Bug Unity hibajelentések

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Kazimir, Sep 28, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

ID: 10117832
    Magyarország
    CPU típusa - HexaCore AMD FX-6100, 3617 MHz (18 x 201)
    Alaplap neve - Gigabyte GA-970A-DS3P (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Videokártya - Quadro 2000D (1 GB)
    Memória - 2x8GB DIMM3: Kingston 9905471-074.A00LF
    C meghajtó 120Gb SSD
    Erdei tisztáson Kékszajkófészket nem tudja megjeleníteni : https://kepkuldes.com/image/bIMQAy
    Házi kedven futtatóban Kellemes jégkorcsolyázást nem tudja megjeleníteni : https://kepkuldes.com/image/bIMiHi
    Bankban fizetési opcióknál angolul írja ki "Option A", legördülőben is, tehát nem tudja beazonosítani létező fizetési eszközeimet! :
    https://kepkuldes.com/image/bIMmCg
    https://kepkuldes.com/image/bIMEZ5

Prémium Villában a "Prémium kezelése" gomb inaktív, nem klikkelhető! : https://kepkuldes.com/image/bIMo4e

Összességében Unity nem fogyaszt több memóriát, betöltése is olyan gyors, mint flash verzióban, igaz betöltés elején Firefox szövegel, hogy lassítja az oldal... de ahogy elkezd betölteni, eltűnik figyelmeztetés!
    Tehát nagyon meg vagyok elégedve, és januárig van bőven idő optimalizálni!

Köszönettel : TankVica, alias András :)
    2020.10.03.16:43

Ribiszke likes this.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia András

Az általad jelzett hibák már voltak
    Géped tulajdonságait pedig Kérlek a gép adatgyűjtő kérdőívre töltsd fel.

Ribiszke and HéricsBáró like this.
  3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

ID:8329699 nem tölt be az unity,2/3-nál megálll,lefagy.Sokan írják a renzót,nálam nincs,le van takarva.

4. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Értem, előtte már elküldtem a kérdőívet, akkor tesztelem tovább, köszönöm

5. |Tamás|

Szia!

Akkor nem Unity alapon vagy, ha le van takarva.

Ribiszke and HéricsBáró like this.
  6. |Tamás|

Kérdőívre adott adatokat közvetlenül a központ munkatársai látják, Mi nem, így nem tudjuk megmondani, hogy ki töltötte ki.

HéricsBáró likes this.
  7. |Tamás|

Sziasztok!

Kereső mező hibája javítva lett a mai napon.

8. |Tamás|

Szia

Unity alapon vagy flash alapon?

HéricsBáró likes this.
  9. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Nálam mindkét alapon elfogadja a mai 2 kódot, de mailban kapott személyre szabott kódot sokan csillaggal együtt akarták bevinni ajándékkódként, FB-n nem győztük magyarázni hogy beveszi,de csillag nélkül... no comment :)

aemenis2 likes this.
  10. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Kipróbáltam az új játékot az Unity verzióval. Kérdésem, Az uj játéknál működik a vidámpark. A problémám, hogy a lufikra hiába kattingatok mindig nulla pontot kapok. A másik probléma, szerettem volna kirakni a Házi kedvencek területre , de nem engedte. Vissza kellett állni a flas programra. Az aratásánál pedig a szélén lévő növényeket nem lehet aratni, megjelenik a nagy karika, de nincs hova kattintatni. Egyenlőre ez csak az észrevételem. Ja még egy a flasnál miértn em üzemel a vidámpark?

11. |Tamás|

Szia!

Az általad leírt hibák mind mind ismertek.
    Korábban jött hivatalos róla, hogy hibás a renzo, közbe jött már az unity, és úgy döntöttek, nem csinálják meg flash alatt.

HéricsBáró likes this.
  12. |Tamás|

Sziasztok!

