Közlemény Unity teszt vége - Üzenet a központtól ajándékkóddal!

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 6.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok

  Először is szeretnénk megköszönni mindenki hűségét ezekben a nehéz időkben is. El tudjuk képzelni, hogy mindenkit elárasztanak a problémák, ami most zajlik a világban. Másodsorban pedig emlékeztetni akarunk mindenkit, hogy ne veszítse el a reményét! Maradjon mindenki biztonságban, őrizze meg a pozitív hozzáállását és tartsa be a kormány szabályait. Pozitív hozzáálláson kívül pedig terjessze a szeretetét és ne gyűlölködjön.
  Szeretnénk köszönetet mondani hogy teszteltétek az Unity alapú játékot. Értékes visszajelzéseket kaptunk amely nem csak hasznosak számunkra, de bizonyítja, a Farmerama iránti szenvedélyeteket is. Hamarosan tájékoztatunk benneteket a felmérésről, az Unity állapotáról és az alternatív megoldásról.

  Egy kis ajándék mint ígértük : STYSFE kódot ha beütitek, akkor 3 party pörgetést, 20 szupertrágyát és 3 répás-almás csatnit kaptok ajándékba. A kód mostantól érvényes egészen november 8. (vasárnap) 23:59-ig felhasználói fiókonként egyszer.

  Köszönjük még egyszer.

  Üdvözlettel:
  a Farmerama csapata
   
  ada77201, mayamancs, Supernagyi50 és 67 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.