból, a letöltő mappából és a lomtárból is, utána telepítsd újra.
  Ha még mindig nem működik rendesen, akkor nézesd meg a géped szakemberrel.
  Remélem így megszűnnek a problémáid.