Visszajelzés Unity mobileszközön

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by BackOffice, Dec 15, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

Sokak számára égető probléma, hogy mi lesz a mobil eszközökön való farmozással a Flash után.

Tudjátok jól, hogy igyekszünk mindent továbbítani a központnak és nyitott szemmel, füllel figyeljük a külföldi kollégák jelzéseit is.

A mobilos/tabletes probléma minden országban fontos téma.

Hivatalos információnk az, hogy a farmerama számítógépes játék. Mobil eszközön működhet, de nincs lefejlesztett alkalmazása.

Egyes böngészőkből használható volt eddig is. Igen ám, de mi lesz a flash után?

Ezt a topikot azért nyitottuk, hogy ez a téma egy helyen legyen elérhető.

Kérjük, gyertek, osszátok meg jó és kevésbé jó tapasztalataitokat!
    Segítsétek egymás ti játékosok. Hiszen a jó gyakorlat mások számára mentő ötlet lehet.

Az egyik külföldi moderátor kollégánk azt írta, hogy a saját tapasztalataik szerint mobil eszközön az Edge böngésző alkalmas a unitys farmozásra.

Kérjük, akinek van lehetősége, próbálja ki! Erősítse meg ezt az információt!

Hozzátok az egyéb ötleteket is!

Köszönjük minden előrevivő írásotokat!

2. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Samsung A50-es androidos telefonomon Edge böngészőn alkalom szerűen tudtam aratni, ha úgy hozta a sors. Amióta bejött ez az új terület nem tudok, mert teljes képernyőn nyitja meg, amit nem tudok lekicsinyíteni. Esetleg tud valaki valami megoldást?

Last edited: Jan 12, 2023
  3. ada77201

ada77201 Fórumlakó

jó neked nekem még mindig nem megy >:(

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Ma léptem fel délben, de csak egy kattintás elejéig. Nem fogok én telón farmozni, az ezer százalék. Számokkal kiírva: 1000%
    Nekem nagyon kicsi. Megvárom, míg a PC- t lehet kicsinyíteni és akkor tudom magammal hordani melóba. :D Csak ki kell olvasztanom majd. ;)

Last edited: Jan 14, 2023
Thread Status:
Not open for further replies.