Szeretném felhívni figyelmét, hogy az Unityvel kapcsolatosan
    - Van hivatalos közlemény
    - Van GYIK
    - Van hibajelentő topic (ez az)
    - Van csevegő ahova a visszajelzéseket lehet leírni.
    - Van gépadatgyűjtő kérdőív

Nyomatékosan szeretném felhívni a figyelmet, hogy mindenki a megfelelő topicot használja, olvassa el.
    Amennyiben valaki hibát jelent, járjon utána, hogy volt-e már jelentve. Egy hibajelenséget egyszer kérünk. Hiába volt már 2 napja jelentve, garantáltan nem abban a másodpercben kerül javításra. Tudnak róla, szépen fokozatosan javítani fogják a hibákat, erről biztosan adunk majd tájékoztatást is.
    Bizony, rengeteg probléma van az Unityvel, de ez csak egy Bétateszt.
    Bétateszt = nem garantált a hibátlan játék

Gépek adatait NE ide írjátok meg, hanem a gép adatgyűjtő kérdőívre

Köszönöm!

13. pemcc

pemcc Járnitanuló

Szia!
    U-ben a fák szintelenek, nagyon nehéz így aratni. Nem látszik, mit arattunk le.

14. Bubu49

Bubu49 Járnitanuló

Magyarország, ID: 8200671
    Szép jó reggelt mindenkinek! Olvastam itt a hiba jelentéseket, de ezzel nem találkoztam. (vagy csak elkerülte a figyelmem, akkor viszont bocsi az ismétlésért :) )
    Feltölteni mentem a víztartályra és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyi FA-t kér 50 db szupertrágya vásárlásáért. Szerintem ennyit senki nem áldozna rá! :D
    új verzió.jpg

BackOffice likes this.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A jelzést köszönjük.
    Valóban rossz a kijelző, de egy fityinggel nem kerül többe, mint a flash-ben, csak még nem programozták le, hogy a tizedesjegyeket ne mutassa a grafika.
    Ez sajnos általánosságban elmondható a sok helyen, ahol számok vannak.

Mutatom a jó képet:
    upload_2020-10-3_9-55-11.png

Ez is 20 FA és a te képeden is 20 FA van. :)

Bubu49 and HéricsBáró like this.
  16. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Kipróbáltam, de nem a legjobb. Az egeret nem rendesen érzékeli 3 különböző gépen sem. Mintha 1-1,5 cm-el odébb kattintanék. Vetésnél nem tudok a következő oldalra menni mert kilép belőle. Csak az első oldalon lévő terményeket tudok ültetni. Próbáltam a lufis játéknál. egy lufit sem sikerült eltalálni :(

17. durnieva

durnieva Fórummogul

Sziasztok Érdekes a piac, müködése .Hogy lehet ,állatot venni? Vagy amikor az elhasználodó tárgyakat bontjuk a kergekertben mindig vissza visz az elejére, ez zavaró is és nagyon időigényes és pl a titok dolgokat a raktár ban egészen a végére teszi ez nem valami jó

18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

ID: 44112757
    2020.10.03. 13:10
    magyar

A Házikedvenc futtatóban nem töltődnek be az alábbi dekorok:

Fantasztikus szövetkunszt, Kellemes jégkorcsolyázás, Tengeri szimfónia

fant szövetkunszt.jpg kell jégk.jpg tengeri sz.jpg

A Sütőlegendák dekor csak részben töltődik be:

sütőlegendák un.jpg Flash-ben ilyen: sütőlegendák.jpg

A vadaskerteken nem látható a beérett állapot (nincs ott a cumi ikon). (Erdei tisztás):

vadaskert.jpg

Kikapcsolt animáció ellenére a Házikedvenc futtatóban (szinte) az összes dekor izeg-mozog, a Kerge kertben csak néhány (erről videót hoztam a jobb láthatóság kedvéért):

https://youtu.be/fkM74kqFv-M
    https://youtu.be/HdF8pYbZtcc

A többi területen az elvártnak megfelelően mozdulatlanok.

További észrevétel: a malomban a második/harmadik keverés indításánál Flashben az előző beállított tápra áll a rendszer, Unity-ben a legelső lapra. (Ez akkor különösen zavaró, ha mennyiség szerint van rendezve.)

Last edited: Oct 3, 2020
    |Tamás| and HéricsBáró like this.
  19. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

A piacin nincs táp.Vagy csak én nem találtam?
    Kitölteném a kérdőívet, DE sajnos nem tudok csak magyarul.Most akkor mi van ilyenkor?Minden szót szótárazzak le?

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A jobb klikk -> fordítás magyar nyelvre, itt is működik (Chrome böngészőben biztosan):

Vagy bemásolod a Google fordítóba a kérdéseket.
    Nem hosszúak és nem bonyolultak.

HéricsBáró likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.